Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Zamanınız hayr olsun güzel hanımlar ...

Sabah döndük , yorgunum baya ...

Ausum diyet yapmadım bayramda ama çok sık yemedim birde harcadım baya enerji
Çok kilo oynaması yok diye umuyorum .
Henüz menü veremem ...
Yegenimide tekrar getirdim . Söylemişmiydim size kız kardeşim hacda küçük yegenım bendeydi 10 gündür.

Upsss bir kacakta ben sanırım, ablacim zamansızlık ailevi problemler derken sanırım gelemeyecegim

evine hoşgeldin ablacım
kardeşinin haccını Allah kabul etsin,isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin (inşallah banada, amin)

Benide kampa.alın

Allah kabul etsin haclarını

Aus bu aralar ben ağrı kesici kullanıyorum.Nerdeyse her gün. Migren için. Regle bir hafta kala başlıyor normalde ağrımasın diye başım içiyorum. Normalden daha fazla mı su tüketeyim bu sıralar?

Canım ağrı kesiciler bildiğim kadarı ile tuz ve su tutumu ile ödem yapar ... tuzu su yollar , suyu su yollar :) yani çivi çiviyi söker hesabı , şu bitki çaylarını ödem atıcıları içince gider.
Bir de kahveden kafeinden uzak kal bu ara .
ekstra tuz koyma hiç bir şeye.

3 günde 1,5 kg mu
ne ettin sen kaptaniçe?

okurken gaza geliyorum da yemek zamanı sönüyorum :/

hadi hayırlısı.

Heeee ya bende bugün koydum ya o hedefleri ... 15 günü geçti o liste ... yine sana insanflı davranmışım da 2 haftada 1.5 demişim ... şimdi 3 kilo , kaptan ne ettin 3 günde 1.5 verilir mi

verilir efenim ... 15 gün bas bas liste hedef dedim yazdım , dinlemediniz ... şimdi amuda kalkıp parende mi atarsın bilemem

günaydınnnnn

tartıldım ama sinir oldum

66 , 67,1 68,4 bu 3 rakamı gösterdi durdu tartıu hangisine inancam
lşaşırdım
annemdeki eski tartımı getircemm gidincem
sinbo mis gibi tartı idi

ooo çok fark var ... arıza sinyali .. 300-400 oynar da bu resmen bozuldum demiş banum ...
Valla bende de senelerdir bi king var taş gibi ...
ama geçen alt kablo bağlantı yerini kopardım yanlışlıkla bozulmasın diye gözünün içine bakıyorum .
sen kap sinbonu yine

oyyyyy benim nehirimmmmmmm

Kız sporcu kesildin başımıza iyice heeeee

boş günün yok mübarek ...

Valla şimdi sormuyorum ama cuma soracağım kiloları

A haaaa minnaklar baklava yemiş bende yedim . Ama biz korumadayız yahu ... hep diyet yapacaksak koruma bunun neresinde

Mücverim çok almadın inşallah , bana gelen 400 gr dı onu da postalarım

Eliptik yürüyüş badını halletim bile kontisyon biskletindeyim

Allah kabul etsin hac ziyaretlerini ... kaç yaşında ufaklık ?

Menü verme ama kilo bildirimi yap valla Cumaya .... öyle öyle kontrolde kalıyorsunuz

Upsss bir kacakta ben sanırım, ablacim zamansızlık ailevi problemler derken sanırım gelemeyecegim

lunyammm benim ya

Sen bi topla kafanı , ben Nevreste ve deynepnaz teşrif ettiklerinde , hayatta bırakmam seni

her şey o güzel gönlüne göre yoluna girsin inşallah kuzum

Benide kampa.alın

Allah kabul etsin haclarını

Geeeeel vatandaş geeeeeeeel

Bayram sonrası ausilin nazi kampına girmek isteyenler isim yazdırsın ... cumaya kadar 3 günde en az 1.5 hedefliyoruz yalnız ona göre

Bu cumadan sonra da eşliğinde her hafta takır takır ...

Hadi bakalım .... bi uğradım kaçtım ..

işle beraber öğle yemeği teranesi de başladı ... neyse 3 2 hafta yine iyi ... sonra ömrüm yollarda şöförcülükle geçiyor malum

öğleden sonra gelirim nasipse

herkes sıfır kaçamak lütfeeeeeeeeeeeeeeeeeen

Site level atlaması lazım
Evet duyurulur azıcık ilerleme kaydedelim
aştınız kızlar
Bayram sonrası mazur görün
oyyyyy benim nehirimmmmmmm

Kız sporcu kesildin başımıza iyice heeeee

boş günün yok mübarek ...

Valla şimdi sormuyorum ama cuma soracağım kiloları

Cuma olmasa ya direk diğer haftaya geçsek Spora geri döneceğimi söylemiştim varsa ondan fayda var bana Spor yapmam gerek çok fena durumregl falan olsam bari yırtarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…