kızlar bir kaç gün sora dönüyorum hepinizi çok özledim
Evet yaaaaa,dönün artık yuvayabende herkesi cok özledimmmmm...
Oy oy oy,harikasın canım ya
Canım lütfen öyle düşünme ortalama düşüyor diye,zaten o kadar az kilo almışsın ki 11 haftada,büyük bir etki yapmıyor ortalama üzerinde.Sen kilolarından kurtul,o bize yeter :90:
Topraktan gelen yaratılmışlar olarak,topraktan çıkanın bizlerde nasıl bir mucizeye sebebiyet vereceği o kadar net ki.Ben o pişmiş yeşillikler,kabak,taze fasulye uzun uzun dilinmiş,bunları yerken kuzu çevirme yemiş gibi haz alıyorum Rana'cım.Eminim sebze ağırlıklı beslenmek kilo vermende çok etkili olacak.Yiyebilirsen birkaç kilo atana kadar hızlandırmak için haşlanmış sebze yemeni tavsiye ederim canım.
Sanırım,vücudumuza bir daha eski yeme alışkanlıklarımıza dönmeyeceğimizi ispatladığımız zaman.Hani diyorlar ya Ganfed'im uzmanlar,kilo korumak kilo vermekten de önemli bir süreçtir.İşte ben çok istiyorum bu sitede bir kilo koruma topiği olsun.Bakalım,verelim de yaparız inşallah
ÇaylarrrrHarikasın...Canım gerçekten etli güzel oluyor ama,böylesi de çok hafif ve sağlıklı.
Başınızı dik tutun dedin ya,işte olay bu canım ya.Kendimize karşı,kilomuzu yüzümüze vuran insanlara karşı ve hayata karşı başımızı dik tutmak.İspatlıycaz canım
Ay okuyunca koptum Ganfed'im yaaaaDemek yüzü düştü,baksana sen zayıflıyorsun diye o da gizli gizli zayıflamaya çalışıyomuş Azim bulaşıcı o zaman demi.Ganfed'im senin yanına yakışayım diye uğraşıyor bence,seviyor kız seni kocan Maşallah size.Yanımda top gibi koca istemem demişsin ya,tersliktir ya ben de kapı gibi adamları çok beğenirim,enine boyuna Bilmem,ama zayıflayınca değişir fikrim belki,pek sanmıyorum ama
Kahvaltın harika Pabya'cım.Hesapladım kahvaltın 100 kalori.Ki 300 kalori bile kahvaltıda normal kabul edilir.Harika olmuş canım senin kalori.Canım 2 ara öğünü ihmal etme olur mu.Vücudun hiç aç kalmayacak,metabolizman sürekli canlı olacak,ne kadar odun o kadar ateş,işte o ateş yakıyor yağları.Sporun da muhteşem,cuma inşallah kilo bildiriminde beraber sevinicez
Afiyet olsun canım benim;şifa olsun,yağ olmasın inşallah
Günaydın balım,mesajıma cevap vermedinnnnn
Hosbulduk canim.Temelli dondum insallah.Ayyyy kac gundur girmedim gecmis oku oku bitmek bilmedi.Masallah ne dokturmussunuz.Hepinizi ozledim..
Prs gunu 22 gibi annemlere ulastik cok sukur.Cok ozlemisim herkesi.Dunde hasret giderdik bugun burdayim.Kizim herkesin maskotu oldu.Ordan oraya yuvarlaniyor.Yoldan dolayi odem mi olustu bilmiyorum ama 81.4 kg cikti.Az degil 12 saat surdu.saat 10 da evden cikmistik 22 de annemlere vardik.Kizimdan dolayi surekli ayakta kaldim ucak disinda.Biraz huysuzluk yapti.
Simdi size bir haber vereyim.Kiz kardesimde diyet yapiyordu.Gordugumde cok sasirdim.Incecik olmus.75 kiloydu simdi 67 olmus.Bende onun gibi olak istiyorum
Sabah annem bitki cayimizi yapti hep beraber diyete devam ediyoruz
hangi msjjj facedeki mii kuzuuu??
çok kaçamak yaptım bugün siteye gircek yüzüm yok cicişlerrrr....
TİCARET MESLEK LİSESİ,99-2000 MEZUNU.
ÖZEL MSJ ATAMIYORUM 100 OLMAMIŞ DİYE.
canimsin ya sen cok gencsin demek ben 90 mezunuyum hemde igridlisesinde okudum hic alakam yok ticaretle :)
sakincasi yoksa yasin kac senin
selam arkadaslar
hafta sonu olmasina ragmen muhabbet koyuymus ne guzel
ganfed nev tesekkur ederim canlar
bugun kahvaltim:
1 kibrit kutusu peynir
1 domates
1 salatalik
2 zeytin
maydonoz
2 bardak yesil cay
ara: 1 salatalik
oglen: 1 kase yogurt
2.arada meyve yerim
aksamada brokoli haslamayi dusunuyorum
yatmadan oncede sut icerim
[/QUOTE
rica ederim ranacim sohbet olmaz olurmu hele bazen kendimi deli saniyom kendi kendime konusup duruyom biride geldimi cenem iyice dusuyor allah kocama sabir versin adamin basinda sac kalmadi dirdirimdan
meyveeeee
ben dondum geri
sen nerelerdesin canim???
benim aslinda keyfim pek yok
kizim gece atesliydi hala devam ediyor
ilaclarla dusurebiliyorum biraz
kulak enfeksiyonu olmustu
10 gun antibiyotik kullandik
ama bittikten 2 gun sonra bu ateste neyin nesi
Evet balım,facedekihangi msjjj facedeki mii kuzuuu??
çok kaçamak yaptım bugün siteye gircek yüzüm yok cicişlerrrr....
Canım menün çok güzel,çok hafif.Bu menü bu hafta böyle giderse en az 1 kg attırır sanaselam arkadaslar
hafta sonu olmasina ragmen muhabbet koyuymus ne guzel
ganfed nev tesekkur ederim canlar
bugun kahvaltim:
1 kibrit kutusu peynir
1 domates
1 salatalik
2 zeytin
maydonoz
2 bardak yesil cay
ara: 1 salatalik
oglen: 1 kase yogurt
2.arada meyve yerim
aksamada brokoli haslamayi dusunuyorum
yatmadan oncede sut icerim
Allah şifa versin canımbenim aslinda keyfim pek yok
kizim gece atesliydi hala devam ediyor
ilaclarla dusurebiliyorum biraz
kulak enfeksiyonu olmustu
10 gun antibiyotik kullandik
ama bittikten 2 gun sonra bu ateste neyin nesi
canimsin ya sen cok gencsin demek ben 90 mezunuyum hemde igridlisesinde okudum hic alakam yok ticaretle :)
sakincasi yoksa yasin kac senin[/QUOT
geçen hafta 30 oldum.
Ben de 30 yaşındayım Ganfed'im,Pabya'cımcanimsin ya sen cok gencsin demek ben 90 mezunuyum hemde igridlisesinde okudum hic alakam yok ticaretle :)
geçen hafta 30 oldum.
geçen hafta 30 oldum.
dogum gunun kutlu olsun canim bidahaki yasini daha farkli bir kiloda kutlarsin insallah.1 dede benim dogum gunumdu.dogum gunumuz yakin ama yillari cooook coook farkli:)
gözün aydin canim.ailene kavustun.ahhhh ahhh ben seneye görücem onlari.amaaaaa bende biliyorsunuz haftaya cumartesi kardesime kavusuyorum.Hosbulduk canim.Temelli dondum insallah.Ayyyy kac gundur girmedim gecmis oku oku bitmek bilmedi.Masallah ne dokturmussunuz.Hepinizi ozledim..
Prs gunu 22 gibi annemlere ulastik cok sukur.Cok ozlemisim herkesi.Dunde hasret giderdik bugun burdayim.Kizim herkesin maskotu oldu.Ordan oraya yuvarlaniyor.Yoldan dolayi odem mi olustu bilmiyorum ama 81.4 kg cikti.Az degil 12 saat surdu.saat 10 da evden cikmistik 22 de annemlere vardik.Kizimdan dolayi surekli ayakta kaldim ucak disinda.Biraz huysuzluk yapti.
Simdi size bir haber vereyim.Kiz kardesimde diyet yapiyordu.Gordugumde cok sasirdim.Incecik olmus.75 kiloydu simdi 67 olmus.Bende onun gibi olak istiyorum
Sabah annem bitki cayimizi yapti hep beraber diyete devam ediyoruz
bizde özledik yaaaa.ne zaman geleceksin?bende herkesi cok özledimmmmm...
Ben de 30 yaşındayım Ganfed'im,Pabya'cımKi hep söylerlerdi de inanmazdım,gerçekten bir kadının en güzel en verimli yaşlarıymış 30'lu yaşlar
Vavvvvvv
Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 2 ziyaretçi)
nev81,Azeri kizi+,Ganfed+,ylmznrmn,PABYA+,
gözün aydin canim.ailene kavustun.ahhhh ahhh ben seneye görücem onlari.amaaaaa bende biliyorsunuz haftaya cumartesi kardesime kavusuyorum.
kardesinin zayiflamasi ne güzel.insallah sende daha hizli zayiflar esini $ok edersin
bizde özledik yaaaa.ne zaman geleceksin?
Senin ruhun çıtır Ganfed'immmmmben soylemiim yasimi iyisimi yoksa bu ninenin ne isi var derler burdaimmmm yada soyleyim canim ne olacak ben daha 17 yim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?