Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar bir kaç gün sora dönüyorum hepinizi çok özledim
bende herkesi cok özledimmmmm...
Evet yaaaaa,dönün artık yuvaya Küllerimizden doğalım
Canlarım ben 15 dakikaya kadar çıkıcam,stada gidiyorum yürümeye.Ayy var ya,her oraya gittiğimde kendime kızıyorum.Onca yıl süren rehavetten dolayı.Kadınlar bebekleriyle gelmişler,birinin bebeği kanguruda takılı annesine uyuyor,anne yürüyor.O kadar takdir ettim ki o azmi
Gelelim bugünkü menüme.Gitmeden yazıyım;gelince duş,akşam yemeği derken buraya gelişim 10:30'u bulur.Kırmızımmmmmmm,Ayşemmmmm siz nerdesiniz ya,bugün hiç gelmedinizzzzzz

SABAH:
*1 dilim kepek ekmeği
*1 kaşık lor peyniri
*1 haşlanmış yumurta
*Domates,salatalık,biber
ARA ÖĞÜN-1:
*1 adet etiform mısır patlağı
*1 dilim karpuz
ÖĞLE YEMEĞİ:
*1 kase tarhana çorbası
*1 dilim kepek ekmeği
*Salata (1/2 porsiyon)
ARA ÖĞÜN-2:
*1 dilim karpuz
*2 galeta
AKŞAM YEMEĞİ:
*1 porsiyon sarımsak ve soğanla haşlanmış semiz otu
*1 dilim kepek ekmeği
*2 kaşık yoğurt

2 litre suyumu içtim,gerisini spordan gelince içerim.1 karanfil çayı ve 1 de yeşil çay içtim şekersiz bunlara ek olarak.Öpüyorum canlarım,akşam gelirim yine

hangi msjjj facedeki mii kuzuuu??

çok kaçamak yaptım bugün siteye gircek yüzüm yok cicişlerrrr....

selam arkadaslar
hafta sonu olmasina ragmen muhabbet koyuymus ne guzel
ganfed nev tesekkur ederim canlar

bugun kahvaltim:
1 kibrit kutusu peynir
1 domates
1 salatalik
2 zeytin
maydonoz
2 bardak yesil cay

ara: 1 salatalik

oglen: 1 kase yogurt

2.arada meyve yerim
aksamada brokoli haslamayi dusunuyorum
yatmadan oncede sut icerim

ipekyol kardesini tebrik ediyorum canim
diyetinizi birlikte yapmaniz sizin icin verimli olacaktir

benim aslinda keyfim pek yok
kizim gece atesliydi hala devam ediyor
ilaclarla dusurebiliyorum biraz
kulak enfeksiyonu olmustu
10 gun antibiyotik kullandik
ama bittikten 2 gun sonra bu ateste neyin nesi

canim sirkeli suyla islatilmis bir bezle sil ellerini ayaklarini atesini dusurur.eger dr. aciksa doktora gotursen en iyisi.cocuklarda olur gercio ara arav gecen cumada benim oglum ateslendi meger dis cikariyormus bende korkmustum . kereta simdi tuttugunu isiriyor

hangi msjjj facedeki mii kuzuuu??
çok kaçamak yaptım bugün siteye gircek yüzüm yok cicişlerrrr....
Evet balım,facedeki Canım lütfen kaçamak yaptım diye üzülüp bırakma,ben de her cuma bildirimden sonra yapıyorum o kaçamağı.Mesela bu cuma k-bar filan yedim,üzerine çörekotlu 1 paket kraker.Ama bu yaramazlığı yalnızca haftada 1 gün yapıyorum,zaten geri kalan günler durumu kurtarıyor tamam mı balım,pişman olma sen
Canım menün çok güzel,çok hafif.Bu menü bu hafta böyle giderse en az 1 kg attırır sana Minnacık bir tavsiye;yatmadan önce aman ha aman süt içmeyin;direk yağı depolanır...

Allah şifa versin canım
Canlarım 1 saat kadar önce geldim staddan,duşumu aldım,akşam yemeğimi yedim semiz otu ve salatadan oluşan,ve geldim.Şimdi de en büyük vazgeçilmezlerimden biri olan ne yazık ki,fındıklı nescafe içiyorum ama şekersiz olandan Topuklarım sancıyor bugün,çok tempolu yürüdüm sanırım İyi gaza geldik takımca yaaaaaaa,41 kere maşallah

Son düzenleme:
canimsin ya sen cok gencsin demek ben 90 mezunuyum hemde igridlisesinde okudum hic alakam yok ticaretle :)
sakincasi yoksa yasin kac senin[/QUOT
geçen hafta 30 oldum.
Ben de 30 yaşındayım Ganfed'im,Pabya'cım Ki hep söylerlerdi de inanmazdım,gerçekten bir kadının en güzel en verimli yaşlarıymış 30'lu yaşlar
Vavvvvvv

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 2 ziyaretçi)
nev81,Azeri kizi+,Ganfed+,ylmznrmn,PABYA+,

Son düzenleme:
gözün aydin canim.ailene kavustun.ahhhh ahhh ben seneye görücem onlari.amaaaaa bende biliyorsunuz haftaya cumartesi kardesime kavusuyorum.
kardesinin zayiflamasi ne güzel.insallah sende daha hizli zayiflar esini $ok edersin

bende herkesi cok özledimmmmm...
bizde özledik yaaaa.ne zaman geleceksin?

ben soylemiim yasimi iyisimi yoksa bu ninenin ne isi var derler burdaimmmm yada soyleyim canim ne olacak ben daha 17 yim

hg azerim nasilsin bakalim

ben soylemiim yasimi iyisimi yoksa bu ninenin ne isi var derler burdaimmmm yada soyleyim canim ne olacak ben daha 17 yim
Senin ruhun çıtır Ganfed'immmmm
Ya canlarım bu arada ben kimse olmaz yazın takımda diye paylaşım listesi tutmuyordum,madem katılım böyle güzel;spor ve paylaşım sayıları listesini pazartesiden itibaren tutmaya devam ediyorum.Kızlarrrrr cumadan beri olan sporlarınızı bana özelden atıınnnnn,cuma açıklıycam spor şampiyonlarını Dakika olarak yazıyoruz Pabya'cım,mesela cuma günü ..... dakika spor yaptım şeklinde,bana özelden yazıyorsunuz oldu mu canım....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…