Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Senin ruhun çıtır Ganfed'immmmm
Dikkat dikkat.Şu an yazışmakta olan takım üyeleri için 1 adet güzeller güzeli takım kaptanı aranıyor.Kırmızıgül'ü görenler,lütfen en yakın topiğe başvurunuz Gülüm nerdesinnnnnnn :84:

benim aslinda keyfim pek yok
kizim gece atesliydi hala devam ediyor
ilaclarla dusurebiliyorum biraz
kulak enfeksiyonu olmustu
10 gun antibiyotik kullandik
ama bittikten 2 gun sonra bu ateste neyin nesi
gecmis olsun canim,Allah acil sifalar versin.ama korkma ateslenmeyen cocuk hic yoktur.benim oglumun bebekken atesinin 9 gün sürdügünü bilirim ben

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 2 ziyaretçi)

nev81,Ganfed+,PABYA+,anşaaa+,Azeri kizi+,ylmznrmn,

hg azerim nasilsin bakalim
iyiyim canikom.bugün arkadaslarin bana hazirladigi veda toplantisi vardi,oradaydim öglenden beri.ama üzgünüm kacirdim biraz.bu yüzden hatta su an midem bulaniyor.sabah hicbirsey yemedim biraz meyveden baska.ordakileri yedim.yarin tam gaz yine devam.sporda yapamiycam maalesef,hatta birazdan gidip uyuycam.yarin tam gaz diyet ve sporrrrr.canlarim yeni memleketimde herkesin beni zayif olarak tanimasini istiyorum.azeri kizi hep zayif bir kadindi desinler istiyorum.zaten bugün yine iltifaltlar aldim.daha zayiflama dediler ama ben zayifliycam tabiii daha birkac kilo

canim bugün haftasonu ya,biliyorsun o haftasinlari giremior pek

her günü ayrı ayrı mı, yoksa toplam dk mı yazcam.

bende geldim utana sıkılaaaa toplu halde tükürün bana kızlarrrr...
ama hep o ayıcık kocacımın yüzündennnnnn ben dedim yemiycem o dedi zorla yediririmmmm ve yenildimmmarkadaşlarr kızım ağlıo bi kenarda anne nolur yee benim içim ye diye tam bi aile faaciası çoktı dominosta...rezaletti rezil olduk görmeyin halimizi...

aaaaa süper ben varim yarisa.her gün yapamasamda hepsini yazayim bariiiii.yani dünden beri yaptiklarimizi yaziyoruz degilmi.ben unutmadan hemen göndereyim bari.

her günü ayrı ayrı mı, yoksa toplam dk mı yazcam.
İster günlük yaz canım,ister perşembe akşamı o hafta kaç dakika yaptığını.Nasıl kolayına gelirse.
Canım haftada 1 gününü serbest bırak,ama o günün dışında ısrar etmesin eşin de ciddi ciddi konuş.Çünkü çok emek verdin,vermek zor almak çok kolay.Ben sana güveniyorum canım ya,tükürmem senin ancak öperim koklayarak

aaaaa süper ben varim yarisa.her gün yapamasamda hepsini yazayim bariiiii.yani dünden beri yaptiklarimizi yaziyoruz degilmi.ben unutmadan hemen göndereyim bari.
Evet bitanem;her yeni yarışma cuma başlıyor cuma bitiyor o akşam açıkıyorum.Ben de varım bu kezzzzz,bomba gibiiiii Bu hafta kupayı kimseye kaptırmammmmm :84:

gel ansaa cim gel girgir bol bugun kizlarin cenesi dustu en oncede benim aman bugun susmak bilmedim ben ya kim yedirdi dil otunu bana. kacamaga gelince hele beni cuma gunu gorecektin tabagimi bi yukledim kadinin biri aynen soyle yapti(hiiiiiiiiiiiiiiii hepsini yiyebilecekmisin )gerisini sen dusun artik evet yiyecem dedim ama icten icede yuzum kizardi evet ya bu kocalari ne yapacagiz benimk,ide bana sabotaj yapiyor hep

kiz senin kocana taktigin $u isimlere lakaplara bayiliyorum,.her defasinda güldürüyorsun beni.tatli $ey seniiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…