Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

amaniiiiiii yarista nev ve ganfed varsa yandik bizzzz.
Kırmızıgül bizi toptan duman etmezse tabi geçen seferki gibi
hahaaaaaa kizlar demin sizle yazisirken kaltim hemen 100 mekik cektim.yuppiiiiiiiiiiiii
hehehehe korkun benden.. kizlar yasu anda kendimi gargamel sizide sirinler olarak gormeye basladim kacin kacin sporda ezip gececem
len ne ara yaptin o mekik isini seni seni yenilmem diyorsun he simdi gorursun kalkip bi 5 mil yapayimda gor
Bak şimdi yaaaa,stad kapandı ama içeri sızasım geldi.Valla açık olsa gidip 10 tur daha atıcam öyle duman edesim var sizi

Son düzenleme:
Kırmızıgül bizi toptan duman etmezse tabi geçen seferki gibi

Bak şimdi yaaaa,stad kapandı ama içeri sızasım geldi.Valla açık olsa gidip 10 tur daha atıcam öyle duman edesim var sizi

birden uykum kacti.müzikte caliyor pcde,su aralar en sevdigim.ayyyyy kalksam bir yarim saat dans etsemmi yaaaa.ama hic dus yapasim yoookkk.dün aksam du$,bu sabah du$.offff üseniyorum yaaaa:97:

[video=youtube;wIxiCx5K5sg]http://www.youtube.com/watch?v=wIxiCx5K5sg[/video]

kissssslar bahsettigim sarki buuu.bugünlerde ölüyorum bunu dinlemekten.tabii dinlemek yetmiyor,hemen basliyorum dans etmeye.hatttttaaaaa ben simsi biraz dans etmeye gidiyorum.tutamiycam kendimi.dakika tutcam.nev cigime göndericem

Canlarım 30 günlük kalp vakfı diyetim ramazanın ilk günü sona eriyor ve ramazanla birlikte sahur iftar programlı müsli ağırlıklı diyetim başlıyor.O da 1 eylülde bitiyor bayramla birlikte.Bayramda 3 gün abartmamak koşulu ile vücudumu diyetsiz dinlendirip,sonra hoooopppp o zamana kitabını harf harf bitireceğim Dukan diyetine başlıycam ve kısmetse diyetimin 1. yıldönümü olan 1 şubat 2012 ye kadar 6 ay Dukan diyeti yapıcam.Tarihler çok güzel denk geldi,umarım hayırlısı ile sağlıkla başarırım

kizlar sohbetiniz cokguzel ama malum benim oglum var ne zaman uyanacagi belli olmuyor o yuzden kalkip uyuyayim ben yarin gorusuruz
herkese iyi geceler tatli ruyalar

Azerimmmmmm,çok güzel parçaaaa
kizlar sohbetiniz cokguzel ama malum benim oglum var ne zaman uyanacagi belli olmuyor o yuzden kalkip uyuyayim ben yarin gorusuruz
Canım iyi geceler.Kızlar ben de duş almıştım,saçlarımı sarıyım gelirim bilgisayar açık.Öpüyorum.

pabyacım tickerin hayırlı olsun hayatımm...
nevim saolsun hemen halletti.

amaniiiiiii yarista nev ve ganfed varsa yandik bizzzz.
beni unuttun..............................
inşşallah her şey istediğin gibi gider.
seyede iyi geceler.

meyveeeee
ben dondum geri

sen nerelerdesin canim???

canım ben bi süre daha yokum..
dişlerimi yaptırıyorum üst ön dişimde yamukluk vardı cenem cok küçük sağlam iki dişimi cektiler eylülün 2. ve 3. haftasıda gömülü 4 dişim var onları alıcaklar cuma günü braketlerim takıldı ama biri hemen kırıldı pazartesi tekrar işlem yapıcaklar ayy işte öyle azımın içide yabancı cisim die tümden yara oldu bişi yiyemiyorum pipetle corba içiyom böyle olacağını bildiğimden herseyden bolca yemiştim tabi kiloda almıstım şimdi fazlalıkları vermeden dönemem onları gitsinde dönerim kesin özledim takımımı çünkü ..

Ansacim arada olur sikma canini.Ama tabirin cok hosuma gidiyor ayicik koca :))) Bu arada seni zorladigi icin kocana hayali bir saplak

Gunaydinnnnn.Gunun ilk gunaydini benden olsun...Gelirken esimi istanbula birakmistik.2 gunluk isi vardi.Su an ucakta 1 saate evde olacak.
Gece ben yokken dokturmussunuz yine masallah.
Sabah namazdan sonra yuruyuse ciktim.1 saat yurudum.Ozlemisim parki.Gecen sene hamileydim ve parkta yuruyordum.Hey gidi gunler.Yuruyus arkadaslarimi gordum.Hic konusmadigim :))) Masallah azimlerine hayran kaldim.Amcalar teyzeler gecen senede yuruyorlardi simdide.Hayat tarzi edinmek baska bisey...Park sabahin 5i olmasina ragmen bayagi kalabalikti.

ipekyol kardesini tebrik ediyorum canim
diyetinizi birlikte yapmaniz sizin icin verimli olacaktir

Tesekkur ederiz canim.Ins dedigin gibi olur.Tabi hep annemlerde kalamayacagim icin k.validemlere gittigimde ne yaparim diye dusunuyorum.Buyuk ihtimalle leslie yaparim orda.Cunku yurume imkanim yok.
Sizede gecmis olsun canim.Kizin rahatsizmis.Rabbim sifa versin ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…