hahaaaaaa kizlar demin sizle yazisirken kaltim hemen 100 mekik cektim.yuppiiiiiiiiiiiii
amaniiiiiii yarista nev ve ganfed varsa yandik bizzzz.
hahaaaaaa kizlar demin sizle yazisirken kaltim hemen 100 mekik cektim.yuppiiiiiiiiiiiii
hehehehe korkun benden.. kizlar yasu anda kendimi gargamel sizide sirinler olarak gormeye basladim kacin kacin sporda ezip gececem
Bak şimdi yaaaa,stad kapandı ama içeri sızasım geldi.Valla açık olsa gidip 10 tur daha atıcam öyle duman edesim var sizilen ne ara yaptin o mekik isini seni seni yenilmem diyorsun he simdi gorursun kalkip bi 5 mil yapayimda gor
Kırmızıgül bizi toptan duman etmezse tabi geçen seferki gibi
Bak şimdi yaaaa,stad kapandı ama içeri sızasım geldi.Valla açık olsa gidip 10 tur daha atıcam öyle duman edesim var sizi
len ne ara yaptin o mekik isini seni seni yenilmem diyorsun he simdi gorursun kalkip bi 5 mil yapayimda gor
Kırmızıgül bizi toptan duman etmezse tabi geçen seferki gibi
Bak şimdi yaaaa,stad kapandı ama içeri sızasım geldi.Valla açık olsa gidip 10 tur daha atıcam öyle duman edesim var sizi
birden uykum kacti.müzikte caliyor pcde,su aralar en sevdigim.ayyyyy kalksam bir yarim saat dans etsemmi yaaaa.ama hic dus yapasim yoookkk.dün aksam du$,bu sabah du$.offff üseniyorum yaaaa:97:
birden uykum kacti.müzikte caliyor pcde,su aralar en sevdigim.ayyyyy kalksam bir yarim saat dans etsemmi yaaaa.ama hic dus yapasim yoookkk.dün aksam du$,bu sabah du$.offff üseniyorum yaaaa:97:
Canım iyi geceler.Kızlar ben de duş almıştım,saçlarımı sarıyım gelirim bilgisayar açık.Öpüyorum.kizlar sohbetiniz cokguzel ama malum benim oglum var ne zaman uyanacagi belli olmuyor o yuzden kalkip uyuyayim ben yarin gorusuruz
herkese iyi geceler tatli ruyalar
nevim saolsun hemen halletti.pabyacım tickerin hayırlı olsun hayatımm...
İster günlük yaz canım,ister perşembe akşamı o hafta kaç dakika yaptığını.Nasıl kolayına gelirse.
tamam her perşembe yazarım.
Canım haftada 1 gününü serbest bırak,ama o günün dışında ısrar etmesin eşin de ciddi ciddi konuş.Çünkü çok emek verdin,vermek zor almak çok kolay.Ben sana güveniyorum canım ya,tükürmem senin ancak öperim koklayarak
beni unuttun..............................amaniiiiiii yarista nev ve ganfed varsa yandik bizzzz.
inşşallah her şey istediğin gibi gider.Canlarım 30 günlük kalp vakfı diyetim ramazanın ilk günü sona eriyor ve ramazanla birlikte sahur iftar programlı müsli ağırlıklı diyetim başlıyor.O da 1 eylülde bitiyor bayramla birlikte.Bayramda 3 gün abartmamak koşulu ile vücudumu diyetsiz dinlendirip,sonra hoooopppp o zamana kitabını harf harf bitireceğim Dukan diyetine başlıycam ve kısmetse diyetimin 1. yıldönümü olan 1 şubat 2012 ye kadar 6 ay Dukan diyeti yapıcam.Tarihler çok güzel denk geldi,umarım hayırlısı ile sağlıkla başarırım
seyede iyi geceler.kizlar sohbetiniz cokguzel ama malum benim oglum var ne zaman uyanacagi belli olmuyor o yuzden kalkip uyuyayim ben yarin gorusuruz
herkese iyi geceler tatli ruyalar
beni unuttun..............................
meyveeeee
ben dondum geri
sen nerelerdesin canim???
Azerimmmmmm,çok güzel parçaaaa
beni unuttun..............................
bende geldim utana sıkılaaaa toplu halde tükürün bana kızlarrrr...
ama hep o ayıcık kocacımın yüzündennnnnn ben dedim yemiycem o dedi zorla yediririmmmm ve yenildimmmarkadaşlarr kızım ağlıo bi kenarda anne nolur yee benim içim ye diye tam bi aile faaciası çoktı dominosta...rezaletti rezil olduk görmeyin halimizi...
ipekyol kardesini tebrik ediyorum canim
diyetinizi birlikte yapmaniz sizin icin verimli olacaktir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?