Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Dun aksam piknige gidecez diye konusmustuk ama esim gelince yorgun olursa planlarimiz degisebilir.Bitki cayimi birazdan kaynatip esimi havaalanindan almaya gidecez.Piknige gitmezsek gun icinde gelirim.Gidersek aksama gorusuruz

benim aslinda keyfim pek yok
kizim gece atesliydi hala devam ediyor
ilaclarla dusurebiliyorum biraz
kulak enfeksiyonu olmustu
10 gun antibiyotik kullandik
ama bittikten 2 gun sonra bu ateste neyin nesi
diş olabilir canım benim kızda arka dişleri çıkartıyormuş geçen hafta hep ateşle geçti...telaşlanma canım...
Evet bitanem;her yeni yarışma cuma başlıyor cuma bitiyor o akşam açıkıyorum.Ben de varım bu kezzzzz,bomba gibiiiii Bu hafta kupayı kimseye kaptırmammmmm :84:
hadi kızlar maşallah size benden ...ben koşturuyorum misafirlerim gidince bende yürüyüşe başlarım inş.
yerim tabeee deseydin doymazsam senide yerim desen daha bişey demezdi............

geçmiş olsun meyvişim..dönmeni bekliyoruz kendine iyi bak......

günaydın kızlaaar....herkes yatıyorken bi bakim takımıma dedim ...iyi ,kaynatmışsınız..keyifler yerinde ne güzel....

günaydın kızlaaar....herkes yatıyorken bi bakim takımıma dedim ...iyi ,kaynatmışsınız..keyifler yerinde ne güzel....

bendende koccaman bi günayyydınnnn....100 mekik çektim an itibari ilee bisiklete geçiyorummm lızzzlar siz uyuyunn uyuyunnnnnnheheheh....çok fenayımmmm allah sonumu hayretsin vallaaaa....detoks yapıcam bugun sırf çiğ meyve sebze ve bitki çayları ile yarında 5 günde 5 kiloya başlıyorummm inşallaah AAAAZZZZ SONRAA GELİYORUM 1 saat bisiklet arası seviyorum sizi şekerelerrrrr.....

yazdim aklimin bi kenarina bidahaki sefere onuda derim aslinda benden zayifda degil gece gunduz diyet yapiyor bide baan laf etti ya .icime oturdu

ansaa ciiim hayirli olsun demek gelmiyor icimden cunku berbat bi diyet resmen cin iskencesi ustalik kiloda veremiyorsunben yaptim azeri yapti nev yapti ve hepimizde pismaniz bence 3 gun 3 kilo diyeti daha makul ve daha iyi kilo verdiriyor ben her seferinde 1 kilo verdim.yap yap sporu bu hafta yaris kizisti:

aayyyy ne güzel TR desin.süper yaaaa.cok özledimmm.bu sene biz tasiniyoruz diye gidemiyoruz.yoksa biz bu sene yine arabayla gidecektik.ama tasinma benim icin daha önemli.simdi ne güzeldir oralar.oy oy oy.sen hangi sehire gittin canikom?
ansaaaaa SAKIN 5 günde 5 kilo diyeti yapmaaaaa.o cok berbat bir diyet.yapan herkes pisman bu takimda.ben var ya 7 aydir diyetteydim,hic bas dönmem olmamisti ama bu diyet sayesinde basim döndü,gözlerim karardi,tansiyonum düstü.veeee en kötüsü herseye hasret kaldim,diyet bitince herseye saldirdim veee 2 kilo aldim.
günaydın uyuyan güzeller,bende koşu bandında yürüşümü yaptım.
SİZİ SEVİYORUM....
sen bu mesaji yazarken ben uyuyordum dogrubizde seni seviyoruzzzzzzzzz
yazdim aklimin bi kenarina bidahaki sefere onuda derim aslinda benden zayifda degil gece gunduz diyet yapiyor bide baan laf etti ya .icime oturdu
Allah Allah kim dediki bunu kiz.yaninda yada karsinda oturanmi?ay merak ettim.söyle bana.sir tutarim

bugün cooooook i$im var.5 günüm kaldi gitmeye.evimin artik geri kalan esyalarini topluycam bugün.son güne birakmak istemiyorum.bugün yine bir sürü sey halledeyimki 2 gün kalada dolaplari sökücez.o zamanda bayaa i$ olacak.belki müzik koyarim yine,onun esliginde dans ederek yaparim islerimi.derece almam lazim derece yaristaaaa

vay be acayip hirs yapmissin bende 90 dk lesli yaptim simcik bittim gidip dus alayim kahvaltimi yapayim sonrasinda gorusuruz balli kurabiyelerim
hem azerim senin begendigin bir hanim vardi ya bana anlattin bende gece gunduz diyette demistimiste o dedi

ben daha önce de yaptım kızlarr ama bana o kadar zor gelmedi her seferinde kacamaklı yaptım her seferinde 2 kilo verdim 14. takımda nev yaptı biliyorum ama bu diyetin de püüüüüüffff pufff noktaları var neyle başlarsan onla devam ediceksin o kadar ki ben her sferinde memnun kaldım bu ara vucudum çok yavaşladı ama bu diyetle canlandırmayı düşünüyorummmmçççç

Maşallah ya,sabah namazından sonra yürüyüşe çıkmışsın,canım çok tebrik ederim seni.Hep hayalimdir hem dünyayı hem ahireti birlikte götürmek,hep şeytana nefsime yenilirim.İnşallah bizlere de nasip olur.Ben stadda çok gülerim yaşlı teyzelere;tıslaya tıslaya yürüyüş yapıp eve giderken ellerine çekirdek alırlar ya Canlarım yaaaa
O bebelerin dişlerini yerimmmm bennnnn Misafirler gidince bomba gibi başlayacağına eminim Saferanım
Günaydın canımmmm
Ohhhhhh,maşallah maşallah fıstığıma.Ben de seni seviyorum balım 5 günde 5 kilo diyeti konusunda şüphelerim var ama yapan sensen eminim kilo verirsin balım
günaydın uyuyan güzeller,bende koşu bandında yürüşümü yaptım.
SİZİ SEVİYORUM....
Maşallah canım benim.Azmine kurban Iğdırlı Ben de seni seviyorum Pabya'cım,gidişat süper canım
Ganfed'im ben 5 günde 5 kilo diyetini eski takımımdan Gülçinimle beraber yapmıştım,ikimiz de 1 kilo vermiştik ama çok kaçamak yapmıştım.Sonra birkaç hafta sonra biliyorsunuz burada denedim,herşeyden içim bulandı ve çok agresif oldum bu diyetten yine 1 kg gitti ama metabolizmam yavaşladı.1400 kalorilik diyetlerle haftada 1 kg atan ben,bu diyetten sonra ayda 1.5 kg ı zor attım.Ama Anşaa harfi harfine yapar diyetleri,eminim o 2-2.5 kg kadar atacaktır,o konuda çok iradeli.Bünyesi de taş gibidir maşallah,canlandırsın da metosunu;sonra aklımda Onun için bişeyler var
Allah kolaylık versin balım :97:

sabah kahvaltıya gittikk ölçülü ama sınırları aşmadan yedim kızlar bu gün öğle yemeği yok bana akşamda salta ile geçiştiricemmm sAbak 1 saat bisiklet 100 mekik akşamda yapıcam aaynennnn yarışalımmm güzelleeşelim şekerler şeker bayramında şeker diye bizi yesinler sevdiklerimizzzz

netcen bana gııııı ye beniii nevvvv...yürüdüğün stadyumm oluyummm yavruşşşş....

nevimm canım arkidişimm 40 beden pantalon almış arkadaşına meraba de hayatımmmm
Harikasınnnnnnnnnnn,38 bedene gireceksin yakın zamanda eminim yaaaa Seni yerim ben Bu arada eşinin getirdiği maraş dondurmalarını sebebi şimdi anlaşıldı
Maşallah 40 beden arkadaşıma Spor sürelerini dakika olarak at bana olur mu,bu hafta yarış çok çetin Tickerini seviyim

netcen bana gııııı ye beniii nevvvv...yürüdüğün stadyumm oluyummm yavruşşşş....
Kız seni yerler,yerler;seni ham yapar bu zilliler Balım seni netcem bak Şimdi ben Dukan diyeti kitabı sipariş verdim,ben onu hatmediyorum harf harf ve 1 eylülde uygulamaya başlıyorum.Sonra kitabı kargo ile sana gönderiyorum,sen de hatmediyorsun ve başlıyorsun.Seninle sen 65 ben 65 kiloya gelene kadar verilen kilonun bir daha alınmadığı bu diyeti yapıyoruz ve sonra da üzerine 2 aylık koruma programı.Nasıl plan

Son düzenleme:

hımmmm harikaaa olarrr neden olmsınnn....
az önce ev halimle foto cektim nası yüklicen burayaaa

kızlar ben varya 2 haftadır tartılmaya bile korkuyordum bğırsaklarımda düzensiz yemekten çalışmıyordu kaç gündür....korkunun ecele faydası yokdedim dünsabah tartıldım tabii ben şoooookkkkkkkkk..................129 çıkmıyımmiiiiiiiiii.................kahvaltıdan sonra hemen sinameki yaptım gerçek kilomu göriim diye..:18::18::18:........bu sabah ne gördüm peki 125.7.......kaçamaklara rağmen 300 gram ekside çıktım..tabii moral süper bu sabahtan itibaren azamiii dikkat kaçamaklarıda çok dikkatli yapıcam tabi..gerçi çok da koşturdum ondan almayıp vermişim...şükürler olsun rabbime......125 leride gördüm ya bunmdan sonra iyice gaza geldim beee..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…