diş olabilir canım benim kızda arka dişleri çıkartıyormuş geçen hafta hep ateşle geçti...telaşlanma canım...benim aslinda keyfim pek yok
kizim gece atesliydi hala devam ediyor
ilaclarla dusurebiliyorum biraz
kulak enfeksiyonu olmustu
10 gun antibiyotik kullandik
ama bittikten 2 gun sonra bu ateste neyin nesi
hadi kızlar maşallah size benden ...ben koşturuyorum misafirlerim gidince bende yürüyüşe başlarım inş.Evet bitanem;her yeni yarışma cuma başlıyor cuma bitiyor o akşam açıkıyorum.Ben de varım bu kezzzzz,bomba gibiiiiiBu hafta kupayı kimseye kaptırmammmmm :84:
yerim tabeee deseydin doymazsam senide yerim desen daha bişey demezdi............gel ansaa cim gel girgir bol bugun kizlarin cenesi dustu en oncede benim aman bugun susmak bilmedim ben ya kim yedirdi dil otunu bana. kacamaga gelince hele beni cuma gunu gorecektin tabagimi bi yukledim kadinin biri aynen soyle yapti(hiiiiiiiiiiiiiiii hepsini yiyebilecekmisin )gerisini sen dusun artik evet yiyecem dedim ama icten icede yuzum kizardievet ya bu kocalari ne yapacagiz benimk,ide bana sabotaj yapiyor hep
canım ben bi süre daha yokum..
dişlerimi yaptırıyorum üst ön dişimde yamukluk vardı cenem cok küçük sağlam iki dişimi cektiler eylülün 2. ve 3. haftasıda gömülü 4 dişim var onları alıcaklar cuma günü braketlerim takıldı ama biri hemen kırıldı pazartesi tekrar işlem yapıcaklar ayy işte öyle azımın içide yabancı cisim die tümden yara oldu bişi yiyemiyorum pipetle corba içiyom böyle olacağını bildiğimden herseyden bolca yemiştim tabi kiloda almıstım şimdi fazlalıkları vermeden dönemem onları gitsinde dönerim kesin özledim takımımı çünkü ..
günaydın kızlaaar....herkes yatıyorken bi bakim takımıma dedim ...iyi ,kaynatmışsınız..keyifler yerinde ne güzel....
diş olabilir canım benim kızda arka dişleri çıkartıyormuş geçen hafta hep ateşle geçti...telaşlanma canım...
hadi kızlar maşallah size benden ...ben koşturuyorum misafirlerim gidince bende yürüyüşe başlarım inş.
yerim tabeee deseydin doymazsam senide yerim desen daha bişey demezdi............
geçmiş olsun meyvişim..dönmeni bekliyoruz kendine iyi bak......
bendende koccaman bi günayyydınnnn....100 mekik çektim an itibari ilee bisiklete geçiyorummm lızzzlar siz uyuyunn uyuyunnnnnnheheheh.... çok fenayımmmm allah sonumu hayretsin vallaaaa....detoks yapıcam bugun sırf çiğ meyve sebze ve bitki çayları ile yarında 5 günde 5 kiloya başlıyorummm inşallaah AAAAZZZZ SONRAA GELİYORUM 1 saat bisiklet arası seviyorum sizi şekerelerrrrr.....
aayyyy ne güzel TR desin.süper yaaaa.cok özledimmm.bu sene biz tasiniyoruz diye gidemiyoruz.yoksa biz bu sene yine arabayla gidecektik.ama tasinma benim icin daha önemli.simdi ne güzeldir oralar.oy oy oy.sen hangi sehire gittin canikom?Gunaydinnnnn.Gunun ilk gunaydini benden olsun...Gelirken esimi istanbula birakmistik.2 gunluk isi vardi.Su an ucakta 1 saate evde olacak.
Gece ben yokken dokturmussunuz yine masallah.
Sabah namazdan sonra yuruyuse ciktim.1 saat yurudum.Ozlemisim parki.Gecen sene hamileydim ve parkta yuruyordum.Hey gidi gunler.Yuruyus arkadaslarimi gordum.Hic konusmadigim :))) Masallah azimlerine hayran kaldim.Amcalar teyzeler gecen senede yuruyorlardi simdide.Hayat tarzi edinmek baska bisey...Park sabahin 5i olmasina ragmen bayagi kalabalikti.
ansaaaaa SAKIN 5 günde 5 kilo diyeti yapmaaaaa.o cok berbat bir diyet.yapan herkes pisman bu takimda.ben var ya 7 aydir diyetteydim,hic bas dönmem olmamisti ama bu diyet sayesinde basim döndü,gözlerim karardi,tansiyonum düstü.veeee en kötüsü herseye hasret kaldim,diyet bitince herseye saldirdim veee 2 kilo aldim.bendende koccaman bi günayyydınnnn....100 mekik çektim an itibari ilee bisiklete geçiyorummm lızzzlar siz uyuyunn uyuyunnnnnnheheheh.... çok fenayımmmm allah sonumu hayretsin vallaaaa....detoks yapıcam bugun sırf çiğ meyve sebze ve bitki çayları ile yarında 5 günde 5 kiloya başlıyorummm inşallaah AAAAZZZZ SONRAA GELİYORUM 1 saat bisiklet arası seviyorum sizi şekerelerrrrr.....
sen bu mesaji yazarken ben uyuyordum dogrugünaydın uyuyan güzeller,bende koşu bandında yürüşümü yaptım.
SİZİ SEVİYORUM....
Allah Allah kim dediki bunu kiz.yaninda yada karsinda oturanmi?ay merak ettim.söyle bana.sir tutarimyazdim aklimin bi kenarina bidahaki sefere onuda derimaslinda benden zayifda degil gece gunduz diyet yapiyor bide baan laf etti ya .icime oturdu
vay be acayip hirs yapmissinbugün cooooook i$im var.5 günüm kaldi gitmeye.evimin artik geri kalan esyalarini topluycam bugün.son güne birakmak istemiyorum.bugün yine bir sürü sey halledeyimki 2 gün kalada dolaplari sökücez.o zamanda bayaa i$ olacak.belki müzik koyarim yine,onun esliginde dans ederek yaparim islerimi.derece almam lazim derece yaristaaaa
ansaa ciiim hayirli olsun demek gelmiyor icimden cunku berbat bi diyet resmen cin iskencesi ustalik kiloda veremiyorsunben yaptim azeri yapti nev yapti ve hepimizde pismaniz bence 3 gun 3 kilo diyeti daha makul ve daha iyi kilo verdiriyor ben her seferinde 1 kilo verdim.yap yap sporu bu hafta yaris kizisti:
aayyyy ne güzel TR desin.süper yaaaa.cok özledimmm.bu sene biz tasiniyoruz diye gidemiyoruz.yoksa biz bu sene yine arabayla gidecektik.ama tasinma benim icin daha önemli.simdi ne güzeldir oralar.oy oy oy.sen hangi sehire gittin canikom?
ansaaaaa SAKIN 5 günde 5 kilo diyeti yapmaaaaa.o cok berbat bir diyet.yapan herkes pisman bu takimda.ben var ya 7 aydir diyetteydim,hic bas dönmem olmamisti ama bu diyet sayesinde basim döndü,gözlerim karardi,tansiyonum düstü.veeee en kötüsü herseye hasret kaldim,diyet bitince herseye saldirdim veee 2 kilo aldim.
sen bu mesaji yazarken ben uyuyordum dogrubizde seni seviyoruzzzzzzzzz
Allah Allah kim dediki bunu kiz.yaninda yada karsinda oturanmi?ay merak ettim.söyle bana.sir tutarim
Maşallah ya,sabah namazından sonra yürüyüşe çıkmışsın,canım çok tebrik ederim seni.Hep hayalimdir hem dünyayı hem ahireti birlikte götürmek,hep şeytana nefsime yenilirim.İnşallah bizlere de nasip olur.Ben stadda çok gülerim yaşlı teyzelere;tıslaya tıslaya yürüyüş yapıp eve giderken ellerine çekirdek alırlar yaGunaydinnnnn.Gunun ilk gunaydini benden olsun...Gelirken esimi istanbula birakmistik.2 gunluk isi vardi.Su an ucakta 1 saate evde olacak.
Gece ben yokken dokturmussunuz yine masallah.
Sabah namazdan sonra yuruyuse ciktim.1 saat yurudum.Ozlemisim parki.Gecen sene hamileydim ve parkta yuruyordum.Hey gidi gunler.Yuruyus arkadaslarimi gordum.Hic konusmadigim :))) Masallah azimlerine hayran kaldim.Amcalar teyzeler gecen senede yuruyorlardi simdide.Hayat tarzi edinmek baska bisey...Park sabahin 5i olmasina ragmen bayagi kalabalikti.
O bebelerin dişlerini yerimmmm bennnnndiş olabilir canım benim kızda arka dişleri çıkartıyormuş geçen hafta hep ateşle geçti...telaşlanma canım...
hadi kızlar maşallah size benden ...ben koşturuyorum misafirlerim gidince bende yürüyüşe başlarım inş.
[/B]
Günaydın canımmmmgünaydın kızlaaar....herkes yatıyorken bi bakim takımıma dedim ...iyi ,kaynatmışsınız..keyifler yerinde ne güzel....
Ohhhhhh,maşallah maşallah fıstığıma.Ben de seni seviyorum balımbendende koccaman bi günayyydınnnn....100 mekik çektim an itibari ilee bisiklete geçiyorummm lızzzlar siz uyuyunn uyuyunnnnnnheheheh.... çok fenayımmmm allah sonumu hayretsin vallaaaa....detoks yapıcam bugun sırf çiğ meyve sebze ve bitki çayları ile yarında 5 günde 5 kiloya başlıyorummm inşallaah AAAAZZZZ SONRAA GELİYORUM 1 saat bisiklet arası seviyorum sizi şekerelerrrrr.....
günaydın uyuyan güzeller,bende koşu bandında yürüşümü yaptım.
SİZİ SEVİYORUM....
Ganfed'im ben 5 günde 5 kilo diyetini eski takımımdan Gülçinimle beraber yapmıştım,ikimiz de 1 kilo vermiştik ama çok kaçamak yapmıştım.Sonra birkaç hafta sonra biliyorsunuz burada denedim,herşeyden içim bulandı ve çok agresif oldum bu diyetten yine 1 kg gitti ama metabolizmam yavaşladı.1400 kalorilik diyetlerle haftada 1 kg atan ben,bu diyetten sonra ayda 1.5 kg ı zor attım.Ama Anşaa harfi harfine yapar diyetleri,eminim o 2-2.5 kg kadar atacaktır,o konuda çok iradeli.Bünyesi de taş gibidir maşallah,canlandırsın da metosunu;sonra aklımda Onun için bişeyler varansaa ciiim hayirli olsun demek gelmiyor icimden cunku berbat bi diyet resmen cin iskencesi ustalik kiloda veremiyorsunben yaptim azeri yapti nev yapti ve hepimizde pismaniz bence 3 gun 3 kilo diyeti daha makul ve daha iyi kilo verdiriyor ben her seferinde 1 kilo verdim.yap yap sporu bu hafta yaris kizisti:
Allah kolaylık versin balım :97:ben daha önce de yaptım kızlarr ama bana o kadar zor gelmedi her seferinde kacamaklı yaptım her seferinde 2 kilo verdim 14. takımda nev yaptı biliyorum ama bu diyetin de püüüüüüffff pufff noktaları var neyle başlarsan onla devam ediceksin o kadar ki ben her sferinde memnun kaldım bu ara vucudum çok yavaşladı ama bu diyetle canlandırmayı düşünüyorummmmçççç
Maşallah ya,sabah namazından sonra yürüyüşe çıkmışsın,canım çok tebrik ederim seni.Hep hayalimdir hem dünyayı hem ahireti birlikte götürmek,hep şeytana nefsime yenilirim.İnşallah bizlere de nasip olur.Ben stadda çok gülerim yaşlı teyzelere;tıslaya tıslaya yürüyüş yapıp eve giderken ellerine çekirdek alırlar yaCanlarım yaaaa
O bebelerin dişlerini yerimmmm bennnnnMisafirler gidince bomba gibi başlayacağına eminim Saferanım
Günaydın canımmmm
Ohhhhhh,maşallah maşallah fıstığıma.Ben de seni seviyorum balım5 günde 5 kilo diyeti konusunda şüphelerim var ama yapan sensen eminim kilo verirsin balım
Maşallah canım benim.Azmine kurban Iğdırlı Ben de seni seviyorum Pabya'cım,gidişat süper canım
Ganfed'im ben 5 günde 5 kilo diyetini eski takımımdan Gülçinimle beraber yapmıştım,ikimiz de 1 kilo vermiştik ama çok kaçamak yapmıştım.Sonra birkaç hafta sonra biliyorsunuz burada denedim,herşeyden içim bulandı ve çok agresif oldum bu diyetten yine 1 kg gitti ama metabolizmam yavaşladı.1400 kalorilik diyetlerle haftada 1 kg atan ben,bu diyetten sonra ayda 1.5 kg ı zor attım.Ama Anşaa harfi harfine yapar diyetleri,eminim o 2-2.5 kg kadar atacaktır,o konuda çok iradeli.Bünyesi de taş gibidir maşallah,canlandırsın da metosunu;sonra aklımda Onun için bişeyler var
Allah kolaylık versin balım :97:
Harikasınnnnnnnnnnn,38 bedene gireceksin yakın zamanda eminim yaaaanevimm canım arkidişimm 40 beden pantalon almış arkadaşına meraba de hayatımmmm
Maşallah 40 beden arkadaşımasabah kahvaltıya gittikk ölçülü ama sınırları aşmadan yedim kızlar bu gün öğle yemeği yok bana akşamda salta ile geçiştiricemmm sAbak 1 saat bisiklet 100 mekik akşamda yapıcam aaynennnn yarışalımmm güzelleeşelim şekerler şeker bayramında şeker diye bizi yesinler sevdiklerimizzzz
netcen bana gııııı ye beniii nevvvv...yürüdüğün stadyumm oluyummm yavruşşşş....
Kız seni yerler,yerler;seni ham yapar bu zillilerBalım seni netcem bak Şimdi ben Dukan diyeti kitabı saipariş verdim,ben onu hatmediyorum harf harf ve 1 eylülde uygulamaya başlıyorum.Sonra kitabı kargo ile sana gönderiyorum,sen de hatmediyorsun ve başlıyorsun.Seninle sen 65 ben 65 kiloya gelene kadar verilen kilonun bir daha alınmadığı bu diyeti yapıyoruz ve sonra da üzerine 2 aylık koruma programı.Nasıl plan
kızlar ben varya 2 haftadır tartılmaya bile korkuyordum bğırsaklarımda düzensiz yemekten çalışmıyordu kaç gündür....korkunun ecele faydası yokdedim dünsabah tartıldım tabii ben şoooookkkkkkkkk.......Maşallah ya,sabah namazından sonra yürüyüşe çıkmışsın,canım çok tebrik ederim seni.Hep hayalimdir hem dünyayı hem ahireti birlikte götürmek,hep şeytana nefsime yenilirim.İnşallah bizlere de nasip olur.Ben stadda çok gülerim yaşlı teyzelere;tıslaya tıslaya yürüyüş yapıp eve giderken ellerine çekirdek alırlar yaCanlarım yaaaa
O bebelerin dişlerini yerimmmm bennnnnMisafirler gidince bomba gibi başlayacağına eminim Saferanım
Günaydın canımmmm
Ohhhhhh,maşallah maşallah fıstığıma.Ben de seni seviyorum balım5 günde 5 kilo diyeti konusunda şüphelerim var ama yapan sensen eminim kilo verirsin balım
Maşallah canım benim.Azmine kurban Iğdırlı Ben de seni seviyorum Pabya'cım,gidişat süper canım
Ganfed'im ben 5 günde 5 kilo diyetini eski takımımdan Gülçinimle beraber yapmıştım,ikimiz de 1 kilo vermiştik ama çok kaçamak yapmıştım.Sonra birkaç hafta sonra biliyorsunuz burada denedim,herşeyden içim bulandı ve çok agresif oldum bu diyetten yine 1 kg gitti ama metabolizmam yavaşladı.1400 kalorilik diyetlerle haftada 1 kg atan ben,bu diyetten sonra ayda 1.5 kg ı zor attım.Ama Anşaa harfi harfine yapar diyetleri,eminim o 2-2.5 kg kadar atacaktır,o konuda çok iradeli.Bünyesi de taş gibidir maşallah,canlandırsın da metosunu;sonra aklımda Onun için bişeyler var
Allah kolaylık versin balım :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?