hımmmm harikaaa olarrr neden olmsınnn....
az önce ev halimle foto cektim nası yüklicen burayaaa
hımmmm harikaaa olarrr neden olmsınnn....
az önce ev halimle foto cektim nası yüklicen burayaaa
Çoookkkk sevindim çooookkkkızlar ben varya 2 haftadır tartılmaya bile korkuyordum bğırsaklarımda düzensiz yemekten çalışmıyordu kaç gündür....korkunun ecele faydası yokdedim dünsabah tartıldım tabii ben şoooookkkkkkkkk..................129 çıkmıyımmiiiiiiiiii.................kahvaltıdan sonra hemen sinameki yaptım gerçek kilomu göriim diye..:18::18::18:........bu sabah ne gördüm peki 125.7. ......kaçamaklara rağmen 300 gram ekside çıktım..tabii moral süper bu sabahtan itibaren azamiii dikkat kaçamaklarıda çok dikkatli yapıcam tabi..gerçi çok da koşturdum ondan almayıp vermişim...şükürler olsun rabbime......125 leride gördüm ya bunmdan sonra iyice gaza geldim beee..........
kızlar ben varya 2 haftadır tartılmaya bile korkuyordum bğırsaklarımda düzensiz yemekten çalışmıyordu kaç gündür....korkunun ecele faydası yokdedim dünsabah tartıldım tabii ben şoooookkkkkkkkk..................129 çıkmıyımmiiiiiiiiii.................kahvaltıdan sonra hemen sinameki yaptım gerçek kilomu göriim diye..:18::18::18:........bu sabah ne gördüm peki 125.7. ......kaçamaklara rağmen 300 gram ekside çıktım..tabii moral süper bu sabahtan itibaren azamiii dikkat kaçamaklarıda çok dikkatli yapıcam tabi..gerçi çok da koşturdum ondan almayıp vermişim...şükürler olsun rabbime......125 leride gördüm ya bunmdan sonra iyice gaza geldim beee..........
Anam,anam o nasıl bir fıstık öyle Yarabbimmmm Yavrum sen sona gelmişsin ya,eşine söyleyim de maraş dondurması ile çekirdeği arttırsın
süper kilolar nerde valla fıstık gibisin ..........
Çoookkkk sevindim çooookkkCuma var ya,harika sonuçlar alıcaz ben inanıyorum Sinameki nasıl oluyor Saferanım bende de ödem var.Diyetimi hiç kaçamaksız yaptım,günde 1.5-2 saat tempolu sipor yaptım,suyumu da içiyorum 3 litre,bugün sabah tartılma günümden 300 gr fazla çıktı ki bu imkansız.Benim bu ödemi atmam lazımmmm :84:
sağolun cicişler...ablanız kurbaaaaaan olsun sizeeeeeeeeeeeee...................amannnn maşallaaahhh çok güzell misafirden dolayı sen hiç durmuyosundur evin içinde onlar gönderince tozunu attıracaksın buranın eminimmm...
ben her kilo verdiğimde hem avatar hem çizelge yenilerim canım bu da kulittadan............seferannnnn resmineee bayıldım şekerimmm.....çok kıskandım nerden buldun çok orjinalll
Valla çok güzel olmuşsun Ayşemmm yaaaasiz ortak çalışsanıza benim tosunlaaaaBASKILAR BENİ YILDIRAMAZZZ......12kilo dahaa varrrr KATUR dumm KITIR oldumm ÇATURUM şuann çıtır olucazz hayatım beraberrr....İNŞALLAHHH....
Benden mi foto gelsin?Kız şu an saçım bigudili,beklerseniz akşamüstü atarımnevimmm foto bekliyorum hemen an itibari ileee hadiiii nolurrrr caaaanımmmmın içii lütfennn....
Valla çok güzel olmuşsun Ayşemmm yaaaa
Benden mi foto gelsin?Kız şu an saçım bigudili,beklerseniz akşamüstü atarım
sağolun cicişler...ablanız kurbaaaaaan olsun sizeeeeeeeeeeeee...................
nev sinameki iste aktardan yaprakgibi oluyor bi bardağa bi tutam koy 1.5 yemek kaşığı olsun kaynar su çek ılınınca süzüp kahvaltıdan sonra iç 4-5 saat sonra etki eder...kiraz sapıda karıştır istersen biraz ben bulamadım daha çok ödem söküyor özellikle perşembe sabah yap cumaya çok etki eder...........
Bacımmmmm,ben telefondan bilgisayara atmayı beceremiyorum kiiiii :2:yyaaa noluuurrrr daha şeker olur işteee hadi bacımm yaaa... kızlar müsaitseniz sizde hadi yaaa lütfeeeennnn.....
Bacımmmmm,ben telefondan bilgisayara atmayı beceremiyorum kiiiii :2:
küssstümm oynamıyorumm yaaa...
kızlar ben varya 2 haftadır tartılmaya bile korkuyordum bğırsaklarımda düzensiz yemekten çalışmıyordu kaç gündür....korkunun ecele faydası yokdedim dünsabah tartıldım tabii ben şoooookkkkkkkkk..................129 çıkmıyımmiiiiiiiiii.................kahvaltıdan sonra hemen sinameki yaptım gerçek kilomu göriim diye..:18::18::18:........bu sabah ne gördüm peki 125.7. ......kaçamaklara rağmen 300 gram ekside çıktım..tabii moral süper bu sabahtan itibaren azamiii dikkat kaçamaklarıda çok dikkatli yapıcam tabi..gerçi çok da koşturdum ondan almayıp vermişim...şükürler olsun rabbime......125 leride gördüm ya bunmdan sonra iyice gaza geldim beee..........
yyaaa noluuurrrr daha şeker olur işteee hadi bacımm yaaa... kızlar müsaitseniz sizde hadi yaaa lütfeeeennnn.....
bastir saferanim kim tutar seni o kacamaga ragmen verdiysen dikkat ettiginde daha bir gidecektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?