Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hımmmm harikaaa olarrr neden olmsınnn....
az önce ev halimle foto cektim nası yüklicen burayaaa

Bebeğim şimdi şu yazı butonu var ya hemen üstte,orada çerçeve gbi bi işaret var.Orta satırın sondan 5. işareti.oraya tıkla,küçük bi ekran çıkıyor dosyaları seç diyor,ordan seç ve eklentiyi yükle de,bu kadar...

Çoookkkk sevindim çooookkk Cuma var ya,harika sonuçlar alıcaz ben inanıyorum Sinameki nasıl oluyor Saferanım bende de ödem var.Diyetimi hiç kaçamaksız yaptım,günde 1.5-2 saat tempolu sipor yaptım,suyumu da içiyorum 3 litre,bugün sabah tartılma günümden 300 gr fazla çıktı ki bu imkansız.Benim bu ödemi atmam lazımmmm :84:

amannnn maşallaaahhh çok güzell misafirden dolayı sen hiç durmuyosundur evin içinde onlar gönderince tozunu attıracaksın buranın eminimmm...

Anam,anam o nasıl bir fıstık öyle Yarabbimmmm Yavrum sen sona gelmişsin ya,eşine söyleyim de maraş dondurması ile çekirdeği arttırsın

siz ortak çalışsanıza benim tosunlaaaaBASKILAR BENİ YILDIRAMAZZZ......12kilo dahaa varrrr KATUR dumm KITIR oldumm ÇATURUM şuann çıtır olucazz hayatım beraberrr....İNŞALLAHHH....

Eki Görüntüle 222282
nasıl gözüküyorummm tabi yükleyebildiysemmmm
süper kilolar nerde valla fıstık gibisin ..........

amannnn maşallaaahhh çok güzell misafirden dolayı sen hiç durmuyosundur evin içinde onlar gönderince tozunu attıracaksın buranın eminimmm...
sağolun cicişler...ablanız kurbaaaaaan olsun sizeeeeeeeeeeeee...................
nev sinameki iste aktardan yaprakgibi oluyor bi bardağa bi tutam koy 1.5 yemek kaşığı olsun kaynar su çek ılınınca süzüp kahvaltıdan sonra iç 4-5 saat sonra etki eder...kiraz sapıda karıştır istersen biraz ben bulamadım daha çok ödem söküyor özellikle perşembe sabah yap cumaya çok etki eder...........
seferannnnn resmineee bayıldım şekerimmm.....çok kıskandım nerden buldun çok orjinalll
ben her kilo verdiğimde hem avatar hem çizelge yenilerim canım bu da kulittadan............

http://www.kadinlarkulubu.com/chat-amp-messenger/355781-kadin-avatarlari-hareketli-kk-uygun-66.html#post20035330

siz ortak çalışsanıza benim tosunlaaaaBASKILAR BENİ YILDIRAMAZZZ......12kilo dahaa varrrr KATUR dumm KITIR oldumm ÇATURUM şuann çıtır olucazz hayatım beraberrr....İNŞALLAHHH....
Valla çok güzel olmuşsun Ayşemmm yaaaa
nevimmm foto bekliyorum hemen an itibari ileee hadiiii nolurrrr caaaanımmmmın içii lütfennn....
Benden mi foto gelsin?Kız şu an saçım bigudili,beklerseniz akşamüstü atarım

Sağol Saferanım,perşembe yapıcam hemen

bastir saferanim kim tutar seni o kacamaga ragmen verdiysen dikkat ettiginde daha bir gidecektir

yyaaa noluuurrrr daha şeker olur işteee hadi bacımm yaaa... kızlar müsaitseniz sizde hadi yaaa lütfeeeennnn.....

ben bi ara başka fotolar koyuyodum ama hafıza kartımı kabul etmiyo şimdi bilg. hiç kendi resmimi koymadım şimdiye kadar ama ilk bol vaktimde resim bulup koyucam söz.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…