Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hoş bulduk,neler kaynatmışsınız okuya okuya geldim.
ne güzel herkes şen ,kız ben senin kocanın yerinde olsam seni dışarı çıkarmam fıstık gibisin.
nev bu diyet süper şimdiden bu kadar gittiyse cumaya ne olur bilmem.

bende arkadaşın telefonuyla çektim ama fotorafı bilgisayara yükleyemedik,eşimle biraz netten baktık dijital makinelere ne uçuk fiyatlar ya neyse bi tane uygun fiyata bulduk almayı düşünüyoruz. ilk iş buraya foto atmak olacak.

Ayyyyy,nasıl sevindim nasıl keyiflendim bilemezsin Pabya'cım ya.Şimdiden söyleme sakın,cuma hepimize sürpriz olsun.Ama eşine söyle ki,ne kadar kararlı olduğunu anlasın Ya cuma günü için şimdiden heyecanlandım.Pabya,Saferan iyi gidiyor diyor;ben eksiksiz yapıyorum diyeti cuma illa ki tartıya yansıyacak,Kırmızıgülüm zaten hep aynı azimde,Ganfedimle Azerim sporda coştular.Anşaa'm 5 günde 5 kiloya başladı.İpekyol son hızda diyet ve spora devam ediyor,Rana able keza öyle,bu hafta 1. lik kokusu alıyorummmmm Daha ne isterim ya,azmimiz ve motivasoyunumuz harikaaaaa
Merakla bekliyoruz canım

hayır ona hiç söylermiyim,o bana söylüyecek sen zayıflamışsın,güzelleşmişsin,hatta o bana söylüyecek yeter artık zayıflama böyle iyi.

süpürdüm evi bi yüzünden toz aldım geldim ev küçük olunca işler hemen bitiyo 90 metrekaree batıya dönüp kendi evime oturursam olcak acaba nasıl temizliycem

hayır ona hiç söylermiyim,o bana söylüyecek sen zayıflamışsın,güzelleşmişsin,hatta o bana söylüyecek yeter artık zayıflama böyle iyi.
İnşallah canım yaaaaa,ben de bütün kalbimle inanıyorum buna
süpürdüm evi bi yüzünden toz aldım geldim ev küçük olunca işler hemen bitiyo 90 metrekaree batıya dönüp kendi evime oturursam olcak acaba nasıl temizliycem
Ayyyy ne güzel canım ya küçük ev.Benim görev yaptığım yerde aileler genelde geniş aile.Öyle olunca evler hep büyük,benim ev 120 metrekare,gerçekten sinir oluyorum.Şöyle 1 oda 1 salon evler yapılsa keşke bekarlar için :2:
kızlar kaçmayın şimdi eşim benden alacak bilgisayarı,hadi gelin sohbet edelim.
Sanırım almış Geldim ama yoktun

ben geldim............pabya tatlım benimde eşimle bayaa sorunlarım vardı ki bizde gayet severek evlendik evlenirkende 95 civarıydım ...adam kilo alınca tozuttuydu ben ona diyetteyim hiiç demedim şimdi bu kadar kilo verdiğimi kendi görüp öyle değiştiki...sende hiiç söyleme bırak gördükçe kendi farketsin ben hala kaç kilo verdiğimi söylemiyorum ....kk ya yazdığımıda bilmiyor tabii bilse herşeyi görür burası ve sizler gizli dünyam en tatlı sırrımsınız..senide kilo verdikçe güzel günler bekliyor emin ol tatlııım.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…