harika cikmissin canim aslinda fazlanda yok. esin seni oyuzden sabote ediyor kadin fistik oldu kizim sanacaklar diyordureee korku bu kari elden gidecek
ganfeddd geldii HOŞŞGELDİİİNNNNN günün güzel olsun hayatımmmm....
bencee HATUN GİDECEK DERTLER BİTECEKK çırpınışları bunlarrrr
çıkıyorum kızlar hepinizi öptüm...........
pabyada geldi hoşgeldinn hayatımmm nasılsınnn
ansaa cok tatli karsiliyorsun ya hosuma gitti
Ayyyyy,nasıl sevindim nasıl keyiflendim bilemezsin Pabya'cım ya.Şimdiden söyleme sakın,cuma hepimize sürpriz olsun.Ama eşine söyle ki,ne kadar kararlı olduğunu anlasınhoş bulduk,neler kaynatmışsınız okuya okuya geldim.
ne güzel herkes şen ,kız ben senin kocanın yerinde olsam seni dışarı çıkarmam fıstık gibisin.
nev bu diyet süper şimdiden bu kadar gittiyse cumaya ne olur bilmem.
Merakla bekliyoruz canımbende arkadaşın telefonuyla çektim ama fotorafı bilgisayara yükleyemedik,eşimle biraz netten baktık dijital makinelere ne uçuk fiyatlar ya neyse bi tane uygun fiyata bulduk almayı düşünüyoruz. ilk iş buraya foto atmak olacak.
Ayyyyy,nasıl sevindim nasıl keyiflendim bilemezsin Pabya'cım ya.Şimdiden söyleme sakın,cuma hepimize sürpriz olsun.Ama eşine söyle ki,ne kadar kararlı olduğunu anlasınYa cuma günü için şimdiden heyecanlandım.Pabya,Saferan iyi gidiyor diyor;ben eksiksiz yapıyorum diyeti cuma illa ki tartıya yansıyacak,Kırmızıgülüm zaten hep aynı azimde,Ganfedimle Azerim sporda coştular.Anşaa'm 5 günde 5 kiloya başladı.İpekyol son hızda diyet ve spora devam ediyor,Rana able keza öyle,bu hafta 1. lik kokusu alıyorummmmm Daha ne isterim ya,azmimiz ve motivasoyunumuz harikaaaaa
Merakla bekliyoruz canım
hayır ona hiç söylermiyim,o bana söylüyecek sen zayıflamışsın,güzelleşmişsin,hatta o bana söylüyecek yeter artık zayıflama böyle iyi.
Ayyyy ne güzel canım ya küçük ev.Benim görev yaptığım yerde aileler genelde geniş aile.Öyle olunca evler hep büyük,benim ev 120 metrekare,gerçekten sinir oluyorum.Şöyle 1 oda 1 salon evler yapılsa keşke bekarlar için :2:süpürdüm evi bi yüzünden toz aldım geldim ev küçük olunca işler hemen bitiyo 90 metrekaree batıya dönüp kendi evime oturursam olcak acaba nasıl temizliycem
Sanırım almışkızlar kaçmayın şimdi eşim benden alacak bilgisayarı,hadi gelin sohbet edelim.
hayır ona hiç söylermiyim,o bana söylüyecek sen zayıflamışsın,güzelleşmişsin,hatta o bana söylüyecek yeter artık zayıflama böyle iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?