Eki Görüntüle 2042034
Bayram için lc den bunu almıştım. 42 beden ama tabi bilirsiniz lc bir beden büyük oluyor, 44 beden yani. Amma velakin acele ile deneyip çıktım. Bir giydim bayram günü bol ki ne bol. 40 beden akşam olurmuş. İçinde yüzdüm
Ha ha tamam canım. Gerci lc hemen değiştiriyor kullanılmış olsa bile. Birde zaten rengi atar gibi olmuş, bunun için bile değiştirebilirimtersten ütüle havalandır bişiy olmaz ya
güzelce katla koy lcw poşetine
Eflalim sen bi elbise alsan parasını ödeyip , başkasının onu giydiğini hatta yıkadıgını bilsen ne düşünürsünAa olur mi ama yıkadım ya
Babamgilin bahçe :)) ha ha hem de ne sağlam
Konudan uzaklasmis gibi olucam ama nere ciktin sen oyle acaba
Ceylan gibi seke seketaş gibiyim demissin ya onada guldum okurken sende cephane saglam tas fuze
Dolapta 50 bedenden 42 bedene kadar giyecek varVerince istediğin gibi alırsın, sonuna kadar hakediyorsunbir azimli iradeli de sensin ki :) bende artık bırakmıycam canım inşaallah, ocakta hedefe ulaşmış olucam. Spora da başlarsam artık süper olacak. Bu aralar biraz halsizim yüklenmek istemiyorum, mevsim geçişi hemen şifayı kaparım diye. Gerçi sen şimdi alsan da olur ki 65 gibi duruyorsun
bende çok heyecanlıyım çok az kaldı kaptanicemTebrikler makbulem
şimdi sana +1 tartı farkı ekleyeyim ve burdan yola devam .. anaaaam 50 ler geliyor
merhabalar ben takım kaptanı ausilk sayfadaki kuralları okuyup kabul edersen , 2 hafta deneme süren var
kilonda çok değilmiş , 3 aya mezun ederiz seni
bekle canım bekle uykusuzluk , sabah kargalarla uyanmak ödem yapar
gönlünü yediğimin
akmasa da damlarız Allahın izni ile
Canım elbisenin rengi değişti soldu bir yıkamada, bunun için düşünüyordum aslında, kusurlu ürün olarak yani. Yoksa daralttırırım kp e terzi kendisiEflalim sen bi elbise alsan parasını ödeyip , başkasının onu giydiğini hatta yıkadıgını bilsen ne düşünürsün.
Aa hadi yine olalım diyicem deDolapta 50 bedenden 42 bedene kadar giyecek varbeni idare ediyor şimdilik öyle önemli bir giyecek olayımda yok dügün vb gibi zaten eger verip birde korumayı başarırsam bastan aşagı yenilemem lazım alınca 1 ay sonra yine genişleyecek
Biz bir zamanlar mortidik demi iyi hatırlattın bak
Sağol canım. Senin küçük dimi bebeğin daha .Triplimelek Megi kuzum sen naptin öyle maşallah harika olmuş çok çok tebrikler
Nego çok hoşmuş elbisen güle güle giy canım
Benimde artık spora başlamam lazım acil malum doğumdan çıktığım için gobek benimde sarkıkbacaklarda doğumdan çıkmış gibi yumos yumos artık başlasam iyi olacak
57 falandım heralde
begüm sen kaçtın ki ben bıraktıgımda
ay 5derece astigtımla ben bile gördümm
6 aylık oldu bile ama anası hala bingil bingilSağol canım. Senin küçük dimi bebeğin daha .
Iyiyim canim şükür..diger kanallar hep kayip arama ask mesk olunca 6 yil onceki programlar bile olsa tlc izliyorum..
Afiyet olsunEki Görüntüle 2042042 Kahvalti bu saate kaldi..bugünkü kahvaltim:)
Eki Görüntüle 2042042 Kahvalti bu saate kaldi..bugünkü kahvaltim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?