Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Konudan uzaklasmis gibi olucam ama nere ciktin sen oyle acaba

Ceylan gibi seke seke taş gibiyim demissin ya onada guldum okurken sende cephane saglam tas fuze

Dolapta 50 bedenden 42 bedene kadar giyecek var beni idare ediyor şimdilik öyle önemli bir giyecek olayımda yok dügün vb gibi zaten eger verip birde korumayı başarırsam bastan aşagı yenilemem lazım alınca 1 ay sonra yine genişleyecek
Biz bir zamanlar mortidik demi iyi hatırlattın bak

bende çok heyecanlıyım çok az kaldı kaptanicem

Eflalim sen bi elbise alsan parasını ödeyip , başkasının onu giydiğini hatta yıkadıgını bilsen ne düşünürsün .
Canım elbisenin rengi değişti soldu bir yıkamada, bunun için düşünüyordum aslında, kusurlu ürün olarak yani. Yoksa daralttırırım kp e terzi kendisi

Aa hadi yine olalım diyicem de ecemavi ile olduk

Triplimelek Megi kuzum sen naptin öyle maşallah harika olmuş çok çok tebrikler

Nego çok hoşmuş elbisen güle güle giy canım

Benimde artık spora başlamam lazım acil malum doğumdan çıktığım için gobek benimde sarkık bacaklarda doğumdan çıkmış gibi yumos yumos artık başlasam iyi olacak

Sağol canım. Senin küçük dimi bebeğin daha .

Iyiyim canim şükür..diger kanallar hep kayip arama ask mesk olunca 6 yil onceki programlar bile olsa tlc izliyorum..

Bende tesettur modasini begeniyorum..aslinda sadece tesetturlulerin giyecegi kiyafetler degil o uzun tunikler mesela giyilebilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…