- 15 Şubat 2011
- 7.011
- 20
- 158
Merhabalar kızlar nasılsınız? Ben 9. takımdanım...
Topikleri geziyordum anşaanın fotosunu gördüm.. Ne kadar güzel zayıflamıssın.Seni gördüm, birden zayıf halimi hissettim.Gaza geldim.Süpersin canım..
Merhabalar kızlar nasılsınız? Ben 9. takımdanım...
Topikleri geziyordum anşaanın fotosunu gördüm.. Ne kadar güzel zayıflamıssın.Seni gördüm, birden zayıf halimi hissettim.Gaza geldim.Süpersin canım..
teşekkür ederimm....kızlar boydan kazanıyorum ben... yoksa az değilim yaa...havaya sokmayın beni gider mantı yapar yerim şimdi haaasapıtma ayşegüllll....
nevimmm foto bekliyorum hemen an itibari ileee hadiiii nolurrrr caaaanımmmmın içii lütfennn....
canim sirkeli suyla islatilmis bir bezle sil ellerini ayaklarini atesini dusurur.eger dr. aciksa doktora gotursen en iyisi.cocuklarda olur gercio ara arav gecen cumada benim oglum ateslendi meger dis cikariyormus bende korkmustum . kereta simdi tuttugunu isiriyor
Canım menün çok güzel,çok hafif.Bu menü bu hafta böyle giderse en az 1 kg attırır sanaMinnacık bir tavsiye;yatmadan önce aman ha aman süt içmeyin;direk yağı depolanır...
Allah şifa versin canım
gecmis olsun canim,Allah acil sifalar versin.ama korkma ateslenmeyen cocuk hic yoktur.benim oglumun bebekken atesinin 9 gün sürdügünü bilirim ben
canım ben bi süre daha yokum..
dişlerimi yaptırıyorum üst ön dişimde yamukluk vardı cenem cok küçük sağlam iki dişimi cektiler eylülün 2. ve 3. haftasıda gömülü 4 dişim var onları alıcaklar cuma günü braketlerim takıldı ama biri hemen kırıldı pazartesi tekrar işlem yapıcaklar ayy işte öyle azımın içide yabancı cisim die tümden yara oldu bişi yiyemiyorum pipetle corba içiyom böyle olacağını bildiğimden herseyden bolca yemiştim tabi kiloda almıstım şimdi fazlalıkları vermeden dönemem onları gitsinde dönerim kesin özledim takımımı çünkü ..
Tesekkur ederiz canim.Ins dedigin gibi olur.Tabi hep annemlerde kalamayacagim icin k.validemlere gittigimde ne yaparim diye dusunuyorum.Buyuk ihtimalle leslie yaparim orda.Cunku yurume imkanim yok.
Sizede gecmis olsun canim.Kizin rahatsizmis.Rabbim sifa versin ins
diş olabilir canım benim kızda arka dişleri çıkartıyormuş geçen hafta hep ateşle geçti...telaşlanma canım...
Canım,bu hafta iyi kilo atacaksın gibi geliyor banaaainsallah nevcim tavsiyen icin tesekkurler goz onunde bulunduracagim
Bu menü seni 2 ayda ipliğe çevirmezse ben de Nev değilimmenum
kahvalti:1 domates, 1 salatalik, 1 yumurta, 1 kk peynir, 2 zeytin, 1 dilim kepekli ekmek
ara: 1 salatalik
oglen:1 kase yogurt
ara: cilek
aksam: 1 pors.pirasa yemegi, saalata
ara: yesil elma
2 bardak yesil cay
60 kilo olduğunda,sana kendini beğendirmek için çırpınışlarını da okumak nasip olacak inşallah senin kaleminden canım.Gizli dünyam,en tatlı sırrımsınız demişsin ya Saferanım,çok duygulandım.Sizler benim için de böyle bir cümlesiniz hayatımda.Ben de anneme dahi;bu kilolardan dışarı çıkamadığımı,mutluluğuma engel olduğunu belli etmemiştim ya da hiçbir arkadaşıma,zayıflığım zaafım belli olmasın üzülmesinler diye.Ben de sizlerle bunu yaşadım.Erkekler neden böyle ya :84: Hep bunu kabullenmek istemezdim ama herşey bunu doğruluyor.Üzülüyorum ben bu olaya ya,zayıflayınca biri bana seni seviyorum dese,sıkıysa 105 kiloyken sevseydin diye çıkısasım gelir gibi geliyor,kabullenemiyorum bu olayı bennnn :84:
ben geldim............pabya tatlım benimde eşimle bayaa sorunlarım vardı ki bizde gayet severek evlendik evlenirkende 95 civarıydım ...adam kilo alınca tozuttuydu ben ona diyetteyim hiiç demedim şimdi bu kadar kilo verdiğimi kendi görüp öyle değiştiki...sende hiiç söyleme bırak gördükçe kendi farketsin ben hala kaç kilo verdiğimi söylemiyorum ....kk ya yazdığımıda bilmiyor tabii bilse herşeyi görür burası ve sizler gizli dünyam en tatlı sırrımsınız..senide kilo verdikçe güzel günler bekliyor emin ol tatlııım.....
Canım,bu hafta iyi kilo atacaksın gibi geliyor banaaa
Bu menü seni 2 ayda ipliğe çevirmezse ben de Nev değilim
Listelerin çok makul,takip ediyorum canım;2 hafta bunu yap kaçamaksız,sonra birkaç yöntem daha deneriz
nevcim aslinda zor dayaniyorum
iki gunde herseyi birden kestim
bu haftalik bu sekilde olacak
cunku sporda yapamiyorum
ben spor yapmayinca normal diyetle gram oynamiyor malesef
saglikli beslenip spor yaparak kilo vermek en dogrusu
zamanla oturtacagim ins.
yok mantı falan ne mantısıı sabaha iğrenç bi vaziyette vücüdumuzdan atacağımız o kötü şeyleri bü düşünsene tamam iğrençim kabul ediyorum ama öleeeeeeebencede sapitma aysegulotur oturdugun yerde mantida neymis hemdde tek yiyecek birakirmiyim bende geliyom manti yemeye
beyazlar içinde bile gayet iyi gözüküyosun hayatım acayip bir fark söz konusu ayakta alkışlıyorum arlkadaşımı helal olsunnn.....Anşaaaa'ma söz verdiğim foto,çıkmadan önce heme atıyım dedim,3 dk önce çekildiiii,pek çikin çıktım ama acele ediyim derken86.5 kilo Nev,yürüyüşe gidiyorrrrr
Benim tipe bakKaçtım kızlar,stad beni beklerrrrr Gelince görüşürüz canlarım
Canlarım ters koymuşum,gelince yeniden eklerim.öpüyorum.
60 kilo olduğunda,sana kendini beğendirmek için çırpınışlarını da okumak nasip olacak inşallah senin kaleminden canım.Gizli dünyam,en tatlı sırrımsınız demişsin ya Saferanım,çok duygulandım.Sizler benim için de böyle bir cümlesiniz hayatımda.Ben de anneme dahi;bu kilolardan dışarı çıkamadığımı,mutluluğuma engel olduğunu belli etmemiştim ya da hiçbir arkadaşıma,zayıflığım zaafım belli olmasın üzülmesinler diye.Ben de sizlerle bunu yaşadım.Erkekler neden böyle ya :84: Hep bunu kabullenmek istemezdim ama herşey bunu doğruluyor.Üzülüyorum ben bu olaya ya,zayıflayınca biri bana seni seviyorum dese,sıkıysa 105 kiloyken sevseydin diye çıkısasım gelir gibi geliyor,kabullenemiyorum bu olayı bennnn :84:
Ayşemmmmm,sağol balım yaaaabeyazlar içinde bile gayet iyi gözüküyosun hayatım acayip bir fark söz konusu ayakta alkışlıyorum arlkadaşımı helal olsunnn.....
Şu konuda sana sonuna kadar katılıyorum ki bitanem;evet,kendini mutlu edemeyen başkasını da mutlu edemez.Ya ama kabullenemiyorum.Peygamber Efendimiz ki O Allah'ın sevgilisi ya;o bile 25 yaşında -ki Onun güzelliğini kimse ifade edemiyor-,o yaşında 40 yaşındaki dul Hatice annemizle evlendi,ki Onun Hatice annemize sevgisi sonsuz.Onun nefsi yok muydu,ben böyle söyleyince herkes hemen ama şimdiki erkekler peygamber değil diyor.Amenna.Her erkeğe sor,yarısından fazladı ben inançlıyım der.Ya hangi inanca sığar insanı etten ibaret bilmek,yalnızca iç organlarını örten ölü bir et parçasına ruhu harcamak.Ama ama ama,ideal farklı gerçekler farklı.Düşünürün biri demiş:-Sevmeden evlenmek,inanmadan ibadet etmek kadar çirkin bir iştir-diyor.Ben de diyorum ki -severek evlenmekse,aralıksız ibadet etmek kadar zor bir iştir-tamam etik olarak haklısın ama erkekler içinde aynı durum söz konusu diil mi şu açıdan bak bide biz mutlu değilken kilolarımızla erkeklerin gözünde nasıl mutlu edebiliriz ki onları bende hayatımın çoğunluğunu iri yapılı balıketi olarak geçirdim benim herüfle tanıştığımda 75 kioydum bekar hayatı istanbula tayin oldum iş yoğunluğu düzensiz iş yaşantısı defken 89 oldum sonra düğün telaşı 63 e düştüm bu aşamaların hepsinde yanımdaydı tabiki eşim hamile kaldım 109 oldum doğum yaptım 100 oldum 97iken düştüm kk ya iykide düşmüşümmmmki haytımın gerçekten dönüm noktalarından biri....bece iş önce sevebilecek ve sevgisine güvenebilecek şahsı bulmakta gerisi zaten oluyooo evlendiğimizde eşim 78 kiloydu şimdi 96tosunummm onun şu anki kilosundan bende çok rahatsızım amaonu sevmeme ve özellikle saymama engel diiilll biz kendi sağlığımız için kurtulalım da şu kilolarımızdan gerisi gelirr be kuzumm...
Canım bak şimdi;alıntı ile cevapla dedikten sonra yazı yazma çubuğu çıkıyor ya,işte o çubuğun orta sütununda sondan 5. sırada bir çerçeve işareti var.Orayı tıkla,çıkan sekmede from computer yazısını tıkla,dosyaları seç tıkla sonra ve atacağın resmi seç ve eklentiyi yükle de.Merakla bekliyorum canımslm, hadi öğretin bakayım foto nereye nasıl atcam.
Ayşem yaaaa,bi de benim şu üst bölgeyi eritsek alt öyle böyle gidiyor dakızlarrrr benim yatmam lazımmmm sabah 7 de kalkıcam yarım saat bisiklet çevircem 100 mekik ve yan yağlarımı yakıcam oklava eşliğinde 100 kere ama lafa tutuyosunuz olmazzzkiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?