- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Tamam yarisalim bacim 1 ayda 4 kg benim hedef :)Yogun yorucu.
Hülyam hadi beraber başlıyoruz yarışakmı?
Canim cok gecmis olsun..slm kızlarrrr ben geldim.
geçmişe bakamadım ama ablam benden size haber uçurmuş.
evet cok kötü 1-2 gün geçirdim kolumda katater sürekli antibiyotik verdim kendime.buna rağmen kızarıklık şişlik bileğimi geçmeye başladı bide ayagım morarınca arkadaşlarım hastaneye yatman lazım inat etme dediler.
annemi aradım saolsun babamla atlayıp gelidler.
heryere de haber uçurdum dua istedim.
çok şükür o gece kızarıklık solmaya başladı.yavaş yavaş geriledi ve ben hastaneye yatmak zorunda kalmadım.
Daha küçük canım, ben napıyım 2.5 yaşında hala bıngıl bıngılım :))6 aylık oldu bile ama anası hala bingil bingil
OluuurrBenimlede olçifte kavrulmuş verisin kiloları
Canım Rabbim tez vakitte şifa versin çok üzüldümslm kızlarrrr ben geldim.
evet cok kötü 1-2 gün geçirdim kolumda katater sürekli antibiyotik verdim kendime.buna rağmen kızarıklık şişlik bileğimi geçmeye başladı bide ayagım morarınca arkadaşlarım hastaneye yatman lazım inat etme dediler.
çok şükür o gece kızarıklık solmaya başladı.yavaş yavaş geriledi ve ben hastaneye yatmak zorunda kalmadım.
Kuzum Allah korusun aman dikkat et kendine dualarımız seninleslm kızlarrrr ben geldim.
Yağları kavurup yakıp kül edecegiz seninleDaha küçük canım, ben napıyım 2.5 yaşında hala bıngıl bıngılım :))
Oluuurr
Canım Rabbim tez vakitte şifa versin çok üzüldüm
Evet efserim adam 1 yilda 190 kg verdi..Agır yaşamlar mı?
Yağları kavurup yakıp kül edecegiz seninle
Sagol canim..hadi bakalim gelsin eksiler :))Afiyet olsunben halen tartıyı bekliyorum sadece kahve kaysı yedim
Ben hedefime geldigimin farkinda bile değilim iyiki gelmişim buraya keşke daha önce gelseymişim diyorum hep.
Çok daha planlı oldu buraya gelince menülerim çok da iyi oldu.
Benim evde 2 güne bir tatlısı tuzlusu yapılır pastalar börekler yaparım sadece tuzlu mu olmuş diye tadına bakarım o kadar. Bu irademe kendim bile inanamıyorum.
85 dim ya ŞAKA gibi 85... hayal di şuan ki durumum. En büyük destekçim eşim oldu Ausum senin erkek versiyonun benim koca bir görsen evdeki bütün dengeleri değiştirdi kilo vermem için iyiki olmuş iyiki değiştirmiş.
Evet istiyorum 56 / 57 süpper olur en azından alma payım olur korumada.
Ama bundan sonra eminim duruş yaşarım bu kadar fazla gitmez sanırım 500 / 600 gr arası gider gibi...
Sağlık sorunlarim var şu ara çok sıkı diyet yapamam hee artık istesemde çok yiyemiyorum o başka.
Revize nasıl oluyor onu tam anlamadım
Ausencia beni listeye alırmısın
cevap : hayır
kaptanım kilomu yazmaya çok korkuyorum
önce nilişkonunkini yazayım 53,7 (üzülerek bildirdi) bugün işyerinde müfettiş var o yüzden çok yoğun gelemiycek, burdan kendisine başarılar kolaylıklar diliyorumnehirnil111
ııı şeyyy hımmm benimkide 59,0
bayramda yediğin tatlılar dolmalar tartı günü seni tırmalar
ayda 1 kilo verip 1 haftada 2 kilo alarak rekora koşuyorum
tersten ütüle havalandır bişiy olmaz ya
güzelce katla koy lcw poşetine
Hayirli cumalar umut yolculari
Kilom 82.2 baslangicim olsun ödemi attik artik kilo verme zamani
Banum yumurta var diye az..zaten cok sevmem ben peynir onu bile zor yedim..zeytincilerdenim ben :))anamm o peynir benim dişimin kovuguna yetmez
benimde wasam kalmadı alıcamm kısa zmanada
Aaaa güzelim büyük geçmiş olsun acil şifalardiliyorum hayırdır inşallah neyin varslm kızlarrrr ben geldim.
anamm o peynir benim dişimin kovuguna yetmez
benimde wasam kalmadı alıcamm kısa zmanada
slm kızlarrrr ben geldim.
Ya bugun cuma degil mi niye kilo bildirimi goremiyorum ki ben
Bende seyrediyorum verdikleri mucadele ćok zor bazıları bırakıyor ćok üzülüyorum:/Evet efserim adam 1 yilda 190 kg verdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?