Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

slm kızlarrrr ben geldim.
geçmişe bakamadım ama ablam benden size haber uçurmuş.
evet cok kötü 1-2 gün geçirdim kolumda katater sürekli antibiyotik verdim kendime.buna rağmen kızarıklık şişlik bileğimi geçmeye başladı bide ayagım morarınca arkadaşlarım hastaneye yatman lazım inat etme dediler.
annemi aradım saolsun babamla atlayıp gelidler.
heryere de haber uçurdum dua istedim.
çok şükür o gece kızarıklık solmaya başladı.yavaş yavaş geriledi ve ben hastaneye yatmak zorunda kalmadım.

Canim cok gecmis olsun..

6 aylık oldu bile ama anası hala bingil bingil
Daha küçük canım, ben napıyım 2.5 yaşında hala bıngıl bıngılım :))
Benimlede ol çifte kavrulmuş verisin kiloları
Oluuurr
Canım Rabbim tez vakitte şifa versin çok üzüldüm

Kuzum Allah korusun aman dikkat et kendine dualarımız seninle

Düzeltme :))

Nilişkom + 100 gr mış sadece

Canım akşam paylaşım alanında listeyi paylaştığımda , adının yanına not düşeceğim hedef kilosu 56 olarak revize diye .
%80 e varınca mezun olabiliyorsun zaten .. baktın 57 güzel ...orda mezun ederiz .
Hadi bakalım 500 ü sevmedim de 600-700 güzeldir

ve yine kocaman tebrikler eş gerçekten önemli ... bende hep destek aldım . hiç sabote etmedi diyetimi aksine spor konusunda çok teşvik etti ... yoksa ben sıkılıyorum evde spor yaparken .

Ausencia beni listeye alırmısın

cevap : hayır

Kural gereği hayır zaten canom .. 6 ay geçmedi ..sağlık sorunu ile ayrılmadın ... kilonun %5 inden fazlasını almadım vs vs..
Ama zaten ceza sana

sıkı bir yarış hazırlayacağım ... var mı gözüne kestirdiğin ? alırım anahtarını dediğin

oyyyyyyy anaaaaaaaaaaaaaaaam anam .....nerelere gideeeeeeeeeeeeeeeem
minnaklar şov.
Şöyle koca koca yazayım hele

nehirnil111 + 0.1
begum75 + 2

bu hafta var yaaaa ... tüm bu artılar gidecek , ona göre dağ tepe düz bayır ova koşun durun

Yavrum bende baklava börek yedim de , azıcık dengeleseydin yahu ... kahvaltıyı , akşamı ....

ahhh mücverim ahhh ....koşarak kaç oralardan 60 lara çok yaklaşmışsın ...bi akşam yemeğine bakar

tersten ütüle havalandır bişiy olmaz ya
güzelce katla koy lcw poşetine

Hayirli cumalar umut yolculari

Kilom 82.2 baslangicim olsun ödemi attik artik kilo verme zamani

hadi bakalım bugün vira bismillah diyip başlangıç yazan 3. kişi

Son düzenleme:
Aaaa güzelim büyük geçmiş olsun acil şifalardiliyorum hayırdır inşallah neyin var

anamm o peynir benim dişimin kovuguna yetmez
benimde wasam kalmadı alıcamm kısa zmanada

harbiden heeee..kendi yediğim peynirden utandım o benim peynir lokmam yahu

tekrar geçmiş olsun kelebeğim .... nazarlardan sakınsın Rabbim

hasta masta dinlemem kilo bildirecen mi kilo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…