Gel desem gelirmisin kaptanim, gelsen ne mutlu olurum ama sana iş yaptirmam sen geliyorsun diye motora bağlayip işleri halleder kahveye beklerim
Masum telde olmayıp pc de olsam roman yazardimda kisaca şöyle diyim
Doğum günü, düğün, ev taşıması, baska biyerde olan fazla esyalarimin benim evime geri donmek zorunda olmasi (yatak odası savaş alani gibi daha el atamadim), arkadaşın kizlari univ gitcek ona hayırlı olsuna gidilecek aklıma gelenler bunlar
Ne güzel olurdu keşke yakın olsakheee bak güzel fikir bu da .... yakın olsak bi yüreciğini ağzına getirip motor taktırırdım sana geliyorummmmmmmmm diye .
sana acil misafir çağıralım , eltinimi arasak
Ne güzel olurdu keşke yakın olsak
Eltimiiipara versen gelmez sanırım
Kuzum ya çok sevindim, harikasın. Bonus pes etmek yok sen bu işi yapacaksın. 70 e gelip ayyy bir 60 olsam bile diyeceksin
Bonus cok cok tebrik ederim süpersin darisi fatma ablanin basina olsun insallahhh
Bonus can küsürati boş ver 99 demişya
Bonus bonus tebrikler darısı 8,7,6lara İnşaAllah
Tebriklet bonusum ne güzel bir rakam öyledarısı 89 başına
Valla bu hafta ćok hırslıyım gönderemediğim kiloları toptan yollayasım varhadi bakalım kolay gelsin bize
Zaten daha 75 nerdeedee 72
Bayramda hekes kac kilo verdin kac kilo verceksin dediklerinde aaa yok iyisin 75 diyencede yok canım 65 gibisin bence yeter diyen bile olduama tartı öyle demiyor inadlaştım bir kere
Teşekkür ederim canım
Cok gecmis olsun canım Allah acil şifalar versin
Tebrik ederim tatlım
Bonus çok sevindim tebrikler canım
Bonus partisi var dediler geldim bende. Kankeytom benim ya operim seni kocaman. Istersen herseyi yapabilecegini en iyi ben biliyorum
Ee ne duruyoruz hayde kapin yesil caylari herkes piste
biraz daha iyi olmana sevindim kelebek♡♡ Çok çok geçmiş olsun tekrardan.
@Triplimelek gayretin takdire şayan. Tebrik ederim daha nice eksilere inşallah :)
Bonus takımdaki herkes bugün kendinden çok senin için sevindi :) tebrik ederim bende:)
Tüm alıntılar kayboldu yine sinir oldumArkadaşlarımın hepsini yürekten tebrik edip sımsıkı kucaklıyorum Kızım sabahları pencereden dışarı bakıp anne ne güzel bir sabah değil mi der hep. Bende bugün onun deyimiyle ne güzel bir cuma değil mi diyeyim
Bonus cok sevindim yaaaa bi de bakmissin 90 olmussunnn ay hadi insallahh.
anaaaam ne diyorsun nefsim .... ne sevindik ne ağlaştık var yaaa ...
çok sevindim çooooooooooook
kaptancım en son hangi kilom kayıtlı hatırlamıyorum bilioyrum bugün cuma ama telefondan siteye girmedi ondan gelemedim ben eve de yeni geldim işten en son bildirdiğim kilom kaçtı bilmiyorum sadece bu haftakini yazabilirim herşey birbirine girdi bende
Bu haftaki kilo: 46.9Ausencia
48.7 idi
güneşimmmmmmmm bu ne yavrum ?
45 diyorsun illa yanisanırım yayınlanacak kim ne kadar verdi listesinden şov olacak
mezun olmak istiyor yazayım mı ? 45 e revize mi kuzum ?
ayyyy dur pon ponların gelsin bir de
48.7 idi
güneşimmmmmmmm bu ne yavrum ?
45 diyorsun illa yanisanırım yayınlanacak kim ne kadar verdi listesinden şov olacak
mezun olmak istiyor yazayım mı ? 45 e revize mi kuzum ?
ayyyy dur pon ponların gelsin bir de
Lan öldümde cenettemiyim sizde hurimisinizsonra adim ağlak balığa cikiyo.
Bi insanin kilo vermesine niye arkadaslari bu denli sevinir?
Benim icin bunun ne demek oldugunu siz cok iyi anlamissiniz ki bugun hepiniz benimle mutlu oldunuz aglaştiniz...
Ben diyecek baska bisey bulamiyorum ben..guzel yurekler kazaniyorum.
Tesekkur ediyorum
Lan öldümde cenettemiyim sizde hurimisinizsonra adim ağlak balığa cikiyo.
Bi insanin kilo vermesine niye arkadaslari bu denli sevinir?
Benim icin bunun ne demek oldugunu siz cok iyi anlamissiniz ki bugun hepiniz benimle mutlu oldunuz aglaştiniz...
Ben diyecek baska bisey bulamiyorum ben..guzel yurekler kazaniyorum.
Tesekkur ediyorum
Bu önümüzdeki hafta 45 gelirse şaşma kaptan aç susuz yaşama ihtimalim yüksek yoğunluktan ölebilirm
Abovvvv minnak miniminnak minicikk minnak yavruuu Tebriklerkaptancım en son hangi kilom kayıtlı mı hatırlamıyorum bilioyrum bugün cuma ama telefondan siteye girmedi ondan gelemedim ben eve de yeni geldim işten en son bildirdiğim kilom kaçtı bilmiyorum sadece bu haftakini yazabilirim herşey birbirine girdi bende
Bu haftaki kilo: 46.9Ausencia
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?