Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

heee bak güzel fikir bu da .... yakın olsak bi yüreciğini ağzına getirip motor taktırırdım sana geliyorummmmmmmmm diye .

sana acil misafir çağıralım , eltinimi arasak

ben bi çıkayım da spor yapayım ... stres atayım ...

listemiz çok güzel ... bildirimde de bulunmama durumu olmaz umarım da , olsa bile güzel ...o derece

yahu ikisi de güzel kilo verdi üstelik ...

Kuzum ya çok sevindim, harikasın. Bonus pes etmek yok sen bu işi yapacaksın. 70 e gelip ayyy bir 60 olsam bile diyeceksin

Bonus cok cok tebrik ederim süpersin darisi fatma ablanin basina olsun insallahhh

Bonus can küsürati boş ver 99 demişya

Bonus bonus tebrikler darısı 8,7,6lara İnşaAllah

Teşekkür ederim canım

Cok gecmis olsun canım Allah acil şifalar versin

Tebrik ederim tatlım

Bonus çok sevindim tebrikler canım

Bonus partisi var dediler geldim bende. Kankeytom benim ya operim seni kocaman. Istersen herseyi yapabilecegini en iyi ben biliyorum

Ee ne duruyoruz hayde kapin yesil caylari herkes piste

Bonus cok sevindim yaaaa bi de bakmissin 90 olmussunnn ay hadi insallahh.

Bonus siteye girer girmez tartını gördüm gözlerim doldu yeminle. Yapacaksın olacak gör bak

Benn geldimmm ve bunu gördüm

Bonus ayyyy bonusss cok güzel valla cokkk sevindimmm

anaaaam ne diyorsun nefsim .... ne sevindik ne ağlaştık var yaaa ...

çok sevindim çooooooooooook

Lan öldümde cenettemiyim sizde hurimisiniz sonra adim ağlak balığa cikiyo.

Bi insanin kilo vermesine niye arkadaslari bu denli sevinir?

Benim icin bunun ne demek oldugunu siz cok iyi anlamissiniz ki bugun hepiniz benimle mutlu oldunuz aglaştiniz...

Ben diyecek baska bisey bulamiyorum ben..guzel yurekler kazaniyorum.
Tesekkur ediyorum

kaptancım en son hangi kilom kayıtlı mı hatırlamıyorum bilioyrum bugün cuma ama telefondan siteye girmedi ondan gelemedim ben eve de yeni geldim işten en son bildirdiğim kilom kaçtı bilmiyorum sadece bu haftakini yazabilirim herşey birbirine girdi bende

Bu haftaki kilo: 46.9 Ausencia

48.7 idi

güneşimmmmmmmm bu ne yavrum ?

45 diyorsun illa yani sanırım yayınlanacak kim ne kadar verdi listesinden şov olacak

mezun olmak istiyor yazayım mı ? 45 e revize mi kuzum ?

ayyyy dur pon ponların gelsin bir de

Bu önümüzdeki hafta 45 gelirse şaşma kaptan aç susuz yaşama ihtimalim yüksek yoğunluktan ölebilirm

Bu önümüzdeki hafta 45 gelirse şaşma kaptan aç susuz yaşama ihtimalim yüksek yoğunluktan ölebilirm

Rabbim daimm etsinn bonuscan...
Böyle güzel mutluluk gözyaşları dokulsun hep gozlerinden...

Ölmedinnnnnn looooooooooo yaşıyorsunnnnnnnnnnnnnnn

hayat şimdiiiiiiiii başlıyor

Şimdi kilo vermek isteyen herkese , olmak istediği kiloya düşsün diye didinirim o ayrı ... ama 100 leri görmüş bir kadın olarak ... o kilolarda olanlara ayrı bir takıntım var kilo kardeşim onlar benim ... Antepia27 N Neshve .... keşke bunu anlasalar .... onlara da pon pon yetişmese .... Davina yeniden gelse mesela

Bonusummm şimdiden sıkı hedef hazırlıyorum sana .... sakın ha verdim diye cozutma bugün ... o huri halim bi bakmışsın azraile dönüşmüş dakka da

Abovvvv minnak miniminnak minicikk minnak yavruuu Tebrikler
Ponpon smiley ekledimm sayy site bugün yine gıcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…