Şu konuda sana sonuna kadar katılıyorum ki bitanem;evet,kendini mutlu edemeyen başkasını da mutlu edemez.Ya ama kabullenemiyorum.Peygamber Efendimiz ki O Allah'ın sevgilisi ya;o bile 25 yaşında -ki Onun güzelliğini kimse ifade edemiyor-,o yaşında 40 yaşındaki dul Hatice annemizle evlendi,ki Onun Hatice annemize sevgisi sonsuz.Onun nefsi yok muydu,ben böyle söyleyince herkes hemen ama şimdiki erkekler peygamber değil diyor.Amenna.Her erkeğe sor,yarısından fazladı ben inançlıyım der.Ya hangi inanca sığar insanı etten ibaret bilmek,yalnızca iç organlarını örten ölü bir et parçasına ruhu harcamak.Ama ama ama,ideal farklı gerçekler farklı.Düşünürün biri demiş:-Sevmeden evlenmek,inanmadan ibadet etmek kadar çirkin bir iştir-diyor.Ben de diyorum ki -severek evlenmekse,aralıksız ibadet etmek kadar zor bir iştir-Döngüyü değiştiremiyorsak,uyum sağlıycaz Ayşem haklısın,verilecek bu kilolaaarrrrr :84:
Hahahaahaama ama amaaaaaa salla hepsinin sonu kel göbekli biz kendimize bakalım hayatımmmm...erkek işte nedir ki peehhhhh....:82::92::92::92:çoraplarını banyoya atmaktan acizz amiplerrrevden 3 gün gitsem aynen benimkide :92: bunun gibi donunu sallarrr bazen neden evlendim diyorumm...kayseride bi arkadaşım var arkadaşım diil kardeşim dostum herşeyim her memlekete giderken uğrarımmm hep aynı anektot geçerr aramızda
--eda:niye evlendik lan bizz...
--ayşegül:b...k vardı senin yüzünden..
---eda:he laaa iiyidik biz böle sabaha kadar cay sigara muhabbet
--ayşegüll:artık çok geçç
bunlar olurken muhtemelen saat gece 3 suları heriflerde pireler uçuoo
Beni deeeeeepabyayı görmeden kimse beni uyutamazzzzzz
Canım bak çok kolay.Önce resimleri bilgisayarına at.Sonra birimizin mesajını alıntı ile cevaplayı tıklayıp aç,bizim mesajımızı sil.Hani üstte 3 satırlık kısım var ya harfleri filan gösteren.İşte onun orta satırında bir çerçeve işareti var,onu tıkla.Sonra ,çıkan sekmede from computer yazısını tıkla,dosyaları seç tıkla sonra ve atacağın resmi seç ve eklentiyi yükle de,bu kadar balım.Yine de olmazsa sen profiline ekle,ben ordan kopyalar buraya geçiririm.yapamıyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum
vay be acayip hirs yapmissinbende 90 dk lesli yaptim simcik bittim gidip dus alayim kahvaltimi yapayim sonrasinda gorusuruz balli kurabiyelerim
hem azerim senin begendigin bir hanim vardi ya bana anlattin bende gece gunduz diyette demistimiste o dedi
Hoşgeldin Azerimmmmmamaniiiiiii bir gecmisi okuyayim dedim baktim herkes burda.hemen geldim süperrrr pazar aksami hic böyle kalabalik olmazdik:86:
ayyyyy safisimmmm inanmiyorum.süper yaaa.kacamaklara ragmen demek dahada az ciktin.harikaaaaaakızlar ben varya 2 haftadır tartılmaya bile korkuyordum bğırsaklarımda düzensiz yemekten çalışmıyordu kaç gündür....korkunun ecele faydası yokdedim dünsabah tartıldım tabii ben şoooookkkkkkkkk..................129 çıkmıyımmiiiiiiiiii.................kahvaltıdan sonra hemen sinameki yaptım gerçek kilomu göriim diye..:18::18::18:........bu sabah ne gördüm peki 125.7. ......kaçamaklara rağmen 300 gram ekside çıktım..tabii moral süper bu sabahtan itibaren azamiii dikkat kaçamaklarıda çok dikkatli yapıcam tabi..gerçi çok da koşturdum ondan almayıp vermişim...şükürler olsun rabbime......125 leride gördüm ya bunmdan sonra iyice gaza geldim beee..........
Hoşgeldin Azerimmmmm
3490. sayfadan 3500. sayfaya gelmişizz yawww....KISKANANLAR ÇATLASIN KISKANLAR ÇATLASINN... EN GÜZEL TAKIMMM 7. TAKIMMM MAŞŞAALLLAAHHH...MUHABBET DOSTLUK NE ARASAN VARRR....
ayyyyy safisimmmm inanmiyorum.süper yaaa.kacamaklara ragmen demek dahada az ciktin.harikaaaaaa
ansaaaaakiz sen süper gözüküyorsun beee.hic 77 gibi durmuyorsun.hem sen ne kadar gencmissin kizzz,citir citir.senin yasin kactiiii??
OlduuuuuEki Görüntüle 222526
kızlar oldu mu............................................
Eki Görüntüle 222526
kızlar oldu mu............................................
işte hayatımı karartan göbek
ben önceleri cekmistim bir tane ekliyim birazdan,bilgisayrda duruyor.ondan sonra hic foto cekmedim.ekliyim birazdanyyaaa noluuurrrr daha şeker olur işteee hadi bacımm yaaa... kızlar müsaitseniz sizde hadi yaaa lütfeeeennnn.....
isteriz isteriz,senden foto isteriz
sağol ganfişiim....yakında foto koycam bi buliim de fark varmı görürüz......
oooo bir foto daha gelecek süperrrrrbende arkadaşın telefonuyla çektim ama fotorafı bilgisayara yükleyemedik,eşimle biraz netten baktık dijital makinelere ne uçuk fiyatlar ya neyse bi tane uygun fiyata bulduk almayı düşünüyoruz. ilk iş buraya foto atmak olacak.
uuuwwww acayip hirs kokusu aldim..muhtesemmmm.iste böyle devam hemserimhayır ona hiç söylermiyim,o bana söylüyecek sen zayıflamışsın,güzelleşmişsin,hatta o bana söylüyecek yeter artık zayıflama böyle iyi.
kizzz dövücem simdi seniiiii.90 metrekare kücükmü beeeee.biz Avrupadakiler 60-70 metrekare evlerde yasiyoruz biz yaziklarrrrsüpürdüm evi bi yüzünden toz aldım geldim ev küçük olunca işler hemen bitiyo 90 metrekaree batıya dönüp kendi evime oturursam olcak acaba nasıl temizliycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?