Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ama ama amaaaaaa salla hepsinin sonu kel göbekli biz kendimize bakalım hayatımmmm...erkek işte nedir ki peehhhhh....:82::92::92::92:çoraplarını banyoya atmaktan acizz amiplerrrevden 3 gün gitsem aynen benimkide :92:bunun gibi donunu sallarrrbazen neden evlendim diyorumm...kayseride bi arkadaşım var arkadaşım diil kardeşim dostum herşeyim her memlekete giderken uğrarımmm hep aynı anektot geçerr aramızda
--eda:niye evlendik lan bizz...
--ayşegül:b...k vardı senin yüzünden..
---eda:he laaa iiyidik biz böle sabaha kadar cay sigara muhabbet
--ayşegüll:artık çok geçç
bunlar olurken muhtemelen saat gece 3 suları heriflerde pireler uçuoo

Hahahaaha O melek var ya,adına kurban olduğum;Onun sana bahşedilmesi için işte o pirelilere muhtacız Ben de sırf zekasını annesinden alacak bir yavru için bir pireli istiyorum,mecburen yani Bebekleri keşke gerçekten leylekler getirseymiş yaaaaa Eminim leylekler,erkeklerden daha az pireli ve daha vicdanlılardır
pabyayı görmeden kimse beni uyutamazzzzzz
Beni deeeeee

Son düzenleme:
canım konuya cevap ver kısmını tıklaüstteki simgeler varya 3 sıra ortadaki sıradan sağdan 5. tıkla ımage yazanı sonra resmi seciyosun o kadar...

yapamıyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum
Canım bak çok kolay.Önce resimleri bilgisayarına at.Sonra birimizin mesajını alıntı ile cevaplayı tıklayıp aç,bizim mesajımızı sil.Hani üstte 3 satırlık kısım var ya harfleri filan gösteren.İşte onun orta satırında bir çerçeve işareti var,onu tıkla.Sonra ,çıkan sekmede from computer yazısını tıkla,dosyaları seç tıkla sonra ve atacağın resmi seç ve eklentiyi yükle de,bu kadar balım.Yine de olmazsa sen profiline ekle,ben ordan kopyalar buraya geçiririm.

Son düzenleme:

aaaa tamam canim anladim.hmmm demek öyle dedi haaaa

amaniiiiiii bir gecmisi okuyayim dedim baktim herkes burda.hemen geldim süperrrr pazar aksami hic böyle kalabalik olmazdik:86:

ayyyyy safisimmmm inanmiyorum.süper yaaa.kacamaklara ragmen demek dahada az ciktin.harikaaaaaa
Eki Görüntüle 222282
nasıl gözüküyorummm tabi yükleyebildiysemmmm

ansaaaaakiz sen süper gözüküyorsun beee.hic 77 gibi durmuyorsun.hem sen ne kadar gencmissin kizzz,citir citir.senin yasin kactiiii??

3490. sayfadan 3500. sayfaya gelmişizz yawww....KISKANANLAR ÇATLASIN KISKANLAR ÇATLASINN... EN GÜZEL TAKIMMM 7. TAKIMMM MAŞŞAALLLAAHHH...MUHABBET DOSTLUK NE ARASAN VARRR....

ayyyyy safisimmmm inanmiyorum.süper yaaa.kacamaklara ragmen demek dahada az ciktin.harikaaaaaa

ansaaaaakiz sen süper gözüküyorsun beee.hic 77 gibi durmuyorsun.hem sen ne kadar gencmissin kizzz,citir citir.senin yasin kactiiii??

AYYY AYYY AYYYY sabaha kadar spor yaparım şimdi ben 28 bitiyo 29 a doğru ilerliyorum ama bu aralar zayıfladıkça sanki gözerimin altı falan kırışıoyo gibi gelio ama gazı aldım 2 aY yeter banaaaaa......bu arada azericim teşekkür ederimmmmm.... bi bi bitanesinnnn.....

kızlar oldu mu............................................
işte hayatımı karartan göbek

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 222526
kızlar oldu mu............................................
Olduuuuu O ne asil bir duruşşşş öyleeeee Canım var ya,sen narin bir yapıdasın ellerinden belli,tek fazlalık göğüsün altındaki kısımda,bu fotoyu sakla,3 ay sonra 3 ay sonraki halinle yan yana koyunca mucizeyi anlayacaksın.Kaşına gözüne maşallah Pabya'cım

yyaaa noluuurrrr daha şeker olur işteee hadi bacımm yaaa... kızlar müsaitseniz sizde hadi yaaa lütfeeeennnn.....
ben önceleri cekmistim bir tane ekliyim birazdan,bilgisayrda duruyor.ondan sonra hic foto cekmedim.ekliyim birazdan

sağol ganfişiim....yakında foto koycam bi buliim de fark varmı görürüz......
isteriz isteriz,senden foto isteriz
oooo bir foto daha gelecek süperrrrr
hayır ona hiç söylermiyim,o bana söylüyecek sen zayıflamışsın,güzelleşmişsin,hatta o bana söylüyecek yeter artık zayıflama böyle iyi.
uuuwwww acayip hirs kokusu aldim..muhtesemmmm.iste böyle devam hemserim
süpürdüm evi bi yüzünden toz aldım geldim ev küçük olunca işler hemen bitiyo 90 metrekaree batıya dönüp kendi evime oturursam olcak acaba nasıl temizliycem
kizzz dövücem simdi seniiiii.90 metrekare kücükmü beeeee.biz Avrupadakiler 60-70 metrekare evlerde yasiyoruz biz yaziklarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…