Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Dur bakalım ... akşam ola da evin yolunu bula ...

Ya yok yere haftaya yüzden 3 e bölünecek ... yoksa bu hafta bildirimde bulunmasan da yüzde çok iyi takımın .

Ben sana 58 hedefi koymaz mıyım şimdi

beğenip yoksa kesin ben bi şey yazarken üstte kalmıştır ... beğendiysem okumuşumdur :)))

kuzum benim .... nasılda 98 olurmuş haftaya .... 1.3 ne ki ?

Bakak görek hele :)) bugun duzensiz yedim yarin yine ogunlerim tam olucak ins.

Pazartesi dr gidicem beyin cerrahina kontrol icin. Mr gostericem bana nöral terapi yapmisti. Onun etkilerini anlaticam.

Kilo ver dedim verdinmi diycek hamdolsun verdim diyebilicem. Motive etmisti beni.

Carsambada diyetisyen kontrolum var

Kaptan ben seni ve takımı çok özledim ya ben eski duzenimi istiyorum eziyet çekiyorum her yönden Burda. İnsanlar da kullanıyor sanki beni. Yumuşak yuzluyum diye kimseye bir şey diyemiyorum çok üzülüyorum neyse.
Kilo bildirimim 61.7
Bayram öncesi kaçtım unuttum

Hem stres hem her gün yol git gel yapıyorum uzunca o nedenle ödem de tuttugumu düşünüyorum . Gobegimde bariz fark var ama kilo bu kadarcik inmiş

Kiz bonus cok sevindim cooooookkkkkkkk.
Gidecek insallah gidecek biz sana inaniyoruz

Hadi gazamiz mubarek olaaa

Bana uyar bu kadar iyi kilo vermis birine rakip olamam tabi ama motive ederim ve iyi motive olurum

Kuzuuumm niye boyle uzdun kendini su an yerlesme isleri yolculuk her sey sirtinda. Yakinda su yolunu bulur kilolar akaaaar giderrr . Vazgecmee sen

Tabakcigim
Sartlarina gore duzen oturtabilirsin kuzum.
Bekarsin cocuk es ev sorumlulugun yok.
Bi spor bi de yiyeceklerine dikkat edeceksin.
Sorumluluk olarak bu ikisi var diye dusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…