Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Oyyy miniminnak GunesinKizi35 mortim yine..
Kapisakk bakalım..

Portakal yandı yine bence. Yalnız o değil de 7 gün wcye çıkamadım ya düğüm mü oldu onlar? akıbeti ne oldu yediklerimin acep merakım tavan
yaa gelmedi mi hala rahatsız etmiyor mu biraz zeytinyağı mı içsen acaba

Anca gelebildim carşı alışveriş derken Ausa bildirdim kilomu buda fotosu
Biri benim bu durumumu yorumlasın sabah erkenden tartıldım 75.9 idim
Sadece kahve soda birde kuru kaysı yedim ve dinlenip bekledim oldum 75.1 çarşıda doladım birazdan menümü paylaşacagım eve geldim 76.0 benim kilom kaç

Portakal yandı yine bence. Yalnız o değil de 7 gün wcye çıkamadım ya düğüm mü oldu onlar? akıbeti ne oldu yediklerimin acep merakım tavan

7 gün nasıl yaaa
Cokkk hayatimm acil bişeyler yapp..
Su mu az iciyorsun..
Kayısı falan bolll boll ye..
Zeytinyağı iç limon sık kolay olur icmen..

Seninle ben aynıyız, benim de kilom böyle oynak. Öğlen tekrar tartıldım 700 gr daha eksik çıktım bende

Bu durum bende de oluyor bazen takipteyim yorumları

7 gün çok fena saydin78 ama şehir dışında bana da oluyor ... münkün değil wc ye çıkamıyorum ... mesela köye çıktım bayram 4 gün de tık yok .... yabancılıyor bağırsaklarım başka klozeti

geceden kuru kayısı , gün kurusu demle sıcak suda ... sabah suyunu iç kayısılarını ye ...

ve mutlaka yaş incirle keten tohumu yoğurt ye ... anında

Efser cim sana yazdım bugün ... benzerini de Nego e telden yazdım ...

Siz dinlenmiş tartılmalısınız ... yiyin ya da yemeyin bazı bünyelerde sabah ödemi vardır ... sıcak bir şey içip belki bir iki kuru meyve ... yavaş yavaş gidiyor ödeminiz ... wc de geliyor tabiii ...

o yüzden öğlene doğru daha az çıkıyorsunuz ...

Gün içinde tekrar hareket koşturma derken artıyor .

Ama bu iyi bişey canım daha az kilon bencee

Oynak kilomun menüsü
Sabah 10:00
Yarım saat önce
3 kuru kaysı
1 kahve
1 soda
Ara:1 avuç yerfıstıgı kendimi iyi hissetmetim kalbim çok çarptı 1 ayran içtim
Öğlen 15:00
1 ayran
1 soda
5 tane sultan ahmet köftesi
Salata
Akşam 19:00
Hem gećiktim hemde aile halkı birden bastırınca kendime roka salatası yapacaktım baktım gecikiyor
2 salatalık yarım demet rokayı öyle yedim artık
Ara beyaz çay
Bu menümle 900 gördüm hergün yatmadan 1 bucuk kiloyu bile görüyorum sabahki tartım aşagı yukarı aynı yani gün icerisinde sürekli oynuyor

Varım varım yarışmaya ben de varım :)

Ben bugünde dedim sana benim meta ellemeyin bana ben yatarak yakarım diyor

Varım varım yarışmaya ben de varım :)
Selam kajupi nasılsın ? Neler yapıyorsun? çok nadir görüyorum bende yazdıklarını çalışıyormusun?
Motive olmal açısından daha fazla yazarsan burda sende alışırsın bak ben rakibim için yarına inşallah sabahın nurunda yürüyüşe çıkacağım

Selam canım iyiyim çok sağolasın. Çalışmıyorum ama 2.5 yaşında bi kızım var çok hareketli eşim de sürekli evde.
İşim bitmiyor hareketlilik bitmiyor biyeri toplasam tekrar dağılıyor uğraşıp duruyorum.
Aslında diyete tam odaklansam iradeliyimdir ben ama listede olmadığımdan ötürü biraz daha gevşek takıldım bu hafta. Yarından itibaren sıkı bişekilde başlıcam inş hedef 59 :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…