Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hey maşallah. Ben boşuna ısrarla bu takımı istemedim. Enerjisini almıştım çünkü

Iyi geceler bacilar. Ben bu gece vicidimi dinlendireyim erkenden yatisss
Takim olarak hepimizi tebrik ediyorum. Herkes sicakkanli, samimi, birbirine destek. Kaptanimiza zaten kelimeler yetmez anlatalim. Insallah hepimiz hedeflerimize su gibi varirirz ve yakasini bi omur birakmayiz
Iyi geceler

Sabah
Peynirli baharatlı omlet
2 siyah zeytin
Birkaç küçük biberiye

Ara
1.5 paket nescafe 3 ü 1 arada

Akşam
Ciğer kavurma
Salata
1.5 - 2 dilim civarı ekmek

Karataya tam adapte olamadim hala. Hem ara öğün var. Hem ekmek. Ara öğün şekerli hem de. Kendi menü eleştirimi de kendim yaptım

Ya kaç maşallah desem size hatunlar
Hayır o bu değilde dereceden başkasını gözünüzde görmüyor
Aranızda özellikle ne yiyip içtiklerini merak ettiklerim var mesela Triplimelek Megi mesela igdedali kiloma yakın diye özellikle dikkatimi çekti

Aus kaptanım tebriğin en büyüğü sana harika takimin muhteşem kaptanı

Teşekkür ederim
Düzenli ve saatli yiyorum ve asla ama asla cıss yok.

Minnoş kaptanim benim bu iki hafta full yatili misafirim var avuçiçi kadar evimde aslında ekmeği kesip cevize yönelmek ya da kuruyemise yönelmek proya ağırlık vermek istiyorum hem de çok istiyorum.bu aralar maddi olarak çok sıkışığım misafir de olunca kendi bogaz masrafimla baş edemezken bir de onla pro ve kuruyemiş tarzı çok zorlayacak beni. Bana öneri verir misiniz kızlar evde misafir varken ucuz yollu diyet menüsü nasıl olustururum ?
Spor da yürüyüşü birakmiyorjm şükür kaptanim ona devam

Ah o 59 bana bir gelse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…