Inşallah canım listeye girebilmek içinde yarından itibaren sıkı sıkıya başlarsan aus kaptan kapıları açar sana gönlü geniştir:)) Bende ikinci haftadan sonra girdim yanlış hatırlamıyorsam. Listede olunca tabi çok disiplinli oluyor. Hayırlısı bakalım inşallah en kısa zamanda girersin listeye. Benimde üç yaşında kızım var bu arada deli ediyor beni :)))Selam canım iyiyim çok sağolasın. Çalışmıyorum ama 2.5 yaşında bi kızım var çok hareketli eşim de sürekli evde.
İşim bitmiyor hareketlilik bitmiyor biyeri toplasam tekrar dağılıyor uğraşıp duruyorum.
Aslında diyete tam odaklansam iradeliyimdir ben ama listede olmadığımdan ötürü biraz daha gevşek takıldım bu hafta. Yarından itibaren sıkı bişekilde başlıcam inş hedef 59 :))
Haftaya girerim inş listeye. Liste kilo vermenin yanında vicdan azabı da ayrıca. Diğer arkadaşların hakkına girmemek adına daha ni dikktli olmam lazım :) öyle valla deli ediyorlar dediğn gibi azönce bardak kırdı kızım meselaa. Aah diyorm onda olan enerji bende olsa da evi kırklasam :)Inşallah canım listeye girebilmek içinde yarından itibaren sıkı sıkıya başlarsan aus kaptan kapıları açar sana gönlü geniştir:)) Bende ikinci haftadan sonra girdim yanlış hatırlamıyorsam. Listede olunca tabi çok disiplinli oluyor. Hayırlısı bakalım inşallah en kısa zamanda girersin listeye. Benimde üç yaşında kızım var bu arada deli ediyor beni :)))
Merhaba 7.takımın güzel bayanları. 1 takımının sevgilerini getirdim.Maşallah çok güzel kilo verenler var.Kutluyorum.Efser cim sana yazdım bugün ... benzerini de @eflalim e telden yazdım ...
Siz dinlenmiş tartılmalısınız ... yiyin ya da yemeyin bazı bünyelerde sabah ödemi vardır ... sıcak bir şey içip belki bir iki kuru meyve ... yavaş yavaş gidiyor ödeminiz ... wc de geliyor tabiii ...
o yüzden öğlene doğru daha az çıkıyorsunuz ...
Gün içinde tekrar hareket koşturma derken artıyor .
Hoşgeldin canım benim kilo yemekten ziyade hareketi sevmiyor dinlenince dengeye geliyor :/Merhaba 7.takımın güzel bayanları. 1 takımının sevgilerini getirdim.Maşallah çok güzel kilo verenler var.Kutluyorum.
Kilo olayı bende de bu şekilde.Sabah ile öğlen arasında fark var. Bir şey yiyip içmezsem öğlen daha az çıkıyorum.Bende hep öğlenki kilomu kabul ediyorum.
Şöyle bir göz ucu ile baktım ...resmi sonuçlar açıklanmadı ama takımımız açık ara 1. bu hafta ...
Triplimelek Megi bireysel de 1. .... nar_cicegim de 2. gözüküyor , yanlış bakmadıysam
Sonra gelip detaylı kutlama yapacağım güzeller , her biriniz öpüldünüz
Enerjileri hep dolu zaten:)Haftaya girerim inş listeye. Liste kilo vermenin yanında vicdan azabı da ayrıca. Diğer arkadaşların hakkına girmemek adına daha ni dikktli olmam lazım :) öyle valla deli ediyorlar dediğn gibi azönce bardak kırdı kızım meselaa. Aah diyorm onda olan enerji bende olsa da evi kırklasam :)
Duyduğuma göre kutlamada sınırsız dondurma varmışŞöyle bir göz ucu ile baktım ...resmi sonuçlar açıklanmadı ama takımımız açık ara 1. bu hafta ...
Triplimelek Megi bireysel de 1. .... nar_cicegim de 2. gözüküyor , yanlış bakmadıysam
Butun takimlar kavurmalari baklavalari gotururken biz koklayip cekilmis olabilir miyiz acabaaaaŞöyle bir göz ucu ile baktım ...resmi sonuçlar açıklanmadı ama takımımız açık ara 1. bu hafta ...
Enterasan genelde.kızlar ve babaları bir olur iyi anlaşır en azından küçükkenbizde öyle kızım yönlendiriyor o beğeniyor alıyoruz mecbur hele bi alma abowww babaya diyor ki herşeyi anneme alıyorsun diyor hahahaheşimde gıcıklık veriyor tabiii alacam o benim aşkım diyor kızım bu sefer daha çok deliriyor hahaha baba kız atışması bizde çoookkk
BakayımSali 22:45 ama hemen hergun sabah gece eski bolumler veriliyor..
Üç eee hahahay güzel olmuşBayram Sonu Şekerlerinin Bireysel Kapışmaları
Devlerin kapışması@Daydream- & @aeben
@masumm veada81 ikilisi & @Bonus & @Antepia27 ya karşı
İşin sırrı diyorsunButun takimlar kavurmalari baklavalari gotururken biz koklayip cekilmis olabilir miyiz acabaaaa
Dedimmi listenin gizemi yada ausun sopasıListenin gizemi belgeseli cekmek lazım ben.hangi ay mezun olmuştum bu aradatemmuzdu 6 ay sayarsak ocak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?