Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Inşallah canım listeye girebilmek içinde yarından itibaren sıkı sıkıya başlarsan aus kaptan kapıları açar sana gönlü geniştir:)) Bende ikinci haftadan sonra girdim yanlış hatırlamıyorsam. Listede olunca tabi çok disiplinli oluyor. Hayırlısı bakalım inşallah en kısa zamanda girersin listeye. Benimde üç yaşında kızım var bu arada deli ediyor beni :)))

Menü bildirimim
Kahvaltı (07:00)
2 yumurtayla mantarlı omlet
Az peynir
5 zeytin
Domates
Közlenmiş biber

Öğlen (13:00)
Kabak yogurtlama
Salata
1 dilim karpuz

Aksam (18:00)
3 yk mercimek çorbası
1 kase yoğurt

Şu bugün 1 lt. Ama içerim daha. Unutmuşum içmeyi nedense...

Spor:
150 dk yüzme=450
80 dk yürüyüş =160
Toplam= 610
Ausencia

Haftaya girerim inş listeye. Liste kilo vermenin yanında vicdan azabı da ayrıca. Diğer arkadaşların hakkına girmemek adına daha ni dikktli olmam lazım :) öyle valla deli ediyorlar dediğn gibi azönce bardak kırdı kızım meselaa. Aah diyorm onda olan enerji bende olsa da evi kırklasam :)

Merhaba 7.takımın güzel bayanları. 1 takımının sevgilerini getirdim.Maşallah çok güzel kilo verenler var.Kutluyorum.
Kilo olayı bende de bu şekilde.Sabah ile öğlen arasında fark var. Bir şey yiyip içmezsem öğlen daha az çıkıyorum.Bende hep öğlenki kilomu kabul ediyorum.

Hoşgeldin canım benim kilo yemekten ziyade hareketi sevmiyor dinlenince dengeye geliyor :/

Şöyle bir göz ucu ile baktım ...resmi sonuçlar açıklanmadı ama takımımız açık ara 1. bu hafta ...

Triplimelek Megi bireysel de 1. .... nar_cicegim de 2. gözüküyor , yanlış bakmadıysam

Sonra gelip detaylı kutlama yapacağım güzeller , her biriniz öpüldünüz

Enerjileri hep dolu zaten:)

Duyduğuma göre kutlamada sınırsız dondurma varmış ay pardon yeşil çay diyecektim klavyem sürçtü
Bu arada farkettim de kaptan benim öğle menüsü ve akşam menüsü ağır geldi bana. Öğleyi geç yiyebilirmişim veya öğle olmadan akşam yiyebilirmişim.

Butun takimlar kavurmalari baklavalari gotururken biz koklayip cekilmis olabilir miyiz acabaaaa

Enterasan genelde.kızlar ve babaları bir olur iyi anlaşır en azından küçükken

Sali 22:45 ama hemen hergun sabah gece eski bolumler veriliyor..
Bakayım
ooooooooooo büyük artı hem de ...gr falan değil .

65.3 tü 2 hafta önce .

bu hafta okudum yazıyorum sizi ... 3'lü olacak grubunuz ... Efser @eflalim ve sen

Üç eee hahahay güzel olmuş

Süpersiniz

Butun takimlar kavurmalari baklavalari gotururken biz koklayip cekilmis olabilir miyiz acabaaaa
İşin sırrı diyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…