Canım kaç verdin okuyamadim ama eminim sen süper vermissindir narcicegi ve sen çok iyi gidiyordunuz maşallahTeşekkür ederim canım
63.5 dim canım bu hafta 60 ımCanım kaç verdin okuyamadim ama eminim sen süper vermissindir narcicegi ve sen çok iyi gidiyordunuz maşallah
Telefon çektiği müddetçe buralardayım kuzum eskisi gibi gelmeyi özledim buraya kendime göre yaşamak sizlerle adamakıllı diyet menüleri paylaşmayı çok özledim. Hepinizin sohbetini çok özledimO ne güzel yüzdeler yahu... tebrikler hatunlar... çok mu çok iyiyiz. Tabii kaptanın payı malum. Hatun bayram demeden seyran demeden burada. Biz galiba birinciyiz
Bu aradacaytabagi nerede. Okuyamadım geçmişi ben mi kacırdım
Başından beri çok iyisin canım maşallah sana63.5 dim canım bu hafta 60 ım
Canım yerleşme işleri bitmedi evin akani kokani bitmiyor. Bir de sürekli yatılı misafir çıkıyor . Bazı arkadaşlarımı çok seviyorum hiç misafirler gibi hissetmiyorum eziyet olmuyor.ancak bazısı emrivaki ile kalıyor çok eziyeti oluyor.maddi olarak da çok sıkıştım bu ev çok masraf çıkarttı surat da asamiyorum bunaldım biraz rahatça evimde oturmak istiyorum olmuyor lakin.okul açılsa da herkes okuluna gitseHadi gazamiz mubarek olaaa
Bana uyarbu kadar iyi kilo vermis birine rakip olamam tabi ama motive ederim ve iyi motive olurum
Kuzuuumm niye boyle uzdun kendini su an yerlesme isleri yolculuk her sey sirtinda. Yakinda su yolunu bulur kilolar akaaaar giderrr . Vazgecmee sen
Ah kuzum ya keşke öyle olsa. Bir yandan idarecilik bir yandan daha servis ayarlayacagiz yeniler gelecek daha sınıf dağılımı yapılacak. Bir yandan evimin işi hiç bitmedi her gün bir bozukluk çıkıyor bir yandan yatılı misafir bitmiyor. Deniz kenarında yazlığı olan akraba modundayim yani o kadar bir misafir sirkülasyonu . Okul açıldı mı ilk haftadan sonra rahatlarim biraz da o zamana dek can çekişmeye devam. Sen naptın canım kilo durumun nasıl senle ortiligi özledimTabakcigim
Sartlarina gore duzen oturtabilirsin kuzum.
Bekarsin cocuk es ev sorumlulugun yok.
Bi spor bi de yiyeceklerine dikkat edeceksin.
Sorumluluk olarak bu ikisi var diye dusun.
Ben almiyim canim yogunlugum bitmiyor bi türlü haksizlik olmasinBayram Sonu Şekerlerinin Bireysel Kapışmaları
Devlerin kapışması@Daydream- & @aeben
Nare83 ve @ada81 ikilisi & @Bonus & Antepia27 ya karşı
tatlım kocaman tebrikler sana
kaç pon pon yeter
canım benim mezuniyet hedef kilon 65 ti .
Ne yapalım tamam mı devam mı ? ona göre liste paylaşırken yanına not düşeceğim ... mezun olmak istiyor mu diyelimhedef kilonu mesela 60 a revize mi edelim
sadece kuru pilav işi değil bu fatmacım .
Lütfen ama lütfen artık sende bıçak gibi kes at şu işi ... lütfen ya
efsane bir fatmadan bahsedip durdular eskiler .... nerdeeeeeeeeee ben hiç göremiyorum
tamamdır o zaman ...listede sopamla aşk yaşamaya hoş geldinregl megl yok di mi yakında
5 kilo pirinçten yapsın .... kalırsa gelene dağıtır . pilav bitti demekten iyidir .
kıyma işini bende anlamadım :)) o da kurban ettiymiş zaten ....bol tutsun
baaaaaaaaaaaaaaaaak ya...
demek bi gelmesem arkamdan helvamı dağıtacaksın heeee....şöyle bol tereyağlı
aferinnnnnnnnnnnnnnnn
böyle sopanız hep elinizde olsun
Antepia27 ahhh Fatma niye böyle oldu kii..
Galiba bişeyler ters gidiyor..
İnşallah toparlanirsin ve hızlıca verirsin
Valla süpermiş canım tamamen sağlıklı ve hafif teşekkür ederim arada etiketlesen beni menülerinde
1. Lık hikayen feyz olur bana , onun için de ayrıca tebriklerTeşekkür ederim
Düzenli ve saatli yiyorum ve asla ama asla cıss yok.
Bu hafta bi aksilik cikmazsa spora basliycam
bu haftabegum75 mü de yazacaktım aranıza ama artıları çok , zaten onları verse katlar gider sizi
Begüme şöyle artılısından bi morti ayarlayayım .... aslında @_SARAYCA_ gelse kesin artısı begümü 5 e katlar
Gece yatarken kan hapı içiyorum leptinime zeval gelir miÇok şükkür gecmişi bitirdim
Şimdiye bir kitap biterdi
Hadi ben leptin ile buluşmaya gidiyorumherkese iyi geceler
Tebrikler hanımlarCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 533. ve 534. ETAP
(25 Ağustos-8 Eylül)
TAKIM DERECELERİ
1..............1,411........ 7. TAKIM
2..............0,905........ 4. TAKIM
3................0,714...... 6. TAKIM
BİREYSEL DERECELER
1..........2,76......Triplimelek Megi (7. Takım)
2..........2,31........ nar_cicegim (7. Takım)
3..........2,04.............mehlikatun (9. Takım)
7.takımın tüm güzellerine ayrı ayrı tebrikler
Şu tabloya baktıkça bakasım geliyor ... öyle kolay olmuyor biliyorum .. hele de bayram haftası... ne tabaklar elinin tersi ile itildi ... ne böreklerde baklavalarda gözü kaldı insanın
Ama böyle böyle gidiyor işte , senelerdir yapışmış kilolar ...
Kocaman alkış her birinize
@Triplimelek Megi canım tebrikler , haftanın birincisi olarak başarı sırrını paylaşacaksın unutma .
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...siyor-cuma-zayiflama-yarismasi.678962/page-48
nar_cicegim tebrikler canım , listeye derece ile merhaba dedin ...hiç inme oralardan
Kızlar hepinizi tebrik ederim, kaptanım senideCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 533. ve 534. ETAP
(25 Ağustos-8 Eylül)
TAKIM DERECELERİ
1..............1,411........ 7. TAKIM
2..............0,905........ 4. TAKIM
3................0,714...... 6. TAKIM
BİREYSEL DERECELER
1..........2,76......Triplimelek Megi (7. Takım)
2..........2,31........ nar_cicegim (7. Takım)
3..........2,04.............mehlikatun (9. Takım)
7.takımın tüm güzellerine ayrı ayrı tebrikler
Şu tabloya baktıkça bakasım geliyor ... öyle kolay olmuyor biliyorum .. hele de bayram haftası... ne tabaklar elinin tersi ile itildi ... ne böreklerde baklavalarda gözü kaldı insanın
Ama böyle böyle gidiyor işte , senelerdir yapışmış kilolar ...
Kocaman alkış her birinize
@Triplimelek Megi canım tebrikler , haftanın birincisi olarak başarı sırrını paylaşacaksın unutma .
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...siyor-cuma-zayiflama-yarismasi.678962/page-48
nar_cicegim tebrikler canım , listeye derece ile merhaba dedin ...hiç inme oralardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?