Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Telefon çektiği müddetçe buralardayım kuzum eskisi gibi gelmeyi özledim buraya kendime göre yaşamak sizlerle adamakıllı diyet menüleri paylaşmayı çok özledim. Hepinizin sohbetini çok özledim

Canım yerleşme işleri bitmedi evin akani kokani bitmiyor. Bir de sürekli yatılı misafir çıkıyor . Bazı arkadaşlarımı çok seviyorum hiç misafirler gibi hissetmiyorum eziyet olmuyor.ancak bazısı emrivaki ile kalıyor çok eziyeti oluyor.maddi olarak da çok sıkıştım bu ev çok masraf çıkarttı surat da asamiyorum bunaldım biraz rahatça evimde oturmak istiyorum olmuyor lakin.okul açılsa da herkes okuluna gitse

Tabakcigim
Sartlarina gore duzen oturtabilirsin kuzum.
Bekarsin cocuk es ev sorumlulugun yok.
Bi spor bi de yiyeceklerine dikkat edeceksin.
Sorumluluk olarak bu ikisi var diye dusun.
Ah kuzum ya keşke öyle olsa. Bir yandan idarecilik bir yandan daha servis ayarlayacagiz yeniler gelecek daha sınıf dağılımı yapılacak. Bir yandan evimin işi hiç bitmedi her gün bir bozukluk çıkıyor bir yandan yatılı misafir bitmiyor. Deniz kenarında yazlığı olan akraba modundayim yani o kadar bir misafir sirkülasyonu . Okul açıldı mı ilk haftadan sonra rahatlarim biraz da o zamana dek can çekişmeye devam. Sen naptın canım kilo durumun nasıl senle ortiligi özledim

Ben almiyim canim yogunlugum bitmiyor bi türlü haksizlik olmasin

Maşallah kaptanınım süper bir yüzde kutlarım başta seni ve tüm arkadaşlari
Takımım enerji si bu kadar yüksek Ken yazmak istemedim enerji yi düşürmemek için
Herhalde kaptanim benden bı cacık
Olmaz efsane falan yok
Bugün çok moralim bozuldu herhalde 5.kez 109 kilo bildirdim
Ne diyelim olmayınca olmuyor çabuk pes etmedim hatalarım gayretini yanında az kalır
Uğraştım denedim ve havlu attim inşallah almam gece nobetletim ekmek arası peynir ler abur cuburlar nerdeyse kalmadı ama sonuç haftalardır değişmedi
Misafir vardı anneme kolay nserve yaptık misafir falan ama içimde ciddi anlamda sıkıntı içindeydim
İşin acı tarafı bıraktım eskiye döndüm 3 4aya 140 kilolara çıkacak potansiyel im var oralar çok zordu inşallah görmem
Ama aşağılarda göremedim uzun zamandır bu 100 110 aralığı mi olmuyor
Olumsuz düşünce negatif enerji bu konularda iyi sayılırım birçok zor durumda kendimi teselli edecek çok şükür bir yol buldurur Rabbim ama bu gün hisdiyatim malasef pes emek oldu 20yili aşkın zamandır gizli üzüntü ve mücadele ciddi anlamda daraldim sıkıldım yoruldum uzandım
Canım veda gibi değil yazdıklarım buraları sizleri çok seviyorum takılırız kahvemle gelirim
Senin benim adımı yazıp emek vermeden bile mahcup oluyorum
Enerjini emeğini hakedenler için harca canım spor listesi takımı m dışı olanlarda da çıkar canım
Herşey için çok teşekkür ler Rabbim razı olsun senden de arkafadlardanda

Antepia27 ahhh Fatma niye böyle oldu kii..
Galiba bişeyler ters gidiyor..
İnşallah toparlanirsin ve hızlıca verirsin

Durumu ya,din canım yukarı çok teşekkür ler

Valla süpermiş canım tamamen sağlıklı ve hafif teşekkür ederim arada etiketlesen beni menülerinde

Bu hafta bi aksilik cikmazsa spora basliycamama ne olur ne olmaz beni eşleştirme kaptanım

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 533. ve 534. ETAP
(25 Ağustos-8 Eylül)

TAKIM DERECELERİ

1..............1,411........ 7. TAKIM

2..............0,905........ 4. TAKIM

3................0,714...... 6. TAKIM

BİREYSEL DERECELER

1..........2,76......Triplimelek Megi (7. Takım)

2..........2,31........ nar_cicegim (7. Takım)

3..........2,04.............mehlikatun (9. Takım)

7.takımın tüm güzellerine ayrı ayrı tebrikler

Şu tabloya baktıkça bakasım geliyor ... öyle kolay olmuyor biliyorum .. hele de bayram haftası... ne tabaklar elinin tersi ile itildi ... ne böreklerde baklavalarda gözü kaldı insanın

Ama böyle böyle gidiyor işte , senelerdir yapışmış kilolar ...

Kocaman alkış her birinize

@Triplimelek Megi canım tebrikler , haftanın birincisi olarak başarı sırrını paylaşacaksın unutma .

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...siyor-cuma-zayiflama-yarismasi.678962/page-48

nar_cicegim tebrikler canım , listeye derece ile merhaba dedin ...hiç inme oralardan

selam kizlar herkese iyi geceler
geldim geldim yeni yeni toparlandim esim bu haftada izinliydi aus o yuzden yeme duzenim iyi olmadigi icin pek gelmek istemedim.
neyseki hemen her gun spor yapmaya calisiyorum pazartesinden itibaren duzenli menulerle burada olacagim tabiiki sporumla. artidayim onu toparlayip bir iki haftada liseye yeniden girmeyi isteyecegim senden izninle)

Tebrikler hanımlar

Kızlar hepinizi tebrik ederim, kaptanım senide

ben geldim saçlarımı kestirdim
düşündüğümden daha kısa oldu :)
ama kırıkları gitti birde kahkul patlattım, çok iyi oldu valla değişiklik

sonra arkadaşlarım la dışarda oturduk simitçi de hadi sende ye dediler , tatlı filan yediler bi ara ye Banu dedim itiraf edeyim çokta ısrar edince aklım kaydı ama bugün yarın olmasınav Banu listeye eben mi girecek dedim kahve ve soda içtim mis gibi

yarın da dukan tost ekmeği yapicam kendime sabah yine tartilirim meraktayım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…