Oynak kilomun menüsü
Sabah 10:00
Yarım saat önce
3 kuru kaysı
1 kahve
1 soda
Ara:1 avuç yerfıstıgı kendimi iyi hissetmetim kalbim çok çarptı 1 ayran içtim
Öğlen 15:00
1 ayran
1 soda
5 tane sultan ahmet köftesi
Salata
Akşam 19:00
Hem gećiktim hemde aile halkı birden bastırınca kendime roka salatası yapacaktım baktım gecikiyor
2 salatalık yarım demet rokayı öyle yedim artık
Ara beyaz çay
Bu menümle 900 gördüm hergün yatmadan 1 bucuk kiloyu bile görüyorum sabahki tartım aşagı yukarı aynı yani gün icerisinde sürekli oynuyor
Menüm
Sabah 12.00
Kıymalı sarıyer böreği(hastaneye kan vermeye gitmiştim sabahtan beri açtım eşim de almış kokusuna dayanamadım)
Akşam 19.30
1 köfte
1 kaşık kavurma
2 3 kaşık fırında küp küp patlıcan
Su 3lt yi bulmuştr.
Menü bildirimim
Kahvaltı (07:00)
2 yumurtayla mantarlı omlet
Az peynir
5 zeytin
Domates
Közlenmiş biber
Öğlen (13:00)
Kabak yogurtlama
Salata
1 dilim karpuz
Aksam (18:00)
3 yk mercimek çorbası
1 kase yoğurt
Şu bugün 1 lt. Ama içerim daha. Unutmuşum içmeyi nedense...
Spor:
150 dk yüzme=450
80 dk yürüyüş =160
Toplam= 610
Ausencia
Listenin gizemi belgeseli cekmek lazım ben.hangi ay mezun olmuştum bu aradatemmuzdu 6 ay sayarsak ocak
Duyduğuma göre kutlamada sınırsız dondurma varmışay pardon yeşil çay diyecektim klavyem sürçtü
Bu arada farkettim de kaptan benim öğle menüsü ve akşam menüsü ağır geldi bana. Öğleyi geç yiyebilirmişim veya öğle olmadan akşam yiyebilirmişim.
Cuma sporum
40 dk tempolu*2=80
40 dk egzersiz*3=120
Esittir 200
Ausencia
Bu aksam dinlenip yarin sabah erken kosu yapmayi planliyorum. Yorucu bir haftaydi.
Butun takimlar kavurmalari baklavalari gotururken biz koklayip cekilmis olabilir miyiz acabaaaa
Menüm:
Kahvaltı-10.00
1/2 gevrek
4 siyah zeytin
1 kk peynir
Domates-salatalık- biber
Öğle-12.45
Yarım kase çorba
Akşam-20.00
1 kase yoğurt
Su şuana kadar 1.5 litreAusencia havalar soğudu ya su azaldı gerçi içmeyi de unutuyorum yoğunluktan
Sabah
Peynirli baharatlı omlet
2 siyah zeytin
Birkaç küçük biberiye
Ara
1.5 paket nescafe 3 ü 1 arada
Akşam
Ciğer kavurma
Salata
1.5 - 2 dilim civarı ekmek
Karataya tam adapte olamadim hala. Hem ara öğün var. Hem ekmek. Ara öğün şekerli hem de. Kendi menü eleştirimi de kendim yaptım
Ya kaç maşallah desem size hatunlar
Hayır o bu değilde dereceden başkasını gözünüzde görmüyor
Aranızda özellikle ne yiyip içtiklerini merak ettiklerim varmesela Triplimelek Megi mesela igdedali kiloma yakın diye özellikle dikkatimi çekti
Aus kaptanım tebriğin en büyüğü sanaharika takimin muhteşem kaptanı
Minnoş kaptanim benimbu iki hafta full yatili misafirim var avuçiçi kadar evimde aslında ekmeği kesip cevize yönelmek ya da kuruyemise yönelmek proya ağırlık vermek istiyorum hem de çok istiyorum.bu aralar maddi olarak çok sıkışığım misafir de olunca kendi bogaz masrafimla baş edemezken bir de onla pro ve kuruyemiş tarzı çok zorlayacak beni. Bana öneri verir misiniz kızlar evde misafir varken ucuz yollu diyet menüsü nasıl olustururum ?
Spor da yürüyüşü birakmiyorjm şükür kaptanim ona devam
Ah o 59 bana bir gelse
Maşallah kaptanınım süper bir yüzde kutlarım başta seni ve tüm arkadaşlari
Takımım enerji si bu kadar yüksek Ken yazmak istemedim enerji yi düşürmemek için
Herhalde kaptanim benden bı cacık
Olmaz efsane falan yok
Bugün çok moralim bozuldu herhalde 5.kez 109 kilo bildirdim
Ne diyelim olmayınca olmuyor çabuk pes etmedim hatalarım gayretini yanında az kalır
Uğraştım denedim ve havlu attim inşallah almam gece nobetletim ekmek arası peynir ler abur cuburlar nerdeyse kalmadı ama sonuç haftalardır değişmedi
Misafir vardı anneme kolay nserve yaptık misafir falan ama içimde ciddi anlamda sıkıntı içindeydim
İşin acı tarafı bıraktım eskiye döndüm 3 4aya 140 kilolara çıkacak potansiyel im var oralar çok zordu inşallah görmem
Ama aşağılarda göremedim uzun zamandır bu 100 110 aralığı mi olmuyor
Olumsuz düşünce negatif enerji bu konularda iyi sayılırım birçok zor durumda kendimi teselli edecek çok şükür bir yol buldurur Rabbim ama bu gün hisdiyatim malasef pes emek oldu 20yili aşkın zamandır gizli üzüntü ve mücadele ciddi anlamda daraldim sıkıldım yoruldum uzandım
Canım veda gibi değil yazdıklarım buraları sizleri çok seviyorum takılırız kahvemle gelirim
Senin benim adımı yazıp emek vermeden bile mahcup oluyorum
Enerjini emeğini hakedenler için harca canım spor listesi takımı m dışı olanlarda da çıkar canım
Herşey için çok teşekkür ler Rabbim razı olsun senden de arkafadlardanda
Durumu ya,din canım yukarı çok teşekkür ler
selam kizlar herkese iyi geceler
geldim geldim yeni yeni toparlandim esim bu haftada izinliydi aus o yuzden yeme duzenim iyi olmadigi icin pek gelmek istemedim.
neyseki hemen her gun spor yapmaya calisiyorum pazartesinden itibaren duzenli menulerle burada olacagim tabiiki sporumla. artidayim onu toparlayip bir iki haftada liseye yeniden girmeyi isteyecegim senden izninle)
Tebrikler hanımlar
Kızlar hepinizi tebrik ederim, kaptanım senide
ben geldim saçlarımı kestirdim
düşündüğümden daha kısa oldu :)
ama kırıkları gitti birde kahkul patlattım, çok iyi oldu valla değişiklik
sonra arkadaşlarım la dışarda oturduk simitçi dehadi sende ye dediler , tatlı filan yediler bi ara ye Banu dedim itiraf edeyim çokta ısrar edince aklım kaydı ama bugün yarın olmasınav Banu listeye eben mi girecek dedim kahve ve soda içtim mis gibi
yarın da dukan tost ekmeği yapicam kendime sabah yine tartilirim meraktayım :)
1. lik miiii
Tebrikler kızlar zaten biliyordum
Kimseler yok ... gideyim bari ...
tebrikler tamam ...
yeni hedefler tamam ...
yarışlar tamam ...
gidene dur demek tamam ...
eeee iyi madem ...
yarın heme gezmeler hem hastane randevusu var .... sabah ve gece gelirim herhalde ... sabahta gelmezsen kahvaltı için çıkmışızdır .
vaziyette bildirdim :))
hadi öpüldünüz ...
Karataycıyım ben canım. Teşekkürler bu arada
Ya kaç maşallah desem size hatunlar
Hayır o bu değilde dereceden başkasını gözünüzde görmüyor
Aranızda özellikle ne yiyip içtiklerini merak ettiklerim varmesela Triplimelek Megi mesela igdedali kiloma yakın diye özellikle dikkatimi çekti
Aus kaptanım tebriğin en büyüğü sanaharika takimin muhteşem kaptanı
Kuzum ben de yalnız yaşıyordum. Çok iyi anlıyorum seni. Kaptan da demiş. Et olmak zorunda degil. Lor peynire yumurtaya yogurda sarıl... kilomu da burdan bildiremezsen telden Ausa gönder muhakkakMinnoş kaptanim benimbu iki hafta full yatili misafirim var avuçiçi kadar evimde aslında ekmeği kesip cevize yönelmek ya da kuruyemise yönelmek proya ağırlık vermek istiyorum hem de çok istiyorum.bu aralar maddi olarak çok sıkışığım misafir de olunca kendi bogaz masrafimla baş edemezken bir de onla pro ve kuruyemiş tarzı çok zorlayacak beni. Bana öneri verir misiniz kızlar evde misafir varken ucuz yollu diyet menüsü nasıl olustururum ?
Spor da yürüyüşü birakmiyorjm şükür kaptanim ona devam
Ah o 59 bana bir gelse
Ah ablam.... tiroid insülin direnci gibi bu şey mi var engel olan acaba? Bi baktırsanMaşallah kaptanınım süper bir yüzde kutlarım başta seni ve tüm arkadaşlari
Takımım enerji si bu kadar yüksek Ken yazmak istemedim enerji yi düşürmemek için
Herhalde kaptanim benden bı cacık
Olmaz efsane falan yok
Bugün çok moralim bozuldu herhalde 5.kez 109 kilo bildirdim
Ne diyelim olmayınca olmuyor çabuk pes etmedim hatalarım gayretini yanında az kalır
Uğraştım denedim ve havlu attim inşallah almam gece nobetletim ekmek arası peynir ler abur cuburlar nerdeyse kalmadı ama sonuç haftalardır değişmedi
Misafir vardı anneme kolay nserve yaptık misafir falan ama içimde ciddi anlamda sıkıntı içindeydim
İşin acı tarafı bıraktım eskiye döndüm 3 4aya 140 kilolara çıkacak potansiyel im var oralar çok zordu inşallah görmem
Ama aşağılarda göremedim uzun zamandır bu 100 110 aralığı mi olmuyor
Olumsuz düşünce negatif enerji bu konularda iyi sayılırım birçok zor durumda kendimi teselli edecek çok şükür bir yol buldurur Rabbim ama bu gün hisdiyatim malasef pes emek oldu 20yili aşkın zamandır gizli üzüntü ve mücadele ciddi anlamda daraldim sıkıldım yoruldum uzandım
Canım veda gibi değil yazdıklarım buraları sizleri çok seviyorum takılırız kahvemle gelirim
Senin benim adımı yazıp emek vermeden bile mahcup oluyorum
Enerjini emeğini hakedenler için harca canım spor listesi takımı m dışı olanlarda da çıkar canım
Herşey için çok teşekkür ler Rabbim razı olsun senden de arkafadlardanda
Durumu ya,din canım yukarı çok teşekkür ler
Ayy şu listeye eben mi girecek kısmıyla güldürdün sabah sabahben geldim saçlarımı kestirdim
düşündüğümden daha kısa oldu :)
ama kırıkları gitti birde kahkul patlattım, çok iyi oldu valla değişiklik
sonra arkadaşlarım la dışarda oturduk simitçi dehadi sende ye dediler , tatlı filan yediler bi ara ye Banu dedim itiraf edeyim çokta ısrar edince aklım kaydı ama bugün yarın olmasınav Banu listeye eben mi girecek dedim kahve ve soda içtim mis gibi
yarın da dukan tost ekmeği yapicam kendime sabah yine tartilirim meraktayım :)
1. Olmuşuz tebrikler takımımCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 533. ve 534. ETAP
(25 Ağustos-8 Eylül)
TAKIM DERECELERİ
1..............1,411........ 7. TAKIM
2..............0,905........ 4. TAKIM
3................0,714...... 6. TAKIM
BİREYSEL DERECELER
1..........2,76......Triplimelek Megi (7. Takım)
2..........2,31........ nar_cicegim (7. Takım)
3..........2,04.............mehlikatun (9. Takım)
7.takımın tüm güzellerine ayrı ayrı tebrikler
Şu tabloya baktıkça bakasım geliyor ... öyle kolay olmuyor biliyorum .. hele de bayram haftası... ne tabaklar elinin tersi ile itildi ... ne böreklerde baklavalarda gözü kaldı insanın
Ama böyle böyle gidiyor işte , senelerdir yapışmış kilolar ...
Kocaman alkış her birinize
@Triplimelek Megi canım tebrikler , haftanın birincisi olarak başarı sırrını paylaşacaksın unutma .
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...siyor-cuma-zayiflama-yarismasi.678962/page-48
nar_cicegim tebrikler canım , listeye derece ile merhaba dedin ...hiç inme oralardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?