Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Telefon çektiği müddetçe buralardayım kuzum eskisi gibi gelmeyi özledim buraya kendime göre yaşamak sizlerle adamakıllı diyet menüleri paylaşmayı çok özledim. Hepinizin sohbetini çok özledim
Canım elbette misafir sevilir tabikide.büyükler ne demiş evin bereketidir misafir ev sahipliğin harika olabilir ama misafirde misafir olmalı sadece ona görede büyüklerin söylediği var misafirliğin kısası makmul... arakdaşlarını kırmadan dökmeden nezaket cercevesinde ret etmeyi öğrenmen lazım...
Kendimden örnek vermeyi pek sevmem asılında fatma yüzün eşiğinden döndüm
Ve yüz kelimesi insanda büyük bir baskısı var,nedeni iki haneden üç haneye çıkmak hazmedemediğin o duygusu...bence bunu bilinç altından kaldırmanın tek yolu biraz uğraşıp ikili hanelere geri dönmek... bugün Bonus sevindik mutlu olduk ikili rakamlar onu dahada kendine getireceğini bildiğimiz için... bence sanada iyi gelecek sadece biraz motivasyon benim motivasyonumu geçmişi okuyunca geri geliyor arkadaşların sohbetleri okutukca evet yapmalıyız oluşturuyor...pes etme buna üzülen bir kadının içinden canvar çıkar ben inanıyorum...
Gece yatarken kan hapı içiyorum leptinime zeval gelir mi
Begüm'çüğüm o konu hakkında bigim yok kuzum.
Ben güne suda şişmiş kaysıyla başladım':)

kaptanım bu akşam yatılı misafir geleceğini öğrenen ben eve gidişimle motora bağladım,topla çıkar böl at sakla tıkıştır işlemleri tamam üstten süpürme,silkeleme, silme tamam,diyeceğim o ki kahveye gelebilirsin
misafirimide yollıyım peşinden bi temizlik daha sonra spor time

Sabahınız hayrolsun hatunlar

Dün oğlanın okulunun tanışma toplantısı uzun sürdü geç geldim eve .
Sonrada yemekti mutfaktı derken ,yorgunluktan tıpış tıpış yataga ...

Dün kahvaltıda diyet için tam karar li degildim , akşamıda geç yedim tam diyet olmadı .
Bugun vira bismillah bakalım . Şimdi oğlanı okula bırakıp gelirkende mis gibi tam buğday ekmegimi alıp geldim efenim .
Ausum bu haftaki hedef kilosu okey . Dahada aşagısı kabulumuzdur ama .

Kontrolmu cancazım ?

ah bonus can ...
Senin ve fatmanurun kilo aralıgından dolayı bi başka takip ederim . Ben belki o kiloları görmedim ama yaşadıklarınızın çogunu yaşadım inan .
İçinde oldugunuz durumu çok iyi anlıyorum ...
Ve sevincinizi
Ve burda kaçıncı senem sen biliyorsun.
Artık sanal manal değil, çogunuz benim için . Belki ailemden yakın , kankilerimden çok konuşuyorum sizlerle hayatı paylaşıyoruz .

Antepia27 Fatmanurrrrr öyle havlu atmak varmı , nereye bırakılıyor ?
Hak hukuk diyorsun ıhhh yok öyle .

Sendeki sorun kilonun sana yeter oluşumu ? Malum 40 yakın verdin durumun çok değişti o yüzdenmi adepte olamıyorsun bu bana kafi diye .

Birkaç hafta sonra o çok daraldıgın 109 bile ararsan nolacak !

Bilirsin kıvırmadan yazarım dost acı söyler şurda kaç yıldır hukukumuz var .
Bak ben senelerdir bırakmadım hep ipin ucu elimde olsugu halde kilolarka hala mucadele ediyorum ...

Yaşadıkların kolay değil hala hazmedenediğini haketmediğini biliyorum ama rabbım can sağlıgı versin.
Artık topla kendini lütfen .
Ve artık yap şu 99 partisini

He bi kaçakta anladıgım kadarıyla @_SARAYCA_

BACIMM biliyon sen buraya yazmadıgın sürece tozutuyorsun ve en kilo artışından sonrada yazdınmı bilmiyorum ama kuşlar dediki saraycada durumlar vahim!!!! tekrar 6 lı rakamlarda

Hani bu sefer koruyacaktın noldu

Hadi gelde bu yazdıklarımı boşa çıkar... Keşke .
Lütfen ya burdan uzaklaşma .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…