Canım elbette misafir sevilir tabikide.büyükler ne demiş evin bereketidir misafir ev sahipliğin harika olabilir ama misafirde misafir olmalı sadece ona görede büyüklerin söylediği var misafirliğin kısası makmul... arakdaşlarını kırmadan dökmeden nezaket cercevesinde ret etmeyi öğrenmen lazım...Telefon çektiği müddetçe buralardayım kuzum eskisi gibi gelmeyi özledim buraya kendime göre yaşamak sizlerle adamakıllı diyet menüleri paylaşmayı çok özledim. Hepinizin sohbetini çok özledim
Kendimden örnek vermeyi pek sevmem asılında fatma yüzün eşiğinden döndümMaşallah kaptanınım süper bir yüzde kutlarım başta seni ve tüm arkadaşlari
Takımım enerji si bu kadar yüksek Ken yazmak istemedim enerji yi düşürmemek için
Herhalde kaptanim benden bı cacık
Olmaz efsane falan yok
Bugün çok moralim bozuldu herhalde 5.kez 109 kilo bildirdim
Ne diyelim olmayınca olmuyor çabuk pes etmedim hatalarım gayretini yanında az kalır
Uğraştım denedim ve havlu attim inşallah almam gece nobetletim ekmek arası peynir ler abur cuburlar nerdeyse kalmadı ama sonuç haftalardır değişmedi
Misafir vardı anneme kolay nserve yaptık misafir falan ama içimde ciddi anlamda sıkıntı içindeydim
İşin acı tarafı bıraktım eskiye döndüm 3 4aya 140 kilolara çıkacak potansiyel im var oralar çok zordu inşallah görmem
Ama aşağılarda göremedim uzun zamandır bu 100 110 aralığı mi olmuyor
Olumsuz düşünce negatif enerji bu konularda iyi sayılırım birçok zor durumda kendimi teselli edecek çok şükür bir yol buldurur Rabbim ama bu gün hisdiyatim malasef pes emek oldu 20yili aşkın zamandır gizli üzüntü ve mücadele ciddi anlamda daraldim sıkıldım yoruldum uzandım
Canım veda gibi değil yazdıklarım buraları sizleri çok seviyorum takılırız kahvemle gelirim
Senin benim adımı yazıp emek vermeden bile mahcup oluyorum
Enerjini emeğini hakedenler için harca canım spor listesi takımı m dışı olanlarda da çıkar canım
Herşey için çok teşekkür ler Rabbim razı olsun senden de arkafadlardanda
Durumu ya,din canım yukarı çok teşekkür ler
Begüm'çüğüm o konu hakkında bigim yok kuzum.Gece yatarken kan hapı içiyorum leptinime zeval gelir mi
Ben güne suda şişmiş kaysıyla başladım':)
1. Olmuşuz tebrikler takımım
1. Olmuşum
@Ausencia senin sayende oldu önceleri gizli gizli takip ediyordum burayi 2 ay olacak burdayim ama aslında 4 / 5 aydır takip ediyordum
Ayyyy ben o topiğe ne yazicam
Teşekkürler canım
çok datlusun
Meğ canım senide derecenden dolay tebrik ederim .Teşekkürler canım
Kontrolmu cancazım ?Kimseler yok ... gideyim bari ...
tebrikler tamam ...
yeni hedefler tamam ...
yarışlar tamam ...
gidene dur demek tamam ...
eeee iyi madem ...
yarın heme gezmeler hem hastane randevusu var .... sabah ve gece gelirim herhalde ... sabahta gelmezsen kahvaltı için çıkmışızdır .
vaziyette bildirdim :))
hadi öpüldünüz ...
Begüş bir gazla bitmiş temizlikkaptanım ben kaçırdım sanırım hayırdır neden doktora gidiyosun?geçmiş olsun
Begüş bir gazla bitmiş temizlik.
Teşekkür ederimMeğ canım senide derecenden dolay tebrik ederim .
Katettiğin yolda süper.
ah bonus can ...
Lan öldümde cenettemiyim sizde hurimisinizsonra adim ağlak balığa cikiyo.
Bi insanin kilo vermesine niye arkadaslari bu denli sevinir?
Benim icin bunun ne demek oldugunu siz cok iyi anlamissiniz ki bugun hepiniz benimle mutlu oldunuz aglaştiniz...
Ben diyecek baska bisey bulamiyorum ben..guzel yurekler kazaniyorum.
Tesekkur ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?