Bugün başlıyorum inşallah tatlımnisacım sporun da menünde on numara olmuş yine ...nar_cicegim le rekabetinizi meraktayım bu hafta
meraktayım derken rakipten de bir karşı atak gelmiş hemen
Mumu canım , 2 dlm olaydı sabah ... akşamda menemen kebeap iyiymiş ..ekstra mercimek köfteleri olmuş
ha yine de sana kilo verdirir bu menüler metanı biliyorum
menün güzel canım ... lavaş değil de 1 dlm kepek ekmek iyi gelir sabah wc ye ...
ayyyy ada 8 mercimek köftes için didişmiştik senle bi ker e
bizi şişirdiğini bildiğimiz şeylerden uzak durmakta fayda var
canım bu bana yolladığın liste değil değil mi ? güzel olmuş çok ... susma hakkımı kullanıyorum demeni anlıyorum
hadi bakalım gazan mübarek ola ... bu diyet çok iyi geliyordu sana ...bi sana bi de @Sherrysherrylady 'me
bu arada dk olarak yazarsan sporu ... ve devam edeceksen ara ara da olsa ... yarışamdaki yerine yeniden yazalım senikasırgam
metabolizmanı tanımadığım için tam net yorumlayamıyorum ... bana göre 60 kilo için sıkı menü... akşam güzel geçirilmiş ama helva vs ... verdiğin kiloları bu şekilde menülerle verdiysen şanslsın ve devam et .. hep derim güzel veren metalar ... kuşa çevirmesin menülerini
bak bugün beğendim çok ...
bi şeyler yemişsin
gayet güzel menü olmuş canım .
1 sucuktan bişeycik olmuş ... ne mutlu bak yağlı gelmiş ... oldun sen oldun
ece canım tahin pekmez miktarı önemli tabii .. ve her gün olmaması ...
bir de ardından fındıkla çiko gelmiş.
ya o ya o :)
yine de güzel menü ..dur daha alıştırmadayız
Yenir yenir çok güzelde olur dene bence9 eylül anne menüsü
Kahvaltı : Kıymalı yumurta, peynir, acuka, 2 dilim ekmek, az karpuz
Öğlen : 4 çiğ köfte, 1 şeftali
Akşam : 1 tabak patlıcan kebabı, 1 kase yoğurt, 2 dilim ekmek
Akşam ekmeği fazla oldu ama kebap da ekmeksiz yenmez ki :)
Hosgeldin canim bu sene bizde de kres heyecani varYeni üyelerin katılım formu.
ADINIZ:firdevs
YAŞINIZ:28
BOYUNUZ:153
KİLONUZ:60.9
HEDEF KİLONUZ:54
KİLO ALMA NEDENİNİZ:hep kiloluydum
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:daha sağlıklı daha mutlu ve daha ozguvenli olmak istiyorum artık büyük beden kıyafetler giymek istemiyorum
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:iki çocuk annesiyim.butun günün onlarla geçiyor küçük kızım 6 aylik olacak.oglum 3.5 yaşında bu sene krese başlayacak.istanbul da yaşıyorum.
Pazar cozutmasi miiiii. O da neymisssGünaydınlar .... güzel keyifli hafta sonları efenim
Pazar cozutmalarından uzak durun e miii
Pazar yenilenler kilo yapmıyor diye bir kaide yok , bilginize .... löp löp yapar hemi de
Ah nerde İnşaAllah bu gidişle.sıyırıp.gelebilirimben uzun zamanlı hedef listelerini uygulamadım hiç bonusum ... bir kere 1 ay denedik cıks ... kısa hedefler daha iyi sanki .
kaç diyeceksin 15 haftaya de hele ? ben bi hesap yaptım aklımda bi rakam var sana
öyle bir rivayet var ... su iç ama ...bol da yeşillik ye ... vardı benim emziren annelerle ilgili bir konum yarın link atarım sana
bana gel
Aferim akşamda ekmek.ne.guzel.giderrr9 eylül anne menüsü
Ay sevinmeyenin burda işi neKoskocaman kadın tartıda eksi görünce seviniyorum yabence çocuk ruhluyum hâlâ ben
Teşekkür ederim Ece'cimAh nerde İnşaAllah bu gidişle.sıyırıp.gelebilirim
Aferim akşamda ekmek.ne.guzel.giderrr
Ay sevinmeyenin burda işi ne
Ayrica ben sen.tartida eksi gördün diyede sevindim
Pazartesi başlıyoruz sarılıp sarılıp ağlıyorum oğluma eşim kafayı siyirdigimi düşünüyorHosgeldin canim bu sene bizde de kres heyecani var
Menuyu unutmusum
Sabah 10:30
3 ince dilim seftali
12 ye dogru
6-7 parca börek ( hazir kesilmis olandan)
3 kk beyaz peynir
Domates, kirmizi biber
Cay icerken finduk kadar bir lokum
Öğlen 15 :00
2,5 yaprak galete
1 elma, 1 çay bardagi sutle sutlu kahve
Aksam 18:30-19:15 arasi
1 dopusdolu kase tavuklu corba
Ayrica tavuk ( hepsi 6 kofte olur heralde)
1 kase karisik ot salatasi
(Maydanoz,dereotu,nane,roka,kapya biber)
22:00
1 su bardagi süt, yarim galete
Su 1,5 litre
2 bardak dukan cayi
Spor yok.
Ausencia hedef listesi icin 15 kilo demek istiyorum kendim icin. Her hafta 1 kiloyu dusunerek.
Sen ne dersin? 15 fazlami azmi hos sana azdirda neyse :)
99-15 = 84 olurum ayyy yazmasi bile guzel ya
Menü
Sabah
Yumurta
Peynir
Domates
Salatalık
Akşam
Çorba
Patlıcan yemeği
Su sayamadım
Spor
60 dk yürüyüş
30 dk eliptik
30 dk egzersiz
300 puan
henüz uyumayan bir Banu çizeyim şuraya. .
yeni geldim , çocuklar orda kaldı. .
sinbo benimle geldi , çocuklardan hayırli ahahaaaa :)
Ausencia aynen abla dedign gibi en güzel zamanlar şükür özluyorum grubu aklimdasiniz. Bu ara bacakla ve kalcamdaki catlaklar artti dogumdan sonra oldu ben aldigim kilolardan bunyem kaldirmadi. Suan 65lerde yim epeydir tartilmiyorum ve sag dizim cok felaket agriyor hele. Biraz yürüyünce cok kotuyum doktora gidicem arkasinda şişlik var hafif
ayyy sabah sabah aglak olduk
Bonusum bıtanem sız olmasaydınız ben buraları göremezdim sabretmem dırenmem hep sızın destegınızle oldu
Birbirimizi hep gine biz anladık yeri geldı en yakınıma anlatamadıkları mi atlattım hep sevgi dolu sabır doluydu benim canlarım güzel yureklım bu sefer olacak bu sefer kurtulacagız inşallah hastalıkları mızdan
Ben 2013 de buraya geldiğimde 153 kilo idim güzel grubum la bir senede düşe kalka 30 kilo verdim sonra kendimi birşey sandım dikkati elden bırakınca o 30 kiloyu 40 kilo olarak geri aldım uzun sure kendinde tekrar güç bulamadım baslayamadım ameliyat olmak istedim ona da korktum beceremedım 6 yaşındaki oğlum bana anne biraz zayıf olsan keşke derken içim eridi ama ben gıne yapmadım sonra Rabbim bir güç veri bonusum ve gurubunun diğer güzellerinin desteği ile tekrar başladım karatay yapıyorum su an sallanıyorum bazen ama topıkdaslarım (cangardaslarım) elimden tutuyor sakın dıyorlar düşmüyorum elhamdülillah bırakma gibi bı luksumuz yok bu bizim imtehanımız ve bunu kazanmak bızim elimizde biraz sabır tek gereken gerisi gelecek inşallah
Cenem düştü kusura bakmayın
Bonuskafam benim için çok çok değerlisin
çok tesekkur ederim
Üçüncü kalbi kaptım bende :)
Günaydın
9 eylül anne menüsü
Yeni üyelerin katılım formu.
ADINIZ:firdevs
YAŞINIZ:28
BOYUNUZ:153
KİLONUZ:60.9
HEDEF KİLONUZ:54
KİLO ALMA NEDENİNİZ:hep kiloluydum
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:daha sağlıklı daha mutlu ve daha ozguvenli olmak istiyorum artık büyük beden kıyafetler giymek istemiyorum
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:iki çocuk annesiyim.butun günün onlarla geçiyor küçük kızım 6 aylik olacak.oglum 3.5 yaşında bu sene krese başlayacak.istanbul da yaşıyorum.
Günaydın bugün fırsat bulursam gece kaynatıklarınıza bakarım
onu yediğime pişmanım
Bugün başlıyorum inşallah tatlımaz biraz revize edip uygulayacağım, bakalım neler olacak pek heyecanlı bekleyiş
Sessiz kalalım şişt@Portakal Sulu Ordek duymasın
Pazartesi başlıyoruz sarılıp sarılıp ağlıyorum oğluma eşim kafayı siyirdigimi düşünüyor
Kantincilerin yaptıgı tostlar vaya jiletle kesilen sucuk kıvamında yarısıda yoktu.Bonusum ben hesapldım 1 Ocak itibarıyla 79 ... hem de insaflı hesapladım ... 84 neymiş yahu ... bu aralar 89 a kadar 1 den fazla gider ... yeter ki bozma ... bünyen veriyor senin , yeter 6-7 parça börek yeme
1 ocakta 79 .... ya bunun hayali için bile yenilmez yahu ...
Düşünsene ;
derdin ne ?
kilo ...
ne yapman gerek ?
hamur işi...abur cubur cart curt yemeden ...sağlıklı beslenmek .... aç kalmak yok , çin işkencesi diyetler yok .. ölümüne spor yok ... sağlıklı birliste ve biraz egzersizle .... hooop Ocakta 79
yani bu kadar istediğimiz bir şey için ....çok kolay bir yol ...zor sanan ve zorlaştıran biziz canom .
o yüzden lamı cimi yok , ver elini bakem .... 79 a koşuyoruz
oyyy ne güzel menü :) keşke beni olsa derdi yavorones o geldi aklıma
artık düzenli menü ve sporla burdasın he mi kaptannnn ?
deli ya ne güldüm ..... sinbo çocuklardan hayırlı demiş ya hatun
sinbonun hayrını sabah gördün mü de hele ? 65 dedi mi
İhmal etme canım ... varis var mı ? o da yapar ağrıyı..
Kuzucuğunu kocaman öperim
Ne güzel okuyordummm ... birden o içini eriten söze gelince benden de sicimler boşaldı ...
1.5 sene kadar önce ...ilkokul 1. sınıfta oğlum ...
çok hassas naif bir çocuktur .
Okulda kilosu çok olan bir arkadaşı ile dalga geçilmiş . Sanırım kilolularla ''şişkoooo'' denilip dalga geçildiği gerçeği ilk o gün tanışmış .
eve geldi ... olayı anlattı ... gözleri doldu ... Bağlantı kuramadım , arkadaşına da oturup ağlayacak bir çocuk çünkü.
Sonra boğazı düğüm düğüm , anneeee sen şimdi okula gelince , ya seninle de pamuk gibi yumuşak kocaman diye şişko diye alay ederlerse dedi başladı vanalar zırıl zırıl ...
o geldi aklıma be arkadaşım
benim de çenem düşüktür ziyanı yok bu arada , ara ara gelistersen hep gel ... bonusun kankisi kankimizdir felsefemiz
laaaa bu ne kapış kapış ... bi kalp kapmak için alarm kurayımm bari
sabah kıymalı yumurta ekmeksiz yenirdi ama
bi de katık edecen ekmeği yemeğin yanına 2 dlm ne ..
Böyle serçe parmağımın ucu kadar koparıp koparıp yavrum ...maksat el oyalansın
tekrar hoş geldin .
Umarım birbirimize güzel uyum ve destek sağlarız .. takım hayli kalabalıktır ...liste içinden çok dışı vardır ... hani menü okurken şaşırma ...herkes listede değil ... zamanla tanırsın , sende umarım tüm arkadaşlar gibi sahiplenirsin 7.takımı
geceeee hep seni konuştuknasıl da yemiş sucukları diye
ona ne şüphe .... hatta mı ettim size 2. raund yazarak ben yahu ?
artı temizlemek kolay tabiiii ...
ördekim kalan son 1 kilosu ile uğraşıyor ... zorla 54 yapıp %150 ile mezun edeceksin kuzumu
Ben kolay alıp kolay kilo veriyorum, şükür metamaBonusum ben hesapldım 1 Ocak itibarıyla 79 ... hem de insaflı hesapladım ... 84 neymiş yahu ... bu aralar 89 a kadar 1 den fazla gider ... yeter ki bozma ... bünyen veriyor senin , yeter 6-7 parça börek yeme
1 ocakta 79 .... ya bunun hayali için bile yenilmez yahu ...
Düşünsene ;
derdin ne ?
kilo ...
ne yapman gerek ?
hamur işi...abur cubur cart curt yemeden ...sağlıklı beslenmek .... aç kalmak yok , çin işkencesi diyetler yok .. ölümüne spor yok ... sağlıklı birliste ve biraz egzersizle .... hooop Ocakta 79
yani bu kadar istediğimiz bir şey için ....çok kolay bir yol ...zor sanan ve zorlaştıran biziz canom .
o yüzden lamı cimi yok , ver elini bakem .... 79 a koşuyoruz
oyyy ne güzel menü :) keşke beni olsa derdi yavorones o geldi aklıma
artık düzenli menü ve sporla burdasın he mi kaptannnn ?
deli ya ne güldüm ..... sinbo çocuklardan hayırlı demiş ya hatun
sinbonun hayrını sabah gördün mü de hele ? 65 dedi mi
İhmal etme canım ... varis var mı ? o da yapar ağrıyı..
Kuzucuğunu kocaman öperim
Ne güzel okuyordummm ... birden o içini eriten söze gelince benden de sicimler boşaldı ...
1.5 sene kadar önce ...ilkokul 1. sınıfta oğlum ...
çok hassas naif bir çocuktur .
Okulda kilosu çok olan bir arkadaşı ile dalga geçilmiş . Sanırım kilolularla ''şişkoooo'' denilip dalga geçildiği gerçeği ilk o gün tanışmış .
eve geldi ... olayı anlattı ... gözleri doldu ... Bağlantı kuramadım , arkadaşına da oturup ağlayacak bir çocuk çünkü.
Sonra boğazı düğüm düğüm , anneeee sen şimdi okula gelince , ya seninle de pamuk gibi yumuşak kocaman diye şişko diye alay ederlerse dedi başladı vanalar zırıl zırıl ...
o geldi aklıma be arkadaşım
benim de çenem düşüktür ziyanı yok bu arada , ara ara gelistersen hep gel ... bonusun kankisi kankimizdir felsefemiz
laaaa bu ne kapış kapış ... bi kalp kapmak için alarm kurayımm bari
sabah kıymalı yumurta ekmeksiz yenirdi ama
bi de katık edecen ekmeği yemeğin yanına 2 dlm ne ..
Böyle serçe parmağımın ucu kadar koparıp koparıp yavrum ...maksat el oyalansın
tekrar hoş geldin .
Umarım birbirimize güzel uyum ve destek sağlarız .. takım hayli kalabalıktır ...liste içinden çok dışı vardır ... hani menü okurken şaşırma ...herkes listede değil ... zamanla tanırsın , sende umarım tüm arkadaşlar gibi sahiplenirsin 7.takımı
geceeee hep seni konuştuknasıl da yemiş sucukları diye
ona ne şüphe .... hatta mı ettim size 2. raund yazarak ben yahu ?
artı temizlemek kolay tabiiii ...
ördekim kalan son 1 kilosu ile uğraşıyor ... zorla 54 yapıp %150 ile mezun edeceksin kuzumu
Pazartesi başlıyoruz sarılıp sarılıp ağlıyorum oğluma eşim kafayı siyirdigimi düşünüyor
Kantincilerin yaptıgı tostlar vaya jiletle kesilen sucuk kıvamında yarısıda yoktu.
Cikolar,tahin pekmezle konuştunuzmu
Sabahada malzeme vardı gün icerisinde 4 dilim ekmek mesala
Bence de ikincisi evde diyor alt tarafı 5 saatmis yok pazartesi okulun kapasinda bekleyeceğim ilk gün diye inşallah oda bende çabuk alisiriz
Anlayamadiklari icin bu ruh halini anca kafayi yedik sanarlar.
Hic bir zamanda anlayamiycak.
Bir erkek bir kadini anlayamadan dunyanin sonu gelicek malesef.
Istisnalar kaideyi bozmuyor iste.
Gunaydin
Bir an negatif olucakken midemi agrilar basmisken telefonu aldim elime dedim negatif olamazsin.
Bak bakalim aus ne demis.
Baktim ve gordum vicdansiz sabuha 79 nedir 3,5 ayda 20 kiloyu nasil vereyim
Belki verilir ama verilemeyedebilir aman yaa az gidip bayilip geliyim
Sana ama derken carpilmakta var isin icindehele dusuneyim.
Daha taze palazlandım kolumu kanadimi korkarak kirmiyim.
İnsanın zoruna gidiyor oğlum gidiyormuş elimden gibi geliyor adayla sarılıp aglariz burada artiktakımında epey bu sene kreşe ilk yada 2. çocuk gönderecek olan var ...
heleada81 mız var ki epey sarılıp ağlaşırsınız burda
benim bir oğlum var , ekimde 8 yaşında olacak . 4 e girmek üzere kreşe başladı ... o yıla kadar da yapışık ikizdikya bıraktım kreşe ... eve geldim ..yatağına atıp kendimi yastığını koklayıp böğüre böğüre ağladım ...
eşim arıyor ... topla kendini yahu ... Rabbim başka dert vermesin deli misin diye ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?