Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bugün başlıyorum inşallah tatlım az biraz revize edip uygulayacağım, bakalım neler olacak pek heyecanlı bekleyiş
Sessiz kalalım şişt @Portakal Sulu Ordek duymasın

Yenir yenir çok güzelde olur dene bence

Hosgeldin canim bu sene bizde de kres heyecani var

Ah nerde İnşaAllah bu gidişle.sıyırıp.gelebilirim

Aferim akşamda ekmek.ne.guzel.giderrr
Koskocaman kadın tartıda eksi görünce seviniyorum ya bence çocuk ruhluyum hâlâ ben
Ay sevinmeyenin burda işi ne
Ayrica ben sen.tartida eksi gördün diyede sevindim

Ausencia hedef listesi icin 15 kilo demek istiyorum kendim icin. Her hafta 1 kiloyu dusunerek.

Sen ne dersin? 15 fazlami azmi hos sana azdirda neyse :)

99-15 = 84 olurum ayyy yazmasi bile guzel ya

Bonusum ben hesapldım 1 Ocak itibarıyla 79 ... hem de insaflı hesapladım ... 84 neymiş yahu ... bu aralar 89 a kadar 1 den fazla gider ... yeter ki bozma ... bünyen veriyor senin , yeter 6-7 parça börek yeme
1 ocakta 79 .... ya bunun hayali için bile yenilmez yahu ...

Düşünsene ;

derdin ne ?
kilo ...
ne yapman gerek ?
hamur işi...abur cubur cart curt yemeden ...sağlıklı beslenmek .... aç kalmak yok , çin işkencesi diyetler yok .. ölümüne spor yok ... sağlıklı birliste ve biraz egzersizle .... hooop Ocakta 79

yani bu kadar istediğimiz bir şey için ....çok kolay bir yol ...zor sanan ve zorlaştıran biziz canom .

o yüzden lamı cimi yok , ver elini bakem .... 79 a koşuyoruz

Menü
Sabah
Yumurta
Peynir
Domates
Salatalık
Akşam
Çorba
Patlıcan yemeği
Su sayamadım
Spor
60 dk yürüyüş
30 dk eliptik
30 dk egzersiz
300 puan

oyyy ne güzel menü :) keşke beni olsa derdi ya vorones o geldi aklıma

artık düzenli menü ve sporla burdasın he mi kaptannnn ?

henüz uyumayan bir Banu çizeyim şuraya. .

yeni geldim , çocuklar orda kaldı. .

sinbo benimle geldi , çocuklardan hayırli ahahaaaa :)

deli ya ne güldüm ..... sinbo çocuklardan hayırlı demiş ya hatun

sinbonun hayrını sabah gördün mü de hele ? 65 dedi mi

İhmal etme canım ... varis var mı ? o da yapar ağrıyı..
Kuzucuğunu kocaman öperim

Ne güzel okuyordummm ... birden o içini eriten söze gelince benden de sicimler boşaldı ...
1.5 sene kadar önce ...ilkokul 1. sınıfta oğlum ...
çok hassas naif bir çocuktur .
Okulda kilosu çok olan bir arkadaşı ile dalga geçilmiş . Sanırım kilolularla ''şişkoooo'' denilip dalga geçildiği gerçeği ilk o gün tanışmış .
eve geldi ... olayı anlattı ... gözleri doldu ... Bağlantı kuramadım , arkadaşına da oturup ağlayacak bir çocuk çünkü.
Sonra boğazı düğüm düğüm , anneeee sen şimdi okula gelince , ya seninle de pamuk gibi yumuşak kocaman diye şişko diye alay ederlerse dedi başladı vanalar zırıl zırıl ...
o geldi aklıma be arkadaşım

benim de çenem düşüktür ziyanı yok bu arada , ara ara gel istersen hep gel ... bonusun kankisi kankimizdir felsefemiz

Üçüncü kalbi kaptım bende :)
Günaydın

laaaa bu ne kapış kapış ... bi kalp kapmak için alarm kurayımm bari

sabah kıymalı yumurta ekmeksiz yenirdi ama
bi de katık edecen ekmeği yemeğin yanına 2 dlm ne ..
Böyle serçe parmağımın ucu kadar koparıp koparıp yavrum ...maksat el oyalansın

tekrar hoş geldin .
Umarım birbirimize güzel uyum ve destek sağlarız .. takım hayli kalabalıktır ...liste içinden çok dışı vardır ... hani menü okurken şaşırma ...herkes listede değil ... zamanla tanırsın , sende umarım tüm arkadaşlar gibi sahiplenirsin 7.takımı

Günaydın bugün fırsat bulursam gece kaynatıklarınıza bakarım

onu yediğime pişmanım

geceeee hep seni konuştuk nasıl da yemiş sucukları diye

Bugün başlıyorum inşallah tatlım az biraz revize edip uygulayacağım, bakalım neler olacak pek heyecanlı bekleyiş
Sessiz kalalım şişt @Portakal Sulu Ordek duymasın

ona ne şüphe .... hatta mı ettim size 2. raund yazarak ben yahu ?
artı temizlemek kolay tabiiii ...
ördekim kalan son 1 kilosu ile uğraşıyor ... zorla 54 yapıp %150 ile mezun edeceksin kuzumu

Pazartesi başlıyoruz sarılıp sarılıp ağlıyorum oğluma eşim kafayı siyirdigimi düşünüyor

Anlayamadiklari icin bu ruh halini anca kafayi yedik sanarlar.

Hic bir zamanda anlayamiycak.
Bir erkek bir kadini anlayamadan dunyanin sonu gelicek malesef.

Istisnalar kaideyi bozmuyor iste.

Kantincilerin yaptıgı tostlar vaya jiletle kesilen sucuk kıvamında yarısıda yoktu.
Cikolar,tahin pekmezle konuştunuzmu
Sabahada malzeme vardı gün icerisinde 4 dilim ekmek mesala

Ben kolay alıp kolay kilo veriyorum, şükür metama ikinci raundda benim bence

Pazartesi başlıyoruz sarılıp sarılıp ağlıyorum oğluma eşim kafayı siyirdigimi düşünüyor

takımında epey bu sene kreşe ilk yada 2. çocuk gönderecek olan var ...
hele ada81 mız var ki epey sarılıp ağlaşırsınız burda

benim bir oğlum var , ekimde 8 yaşında olacak . 4 e girmek üzere kreşe başladı ... o yıla kadar da yapışık ikizdik ya bıraktım kreşe ... eve geldim ..yatağına atıp kendimi yastığını koklayıp böğüre böğüre ağladım ...
eşim arıyor ... topla kendini yahu ... Rabbim başka dert vermesin deli misin diye ?

Gunaydin

Bir an negatif olucakken midemi agrilar basmisken telefonu aldim elime dedim negatif olamazsin.

Bak bakalim aus ne demis.

Baktim ve gordum vicdansiz sabuha 79 nedir 3,5 ayda 20 kiloyu nasil vereyim

Belki verilir ama verilemeyedebilir aman yaa az gidip bayilip geliyim

Sana ama derken carpilmakta var isin icinde hele dusuneyim.

Daha taze palazlandım kolumu kanadimi korkarak kirmiyim.

Kantincilerin yaptıgı tostlar vaya jiletle kesilen sucuk kıvamında yarısıda yoktu.
Cikolar,tahin pekmezle konuştunuzmu
Sabahada malzeme vardı gün icerisinde 4 dilim ekmek mesala

valla siz 3 E grubu dün epey cız yemişsiniz .... ve benden söylemesi diğerleri duymasın @eflalim ile ecemavi duymasın yani en güzel menü senindi canım

Anlayamadiklari icin bu ruh halini anca kafayi yedik sanarlar.

Hic bir zamanda anlayamiycak.
Bir erkek bir kadini anlayamadan dunyanin sonu gelicek malesef.

Istisnalar kaideyi bozmuyor iste.
Bence de ikincisi evde diyor alt tarafı 5 saatmis yok pazartesi okulun kapasinda bekleyeceğim ilk gün diye inşallah oda bende çabuk alisiriz

negatiflik mi ? hemi de sabah sabah yemişim negatifliği yahu ...
gece kabuslar gördüm bonuscan ... babamı gördüm hep ... çığlıkla uyanmışım ...
eşim uyandı , anlattım rüyamı .
gecenin 3 ü ...
dedi ki ;
sen manyaksın
sağol beee dedim .
evet manyaksın ... çünkü hem dertlenip üzülüyorsun , eşek gibi takıyorsun kafanı ... hem taviz vermeden keçi inadına devam ediyorsun ... ya eşek ol ya keçi ...

He dedim ya , ikisi birden yoruyor adamı ...

Şimdi sen burdan ne ders çıkaraksın keçi gibi inat edip 79 geleceğine inanacak , eşeklik edip (teşbihte hata olmaz ) demorilize olmayacaksın

İnsanın zoruna gidiyor oğlum gidiyormuş elimden gibi geliyor adayla sarılıp aglariz burada artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…