Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Gıssadan hisse aydınlandim

İnsanın zoruna gidiyor oğlum gidiyormuş elimden gibi geliyor adayla sarılıp aglariz burada artik

Buyudumude bi okul acilsa diye bakiyosun.
Anne her turlu herseye uzuluyor.
Kizip kopuruyorum bagiriyorum yine ben kahroluyorum.

Benim oglum 8 e basliyor. Ortanca ana sinifina basliycak pazartesi.
Kucukte 2,5 tan 3 olucak.

Gecen gun bende biraz sarilip agladim cocukta sasirdi.

İnsanın zoruna gidiyor oğlum gidiyormuş elimden gibi geliyor adayla sarılıp aglariz burada artik

emin ol orada arkadaşları ile öyle mutlu olacak ki ... bir süre sonra yaptığımızın bencillik olduğunu anlayacağız ... dizimizin dibinde dibinde nereye kadar ?

Gıssadan hisse aydınlandim

gıssadan gıssadan veriyorum ki hisseleri , bir anda bünye şoka girmesin

İnşallah öyle olur o çabuk adapte olur benden ben eve gelince ne yaparım bı yastikta ben alırım galiba

Bu dusunceli halin beni benden aliyor aus oyle duygulaniyorum ki

valla siz 3 E grubu dün epey cız yemişsiniz .... ve benden söylemesi diğerleri duymasın @eflalim ile ecemavi duymasın yani en güzel menü senindi canım
Tarısı bugünün başına eşle gezmeceler var
Size bir anı anlatayım gecenlerde bir yakınımız için tatlı almak için pastaneye gittik
Adam bizimle ilgiledi birde limonata ikram etti bende nazikce almıyacagım dedim adam israr kiyamet sagolun dedim tabi benim kütük gözümün içine bakmalar gözünü devirmeler filan cıktık inasan o kadar israra alır diye bir fırcaladı beni bu saatte yenilir içilirmi dedim kütük ben bilseydim 5 önce getirirdim dedi bende yine içemezdimki dedim eee o zaman dedi bende en iyisi ben gelmiyeyim dedim :)))))

Sorma beni teselli ediyor anne üzülme okuyup doktor olacağım bak ben diyor

Pazartesi başlıyoruz sarılıp sarılıp ağlıyorum oğluma eşim kafayı siyirdigimi düşünüyor

Ben değişigim galiba kızım ilk krese gittiginde bir bosluk hissettim ama öğrendiklerini görünce 3aylik cocukla ders çalıştırdım cok guzel öğreniyordu
Ama simdi liseye basliyor bende.bir tedirginlik simdiye kadar kres haric hep esimin gözünün önündeydi ve evin yakınında hep beslenmesini öğle ssatunde götürürdüm sıcak yesin diye

Kantincilerin yaptıgı tostlar vaya jiletle kesilen sucuk kıvamında yarısıda yoktu.
Cikolar,tahin pekmezle konuştunuzmu
Sabahada malzeme vardı gün icerisinde 4 dilim ekmek mesala
Anaaa görüyonmu mortiyi bundan sonra gözüm üstünde
Ara bak nasıl rahatlayacan kendin icin sadece

Pazartesi başlıyoruz sarılıp sarılıp ağlıyorum oğluma eşim kafayı siyirdigimi düşünüyor

Ben değişigim galiba kızım ilk krese gittiginde bir bosluk hissettim ama öğrendiklerini görünce 3aylik cocukla ders çalıştırdım cok guzel öğreniyordu
Ama simdi liseye basliyor bende.bir tedirginlik simdiye kadar kres haric hep esimin gözünün önündeydi ve evin yakınında hep beslenmesini öğle ssatunde götürürdüm sıcak yesin diye

Kantincilerin yaptıgı tostlar vaya jiletle kesilen sucuk kıvamında yarısıda yoktu.
Cikolar,tahin pekmezle konuştunuzmu
Sabahada malzeme vardı gün icerisinde 4 dilim ekmek mesala
Anaaa görüyonmu mortiyi bundan sonra gözüm üstünde
Ara bak nasıl rahatlayacan kendin icin sadece

Bu dusunceli halin beni benden aliyor aus oyle duygulaniyorum ki

duygu bizim işimiz

oyyyy raconu kapmadınız siz daha .... limonataya nazikçe teşekkür edip , bir limonlu soda varsa rica edeyim ama diyeceksin ...
hemen kendi alternatifi kendin sunacaksın ki , karşıda ki ısrar kıyamet ama ye işte , iç işte demesin ...

misafirlikte de aynı taktik ...

evet canım rahatlamanın tek yolu konuşmak sanırım

Nerede olacağım sana yetişmeye çalışıyorum sporda
Ama gördüm ki toz ttopluyorum
1 saat tempolu yürüyüş benimki anca

Kaptan ben Nefs'ciğim yendim bile sporda 1. belli 2. kim Ausencia

Çok yerim yiyerek koruyorum killomu

bak bugün beğendim çok ...
bi şeyler yemişsin

dövdün mü sevdin mi valla anlamadım kaptan

Rüyamda Gülben Ergen'i gördüm...
Kadına direk sorum kaç kilosunuz?
Önce 30 kiloyum dedi
Ayyy diyorum ben 30 a nasıl duserim ki...
Sonra dedi kii yok yok 48 kiloyum...
Oooo o zaman 48 olurum ki dedim.

Evett gece serindi biraz ve camlar acik ince bir örtü vardi üstümde etkisi vardir ama gercekten de Gülben Ergen beni şaşırttı kilo vererek etli butlu hatundu incecik oldu..

Kuzum öğleyi elma ile geçiştirince tarhana pek kesmedi ama bişey yemedim aç uyudum günlerdir çok yedim demek ki, az yemek fena etkiledi
Ama tartı sabah o la laaaa didi pek mutlu uyandım Ausencia
Tarhanaya ekmek banmak gerek racon bunu emreder çok yanlış yapmışsın dün söylemedim mortim canın sıkılmasın diye Bi daha böyle yapma en az yarım ekmek

Bugün başlıyorum inşallah tatlım az biraz revize edip uygulayacağım, bakalım neler olacak pek heyecanlı bekleyiş
Sessiz kalalım şişt Munzevi Zencefil duymasın
Bu sabah benim de tartım ayy şekerim yerim seni dedi Bende ona göz kırptım öpücük attım

ona ne şüphe .... hatta mı ettim size 2. raund yazarak ben yahu ?
artı temizlemek kolay tabiiii ...
ördekim kalan son 1 kilosu ile uğraşıyor ... zorla 54 yapıp %150 ile mezun edeceksin kuzumu
Mezun ne demek şu an lugatımda yok mortimi yalnız bırakmam

Vaxgecmem de azaltabilirim..
Ne kadar tehlikeli hamileyken perde asmak Allah korumuş senide bebekleride..
Yorganlarida yikacagim demee de

XS vavvvv gerçekten acayip incesin..
Ben nasıl sulunum giii totolu Sülün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…