Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Nefs bunumu dedin Whiteblacklife musadenle :))

Insan insan olmali once. Laf sokan tekerlek diyen kisilik insanmi acaba?
Bizce degil.
Uzak olsunlar bizden.
Masallah sana

Bizce degil.
Uzak olsunlar bizden.
Masallah sana

Evetttt buydu canım...
Kiziyoruz ama bakk güzel bir şeye vesile olmuş o hadsizlik yapmış kendince..
Demem o ki her Şer de bir Hayır sözünün hayata geçmiş hali

Allah kolaylık versin kuzum,eminim bu durumu atlatacaksın olur insanda bazen inişler dıkışlar herbirimizde vardır aralarda iş çıkışında at biraz kendini dışarı bol oksojen iyi gelir
Hayırlısı kuzum bu hafta çıktı yemek planımız benim eşim kemikli eti sevmez aslında öyle daha lezzetli olur ....

amin canım inşallah. sıkıntıdan zaten hem yürüyüş yapmak istedim hem yerimden kalkamadım. vücudum şişti balon gibi oldu. bir de tabi düzensiz beslenmeden ve hareketsizlikten wc sorunum da oldu. o da bunalttı. çok kötüydüm efser. kim görse çok kötü görünüyorsun dedi psikolojim berbattı

dün biraz yürüyüş yaptım. iyi geldi ama fazla da zorlayamadım çünkü vücut çok bitkindi. oysa bedensel yorgunluktan çok kafa yorgunluğum vardı. ama azcık da olsa açıldım. bugün bir tık daha iyiyim. ama vitamin mi alsam diyorum. omega 3 içiyorum ama onu 2 ye çıkarıp akşam da yemekten sonra bir süre b12 alsam iyi olacak sanki

bu arada patlıcanların topan olanlarının bir kısmını közledik. dün bahsettiğim şekilde kavanozladık. güveç de hafta içine inşallah.

Yeni üyelerin katılım formu.

hoş geldin canım aramıza

Bizce degil.
Uzak olsunlar bizden.
Masallah sana
Çok teşekkür ederim evet gece sabaha kadar aglamistim ağlamak çözüm değil dedim ve başladım daha beceremedim henüz ama pes etmeyeceğim vereceğim kalanları da Allah'ım yardım etsin hepimize

Evetttt buydu canım...
Kiziyoruz ama bakk güzel bir şeye vesile olmuş o hadsizlik yapmış kendince..
Demem o ki her Şer de bir Hayır sözünün hayata geçmiş hali
Evet hayatta inanmazdim kilo verecegime ben böyleyim der kabullenirdim ama öyle değilmişim içimden bı canavar çıkardı o laf arkadaşım telefonda beni aradı ertesi gün senin için çok üzüldüm dedi artık uzulmuyor beni görünce mutlu oluyor her görüştüğümüz de bakıyor yüzüme başardım diyor

Hoşbulduk canım

Çok teşekkür ederim evet gece sabaha kadar aglamistim ağlamak çözüm değil dedim ve başladım daha beceremedim henüz ama pes etmeyeceğim vereceğim kalanları da Allah'ım yardım etsin hepimize
Firdevs cim okuyunca çok üzüldüm. çok çirkin bir davranış olmuş. hele ki herkesin içinde. had bilmezlik. ama tabi sana yol olmuş. ne güzel zayıflamışsın. tebrikler.

ama merak ettim. eşin görümcenin bu davranışına ne dedi? bir de şimdi görümcenle nasılsın? kusura bakma özel sorular ama. merak ettim senin için sakıncası yoksa.

Esim evde misafir var diye ses etmedi görüşmüyoruz kendisiyle bayramdan bayrama oda kv denk gelirsek onun dışında benden uzak olsun sütüm kesilecekti üzüntüden bir hafta kendime gelemedim hala unutamıyorum aklıma geldikçe üzülüyorum

Ausencia babanla aran mi bozuk o yuzden mi apar topar döndün Antalyadan..ben bayrama kalirsin diye düşünmüştüm seni..

Eger oyleyse ara konus..konuyu bilmiyorum belki haklisin bilemem ama atayla kusluk olmaz..ben ne anamla ne babamla 1 saniye bile küs olmadim..iyi ki olmadim yoksa suan vicdan azabindan ölürdüm..hem acilarina katlanip hem vicdan azabi..

Arkadaslar hepinize yaziyorum bunu asla ve asla ana babanıza of demeyin..onlari kaybedince telafide edemezsiniz..gep sukrederim Rabbime bana keske dedirtmedigi icin.

Hoşgeldin canım inşallah sağlıcakla istediğimiz kiloya ineriz hep beraber

Selamlar hatunlar

Aleykum selam canim

fatmacim 2. Gun..burazdan oglen yemegini yiyecegim yumurta yogurt..3 ana ogun ama ben bi iki kucuk ara yapiyorum..dune gore eksiyim..

Oooo çok iyi canım kutlarım

Ausencia babanla aran mi bozuk o yuzden mi apar topar döndün Antalyadan..ben bayrama kalirsin diye düşünmüştüm seni..
haklısın canım. ama onların bazen olumsuz konuşmalarıyla insan kışkırtılıyor. ben de annemle çok tartışırım. biliyorum haklı yanı da çok. ama beni sürekli tartışmaya kendi sürüklüyor. üzülüyorum ama dünya hali işte oluyor. bir yere kadar insan sabredebiliyor. bazen normal ortamda konuşuyorum. bak sen bu duruma beni zorluyorsun. azcık diline sahip çık diyorum. bazen inkar ediyor bazen de şöyle bir düşünüyor. tartışınca sen de üzülüyorsun ben de üzülüyorum diyorum. hem de çoğu zaman kıymetsiz konular için birbirimizi kırıyoruz. hiç güzel şeyler değil. bir de günaha giriyorum ona üzülüyorum.

Kolay gelsin canım.

Koccaman Bir Amin canım..

Artik kışlık yapmayacagim dedim pazara gidince dayanamadim..ablamada tursu yapayim dedim haberi yok surpriz..o ugrasmaz boyle seylerle bekar yalniz olunca:)cok sevinecek görünce..
biz de çok kışlık yaptık maşallah. Allah yemeyi nasip etsin. canım ben bütün kardeşlerin vefat etti diye biliyorum. bu kendi ablan mı görümcen mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…