Kolay gelsin Fatmacim mmYarın okul için çamaşır ütü evde evde 5kisi okula basliycak inşallah
Yemek yapılacak
Mutfak dolapları nin üstünü yaptım altı kaldı fon müziği gibi arkadan oda durtuyor bakalım
Hepimizin e kolay gelsin
Mutlu pazarlar
Yarın okul için çamaşır ütü evde evde 5kisi okula basliycak inşallah
Yemek yapılacak
Mutfak dolapları nin üstünü yaptım altı kaldı fon müziği gibi arkadan oda durtuyor bakalım
Hepimizin e kolay gelsin
Mutlu pazarlar
Yok canim 1 abim 1 ablam var Allah acilarini gostermesin. 2 kardesimi kaybettim..biz de çok kışlık yaptık maşallah. Allah yemeyi nasip etsin. canım ben bütün kardeşlerin vefat etti diye biliyorum. bu kendi ablan mı görümcen mi?
Basın sağolsun canım Allah mekanlarıni cennet eylesin sana da çok büyük sabır versinYok canim 1 abim 1 ablam var Allah acilarini gostermesin. 2 kardesimi kaybettim..
Tarhana demek ekmek demek kuzum yemem hayatta mümkün müTarhanaya ekmek banmak gerek racon bunu emreder çok yanlış yapmışsın dün söylemedim mortim canın sıkılmasın diyeBi daha böyle yapma en az yarım ekmek
Bu sabah benim de tartım ayy şekerim yerim seni dediBende ona göz kırptım öpücük attım
Mezun ne demek şu an lugatımda yok mortimi yalnız bırakmam
Ay orda hangi çorba olsa ekmekle ye diyecektim ben zatenTarhana demek ekmek demek kuzum yemem hayatta mümkün müaç yatmak ne büyük hazdı yahu sık sık yapmalıyım, en azından 1 ay kadar
Mezun olma mortim, olursan da ortim ol emiseviyom seni
Haklisin canim ne bileyim benim anam babam gercekten cok iyi insanlardi ben en kucuk oldugum icin cok nazlattilar..bir kotu sözlerini duymadim..birak tokat atmayi terlik bile atmamis bir anneydi..ellerini sadece oksamak icin kullandilar..Allah bin razi olsun..iste cok sevip hic kirilmayinca yokluklarina alisamiyorum bir türlü. Bende evlat olarak elimden gelebileni yaptim komsular anneme benden hayirli evladin var derlerdi o kadar sevinirdi ki..haklısın canım. ama onların bazen olumsuz konuşmalarıyla insan kışkırtılıyor. ben de annemle çok tartışırım. biliyorum haklı yanı da çok. ama beni sürekli tartışmaya kendi sürüklüyor. üzülüyorum ama dünya hali işte oluyor. bir yere kadar insan sabredebiliyor. bazen normal ortamda konuşuyorum. bak sen bu duruma beni zorluyorsun. azcık diline sahip çık diyorum. bazen inkar ediyor bazen de şöyle bir düşünüyor. tartışınca sen de üzülüyorsun ben de üzülüyorum diyorum. hem de çoğu zaman kıymetsiz konular için birbirimizi kırıyoruz. hiç güzel şeyler değil. bir de günaha giriyorum ona üzülüyorum.
anladım canım. ben üç kardeştiniz diye hatırlamışım ondan sordum. kusura bakma acını deştim. Allah sizlere uzun, sağlıklı ve hayırlı bir ömür versin onlara da rahmet eylesin.Yok canim 1 abim 1 ablam var Allah acilarini gostermesin. 2 kardesimi kaybettim..
Yok canim 5 kardesiz..kusura bakilacak birsey yok unutulmuyor ki zaten deşilsin..anladım canım. ben üç kardeştiniz diye hatırlamışım ondan sordum. kusura bakma acını deştim. Allah sizlere uzun, sağlıklı ve hayırlı bir ömür versin onlara da rahmet eylesin.
haklısın tatlım ne diyeyim. kalbin kim bilir nasıl kırılmıştır. kendim de kilolu olduğum için değil inan ama gerçekten insanların dış görünüşleriyle ilgili dalga geçilmesinden ve tenkit edilmesinden nefret ediyorum.Esim evde misafir var diye ses etmedi görüşmüyoruz kendisiyle bayramdan bayrama oda kv denk gelirsek onun dışında benden uzak olsun sütüm kesilecekti üzüntüden bir hafta kendime gelemedim hala unutamıyorum aklıma geldikçe üzülüyorum
Haklisin canim ne bileyim benim anam babam gercekten cok iyi insanlardi ben en kucuk oldugum icin cok nazlattilar..bir kotu sözlerini duymadim..birak tokat atmayi terlik bile atmamis bir anneydi..ellerini sadece oksamak icin kullandilar..Allah bin razi olsun..iste cok sevip hic kirilmayinca yokluklarina alisamiyorum bir türlü. Bende evlat olarak elimden gelebileni yaptim komsular anneme benden hayirli evladin var derlerdi o kadar sevinirdi ki..
Annemi kaybetmeden 1 gun once persembe sabahi telefonda konusurken bana dedi ki biz senin hakkini nasil oderiz. Anne dedim ben seni sirtimda tasisam kilometrelerce hakkini odeyebilir miyim hic..agladik ikimuzde helallestik..annem oyle olumcul hasta falan degildi ustelik..iyiydi tani..hatta cuma gunu misafirlerine hazirlik yapiyordu..Rabbim bana annemle helallesmeyi nasip etti biz bilmeden .su dunyada sadece anasi babasi hayatta olanlara gipta ederim..mal mulk para hicbirsey..
Hayatin getirdiklerine Allahtan gelene amenna...ben bardagin dolu tarafina bakmayi secenlerdenim..hayat 2 secenek sunuyor ya kahredip mutsuz bir hayat yada hamdedip huzurlu bir hayat..ben 2.yi sectim..sagol canim..haklısın tatlım ne diyeyim. kalbin kim bilir nasıl kırılmıştır. kendim de kilolu olduğum için değil inan ama gerçekten insanların dış görünüşleriyle ilgili dalga geçilmesinden ve tenkit edilmesinden nefret ediyorum.
annem sağolsun çok iyidir. çok fedakardır. hani şu altın anne dediklerinden. ama işte çok mükemmelcidir. sağolsun bana karşı dili durmaz. hatta bu zayıflama konusunda da çok olumsuz etkiliyor. bu sefer de olmuyor tatlım yaa. zaten çalışma hayatı ayrı zor. sorumluluğum fazla. insan huzur istiyor. ben de kolayca hemen zayıflamayı isterim ama bu bir psikolojik süreç aynı zamanda. ben sürekli olumsuz etkilersen olmaz ki. ama anlamıyor. ama tabi vicdan yapıyorum bazen. onunla da konuşuyorum. senin ben de hakkın varsa benim de sende var. kalbimi kırıyorsun diyorum ne yalan söyleyeyim. ama kabahatli olduğunu biliyor. bu sefer düşünüyor.
Allah rahmet eylesin annene hülyacım. mekanı cennet olsun. yeri dolmaz asla haklısın. bak şimdi gözlerim doldusen çok acı yaşamışsın. annen, baban, iki kardeşin. Rabbim sabrını versin. sizlere hayırlı bir ömür versin dediğin gibi mal mülk para bunların hiçbiri ailenin yerini tutamaz umarım bundan sonraki yaşamın çok güzel olur. ailenle güzel bir hayat sürersin.
Çorba varsa ekmeğe NayırAy orda hangi çorba olsa ekmekle ye diyecektim ben zatenbende seni seviyorum mortim benim
Allah'ım sabır versin Hülya'mHayatin getirdiklerine Allahtan gelene amenna...ben bardagin dolu tarafina bakmayi secenlerdenim..hayat 2 secenek sunuyor ya kahredip mutsuz bir hayat yada hamdedip huzurlu bir hayat..ben 2.yi sectim..sagol canim..
Oglumla yürüyüşe basladik beraber.. isleri halledip walk walk yapacagiz..kolay gelsin herkese :))
Yanlız olsak kimse olmasa belki bu kadar kirilmazdim o kadar insanın icinde söylenecek söz değil daha doğum yapalı yeni 3 buçuk ay olmuştu üstelikhaklısın tatlım ne diyeyim. kalbin kim bilir nasıl kırılmıştır. kendim de kilolu olduğum için değil inan ama gerçekten insanların dış görünüşleriyle ilgili dalga geçilmesinden ve tenkit edilmesinden nefret ediyorum.
annem sağolsun çok iyidir. çok fedakardır. hani şu altın anne dediklerinden. ama işte çok mükemmelcidir. sağolsun bana karşı dili durmaz. hatta bu zayıflama konusunda da çok olumsuz etkiliyor. bu sefer de olmuyor tatlım yaa. zaten çalışma hayatı ayrı zor. sorumluluğum fazla. insan huzur istiyor. ben de kolayca hemen zayıflamayı isterim ama bu bir psikolojik süreç aynı zamanda. ben sürekli olumsuz etkilersen olmaz ki. ama anlamıyor. ama tabi vicdan yapıyorum bazen. onunla da konuşuyorum. senin ben de hakkın varsa benim de sende var. kalbimi kırıyorsun diyorum ne yalan söyleyeyim. ama kabahatli olduğunu biliyor. bu sefer düşünüyor.
Allah rahmet eylesin annene hülyacım. mekanı cennet olsun. yeri dolmaz asla haklısın. bak şimdi gözlerim doldusen çok acı yaşamışsın. annen, baban, iki kardeşin. Rabbim sabrını versin. sizlere hayırlı bir ömür versin dediğin gibi mal mülk para bunların hiçbiri ailenin yerini tutamaz umarım bundan sonraki yaşamın çok güzel olur. ailenle güzel bir hayat sürersin.
Haklisin canim ne bileyim benim anam babam gercekten cok iyi insanlardi ben en kucuk oldugum icin cok nazlattilar..bir kotu sözlerini duymadim..birak tokat atmayi terlik bile atmamis bir anneydi..ellerini sadece oksamak icin kullandilar..Allah bin razi olsun..iste cok sevip hic kirilmayinca yokluklarina alisamiyorum bir türlü. Bende evlat olarak elimden gelebileni yaptim komsular anneme benden hayirli evladin var derlerdi o kadar sevinirdi ki..
Annemi kaybetmeden 1 gun once persembe sabahi telefonda konusurken bana dedi ki biz senin hakkini nasil oderiz. Anne dedim ben seni sirtimda tasisam kilometrelerce hakkini odeyebilir miyim hic..agladik ikimuzde helallestik..annem oyle olumcul hasta falan degildi ustelik..iyiydi tani..hatta cuma gunu misafirlerine hazirlik yapiyordu..Rabbim bana annemle helallesmeyi nasip etti biz bilmeden .su dunyada sadece anasi babasi hayatta olanlara gipta ederim..mal mulk para hicbirsey..
Ben yavas yavas alışmaya basladim boşluğa düşüyorsun birden ama cocuk icinde anne icinde gerekliymis yahuuu aksam gelince neler yaptığını anlatıyor cok hosuma gidiyortakımında epey bu sene kreşe ilk yada 2. çocuk gönderecek olan var ...
heleada81 mız var ki epey sarılıp ağlaşırsınız burda
benim bir oğlum var , ekimde 8 yaşında olacak . 4 e girmek üzere kreşe başladı ... o yıla kadar da yapışık ikizdikya bıraktım kreşe ... eve geldim ..yatağına atıp kendimi yastığını koklayıp böğüre böğüre ağladım ...
eşim arıyor ... topla kendini yahu ... Rabbim başka dert vermesin deli misin diye ?
Canim alışıyorsun kac yasinda oğlusun ? Benim kizim neredeyse 4.5 yasinda olacak. Çalışmadığım icin yarim gun krese verdim sen tam gun mu verdin canim?Pazartesi başlıyoruz sarılıp sarılıp ağlıyorum oğluma eşim kafayı siyirdigimi düşünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?