Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kolay gelsin Fatmacim mm

biz de çok kışlık yaptık maşallah. Allah yemeyi nasip etsin. canım ben bütün kardeşlerin vefat etti diye biliyorum. bu kendi ablan mı görümcen mi?
Yok canim 1 abim 1 ablam var Allah acilarini gostermesin. 2 kardesimi kaybettim..

Tarhana demek ekmek demek kuzum yemem hayatta mümkün mü aç yatmak ne büyük hazdı yahu sık sık yapmalıyım, en azından 1 ay kadar
Mezun olma mortim, olursan da ortim ol emiseviyom seni

Tarhana demek ekmek demek kuzum yemem hayatta mümkün mü aç yatmak ne büyük hazdı yahu sık sık yapmalıyım, en azından 1 ay kadar
Mezun olma mortim, olursan da ortim ol emiseviyom seni
Ay orda hangi çorba olsa ekmekle ye diyecektim ben zaten bende seni seviyorum mortim benim

Haklisin canim ne bileyim benim anam babam gercekten cok iyi insanlardi ben en kucuk oldugum icin cok nazlattilar..bir kotu sözlerini duymadim..birak tokat atmayi terlik bile atmamis bir anneydi..ellerini sadece oksamak icin kullandilar..Allah bin razi olsun..iste cok sevip hic kirilmayinca yokluklarina alisamiyorum bir türlü. Bende evlat olarak elimden gelebileni yaptim komsular anneme benden hayirli evladin var derlerdi o kadar sevinirdi ki..

Annemi kaybetmeden 1 gun once persembe sabahi telefonda konusurken bana dedi ki biz senin hakkini nasil oderiz. Anne dedim ben seni sirtimda tasisam kilometrelerce hakkini odeyebilir miyim hic..agladik ikimuzde helallestik..annem oyle olumcul hasta falan degildi ustelik..iyiydi tani..hatta cuma gunu misafirlerine hazirlik yapiyordu..Rabbim bana annemle helallesmeyi nasip etti biz bilmeden .su dunyada sadece anasi babasi hayatta olanlara gipta ederim..mal mulk para hicbirsey..

Yok canim 1 abim 1 ablam var Allah acilarini gostermesin. 2 kardesimi kaybettim..
anladım canım. ben üç kardeştiniz diye hatırlamışım ondan sordum. kusura bakma acını deştim. Allah sizlere uzun, sağlıklı ve hayırlı bir ömür versin onlara da rahmet eylesin.

anladım canım. ben üç kardeştiniz diye hatırlamışım ondan sordum. kusura bakma acını deştim. Allah sizlere uzun, sağlıklı ve hayırlı bir ömür versin onlara da rahmet eylesin.
Yok canim 5 kardesiz..kusura bakilacak birsey yok unutulmuyor ki zaten deşilsin..

haklısın tatlım ne diyeyim. kalbin kim bilir nasıl kırılmıştır. kendim de kilolu olduğum için değil inan ama gerçekten insanların dış görünüşleriyle ilgili dalga geçilmesinden ve tenkit edilmesinden nefret ediyorum.

annem sağolsun çok iyidir. çok fedakardır. hani şu altın anne dediklerinden. ama işte çok mükemmelcidir. sağolsun bana karşı dili durmaz. hatta bu zayıflama konusunda da çok olumsuz etkiliyor. bu sefer de olmuyor tatlım yaa. zaten çalışma hayatı ayrı zor. sorumluluğum fazla. insan huzur istiyor. ben de kolayca hemen zayıflamayı isterim ama bu bir psikolojik süreç aynı zamanda. ben sürekli olumsuz etkilersen olmaz ki. ama anlamıyor. ama tabi vicdan yapıyorum bazen. onunla da konuşuyorum. senin ben de hakkın varsa benim de sende var. kalbimi kırıyorsun diyorum ne yalan söyleyeyim. ama kabahatli olduğunu biliyor. bu sefer düşünüyor.

Allah rahmet eylesin annene hülyacım. mekanı cennet olsun. yeri dolmaz asla haklısın. bak şimdi gözlerim doldu sen çok acı yaşamışsın. annen, baban, iki kardeşin. Rabbim sabrını versin. sizlere hayırlı bir ömür versin dediğin gibi mal mülk para bunların hiçbiri ailenin yerini tutamaz umarım bundan sonraki yaşamın çok güzel olur. ailenle güzel bir hayat sürersin.

Selamlaaar... çok şükür net buldum da daldım. Herkescikler iyidir umarım
Dünki menüm:
Kahvaltı (06:00)
Yumurta salatası
Beyaz peynir
Yoğurt

Öglen (13:00)
Haşlama tavuk
Ayran

Aksam (17:00)
Izgara et
Ayran

Suyum iyiydi.
Spor:
160 dk yüzme= 480
60 dk yürüyüş=120 toplam = 600

Bugünki menüm de belli
Kahvaltı (07:00)
Mantarlı omlet
AUS un isaret parmağı kadan kavun
Az peynir
3 zeytin

Öğlen (12:00)
Lorlu salata
5 yer fıstığı
Yoğurt

Akşam (17-18 arası olur...)
Izgara levrek
Salata

Su:3 lt geçer
Spor:
100 dk yüzme=300
40 dk. Yürüyüş =80
Toplam=380
Ausencia

Hayatin getirdiklerine Allahtan gelene amenna...ben bardagin dolu tarafina bakmayi secenlerdenim..hayat 2 secenek sunuyor ya kahredip mutsuz bir hayat yada hamdedip huzurlu bir hayat..ben 2.yi sectim..sagol canim..

Oglumla yürüyüşe basladik beraber.. isleri halledip walk walk yapacagiz..kolay gelsin herkese :))

Allah'ım sabır versin Hülya'm Rabb'im mekanlarını cennet eylesin

Yanlız olsak kimse olmasa belki bu kadar kirilmazdim o kadar insanın icinde söylenecek söz değil daha doğum yapalı yeni 3 buçuk ay olmuştu üstelik

Hülya annene ve kardeşlerine rahmet diliyorum.
Bugün rahmet istediler demek ki.
Sizlere de sabır çok çok.
Zaten dediğin gibi Mevladan gelen bas üstüne...

Ben yavas yavas alışmaya basladim boşluğa düşüyorsun birden ama cocuk icinde anne icinde gerekliymis yahuuu aksam gelince neler yaptığını anlatıyor cok hosuma gidiyor ))

Pazartesi başlıyoruz sarılıp sarılıp ağlıyorum oğluma eşim kafayı siyirdigimi düşünüyor
Canim alışıyorsun kac yasinda oğlusun ? Benim kizim neredeyse 4.5 yasinda olacak. Çalışmadığım icin yarim gun krese verdim sen tam gun mu verdin canim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…