Bende ogretmenini cook sever beni az severse diye dusunmustum ama 3 gundur krese gidip gelip boynuma sarilmasi bu tezimi çürüttü hahaİnsanın zoruna gidiyor oğlum gidiyormuş elimden gibi geliyor adayla sarılıp aglariz burada artik
Eveee gelip spor yapacaksinİnşallah öyle olur o çabuk adapte olur benden ben eve gelince ne yaparım bı yastikta ben alırım galiba
O gorumceyi tekerlek yapıp yuvarlayasim geldi bu ne bicim laf yaaa.... bide herkesin icinde abowww ben iyi cingar cikarirdim.... yazik ben 78 kilodayken bile gorumcem iyisin ada iyisin diyordu hahaÇok teşekkür ederim evet gece sabaha kadar aglamistim ağlamak çözüm değil dedim ve başladım daha beceremedim henüz ama pes etmeyeceğim vereceğim kalanları da Allah'ım yardım etsin hepimize
Cook haklisin canim ama bazen olmuyor... babam cook sukur basimin taci cok sukur hic kendine offff dedirttirmedi....Ausencia babanla aran mi bozuk o yuzden mi apar topar döndün Antalyadan..ben bayrama kalirsin diye düşünmüştüm seni..
Eger oyleyse ara konus..konuyu bilmiyorum belki haklisin bilemem ama atayla kusluk olmaz..ben ne anamla ne babamla 1 saniye bile küs olmadim..iyi ki olmadim yoksa suan vicdan azabindan ölürdüm..hem acilarina katlanip hem vicdan azabi..
Arkadaslar hepinize yaziyorum bunu asla ve asla ana babanıza of demeyin..onlari kaybedince telafide edemezsiniz..gep sukrederim Rabbime bana keske dedirtmedigi icin.
Iste ana var ana var canim ..... hayaller ve hayatlar benimkiHaklisin canim ne bileyim benim anam babam gercekten cok iyi insanlardi ben en kucuk oldugum icin cok nazlattilar..bir kotu sözlerini duymadim..birak tokat atmayi terlik bile atmamis bir anneydi..ellerini sadece oksamak icin kullandilar..Allah bin razi olsun..iste cok sevip hic kirilmayinca yokluklarina alisamiyorum bir türlü. Bende evlat olarak elimden gelebileni yaptim komsular anneme benden hayirli evladin var derlerdi o kadar sevinirdi ki..
Annemi kaybetmeden 1 gun once persembe sabahi telefonda konusurken bana dedi ki biz senin hakkini nasil oderiz. Anne dedim ben seni sirtimda tasisam kilometrelerce hakkini odeyebilir miyim hic..agladik ikimuzde helallestik..annem oyle olumcul hasta falan degildi ustelik..iyiydi tani..hatta cuma gunu misafirlerine hazirlik yapiyordu..Rabbim bana annemle helallesmeyi nasip etti biz bilmeden .su dunyada sadece anasi babasi hayatta olanlara gipta ederim..mal mulk para hicbirsey..
Pazar menum
8= 1 ymurtali kasarli omlet ve salatalik
10= 1 bardak sut
14.00= 1 muz, 2 kirmizi erik, soda-limon
16.30= kiymali kabak yemegi , ayran, 1 dilim tb. Ekmek
Ilerleyen saatlerde tk. Ve soda icip spora
Su cok ictim
Ausencia igdedali suspushanimcim
Erken yaziyorum hep degil mi.Nar cicegimden bildirim geldimi aha diyorum menuyu yazdi kesin :)
aslında yalnız da olsan art niyetli bir cümle. yine kırılırsın kötü hissedersin ama tabi herkesin içinde söyleyince daha da kötü olmuşsundur. ayrıca doğum kilolarının olması gayet normal. neyse canım hiç düşünme yaptığından utansın. ne güzel zayıflamışsın. Allah sağlıkla zayıflamanı nasip etsin.Yanlız olsak kimse olmasa belki bu kadar kirilmazdim o kadar insanın icinde söylenecek söz değil daha doğum yapalı yeni 3 buçuk ay olmuştu üstelik
Cook haklisin canim ama bazen olmuyor... babam cook sukur basimin taci cok sukur hic kendine offff dedirttirmedi....
Ama annem cook sınırlarını zorladi insansin bi yerden sonra offff dedirttiriyor hemde ne offff... ablam ve ben anneme 10 adim gideriz ama o hic adim atmaz biz din vicdan anne hakki deriz yaptıği davranışları görmemezlikten geliyoruz ama yine olmuyor anlatsam roman olur cilt cilt.... bu yuzden bazen olmuyorsa zorlamamak lazim yoksa kişinin kendi evinde huzur kalmiyor birakmiyorlar.... annem ne benim ne de ablamin esini dusunmuyor demiyor ki ben bu kizlara bu kadar laf soyluyorum bu kadar uzuyorum elin oglanlari ne dusunur kizlarimin ilerde başına kalkar mi diye hic dusunmuyor....
Dilinin hic kemiği yoook tek duam anneme hic ama hic benzememek...annemin tek evlat sevgisi var o da erkek kardesim onun agzinin icine bakiyor ....
Neyseee anlatsam burdan fizana yol olur... soylemek istediğim olmayinca olmuyor... Benim ve ablamim çabalarını Rabbim biliyor bu yuzden vicdanen rahatiz...
Zorlamaya gerek yok zarar veriyor bu sefer.
Menüm:
Kahvaltı-11.00
1 yumurtayla biberli omlet(1 çay kaşığı tereyağ ile)
1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
1 kk light beyaz peynir
Domates-salatalık
4 siyah zeytin
Ara-14.00
3 mürdüm eriği
Akşam- 16.45
1 kase lor peynirli salata
1 kase yoğurt
1 biber dolması (bulgurla yapılmış)
Su 1.2 litre şuana kadarAusencia Nefs (mortim )
Üç buçuk yaşında sabah 11 akşam 4 arası okulda olacak bende çalışmıyorum canimCanim alışıyorsun kac yasinda oğlusun ? Benim kizim neredeyse 4.5 yasinda olacak. Çalışmadığım icin yarim gun krese verdim sen tam gun mu verdin canim?
amannn benim anam anlatılmaz yaşanır hahahahaslında yalnız da olsan art niyetli bir cümle. yine kırılırsın kötü hissedersin ama tabi herkesin içinde söyleyince daha da kötü olmuşsundur. ayrıca doğum kilolarının olması gayet normal. neyse canım hiç düşünme yaptığından utansın. ne güzel zayıflamışsın. Allah sağlıkla zayıflamanı nasip etsin.
senin annen daha zor sanırım adacım. Allah sabır versin. benimkinin mükemmeliyetçiliği vardır. herşeye kusur bulur. eleştirir. yoksa iyidir. kardeşlerimden ayırt da etmez ama öyle işte. ama en çok bana konuşur o başka. yoksa kız erkek ayrımı yapmaz. abim zaten sinirli bir tip. ona bişi demez.
Amin canım inşallah hepimiz hedefimize ulaşırız sağlıkla.aslında yalnız da olsan art niyetli bir cümle. yine kırılırsın kötü hissedersin ama tabi herkesin içinde söyleyince daha da kötü olmuşsundur. ayrıca doğum kilolarının olması gayet normal. neyse canım hiç düşünme yaptığından utansın. ne güzel zayıflamışsın. Allah sağlıkla zayıflamanı nasip etsin.
senin annen daha zor sanırım adacım. Allah sabır versin. benimkinin mükemmeliyetçiliği vardır. herşeye kusur bulur. eleştirir. yoksa iyidir. kardeşlerimden ayırt da etmez ama öyle işte. ama en çok bana konuşur o başka. yoksa kız erkek ayrımı yapmaz. abim zaten sinirli bir tip. ona bişi demez.
ilk iki gün zor oluyor aklın kalıyor ne yedi ne içti tuvaleti ne yaptı nasıl davrandılar bina sağlammıdır diye sordum eşime... eşim ada yeter demiştiÜç buçuk yaşında sabah 11 akşam 4 arası okulda olacak bende çalışmıyorum canim
akşam yemeğini erken yiyorsun. gece acıkmıyor musun ya da meyve falan mı yiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?