Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İnşallah öyle olur o çabuk adapte olur benden ben eve gelince ne yaparım bı yastikta ben alırım galiba
Eveee gelip spor yapacaksin )) ben kizimi 12.45 te baba ile gonderiyorum saat 1 de hop spora basliyorum... ilerleyen zamanlarda spor salonuna bile yazilacam degisiklik olsun )

Çok teşekkür ederim evet gece sabaha kadar aglamistim ağlamak çözüm değil dedim ve başladım daha beceremedim henüz ama pes etmeyeceğim vereceğim kalanları da Allah'ım yardım etsin hepimize
O gorumceyi tekerlek yapıp yuvarlayasim geldi bu ne bicim laf yaaa.... bide herkesin icinde abowww ben iyi cingar cikarirdim.... yazik ben 78 kilodayken bile gorumcem iyisin ada iyisin diyordu haha bisey soylese uçacam biliyor yazik

Cook haklisin canim ama bazen olmuyor... babam cook sukur basimin taci cok sukur hic kendine offff dedirttirmedi....

Ama annem cook sınırlarını zorladi insansin bi yerden sonra offff dedirttiriyor hemde ne offff... ablam ve ben anneme 10 adim gideriz ama o hic adim atmaz biz din vicdan anne hakki deriz yaptıği davranışları görmemezlikten geliyoruz ama yine olmuyor anlatsam roman olur cilt cilt.... bu yuzden bazen olmuyorsa zorlamamak lazim yoksa kişinin kendi evinde huzur kalmiyor birakmiyorlar.... annem ne benim ne de ablamin esini dusunmuyor demiyor ki ben bu kizlara bu kadar laf soyluyorum bu kadar uzuyorum elin oglanlari ne dusunur kizlarimin ilerde başına kalkar mi diye hic dusunmuyor....

Dilinin hic kemiği yoook tek duam anneme hic ama hic benzememek...annemin tek evlat sevgisi var o da erkek kardesim onun agzinin icine bakiyor ....

Neyseee anlatsam burdan fizana yol olur... soylemek istediğim olmayinca olmuyor... Benim ve ablamim çabalarını Rabbim biliyor bu yuzden vicdanen rahatiz...
Zorlamaya gerek yok zarar veriyor bu sefer.

Iste ana var ana var canim ..... hayaller ve hayatlar benimki

Canlar yoğun bir gün .. geçmişe hiç bakmadan çıkıyorum .
sesim çıkmayınca merak eden ponçiklerim :)) oluyor diye ses edeyim dedim

2 düğün savıldı başarı ile .. şimdi eve gelip derlenip toparlanıldı .. 5 teki doğum günü kutlamasına doğru yol alınacak .

Artık dönüşte okurum . İltifatlar coşturdu beni ... gören gözler gözlerine inanamadı ... biri okul tayfasının düğünü idi ve hazirandan beri görüşmedik bir çoğu ile ... hoş arada oynayan 4-5 kilo kadar ama .. sanırım tatilde almıştır bu dediler de böyle görünce şaşırdılar

neyse hadi çıkayım ben

ilerleyen saatlerde gelir ... harika ..cızsız ...cozsuz... menülerinizi okurum da caz yapmama gerek kalmaz

hadi öpüldünüz ... iyi bakın kendinize , moritinize ,ortinize ...

Menüm:

Kahvaltı-11.00

1 yumurtayla biberli omlet(1 çay kaşığı tereyağ ile)
1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
1 kk light beyaz peynir
Domates-salatalık
4 siyah zeytin

Ara-14.00

3 mürdüm eriği

Akşam- 16.45

1 kase lor peynirli salata
1 kase yoğurt
1 biber dolması (bulgurla yapılmış)

Su 1.2 litre şuana kadar Ausencia Nefs (mortim )

Yanlız olsak kimse olmasa belki bu kadar kirilmazdim o kadar insanın icinde söylenecek söz değil daha doğum yapalı yeni 3 buçuk ay olmuştu üstelik
aslında yalnız da olsan art niyetli bir cümle. yine kırılırsın kötü hissedersin ama tabi herkesin içinde söyleyince daha da kötü olmuşsundur. ayrıca doğum kilolarının olması gayet normal. neyse canım hiç düşünme yaptığından utansın. ne güzel zayıflamışsın. Allah sağlıkla zayıflamanı nasip etsin.

Cook haklisin canim ama bazen olmuyor... babam cook sukur basimin taci cok sukur hic kendine offff dedirttirmedi....

senin annen daha zor sanırım adacım. Allah sabır versin. benimkinin mükemmeliyetçiliği vardır. herşeye kusur bulur. eleştirir. yoksa iyidir. kardeşlerimden ayırt da etmez ama öyle işte. ama en çok bana konuşur o başka. yoksa kız erkek ayrımı yapmaz. abim zaten sinirli bir tip. ona bişi demez.

akşam yemeğini erken yiyorsun. gece acıkmıyor musun ya da meyve falan mı yiyorsun?

amannn benim anam anlatılmaz yaşanır hahahah zor ki hemde ne zor Allah işini gücünü rast getirsin Allah gönül gözünü açsın sağlık ve mutluluk versin herkes evinde mutlu olsun diyorum....bu yaz ipler koptu bizde dahada olmaz olsada göstermelik yalancıktan olur .....Tek duam Allah anamın gönül gözünü açsın kendi için kendine yazık ediyor mutsuz bir hayatı var etrafında kimse yok oğlu dışında ...

Amin canım inşallah hepimiz hedefimize ulaşırız sağlıkla.

Üç buçuk yaşında sabah 11 akşam 4 arası okulda olacak bende çalışmıyorum canim
ilk iki gün zor oluyor aklın kalıyor ne yedi ne içti tuvaleti ne yaptı nasıl davrandılar bina sağlammıdır diye sordum eşime... eşim ada yeter demişti )) geçen hafta 3 gün gitti şimdi biraz daha iyiyim alışıyor insan.. boşluğa düşüyorsun ama yapacak bişeyler bulman gerek ben spora adıyacam kendimi )

Menü Ausencia
Sabah
Kavurmalı yumurta
1 dilim TB ekmeği
Bir tane küçük salatalık
3 küçük dilim domates
1 bardak ayran
Spor öncesi
5 tane üzüm
2 tane taze incir ceviz büyüklüğünde köyden geldi
Akşam
İki kaşık kavurma
Bir bardak ayran
Su 2.5 yatincaya kadar 3.5 olur
Spor
30 dakika ip atlama 1420 tane
33 dakika egzersiz
35 dakika tempolu yürüyüş
20 dakikada normal yürüyüş
Saat 6 bı türk kahvesi içeceğim
Saat 8 naneli limonlu rezene cayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…