Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Çok teşekkür ederim evet gece sabaha kadar aglamistim ağlamak çözüm değil dedim ve başladım daha beceremedim henüz ama pes etmeyeceğim vereceğim kalanları da Allah'ım yardım etsin hepimize

canım mesajını bende alıntıdan okudum ...
benim hikayemi de okumuşsun ...oraya yazmadığım ne sözler duydum ..
hepsine cevap irademiz ... hem vereceğiz hem koruyacağız buna inan

Bu bayram kayınpederim üzülüyor , az yiyorsun diyor ... kuş kadar almışsın yine tabağına diyor.....

dedim ilk evlendiğim sene ... kayınvalide ile sofrada en son biz kalmıştık ... geçerken ana kız dombay gibi diyorsunuz demiştin de ben dombay ne demek bilmediğim için ...anlamamıştım .
Meğer mandaya derlermiş ...

mandalıktan kuşluğa terfi eden bir gelinin var artık dedim ...

yani insan ağzı torba değil ki büzesin , tekerde oluyoruz , manda da

ya tınlamayacağız gerçekten içimize işlemeyecek o sözler ... canımızı yakıyorsa da malzeme vermeyeceğiz kimseye

bayrama kalmayacaktık canım ama evet kavga ile , olimposa doğru gidecekken mutlu mesut kavga ettik ve apar topar döndük .
maalesef haklıyım . o da biliyor , özür de diledi . hani tek taraf haklı olmaz denir bir olayda ama gram yanlışı yoktu eşimin ... ona yapması o tavrı ağırıma gitti.
ama vicdanım rahat değil . konuşacağım ... hastalığım tetiklendi stresten .
öyle işte .

kaptanım nasıl oldun? ilaçlar fayda ettimi?

Gerdirtirsin eger cok rahat edeceksen psikolojik olarak..eşine soyle mesela 60 olursam bana hediye karın gerdirme diye..:))

Sağlığın herseyden onemli canim..hassassin madem özür diledi ne guzel olur arasan:)

Ben bu portakal diyetini yapiyorum ya 3 gun oldu..

Cuma 76.1 dim cumartesi bi baktim 76.8 artiyim..o gun basladim zaten..bugun 75.2

Ama bu mwvsimseki portakal depodan suyu yok yerken midem kalkiyor resmen..o yuzden 5 günü bitirip dukan yapacagim 5 gun atak. Sonra Allah kerim..

Ben hep Ataya zorla diyet yaptiriyordum cocuk hazir olmayinca trip atiyordu guzli gizli yiyordu ve diyet hikaye oluyordu..

Cuma aksami wc de tartilmis ve kilo aldigini görmüş.odasina kapandi sonra geldi kulagima kilo almisim 2 saattir odamda azap cekiyorum ben zayiflamaya karar verdim dedi. Diyetisyenin verdigi liste vardi 2 yil once yazilmis..aldim bak dedim ben bu listeyi birebir uygulayacagim sana ne verirsem onu yiyeceksin..ve hergun seninle 1 saat yuruyecegim..inanin o an isi gucu bırakıp yuruyorum onunla hele dun adim atacak halim yoktu sirf ona destek olmak icin 6.5 km yurudum..

Ilk kez kendi istegiyle yapiyor insallah basaracak bu sefer..

Cumartesi sabahina gore 600 gram vermis teyzeleri..o kadar mutlu ki sizinle paylasmak istedim :))

hülya bende dukanımsı birşeyler yapacagım cnm
şuan atak 1. gün :)

hadi hayırlı olsun,inşallah birbirinize destek olarak verirsiniz kiloları

hülya bende dukanımsı birşeyler yapacagım cnm
şuan atak 1. gün :)

bugün yeniden sahalara dönen dönene
sanada hayırlı olsun masumm

Amanınn ben şimdiden yenildim desene bacım :S

hülyam egerki bu seferde bi süre sonra vazgeçerse üzülme .
Kendi gerçekten istediğinde ve o yaşa geldiginde zaten kilosu kalmayacak . İnan bana . Benim oğlan tığ gibi oldu 1 kilo alsa hemen bişiler yapıyor

Gündüz çok şükür öğrendi Efser abla geceyi de bi halletseydik :))
Çocuğun yapısına da bağlı ama zorda olsa kolayda oluyor sonuçta

Allah bir ömür huzurlu mutlu beraber hayat nasip etsin

Maaşallah kendisinin istemesi önemli yoksa anlatmakta uygulamakta zor bendede var5.sınıf maalesef yemek yemeği cok sevitor ve hareketi sevmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…