Çok teşekkür ederim evet gece sabaha kadar aglamistim ağlamak çözüm değil dedim ve başladım daha beceremedim henüz ama pes etmeyeceğim vereceğim kalanları da Allah'ım yardım etsin hepimize
Afiyet olsun ellerine sağlık canımyulaf kepegi karışımı ve gluten alıcam
kendime pogaça, açma , lavaş ve bazlama yapıcam
Ay yeminle atla gel şabanda ki şiki şiki baaa baaa sahnesi gibiyim ..o ortam sağlanmadan konsantre olamıyorum
şimdi koltuğuma geçtim kahvemi aldım .... tam hazırım geçmişe
Ausencia babanla aran mi bozuk o yuzden mi apar topar döndün Antalyadan..ben bayrama kalirsin diye düşünmüştüm seni..
Eger oyleyse ara konus..konuyu bilmiyorum belki haklisin bilemem ama atayla kusluk olmaz..ben ne anamla ne babamla 1 saniye bile küs olmadim..iyi ki olmadim yoksa suan vicdan azabindan ölürdüm..hem acilarina katlanip hem vicdan azabi..
Arkadaslar hepinize yaziyorum bunu asla ve asla ana babanıza of demeyin..onlari kaybedince telafide edemezsiniz..gep sukrederim Rabbime bana keske dedirtmedigi icin.
kaptanım nasıl oldun? ilaçlar fayda ettimi?bayrama kalmayacaktık canım ama evet kavga ile , olimposa doğru gidecekken mutlu mesut kavga ettik ve apar topar döndük .
maalesef haklıyım . o da biliyor , özür de diledi . hani tek taraf haklı olmaz denir bir olayda ama gram yanlışı yoktu eşimin ... ona yapması o tavrı ağırıma gitti.
ama vicdanım rahat değil . konuşacağım ... hastalığım tetiklendi stresten .
öyle işte .
Ahahahha iyi güldüm
60 olmadim ama bu gun olmus olabilirim
Bende ozledim seni ve takimimi
Gerdirtirsin eger cok rahat edeceksen psikolojik olarak..eşine soyle mesela 60 olursam bana hediye karın gerdirme diye..:))Ayy valla mı abla kız.ne biliyim insanın gözü hep kusurlu yerlerinde.mesala davul kadar karnım vardı 3 de hamilelik ne kadar zayıflasamda orda bi deri tabakası kalacak gibi.sanki tek çözüm karın germe.bacaklarımın da üst kısmı genişledi sanki eliptikten.ama Sonra bi öncesi sonrası koydum önüme şükrettim binlerce kez.hamdolsun Allah ıma
Sağlığın herseyden onemli canim..hassassin madem özür diledi ne guzel olur arasan:)bayrama kalmayacaktık canım ama evet kavga ile , olimposa doğru gidecekken mutlu mesut kavga ettik ve apar topar döndük .
maalesef haklıyım . o da biliyor , özür de diledi . hani tek taraf haklı olmaz denir bir olayda ama gram yanlışı yoktu eşimin ... ona yapması o tavrı ağırıma gitti.
ama vicdanım rahat değil . konuşacağım ... hastalığım tetiklendi stresten .
öyle işte .
Ben bu portakal diyetini yapiyorum ya 3 gun oldu..
Cuma 76.1 dim cumartesi bi baktim 76.8 artiyim..o gun basladim zaten..bugun 75.2
Ama bu mwvsimseki portakal depodan suyu yok yerken midem kalkiyor resmen..o yuzden 5 günü bitirip dukan yapacagim 5 gun atak. Sonra Allah kerim..
Ben hep Ataya zorla diyet yaptiriyordum cocuk hazir olmayinca trip atiyordu guzli gizli yiyordu ve diyet hikaye oluyordu..
Cuma aksami wc de tartilmis ve kilo aldigini görmüş.odasina kapandi sonra geldi kulagima kilo almisim 2 saattir odamda azap cekiyorum ben zayiflamaya karar verdim dedi. Diyetisyenin verdigi liste vardi 2 yil once yazilmis..aldim bak dedim ben bu listeyi birebir uygulayacagim sana ne verirsem onu yiyeceksin..ve hergun seninle 1 saat yuruyecegim..inanin o an isi gucu bırakıp yuruyorum onunla hele dun adim atacak halim yoktu sirf ona destek olmak icin 6.5 km yurudum..
Ilk kez kendi istegiyle yapiyor insallah basaracak bu sefer..
Cumartesi sabahina gore 600 gram vermis teyzeleri..o kadar mutlu ki sizinle paylasmak istedim :))
hülya bende dukanımsı birşeyler yapacagım cnm
şuan atak 1. gün :)
Bu konu bana niye tanıdık geldi acepGerdirtirsin eger cok rahat edeceksen psikolojik olarak..eşine soyle mesela 60 olursam bana hediye karın gerdirme diye..:))
Amanınn ben şimdiden yenildim desene bacımBen bu portakal diyetini yapiyorum ya 3 gun oldu..
Cuma 76.1 dim cumartesi bi baktim 76.8 artiyim..o gun basladim zaten..bugun 75.2
Ama bu mwvsimseki portakal depodan suyu yok yerken midem kalkiyor resmen..o yuzden 5 günü bitirip dukan yapacagim 5 gun atak. Sonra Allah kerim..
hülyam egerki bu seferde bi süre sonra vazgeçerse üzülmeBen hep Ataya zorla diyet yaptiriyordum cocuk hazir olmayinca trip atiyordu guzli gizli yiyordu ve diyet hikaye oluyordu..
Cuma aksami wc de tartilmis ve kilo aldigini görmüş.odasina kapandi sonra geldi kulagima kilo almisim 2 saattir odamda azap cekiyorum ben zayiflamaya karar verdim dedi. Diyetisyenin verdigi liste vardi 2 yil once yazilmis..aldim bak dedim ben bu listeyi birebir uygulayacagim sana ne verirsem onu yiyeceksin..ve hergun seninle 1 saat yuruyecegim..inanin o an isi gucu bırakıp yuruyorum onunla hele dun adim atacak halim yoktu sirf ona destek olmak icin 6.5 km yurudum..
Cumartesi sabahina gore 600 gram vermis teyzeleri..o kadar mutlu ki sizinle paylasmak istedim :))
Çocuğun yapısına da bağlı ama zorda olsa kolayda oluyor sonuçtaGündüz çok şükür öğrendi Efser abla geceyi de bi halletseydik :))
Allah bir ömür huzurlu mutlu beraber hayat nasip etsinSabahınız ve haftanız hayrolsun canlar .
Dün giremedim bizim 25. Yıl evlilik şeydiydi.
Diyetde yoktu affınızı reca ediyorum
Diyet bugun sıkı bir şekilde başlıyor gece geçmyedim ve karbonluydu cezamı çektim tüm gece dolu miğdeyle yatarsan öyle olur işte
Neyse eşimle başbala güzel gündü cumaya kadan telafi ederim inş .
Tabi aus bacı hedefi inş. anca görürüm aşagıdı ıhh artık
Maaşallah kendisinin istemesi önemli yoksa anlatmakta uygulamakta zor bendede var5.sınıf maalesef yemek yemeği cok sevitor ve hareketi sevmiyorBen hep Ataya zorla diyet yaptiriyordum cocuk hazir olmayinca trip atiyordu guzli gizli yiyordu ve diyet hikaye oluyordu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?