Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

severken dövmüş olabilirim güneşim

@Nefs ciğin de seni kilo yüzdesinde yenerse görürsün hava civayı ama

Bunlar hep nasip captainnnnnn ayrıca bazen menü yorumlarken ters pisikoloci mi yapıyosun ne bu arada dünkü menümü neçün yorumlamadın

Bana hafta içi daha uygun ama banu için hafta sonu yapalım inş .
Lakin bu hafta sonu büyük ihtimal yegenimi memlekete götürürüm okulu açıkacak .
Ama benim iş ancak son dk belli olur
Bana da hafta içi uygun olur ama Banu için cumartesi yapabiliriz diğer arkadaşlar için de uygunsa

Tünaydınlar ❤kızımla okuldan geldik ögretmenle velilerle tanışmak için bizide bekletti.Bana dönüp "hadi sen gitsene deyip durdu "bende "gitmek isterim ögretmen bugünü tanışma günü ilan etmiş" demek istedim bir an başlar başlamaz ilk tatilide verdiler çok şükkür yarın tatil öğretmenlerin semineri varmış.
Çarşanbayada ısınma durları var artık
Okul sezonu başlatık kvde gezme sezonunu açtı çok şükkür birazdan gezmelere akacagız artık mortiler sevinmesin yine inşallah sıfır kaçamaksız atlatırım bugünü
Bugünümden havadisler böyle şimdilik kaçtım gezmede muhabet sarmaz ise yanınizda solugu alırım artık

Benim bir sezeryanda tansiyonumu bulamamışlar dı gittimde geldim resmen öküz oturdu kalbimin üstüne anestezi teknisyeni bir arkadaş anesteziyle ilgili dedi spinaldi ama
Benimde ikinci doğumda tansiyonum çok düştü, midem bulanmaya başım dönmeye başladı. Anestezi uzmanı bekliyor ya sordu, böyle oldum dedim. Tansiyonun çok düştü ondan dedi. Bir ilaç yaptılar. Sonra düzeldim. Çok stresli girmiştim doğuma kesin ölücem diye. Sağ çıkacağımı düşünemiyordum. O soğuk ameliyat hanede vana ateş basmıştı, ameliyat önlüğü boynumu sıkıyordu sanki , açın şunu çok sıcak boğuluyorum demiştim...

hülyam egerki bu seferde bi süre sonra vazgeçerse üzülme .
Kendi gerçekten istediğinde ve o yaşa geldiginde zaten kilosu kalmayacak . İnan bana . Benim oğlan tığ gibi oldu 1 kilo alsa hemen bişiler yapıyor
Bu sefer kendi karar verdi aebenim..baski yapmayi birakmistim sinav senesi stres yapmasin diye..ogleden sonra 2 ara ogunu var diyor ki onu bire indirelim..

hayırlı olsun canım. Bizimki haftaya başlayacak okulda tadilat varmış mış da. Üç aydır var tadilat görüyorum zaten adres sistem de görünmüyormuş. Şartlar ısrarla taşının diyor ama kom dinliyor

ecemavi ece benim oglanda cok istahli hareket sifir halbuki sitede spor yapacagi hersey var..ilkkez dun salona indi ve 1 saat yürüdü..ter icinde..aksam yemek yerken kahvaltiya sipariş verir sunu yapsana diye..ama 2 gun once birsey oldu cocuga hoslandigi kız falanda yok ama..kizlarin onu begenmesini istiyor belli ediyor yani..o etkiledi sanirim..

Selam. Bugün çok fenayım, midem çok ağrıdı karnım da kramp, regl oldum sandım. Soğuk soğuk ter. Yaz günü hırka giydim karnımı sardım. Karatay usulü kahvaltı yaptım ama az önce öğle yemeği yemek zorunda kaldım, midem ağrıyla birlikte deli gibi kazındı. Yedim de biraz daha iyiyim şimdi.
Stresten sanİrem , büyük oğlum hafta sonu çok üzdü beni. Ablamlar da bugün gitti ona da üzüldüm okul işi hala muallak

Canım inşaallah güzel sonuç alır oğlun. Kaç yaşındaydı?

begum75 bugün çok sağlıklı beslendim mantar çorba bamya salata cacık yedim daha da azaltacağım yemeklerimi

afiyet olsun kuzucum
bende bugün bu saate kadar çok sağlıklı beslendim yani bana göre sağlıklı
sabah 7 zeytin 1 incir yedim,sonra biraz peynir domatesle kahvaltımsı bişey yaptım
öğlende yumurtalı patates,yoğurt,semiz,maydanoz,pancar turşusu,yarım dilimde ekmek yedim

yazınca çok gibi geldi ama öyle aşırı çokta değildi,bu sana güzel gelmeyebilir ama daha önceki günleri düşününce bana güzel geldi

dukan birası yaptım içmeye çalışıyorumdaha 1/3 ü ancak bitti

Eklentiler

• komik_012.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 44
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…