Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ayy okurken nefesimi tuttuğumu farketim gerilim dolu anlar yaşamışsın

annenin yapamadığını el kızı şıpta yapıyor dayy,ne hale getiriyor ne şekle sokuyor bizim oğlanları
benim oğlanda pek dikkat eder kendine,geçen sene spordan spora koştu durdu yavrucak,kas yapıcam dedi başka bişey demedi

Selam bacılar
Amasraya giden YOk mu heeeyy bana cvp yazan olmamış bu mevsim nasıl olur gidilir mi yoksa Manavgat falan mı gitsem bilemedim karar vermem lazım

aa ne zaman sordun ben nasıl kaçırdım bu mesajını
ahuu ben bartındayım bugünlerde hava mükemmel gelmeni tavsiye ederim hem senlende görüşürüz
manavgat çok uzak gel sen amasraya manavgata seneye gidersin :))

hava mükemmel tam deniz havası
güzelcehisar,inkumu,amasra harika tavsiye ederim
hafta sonları buralar ankarılarla dolar,ankaralılar için meşhur biryer burası,tabiki denize yakınlığından dolayı
hatta aeben ablamı,masumu,eceyi,başka kim varsa kap gel,evi kapatırım sizin için keyiften bir hafta sonu çalarız

bak sana hava durumunda atayım,harika birhava var
https://www.mgm.gov.tr/?il=Bartin

Yaaa ne diyosun fotolarda kendini begenmiyomuss..cok guzel zayiflamissin..inan lisede okuyorum desen herkes inanir..baliketli bile degilsin artik..normalsinnnn..bol mekik ve twist yapmaya çalış..10 kilo daha versen superrr olur tabi..
Kaptanıma da foto attım oda aynen karın ve üst bacak var hala dedi zaten artık çoğu gitti azı kaldı hamdolsun çan eğrisinin iniş yolunu yarıladım gerisi yavaş yavaş olur hepbirlikte
@aeben @ecemavi @Nefs Nare83 Ahu060812 kızlar ne zaman buluşuyoruz?Ankara buluşması part 2 ne zaman olacak şekerler kimselerden ses soluk yok
Bu ctesi tatilden dönmüş olurmuyum belirsiz o yüzden haftaya ctesi yapalım inşallah.bebelerin dişçi randevusu olur kesin o gün kesin ama işimi halledince gelirim inşallah
Ahu060812 kuzum fıstık gibisin neyini beğenmiyorsun daha
Koca göbeğimi beğenmiyorum bide basenler geniş.armut değil ama küçük de değil.hani üşüyen yaşlı teyzeler olurda beline koca bez dolarlarya sanki bendede bez dolanmış erimiyo oralar
Ahu060812

cnm süper olmuşsun bayıldımmmmmmmm
ve 10 kg sonrasını düşünemiyorum bile
yaneyini begenmiyorsun ? ki muhteşemsin
Eski ye göre öyle tabi ama hala var yokunuz beğenmediğimiz yerleride bu kış vericez banuş geçen kış taslak yaptık bu kış hatlara çalışcaz
Bu konu bana niye tanıdık geldi acep
Abla has sen yaptır bende yaptırayım gerçi benim adama sorsam hiç gerek YOk ben böyle idare ederim der ben kendim beğenmiyorum ama bi 10 kilo daha vereyim hala beğenmezsem düşğnecem gerçekten

Allahını seven desin hele ... geçmişte nasıl bir menü paylaştı da kader ağlarını bugün hep geçmişi okuyamam üzerine kurdu

başlıyorum bir şey çıkıyor ... ne göreceğim de görmem engelleniyor acep

Şİmdi 2. kahvemle , umarım ve sanırım etraf süt limanken geldim ...

ha bu arada ... babam günlük aramasını yine yaptı ... bayramda bir kez 20 sn konuşmuştum ... başka da açmıyordum .
Açtım ...1 saate yakın konuştuk .Döktüm içimdekileri ... kırgınlığımı ..kızgınlığımı da ..
öyle işte ... ağladı ...
bende tabii ... o kadar ... en azından gece rüyalarıma girip girip durmaz , stresi sarmaz içimi .
bundan sonrası Allah kerim

Ana kız bego sen ordamısın yoksa

Ayy benim esimde ikizler sagi solunu tutmuyor bi bakiyorsun vir vir konuşur bi bakıyorsun icine kapaniyor tuhaf biri hic ugrasmiyorum.... bu aralar beni sinir ediyor gormemezlikten geliyorum yine ikinci kisiye büründü....
Adacigim bende ikizler burcuyum eşimden benden çekiyor o konuda oğlumu zor getirdim eve senin kız misali gelmek istemedi ağlaya ağlaya çıktı anne sen git ben gelirim sonra dedi

Ay Aus kıyamam babacığına ya çok üzüldüm gelmiştir işte bi hırçınlık saati.bence onun da içi rahat etmemiş baksana hatta az daha konuşsan kızım ben atlayıp sana geliyorum Bile der konuşşsada gönlünüzü aldığını görmeden içi rahat etmez bence

iyi yapmışsın kaptanım,konuşmak ifade etmek en güzeli içinde kaldıkça seni içten içten tüketen bir yara gibi

burdayım tabisi bilmiyomuydun
normalde bartında yaşıyorum ama amasra buraya 15 dakika genelde hafta sonları gideriz
geliyon mu?
Geliyom kız tamamdır.en iyi çözüm ora olacak bana.güzelcehisar da bi koy varmış orayı çok meth ettiler nerde kalayım Amasra da mı Güzelcehisar da mı. Nereleri gezmeli hep sana soracam.

Teşekkürler ederim desteğin için geçti hırs oldu banada yavaş yavaş gidiyor herhalde kamyon tekerleginden araba tekerleğine terfi almisimdir artık bı bisiklet tekeri olsam yeterdi galiba

Bence gayet güzel bende tıka basa doydum bu şekilde kilo veremem sadece korurum gibi geliyor ya da akşamları çok az yemem gerek öğlen şişiyorumDukan birası nasıl bir şey bende deneyeyim

Kedicikli bayıldım

Geliyom kız tamamdır.en iyi çözüm ora olacak bana.güzelcehisar da bi koy varmış orayı çok meth ettiler nerde kalayım Amasra da mı Güzelcehisar da mı. Nereleri gezmeli hep sana soracam.

güzelcehisar köy orda kalcak yer varsada gece bişey yapamazsın sıkılırsın amasrada kalmak en mantıklısı,altınızda araba var nasılsa çok uzak yerler değil,hergün plaj plaj gezersin,en merkesi yer amasra zaten
resimdeki yer güzelcehisarın kendisi,başka koy yok orda ama yakınında bir sürü yer var,mogada,inkum,amasra,bozköy,çakraz....
özelden numaralarımızı verelim görüşürüz

cnm bence soguk olur amasra , antalya tarafına git

taslak çalışcaz he bu kış süper valla ahahah
adapazarı çık aradan
ahumla görüşcez biz,sende gel masum
masum inan bugünlerde tam havası buranın hava mükemmeltabiki bi antalya havasına benzemez ama her yerin yeri havası başka orayıda seneye görer

önemli olan akşamı hafif tutabilmek,bide spor yaparsak olur bu iş kuzum

Yağ Yakan, Ödem Söktüren, Dukan Bira (Yeşilçay-Soda-Limon) Tarifi İçin Malzemeler
  • 2 yemek kaşığı yeşilçay
  • 1 şişe doğal maden suyu (sade)
  • Yarım limon suyu
Yağ Yakan, Ödem Söktüren, Dukan Bira (Yeşilçay-Soda-Limon) Tarifi Yapılışı
2 yemek kaşığı yeşil çayımızı 750 ml su da 5 dk demliyoruz. Süzüp içine 1 şişe doğal maden suyu ve yarın limonun suyunu ekliyoruz. Gün boyu tüketiyoruz. Hepsini aynı anda bile içebilirsiniz. Ama mutlaka için. 15 gün boyunca uyguluyoruz. 5 gün ara verip bir 15 gün daha uyguluyoruz. Denenmiş tariftir. Yağ yakar, ödem atar. Harika bir serinletici etkisi var diyetinizle birlikte mutlaka uygulayın. Bunu yapan çok kişi var. Şimdiden gitsin yağlar gitsin kilolar.

http://www.nefisyemektarifleri.com/yag-yakan-odem-sokturen-dukan-bira-yesilcay-soda-limon/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…