Benimde ikinci doğumda tansiyonum çok düştü, midem bulanmaya başım dönmeye başladı. Anestezi uzmanı bekliyor ya sordu, böyle oldum dedim. Tansiyonun çok düştü ondan dedi. Bir ilaç yaptılar. Sonra düzeldim. Çok stresli girmiştim doğuma kesin ölücem diye. Sağ çıkacağımı düşünemiyordum. O soğuk ameliyat hanede vana ateş basmıştı, ameliyat önlüğü boynumu sıkıyordu sanki , açın şunu çok sıcak boğuluyorum demiştim...
annenin yapamadığını el kızı şıpta yapıyor dayy,ne hale getiriyor ne şekle sokuyor bizim oğlanları@ecemavi ece benim oglanda cok istahli hareket sifir halbuki sitede spor yapacagi hersey var..ilkkez dun salona indi ve 1 saat yürüdü..ter icinde..aksam yemek yerken kahvaltiya sipariş verir sunu yapsana diye..ama 2 gun once birsey oldu cocuga hoslandigi kız falanda yok ama..kizlarin onu begenmesini istiyor belli ediyor yani..o etkiledi sanirim..
Selam bacılar
Amasraya giden YOk mu heeeyy bana cvp yazan olmamış bu mevsim nasıl olur gidilir mi yoksa Manavgat falan mı gitsem bilemedim karar vermem lazım
hava mükemmel tam deniz havasıYa kızlar bugün piknikte eşimi markaja aldık salı çarşamba gideriz dedi şimdi malum 3-4 gün anca kalırız bugün arkadaşlar Bartın Güzelcehisar a git dedi Ankara dan 3-3,5 saat sürüyormuş ama bu mevsim de soğuk mu olur ki Amasra bilen var mı.Nereye gitmeli bilemedim fikir verin please
Kaptanıma da foto attım oda aynen karın ve üst bacak var hala dedi zaten artık çoğu gitti azı kaldı hamdolsun çan eğrisinin iniş yolunu yarıladım gerisi yavaş yavaş olur hepbirlikteYaaa ne diyosun fotolarda kendini begenmiyomuss..cok guzel zayiflamissin..inan lisede okuyorum desen herkes inanir..baliketli bile degilsin artik..normalsinnnn..bol mekik ve twist yapmaya çalış..10 kilo daha versen superrr olur tabi..
Bu ctesi tatilden dönmüş olurmuyum belirsiz o yüzden haftaya ctesi yapalım inşallah.bebelerin dişçi randevusu olur kesin o gün kesin ama işimi halledince gelirim inşallah
Koca göbeğimi beğenmiyorum bide basenler geniş.armut değil ama küçük de değil.hani üşüyen yaşlı teyzeler olurda beline koca bez dolarlarya sanki bendede bez dolanmış erimiyo oralar
Eski ye göre öyle tabi ama hala var yokunuz beğenmediğimiz yerleride bu kış vericez banuş geçen kış taslak yaptık bu kış hatlara çalışcazAhu060812
cnm süper olmuşsun bayıldımmmmmmmm
ve 10 kg sonrasını düşünemiyorum bile
yaneyini begenmiyorsun ? ki muhteşemsin
Abla has sen yaptır bende yaptırayım gerçi benim adama sorsam hiç gerek YOk ben böyle idare ederim derBu konu bana niye tanıdık geldi acep
Ana kız bego sen ordamısın yoksahava mükemmel tam deniz havası
güzelcehisar,inkumu,amasra harika tavsiye ederim
hafta sonları buralar ankarılarla dolar,ankaralılar için meşhur biryer burası,tabiki denize yakınlığından dolayı
hatta aeben ablamı,masumu,eceyi,başka kim varsa kap gel,evi kapatırım sizin için keyiften bir hafta sonu çalarız
bak sana hava durumunda atayım,harika birhava var
https://www.mgm.gov.tr/?il=Bartin
Adacigim bende ikizler burcuyum eşimden benden çekiyor o konuda oğlumu zor getirdim eve senin kız misali gelmek istemedi ağlaya ağlaya çıktı anne sen git ben gelirim sonra dediAyy benim esimde ikizler sagi solunu tutmuyor bi bakiyorsun vir vir konuşur bi bakıyorsun icine kapaniyor tuhaf biri hic ugrasmiyorum.... bu aralar beni sinir ediyor gormemezlikten geliyorum yine ikinci kisiye büründü....
Ana kız bego sen ordamısın yoksa
Ay Aus kıyamam babacığına ya çok üzüldüm gelmiştir işte bi hırçınlık saati.bence onun da içi rahat etmemiş baksana hatta az daha konuşsan kızım ben atlayıp sana geliyorum Bile der konuşşsada gönlünüzü aldığını görmeden içi rahat etmez benceAllahını seven desin hele ... geçmişte nasıl bir menü paylaştı da kader ağlarını bugün hep geçmişi okuyamam üzerine kurdu
başlıyorum bir şey çıkıyor ... ne göreceğim de görmem engelleniyor acep
Şİmdi 2. kahvemle , umarım ve sanırım etraf süt limanken geldim ...
ha bu arada ... babam günlük aramasını yine yaptı ... bayramda bir kez 20 sn konuşmuştum ... başka da açmıyordum .
Açtım ...1 saate yakın konuştuk .Döktüm içimdekileri ... kırgınlığımı ..kızgınlığımı da ..
öyle işte ... ağladı ...
bende tabii ... o kadar ... en azından gece rüyalarıma girip girip durmaz , stresi sarmaz içimi .
bundan sonrası Allah kerim
Allahını seven desin hele ... geçmişte nasıl bir menü paylaştı da kader ağlarını bugün hep geçmişi okuyamam üzerine kurdu
başlıyorum bir şey çıkıyor ... ne göreceğim de görmem engelleniyor acep
Şİmdi 2. kahvemle , umarım ve sanırım etraf süt limanken geldim ...
ha bu arada ... babam günlük aramasını yine yaptı ... bayramda bir kez 20 sn konuşmuştum ... başka da açmıyordum .
Açtım ...1 saate yakın konuştuk .Döktüm içimdekileri ... kırgınlığımı ..kızgınlığımı da ..
öyle işte ... ağladı ...
bende tabii ... o kadar ... en azından gece rüyalarıma girip girip durmaz , stresi sarmaz içimi .
bundan sonrası Allah kerim
Geliyom kız tamamdır.en iyi çözüm ora olacak bana.güzelcehisar da bi koy varmış orayı çok meth ettiler nerde kalayım Amasra da mı Güzelcehisar da mı. Nereleri gezmeli hep sana soracam.burdayım tabisi bilmiyomuydun
normalde bartında yaşıyorum ama amasra buraya 15 dakika genelde hafta sonları gideriz
geliyon mu?
Teşekkürler ederim desteğin için geçti hırs oldu banada yavaş yavaş gidiyor herhalde kamyon tekerleginden araba tekerleğine terfi almisimdir artık bı bisiklet tekeri olsam yeterdi galibacanım mesajını bende alıntıdan okudum ...
benim hikayemi de okumuşsun ...oraya yazmadığım ne sözler duydum ..
hepsine cevap irademiz ... hem vereceğiz hem koruyacağız buna inan
Bu bayram kayınpederim üzülüyor , az yiyorsun diyor ... kuş kadar almışsın yine tabağına diyor.....
dedim ilk evlendiğim sene ... kayınvalide ile sofrada en son biz kalmıştık ... geçerken ana kız dombay gibi diyorsunuz demiştin de ben dombay ne demek bilmediğim için ...anlamamıştım .
Meğer mandaya derlermiş ...
mandalıktan kuşluğa terfi eden bir gelinin var artık dedim ...
yani insan ağzı torba değil ki büzesin , tekerde oluyoruz , manda da
ya tınlamayacağız gerçekten içimize işlemeyecek o sözler ... canımızı yakıyorsa da malzeme vermeyeceğiz kimseye
Selam bacılar
Amasraya giden YOk mu heeeyy bana cvp yazan olmamış bu mevsim nasıl olur gidilir mi yoksa Manavgat falan mı gitsem bilemedim karar vermem lazım
afiyet olsun kuzucum
bende bugün bu saate kadar çok sağlıklı beslendim yani bana göre sağlıklı
sabah 7 zeytin 1 incir yedim,sonra biraz peynir domatesle kahvaltımsı bişey yaptım
öğlende yumurtalı patates,yoğurt,semiz,maydanoz,pancar turşusu,yarım dilimde ekmek yedim
yazınca çok gibi geldi ama öyle aşırı çokta değildi,bu sana güzel gelmeyebilir ama daha önceki günleri düşününce bana güzel geldi
dukan birası yaptım içmeye çalışıyorumdaha 1/3 ü ancak bitti
Geliyom kız tamamdır.en iyi çözüm ora olacak bana.güzelcehisar da bi koy varmış orayı çok meth ettiler nerde kalayım Amasra da mı Güzelcehisar da mı. Nereleri gezmeli hep sana soracam.
adapazarı çık aradancnm bence soguk olur amasra , antalya tarafına git
taslak çalışcaz he bu kış süper valla ahahah
Bence gayet güzel bende tıka basa doydum bu şekilde kilo veremem sadece korurum gibi geliyor ya da akşamları çok az yemem gerek öğlen şişiyorumDukan birası nasıl bir şey bende deneyeyim
Kedicikli bayıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?