- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Kız Antalaya nın gitmediğim yeri kalmadı sayılır o yüzden görmediğim yeri tercih edecem vakit YOk uzun vakit olsa olur da 3.5 saatlık yol beni cezbediyor deniz meniz hikaye biz babamızla vakit geçirelim gerisi önemli değiladapazarı çık aradan
ahumla görüşcez biz,sende gel masum
masum inan bugünlerde tam havası buranın hava mükemmeltabiki bi antalya havasına benzemez ama her yerin yeri havası başka orayıda seneye görer
Allah'ım şükürler olsun diyet yaparken en büyük korkum kızıma sutum yetmiyor mu acabaydi doktordan geldik şimdi maşallah 8 kilo çıktı yüzde 75 ustundeymis.cok iyi dedi doktor
Kız Antalaya nın gitmediğim yeri kalmadı sayılır o yüzden görmediğim yeri tercih edecem vakit YOk uzun vakit olsa olur da 3.5 saatlık yol beni cezbediyor deniz meniz hikaye biz babamızla vakit geçirelim gerisi önemli değil
Bunu duymuştum ne zamandır aklımdaydı sabahları yeşil çay demleyip içiyorum ama böyle denemedim akşamda bunu içeyim bari evde de su içmiş olurum sağol kuzum akşam giderken limon almalıyımönemli olan akşamı hafif tutabilmek,bide spor yaparsak olur bu iş kuzum
Yağ Yakan, Ödem Söktüren, Dukan Bira (Yeşilçay-Soda-Limon) Tarifi İçin Malzemeler
Yağ Yakan, Ödem Söktüren, Dukan Bira (Yeşilçay-Soda-Limon) Tarifi Yapılışı
- 2 yemek kaşığı yeşilçay
- 1 şişe doğal maden suyu (sade)
- Yarım limon suyu
2 yemek kaşığı yeşil çayımızı 750 ml su da 5 dk demliyoruz. Süzüp içine 1 şişe doğal maden suyu ve yarın limonun suyunu ekliyoruz. Gün boyu tüketiyoruz. Hepsini aynı anda bile içebilirsiniz. Ama mutlaka için. 15 gün boyunca uyguluyoruz. 5 gün ara verip bir 15 gün daha uyguluyoruz. Denenmiş tariftir. Yağ yakar, ödem atar. Harika bir serinletici etkisi var diyetinizle birlikte mutlaka uygulayın. Bunu yapan çok kişi var. Şimdiden gitsin yağlar gitsin kilolar.
http://www.nefisyemektarifleri.com/yag-yakan-odem-sokturen-dukan-bira-yesilcay-soda-limon/
Öyleydi gerçekten. Geçti gitti işteayy okurken nefesimi tuttuğumu farketim gerilim dolu anlar yaşamışsın
annenin yapamadığını el kızı şıpta yapıyor dayy,ne hale getiriyor ne şekle sokuyor bizim oğlanları
benim oğlanda pek dikkat eder kendine,geçen sene spordan spora koştu durdu yavrucak,kas yapıcam dedi başka bişey demedi
Çok sevindim canım konuşmanızaAllahını seven desin hele ... geçmişte nasıl bir menü paylaştı da kader ağlarını bugün hep geçmişi okuyamam üzerine kurdu
başlıyorum bir şey çıkıyor ... ne göreceğim de görmem engelleniyor acep
Şİmdi 2. kahvemle , umarım ve sanırım etraf süt limanken geldim ...
ha bu arada ... babam günlük aramasını yine yaptı ... bayramda bir kez 20 sn konuşmuştum ... başka da açmıyordum .
Açtım ...1 saate yakın konuştuk .Döktüm içimdekileri ... kırgınlığımı ..kızgınlığımı da ..
öyle işte ... ağladı ...
bende tabii ... o kadar ... en azından gece rüyalarıma girip girip durmaz , stresi sarmaz içimi .
bundan sonrası Allah kerim
Oh maşallah annesiAllah'ım şükürler olsun diyet yaparken en büyük korkum kızıma sutum yetmiyor mu acabaydi doktordan geldik şimdi maşallah 8 kilo çıktı yüzde 75 ustundeymis.cok iyi dedi doktor
Kız Antalaya nın gitmediğim yeri kalmadı sayılır o yüzden görmediğim yeri tercih edecem vakit YOk uzun vakit olsa olur da 3.5 saatlık yol beni cezbediyor deniz meniz hikaye biz babamızla vakit geçirelim gerisi önemli değil
Allah bozmasın kuzum bir daha, ağladım yahu okuyuncaAllahını seven desin hele ... geçmişte nasıl bir menü paylaştı da kader ağlarını bugün hep geçmişi okuyamam üzerine kurdu
başlıyorum bir şey çıkıyor ... ne göreceğim de görmem engelleniyor acep
Şİmdi 2. kahvemle , umarım ve sanırım etraf süt limanken geldim ...
ha bu arada ... babam günlük aramasını yine yaptı ... bayramda bir kez 20 sn konuşmuştum ... başka da açmıyordum .
Açtım ...1 saate yakın konuştuk .Döktüm içimdekileri ... kırgınlığımı ..kızgınlığımı da ..
öyle işte ... ağladı ...
bende tabii ... o kadar ... en azından gece rüyalarıma girip girip durmaz , stresi sarmaz içimi .
bundan sonrası Allah kerim
İnşallah Ahucum hayırlısıKaptanıma da foto attım oda aynen karın ve üst bacak var hala dedi zaten artık çoğu gitti azı kaldı hamdolsun çan eğrisinin iniş yolunu yarıladım gerisi yavaş yavaş olur hepbirlikte
Bu ctesi tatilden dönmüş olurmuyum belirsiz o yüzden haftaya ctesi yapalım inşallah.bebelerin dişçi randevusu olur kesin o gün kesin ama işimi halledince gelirim inşallah
Koca göbeğimi beğenmiyorum bide basenler geniş.armut değil ama küçük de değil.hani üşüyen yaşlı teyzeler olurda beline koca bez dolarlarya sanki bendede bez dolanmış erimiyo oralar
Eski ye göre öyle tabi ama hala var yokunuz beğenmediğimiz yerleride bu kış vericez banuş geçen kış taslak yaptık bu kış hatlara çalışcaz
Abla has sen yaptır bende yaptırayım gerçi benim adama sorsam hiç gerek YOk ben böyle idare ederim derben kendim beğenmiyorum ama bi 10 kilo daha vereyim hala beğenmezsem düşğnecem gerçekten
Bunu duymuştum ne zamandır aklımdaydı sabahları yeşil çay demleyip içiyorum ama böyle denemedim akşamda bunu içeyim bari evde de su içmiş olurum sağol kuzum akşam giderken limon almalıyım
begum75 eskiden olsa sanal alemden arkadaşım diyemezdim ama benim adam aştı o benden önce buluştu sanal arkadaşlarıyla dün facebooktan mercedes kulübündekilerle piknikteydik ya bende gönül rahatlığıyla kk dan arkadaşımla buluşcaz Bartın'da derim buluşuruz inşallah.ben seni nehirnil111 idtanbulda ya senide hep orda sanıyordum nedense.dediysen de algılamamışım
Oyyy şükür bitirdim
menülere geçmeden bi özet aklımda kalanlardan ,aeben canım 25.seneniz kutlu mutlu huzurlu olsun ... heee denişikler beni bulur valla .
KOlonoskopi sormuşsun evet şart canım , başka türlü ne var ne yok anlaşılmaz ama unuttuğum bir detay vardı ... o dün aklıma geldi ..o yüzden arayıp erteleyeceğim randevu tarihini ... işlem öncesi ilaç alımı ve lavman var ... ama benim bazı şeylerden amin olman lazım o ilacı alabilmek için ...varlığından ya da yokluğundan
Whiteblacklife dedim ama di mi ben sen ada81 yı hele gör diye A blok B blok planları bile hazır Allah damadına sabır versin
Daydream- canım Ata'nın bu sefer yapacağına inadım bende .... ve dediğin gibi beğenme/beğenilme dürtüleri işte ... hadi ana-oğul bir süzülün bakayım ... bu arada sen düzenli bildir yürüyüşlerini point az çok farketmez ... amksat yürümeyeceğin gün bile listedeyim diye 30 dk yürüsün belki
ecemavi canım bence iyi yaptın bırakıp , doğru zaman değil bence .. olsa idi bu kadar sürmezdi ..bekle daha çok küçük ...
yazık sinirlerine .
Ahu060812 o geceyi yersen öyle annem değil igdedali nı nenemi bile yenemzsin bu hafta bu arada amasra ne güzelmiş yahu ... hiç gitmedim ama bence begum75 lede buluşursun oraya git .... begümün bu sene herkesi görme senesi
@Portakal Sulu Ordek mesajına çoook güldüm yaaaaaao fotoyu değil burda hiç bir yerde hiç bir şekilde paylaşamam bi ağız böyle mi açık uyunur nasıl bir yorgunluksa
Bu arada bugün okul macerası başlayan herkese ... hayırlı uğurlu olsun yeni eğitim öğretim yılı efenim
Yusuf bugün formalı çocuklar görünce bi telaşlandı , bugün dedim 1.sınıflar başlıyor ... siz haftaya ...
aaaa o zaman haftaya da 2 ler başlasın , biz sonra başlayalım
Takmadım daha
Eki Görüntüle 2043141
kaptanım sende gel
bayramın son günü şu köprünün altına kadar yüzdüm sol tarafına doğru geçtim o gün bugündür havada denizde mükemmel işyerinde çatlıyoruz
evet bu sene kk dakileri görme senem sanırım,yıl bitmeden nilişkomuda görsem keşke
süpermiş yaaa ....
VallaAhu060812 Antalyaya hep gitmişsin zaten ... bence kesin buralar ..
he yanehirnil111 ile bulurşanız beni de çağırın istanbula
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?