Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

adapazarı çık aradan
ahumla görüşcez biz,sende gel masum
masum inan bugünlerde tam havası buranın hava mükemmeltabiki bi antalya havasına benzemez ama her yerin yeri havası başka orayıda seneye görer
Kız Antalaya nın gitmediğim yeri kalmadı sayılır o yüzden görmediğim yeri tercih edecem vakit YOk uzun vakit olsa olur da 3.5 saatlık yol beni cezbediyor deniz meniz hikaye biz babamızla vakit geçirelim gerisi önemli değil

ooo zaman daha ne seni buralar paklar,gel sen buraya
aynen dediğin gibi hem yakın burası,gerçekten bak hafta sonu ankaradan çok gelen oluyor yakın diye,küçük ama şirin yerler

Bunu duymuştum ne zamandır aklımdaydı sabahları yeşil çay demleyip içiyorum ama böyle denemedim akşamda bunu içeyim bari evde de su içmiş olurum sağol kuzum akşam giderken limon almalıyım

begum75 eskiden olsa sanal alemden arkadaşım diyemezdim ama benim adam aştı o benden önce buluştu sanal arkadaşlarıyla dün facebooktan mercedes kulübündekilerle piknikteydik ya bende gönül rahatlığıyla kk dan arkadaşımla buluşcaz Bartın'da derim buluşuruz inşallah.ben seni nehirnil111 idtanbulda ya senide hep orda sanıyordum nedense.dediysen de algılamamışım

Öyleydi gerçekten. Geçti gitti işte
Çok sevindim canım konuşmanıza
Allah'ım şükürler olsun diyet yaparken en büyük korkum kızıma sutum yetmiyor mu acabaydi doktordan geldik şimdi maşallah 8 kilo çıktı yüzde 75 ustundeymis.cok iyi dedi doktor
Oh maşallah annesi

anladım cnm ozman amasra ideall

Allah bozmasın kuzum bir daha, ağladım yahu okuyunca

İnşallah Ahucum hayırlısı iyi tatiller canım dinlen eğlen bol bol

Bunu duymuştum ne zamandır aklımdaydı sabahları yeşil çay demleyip içiyorum ama böyle denemedim akşamda bunu içeyim bari evde de su içmiş olurum sağol kuzum akşam giderken limon almalıyım

akşam bitirebilirmisin bilmiyorum,içmesi zor biraz tadı bi tuhaf
sen yarın sabahtan yap içmeye başlasan daha iyi olur gibime geldi

bende kaptanımla buluştuktan sonra gönül rahatlığıyla eşime derim kkdan arkadaş geliyo diye
buralara kadar gelmişken seni görmeden göndermem zaten :))
evet nilişkom istanbulda,ooo ben istanbulda olsam çoktan görüştüydüm bırakırmıyım

Oyyy şükür bitirdim

menülere geçmeden bi özet aklımda kalanlardan , aeben canım 25.seneniz kutlu mutlu huzurlu olsun ... heee denişikler beni bulur valla .
KOlonoskopi sormuşsun evet şart canım , başka türlü ne var ne yok anlaşılmaz ama unuttuğum bir detay vardı ... o dün aklıma geldi ..o yüzden arayıp erteleyeceğim randevu tarihini ... işlem öncesi ilaç alımı ve lavman var ... ama benim bazı şeylerden amin olman lazım o ilacı alabilmek için ...varlığından ya da yokluğundan

Whiteblacklife dedim ama di mi ben sen ada81 yı hele gör diye A blok B blok planları bile hazır Allah damadına sabır versin

Daydream- canım Ata'nın bu sefer yapacağına inadım bende .... ve dediğin gibi beğenme/beğenilme dürtüleri işte ... hadi ana-oğul bir süzülün bakayım ... bu arada sen düzenli bildir yürüyüşlerini point az çok farketmez ... amksat yürümeyeceğin gün bile listedeyim diye 30 dk yürüsün belki

ecemavi canım bence iyi yaptın bırakıp , doğru zaman değil bence .. olsa idi bu kadar sürmezdi ..bekle daha çok küçük ...
yazık sinirlerine .

Ahu060812 o geceyi yersen öyle annem değil igdedali nı nenemi bile yenemzsin bu hafta bu arada amasra ne güzelmiş yahu ... hiç gitmedim ama bence begum75 lede buluşursun oraya git .... begümün bu sene herkesi görme senesi

@Portakal Sulu Ordek mesajına çoook güldüm yaaaaaa o fotoyu değil burda hiç bir yerde hiç bir şekilde paylaşamam bi ağız böyle mi açık uyunur nasıl bir yorgunluksa

kaptanım sende gel
bayramın son günü şu köprünün altına kadar yüzdüm sol tarafına doğru geçtim o gün bugündür havada denizde mükemmel işyerinde çatlıyoruz
evet bu sene kk dakileri görme senem sanırım,yıl bitmeden nilişkomuda görsem keşke

Bu arada bugün okul macerası başlayan herkese ... hayırlı uğurlu olsun yeni eğitim öğretim yılı efenim

Yusuf bugün formalı çocuklar görünce bi telaşlandı , bugün dedim 1.sınıflar başlıyor ... siz haftaya ...

aaaa o zaman haftaya da 2 ler başlasın , biz sonra başlayalım

ayy bu çocuklar ne uyanık

süpermiş yaaa ....

Valla Ahu060812 Antalyaya hep gitmişsin zaten ... bence kesin buralar ..

he ya nehirnil111 ile bulurşanız beni de çağırın istanbula

süpermiş yaaa ....

Valla Ahu060812 Antalyaya hep gitmişsin zaten ... bence kesin buralar ..

he ya nehirnil111 ile bulurşanız beni de çağırın istanbula

şöyle bişey
antalya büyük şehir ve çok güzel bi şehir, defalarcada giderim gezerim,gezcek yeri bol
ama buralar minik şirin en azından bir kere de olsa görülmeye değer yerler

tamam kaptanım ben burdan otobüse binerim yoldan senide alırım nilişkoya gideriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…