Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ahh Begüşüm keşke görüşsek yıl bitmeden ne güzel olurdu ya ben gelebilsem o taraflara zaten kaçarın yokta
süpermiş yaaa ....

Valla @Ahu060812 Antalyaya hep gitmişsin zaten ... bence kesin buralar ..

he ya nehirnil111 ile bulurşanız beni de çağırın istanbula

Çok isterim Kaptanım

bişeyi çok istersen olur buna inanıyorum, o yüzden biz isteyelim elbet kavuşacağız
aynen kuzum kaçarın yok

Bence de 40 kere söylersek belki olabiler

Ben o suyu akşam içeyim kuzum akşam iştahımı kapatacak bir şeye ihtiyacım var yeşil çaya hatta civanperçemi kekik çaylarına alışık olduğumdan tuhaf gelmez bana

ahahahahaa ay yarıldım yeminleeeeee sesli güldümmm
zeki çocuk hali başkaaaa

begüm bu sene bend eçok niyetendim kısmet olmadı
ama bir gün mutlaka gelip gezecegimm

Selam bacılar
Amasraya giden YOk mu heeeyy bana cvp yazan olmamış bu mevsim nasıl olur gidilir mi yoksa Manavgat falan mı gitsem bilemedim karar vermem lazım
amasraya bu yıl ablamlar gitti çoook beğenmişler onlar bütün karadenizi gezdiler bu yıl ....mutlaka serin olur uzun kollu bişeyler alınır yanına

Nihayet menü yorumları da gelsin

Selam, nasılsınız? :)

Dünkü menümü paylaşayım ben. Yoktum dün.

Sabah kahvaltı edemedim.

Öğlen
Yoğurtlu kuru biber kavurması
Çay

Akşam
Hamsi
Salata

kuşluk menüsü olmuş lily 'im ... hafta sonu bende yoktum ama şimdi geçmişi okudum ki .. menü dışında da yoksun ..
eskisi gibi gelmiyorsun da ..
spor ?
de hadi ...

Kavun miktarı az olmuş

iğdem çoşmuşsun sporda yine bu hafta kasırgalar olarak havlu atacağız belli oldu .
menüler yine çok güzel ...

sen nasılsın ara ara bi ceeee de çeken yerden

yine mi güzel yine mi
suspushanimcim gelmemiş di mi ? gözümden kaçmadı ...
heeeeeeeey mortiiii nisa aranıyor

afiyet bal şeker olsun .. gördüğün üzere sormuşsun ama dün hiç bir menüyü yorumlamadım çünkü yoktum

bugün menün güzel ..akşam bulgurda olsa dolma vs sevmem :)) ama seninkinin saati akşam bile değil daha

bi araya mesela o eriklerin yanına yoğurtta sıkışaydı ...

çok iyi menü ..dengeli ... spor da

sütünde güzel yaramış ... 8 kiloyu da görmüşsünüz hadi bakalım aynen devam ola .

güzel menü efserim ... gezmelerdesin şu an galiba .... sıkarsa gelirim demişsin hadi sıkıl da gel diyesim geldi

Waaaw süpersin ördekim .... bu işin en verimlisi eşle beraber olanı .... hem destek oluyor o zaman ... hem yemekler ona göre ayarlanabiliyor ...
menünde güzel de şu lorlu tereyağlı şeyi anlamadım tereyağında lor mu erittin ?

Menum

09:00 portakal.1 dl ekmek kizarmis

13:00 1 yumurta.portakal.ekmek.1 kase yogurt

15:00 1 erik.galeta.1 br kefir

18:30 1 avuc kadar haşlanmış hindi eti.1 dl ekmek.yogurt.yarim domates

6.5 km yürüyüş(1 saat)

sonuçlarını gayet güzel almaya başlamışsın canım ... bundan sonra dukana geçiyormuşsun .. hadi bakalım

gün içi zengin ama akşamı çok güzel dengelemişsin fulya

canım geçmiş olsun ... bugün ağrılarını okudum ..
menün güzel .
Ablanlara da hayırlı yolculuklar olsun .
sende sıkma canını artık

işte güzel planlı , dolu ama cızsız dengeli bir saydın menüsü

Pazar klasiği adagillerde lahmacun partisi

yaptın mı güzel kahvaltını ?
ille salata yapmak falan gerekmiyor ama vakit yokken bile söğüş salatalık biber domates ekleyin bence böyle aceleniz olan günlere ...

bu hafta işi sıkı tut ahuuuuuuuuuuuuuuu valla bak tatil matil cozuutma ...

hatta ben amasra dedim ama

sen nerede az yiyeceksen oraya git

bencede olabiler
ben 40 ladım bilem
iyi bakalım sen bi dene benim daha yarısı anca bitti içemezsem kalanını eve getircem

Merhaba takimda yer varmıdır acaba? Dışardan destek de alabilirim. 4 kilo vermem gerekiyor ve hesap vermeden kilo veremiyorum azıcık fırça yemem lazim sanırım.

Merhabalar ...
4 kilo en fazla 3 haftalık iş .... deneme süresi bitene kadar verirsin zaten ... o yüzden liste vs.. hiç uğraşmayalım ... gel sen menü yazmaya başla ... bu şekilde dışardan seni mezun ederiz

fırça sopa dedin mi alası bende ama ... bu arada ben takım kaptanı aus :)

senle sopa kıvamına gelene kadar zaten mezun ederiz ... yeter ki söylenenleri uygula .

ya da ;

bir ihtimalde şu ...üye ihtiyacı olan takımlar var ... sanırım öncelikli olan 3. takım ... onlardan birine geçip , hem takıma katkın olur listeye girip , hem kendine ... 7.takımda listeye alamam , çok kalabalığız bu ara

karar senindir arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…