Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bencede olabiler
ben 40 ladım bilem
iyi bakalım sen bi dene benim daha yarısı anca bitti içemezsem kalanını eve getircem
İş yerinde hazırlarım da sıkıntı yoksa sade soda yeşil çay var ama limon yok limonsuz da ne kadar işe yarar bilmem 750 ml de ne var iç kafana hemen saat daha 3

Ausencia Tamam kaptaniçem çok dikkat edicem inşallah ünlü yiyecekleri yoktur
cumaya da tartımı unutmam inşallah bana hatırlat kız tartını aldın mı diye mazallah.

amasraya bu yıl ablamlar gitti çoook beğenmişler onlar bütün karadenizi gezdiler bu yıl ....mutlaka serin olur uzun kollu bişeyler alınır yanına
Alırım evet özellikle akşamları serin olur.karadeniz sonuçta.

Kız bego siz ne zaman buluştunuz kaptanımla yahu.en son buluşmak için cebellşiyodunuz.bu arada o gösterdiğin yerlerde yüzülüyomu kız.Amasra plajımı ora begum75

sen düğün dernek misaifir koştururken buluştuk dadlu bile yedik

İş yerinde hazırlarım da sıkıntı yoksa sade soda yeşil çay var ama limon yok limonsuz da ne kadar işe yarar bilmem 750 ml de ne var iç kafana hemen saat daha 3

limonu bugün alcan ya zaten yarın sabahta işyerinde yeşil çayı hazırla,ılıyınca dök içine sodayı,evdende yarım limon getir oldu bitti
içinde soda varya asitli asitli tuhaf bi tadı var işte ne bilem içiyom ama bana sor

öyle çok ünlü yiyeceği yok ahuu,salatası meşhurdur ama
balık mevsimi şimdi heryer taze balık ama lokantalarda kızartması var

gerçektende böyle süslü gelir ve çok lezzetlidir ama balık lokantasında yapıyolar

Eklentiler

• upload_2017-9-11_15-4-54.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 29

Aus gizli takipciniz olarak okuyorum burayi ve babanla aranizdakiler beni cok etkiliyor. Bazen biseler evet agir geliyor ama belliki pisman cok ve bunu da dile getiriyor bence artik affet sende cunku bi saniye sonra nolcagini hicbirimiz bilemeyiz. Bicogumuzun arayabilcegi bir babasi bile yok. Bugun benim babamin sesini duyamadan gecirdigim 5.yil. dusunsene 5 yildir bi kere bile sesini duymadim sarilamadim. Bunlari yasamadan onceki tum zamanin kiymetini bil (in). Senin hayatin tabiki ama oyle soylemek istedim

Kız bego siz ne zaman buluştunuz kaptanımla yahu.en son buluşmak için cebellşiyodunuz.bu arada o gösterdiğin yerlerde yüzülüyomu kız.Amasra plajımı ora begum75

antalyada buluştuk ahuu

plaj burası,burdan büyük görünüyor ama küçüktür plajı ama kalabalık kalmadı okullar açılınca herkes döndü,şimdi sakindir
o köprü kale içi denen yerde

senin kuzen işleri bozacak gibi gitmesen olmazmı sonra gidersin

Sodayla değişik hal almış olabilir merak ettim bakalım akşam deneyeceğim regli haftası bir olabilsem cumaya kadar da içsem iyi olurdu tam da metabolizma hızlanacak zaman

Selamlar herkese

Cumartesi menü bildirimim
Sabah
2 yumurtalı peynirli yeşil soğanlı dere otlu maydanozlu domatesli biberli omlet
1 salatalik
2 bardak çay

Ara
Sade türk kahvesi
1 kuru kayısı
4 tane çiğ badem

Akşam
Ton balıklı salata

Su 3 lt
Ausencia
nehirnil111 begum75

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…