- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
İş yerinde hazırlarım da sıkıntı yoksa sade soda yeşil çay var ama limon yok limonsuz da ne kadar işe yarar bilmembencede olabiler
ben 40 ladım bilem
iyi bakalım sen bi denebenim daha yarısı anca bitti içemezsem kalanını eve getircem
Alırım evet özellikle akşamları serin olur.karadeniz sonuçta.amasraya bu yıl ablamlar gitti çoook beğenmişler onlar bütün karadenizi gezdiler bu yıl ....mutlaka serin olur uzun kollu bişeyler alınır yanına
Kız bego siz ne zaman buluştunuz kaptanımla yahu.en son buluşmak için cebellşiyodunuz.bu arada o gösterdiğin yerlerde yüzülüyomu kız.Amasra plajımı orabegum75
Artık kalkıp iş yapmam lazım
AA yazmamışmıyım menümleahu senin bi 300 point var cumartesi ...
dün sporum bitti demişsin ama ne olduğunu yazmamışsın ya da ben kaçırmışım
İş yerinde hazırlarım da sıkıntı yoksa sade soda yeşil çay var ama limon yok limonsuz da ne kadar işe yarar bilmem750 ml de ne var iç kafana hemen saat daha 3
Ausencia Tamam kaptaniçem çok dikkat edicem inşallah ünlü yiyecekleri yoktur
cumaya da tartımı unutmam inşallah bana hatırlat kız tartını aldın mı diye mazallah.
Alırım evet özellikle akşamları serin olur.karadeniz sonuçta.
Allahını seven desin hele ... geçmişte nasıl bir menü paylaştı da kader ağlarını bugün hep geçmişi okuyamam üzerine kurdu
başlıyorum bir şey çıkıyor ... ne göreceğim de görmem engelleniyor acep
Şİmdi 2. kahvemle , umarım ve sanırım etraf süt limanken geldim ...
ha bu arada ... babam günlük aramasını yine yaptı ... bayramda bir kez 20 sn konuşmuştum ... başka da açmıyordum .
Açtım ...1 saate yakın konuştuk .Döktüm içimdekileri ... kırgınlığımı ..kızgınlığımı da ..
öyle işte ... ağladı ...
bende tabii ... o kadar ... en azından gece rüyalarıma girip girip durmaz , stresi sarmaz içimi .
bundan sonrası Allah kerim
Kız bego siz ne zaman buluştunuz kaptanımla yahu.en son buluşmak için cebellşiyodunuz.bu arada o gösterdiğin yerlerde yüzülüyomu kız.Amasra plajımı orabegum75
limonu bugün alcan ya zaten yarın sabahta işyerinde yeşil çayı hazırla,ılıyınca dök içine sodayı,evdende yarım limon getir oldu bitti
içinde soda varya asitli asitli tuhaf bi tadı var işte ne bilem içiyom ama bana sor
öyle çok ünlü yiyeceği yok ahuu,salatası meşhurdur ama
balık mevsimi şimdi heryer taze balık ama lokantalarda kızartması var
Eki Görüntüle 2043191
gerçektende böyle süslü gelir ve çok lezzetlidir ama balık lokantasında yapıyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?