Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bugun menu
Sabah 10.00
1 haslanmis yumurta
1 dilim beyaz peynir
5 zeytin
1 közlenmiş yeşil biber
Yeşillik
1 adet kızarmış form ekmek

Ara
8 badem
10 kuru üzüm

Aksam 17.30
1 adana
5 parca ciger
Bool salata

2.5 lt su .
120 dakika tempolu yürüyüş yapildi.
20 dakika eliptik ))
Ausencia ve Ahu060812

Sanirim ayagim sismeye basladi yine cok yordum yine ;((

Ya ne.tatlı benimki daha wrgen.degil ya yok öyle durumları yiyor iciyor yatiyor

Ahuya yaptığın yorum süper tam ausa göre:)

hadi bende çıktım ... bi okuyan da ecemavi aşağıda .... o beğenisiz sessiz sedasız geliyor
Unutuyorum okurken beğenmeyi yoksa beğeniyorum beğenmem mı hec

kuaföre geldim 90 tl de anlaştık
kısa saça nasıl olacak bakalım ombre

bekliyore ee şuan, yarın ne yemek götürsem diye düşünüyorum,,,?

çok sıkıcı ya ,
Güle güle kullan masumm

çocuklar annemde
eş annesinde
ben kuaförde

nasıl parça, pincik bir aile olduk yaw biz
Çocuklar büyüdükçe dahada kopuluyo

Fazla zorlama adaa
Spor yapicam diye sagligindan olma

puuuuuuuuuuuuuuuuufunu bekliyorum o zaman

sonradan açıklamamı yaptım ama cicim ... işte benim dilime düşmeye gör
Ahhh kaptanim bugun masumlada konustuk .... ben niye sahalara bi turlu dönemedim biliyormusun deli gibi diyet yapmistim bi dönem biliyorsun o kadar acliga spor yapan birinin coktan istedigi kiloyu gorurdu kacamaklarim ayda yilda birdi abarti degildi biliyorsun...

Boyle diyet yapıp istedigim kiloya dusemeyince inancimi yitirdim belkide.... simdi donup bakiyorum neler yemisim kabak , tonbalik , domates corba , tavuk kofte , lahana , lahmacun hafta sonlari..hep bunlari dönder dönder yemisim..

Simdi ton baliga elim gitmiyor inan boggg oluyorum keyifle diyet yapmak istiyorum boyle boggg olarak degil...

Simdi soyle yapacam iki ogun cissiz saglam yemek yiyecem aksam saat 5 ten sonra agzima bir findik bile atmayacam ...nasılsa sabah yiyebilmenin umuduyla uyuyacam ...

Gunluk sporumuda ekleyecem diyet degilde sağlıklı beslenme diyecem beynime boylesi daha iyi olacak insallah sonuc alirim..

Yok canıııım

Yaa urfaya gelsene Şimdilik urfadayız Allah nasip ederse seneye Ankara belki
Yaaa inşallah Ankara ya gelirsiniz Portakalım aslen nerelisin? Görev icabı mı oradasıniz canım? yaaa bakarsın çıkar geliriz Urfa'ya da, bu ara maşallah iyi geziyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…