Gözümşarjim
Hataylıyız aslen. Aynen görev icabı burdayız beş sene oldu. Artık gitme vakti geldi:) inşallah♡♡Yaaa inşallah Ankara ya gelirsiniz Portakalımaslen nerelisin? Görev icabı mı oradasıniz canım? yaaa bakarsın çıkar geliriz Urfa'ya da, bu ara maşallah iyi geziyoruz
Zumba 1 ile çarpılıyor yalnız yapma değmez benceBalığı biraz sindireyim yaparım kaptaniçemen bi sevdiğim zumba *3 dimi ? Bide ip atlayayım
Bizimki dört geceyi geçmez bacımahahahahahhahahhh çeyreğe çeyrek lazım ahum .... koskoca ahu çeyrekten kaçtı mı dedirtecen
sen tartını koy bacım ... kaç gün kalış ?
Zumba 3 kız ne biri öyle zor bi zanaati birle çarpmak ne haddimeHataylıyız aslen. Aynen görev icabı burdayız beş sene oldu. Artık gitme vakti geldi:) inşallah♡♡
Zumba 1 ile çarpılıyor yalnız yapma değmez bence
Ay Aus aynı olay banada oldu geçenlerde piknikte kadın soğuk soğuk bi öptü Sonra yarım saat geçti konuşunca aaa Ahu senmisin ben seni tanımadım deyip tekrar öptü
3 nohut heeeeeeeeeeedemek 3 nohut bu aus ne kaknem bişey yahu nohut saydırıyor he
menü güzel canım
oh oh Allah muhabbetinizi arttırsınkv den ne diyor efser , gelini günden güne fitleşiyor
içi dışı bir kadınmışbeni de dün gittiğim doğum gününde ... doğum günü olan çocuğun anneannesi tanımadı .. bende diyorum neden soğuk soğuk hoş geldin dedi kadın .. çok samimi değiliz tamam da , severdi beni yani sonra kızı ile geldi yanıma .... yahu ben seni tanımadım ya sen ne olmuşsun diye ...sarıldık öpüştük
Ada yeni taktiğin çok iyi olmuş bide öyle dene bakalım bence bu sefer işe yarar bir nevi if sayılır.yürütüş fazla olmuş ayağın ondan şişmiştir canım yürüyüşten çok eliptik yapsan oda mı ayağına baskı yapıyoBugun menu
Sabah 10.00
1 haslanmis yumurta
1 dilim beyaz peynir
5 zeytin
1 közlenmiş yeşil biber
Yeşillik
1 adet kızarmış form ekmek
Ara
8 badem
10 kuru üzüm
Aksam 17.30
1 adana
5 parca ciger
Bool salata
2.5 lt su .
120 dakika tempolu yürüyüş yapildi.
20 dakika eliptik))
Ausencia ve Ahu060812
Sanirim ayagim sismeye basladi yine cok yordum yine ;((
Ben olsam kesin uyurdum Banu.işleride sabaha azıcık erken kalkıp halletmeye çalışırdımAynen öyle begüm şuan eve gidince ismi yapsam , uyusam mı bilemedim yani az uyudum sallanıyorum şuan
rahatsız ettiyse içme canım.3 bardak maydanoz kürü icildi ve midem isyanlarda
afiyet bal şeker olsun .. gördüğün üzere sormuşsun ama dün hiç bir menüyü yorumlamadım çünkü yoktum
bugün menün güzel ..akşam bulgurda olsa dolma vs sevmem :)) ama seninkinin saati akşam bile değil daha
bi araya mesela o eriklerin yanına yoğurtta sıkışaydı ...
İnşallah kuzum yaa ne güzel olur gelsen burayaHataylıyız aslen. Aynen görev icabı burdayız beş sene oldu. Artık gitme vakti geldi:) inşallah♡♡
Zumba 1 ile çarpılıyor yalnız yapma değmez bence
İçmeyi sevmiyorum ama bende çok işe yarıyor ödem konusundarahatsız ettiyse içme canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?