ödem konusunda yeşil çayın üstüne tanımam. kesinlikle deneİçmeyi sevmiyorum ama bende çok işe yarıyor ödem konusunda
Bir de menü kondurayım şuracığa
Kahvaltı (07:30)
Kabaklı omlet
Az peynir
Nane,maydanoz
Öglen+Akşam (15:00)
3 kaşık kuru fasulye (kaptan bu hafta bakliyat deniyorum accık tartıma bi kötülüğü olmadı)
Salata
1 kase yogurt
Şu 3 lt
Spor:
120 dk yüzme =360
60 dk yürüyüş =120
Toplam = 480
Ausencia
Menüm az görünebilir ama sabahki omletim boldu. Dolu Dolu yeşim salatamı da yogurdumu da
Emzirdigim için icemiyorum canım yasakmış zayiflatma özelliği sutede geçiyormuşödem konusunda yeşil çayın üstüne tanımam. kesinlikle dene
Ayagima cook yüklenmisim eliptik de agri yapiyor kondisyon bisikleti deniyecem yarin..Ay Aus aynı olay banada oldu geçenlerde piknikte kadın soğuk soğuk bi öptü Sonra yarım saat geçti konuşunca aaa Ahu senmisin ben seni tanımadım deyip tekrar öptü
Ada yeni taktiğin çok iyi olmuş bide öyle dene bakalım bence bu sefer işe yarar bir nevi if sayılır.yürütüş fazla olmuş ayağın ondan şişmiştir canım yürüyüşten çok eliptik yapsan oda mı ayağına baskı yapıyo
Ben olsam kesin uyurdum Banu.işleride sabaha azıcık erken kalkıp halletmeye çalışırdım
Akşam 8 gibi açlık vuruyor. Hemen bi kahve patlatıyorum. Tek sıkıntı ben denizdeyken evde pişen kekler gözlemeler. Annemler tatilde diyet yapmıyor galibagece yatana kadar acıkmıyor musun hayriş?
offf o kötü işteAkşam 8 gibi açlık vuruyor. Hemen bi kahve patlatıyorum. Tek sıkıntı ben denizdeyken evde pişen kekler gözlemeler. Annemler tatilde diyet yapmıyor galiba
Öyle bisey yoh ben baktımofff o kötü iştegidip şu diyet gözleme tariflerine bakayım
Mortim @saydın78 yapınca 1 le çarpsak nooolur sanki ahu kaptanZumba 3 kız ne biri öyle zor bi zanaati birle çarpmak ne haddime
Afiyet olsun mortim öğlen menülerin cezbediyor beni hepMenümü yazayım da sporuma geçeyim
Sabah
1t.k. tereyağı ile tavada 2 yumurta
Biraz peynir 3 zeytin
1 yeşil 1 kırmızı biber
2 salatalık 1 çeri domates 1 ceviz
Yeşil çay
Öğlen
1 bardak süt 2 ad. 25 gr.lık diyet bisküvi
Akşam
1 ızgara çipura
Bol soğan ve yeşil salata 1 demette roka
Limonlu 4 kalorilik sodamı içerim şimdi
Gece
Yeşil çay içip yediklerimi hazmettim mi tamamdır
Sporu toplu yazarım bitince
Su: 2-2,5 lt.
Ausencia Ahu060812 mortim Munzevi Zencefil
Listemde öğlen böyle kuzum bu aralarMortim @saydın78 yapınca 1 le çarpsak nooolur sanki ahu kaptan
Afiyet olsun mortim öğlen menülerin cezbediyor beni hep
Bi de zayifladigimdan beri feylesof cok kiskanmaya başladı. Kısıtlama gibi değil de geçen gün birkaç kilo alsan mı. Manken mi olacak dedi ama biraz sert geldi. Ya da ben alinganım aboo... işimiz var ha
Göbeğim çatladı şu kiloya gelene kadar. De get hele
Ben de bugun chiali yogurt goturdum ama eksimisti biraz yiyemedim. Gercekten disarida saglikli biseyler bulmak zor. Bazen marulunu dogfar bi kaba koyarsin, bi de ton baligi acarsin mis gibi olur. Bu da iyi bencekızlar a101 den aldım 450 gr içinde 29 adet var 100 gr köftenin kh değeri 10 çok değil yani , içinde azıcıkta bulgur varmış sonradan fark ettim ama kurtarıcı olur arada benim için
2 kutuda ayran aldım yanına yaring öğlen için, ha ır iyi değil tabiki ama olmayınca yemek kurtarıyor insanı
bugün bi salata yediler yeminle 20 TL tavuklu ve tonbalikli ama değmez
Tepemin tasını attırma 40 kiloya düşerim demişim tel de. Nası gaza geldiysemOoo daha cok kiskanacak desene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?