Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bir de menü kondurayım şuracığa
Kahvaltı (07:30)
Kabaklı omlet
Az peynir
Nane,maydanoz

gece yatana kadar acıkmıyor musun hayriş?

Ayagima cook yüklenmisim eliptik de agri yapiyor kondisyon bisikleti deniyecem yarin..

offf o kötü işte gidip şu diyet gözleme tariflerine bakayım
Öyle bisey yoh ben baktım
Olan da bildiğimiz gözleme tadını vermez. Onlar yedikçe beni afakanlar basıyor. Bi de akşam babamın tansiyonu çıktı. Kuru fasulye yanına bi dolu tabak pilav. Öncesinde gözleme. Akşam da kardeşim pasta istemişti. Koca bir dilim pasta yemiş peder bey. Tansiyon fırlamış... kızdım ben de. 60 yaşında adamsın ne yapıyorsun çocuk gibi şunu ye bunu yeme mi diyelim diye...
Hele anam iyice cozuttu bu ara.
Accık dedikodularını yapayım

Zumba 3 kız ne biri öyle zor bi zanaati birle çarpmak ne haddime
Mortim @saydın78 yapınca 1 le çarpsak nooolur sanki ahu kaptan

Afiyet olsun mortim öğlen menülerin cezbediyor beni hep

Bi de zayifladigimdan beri feylesof cok kiskanmaya başladı. Kısıtlama gibi değil de geçen gün birkaç kilo alsan mı. Manken mi olacak dedi ama biraz sert geldi. Ya da ben alinganım aboo... işimiz var ha
Göbeğim çatladı şu kiloya gelene kadar. De get hele

Mortim @saydın78 yapınca 1 le çarpsak nooolur sanki ahu kaptan

Afiyet olsun mortim öğlen menülerin cezbediyor beni hep
Listemde öğlen böyle kuzum bu aralar biraz revize ediyorum menüleri
buda zumba için puan kıtlığına gelsin

spor 30 dk yürüyüş 60 puan
30 dk egzersiz 90 puan
5 dk zumba 15 puan
20 dk callan 60 puan

toplam 225 puan
Ahu060812 Ausencia canım mortim @saydın78

Yaaa ben zumba yapamıyorum. vücudum kaskatı oluyor.Zaten oynama vs hayatta sevmem. hahahahah çok güldüm kendime yaa beş dk da bıraktım

kızlar a101 den aldım 450 gr içinde 29 adet var 100 gr köftenin kh değeri 10 çok değil yani , içinde azıcıkta bulgur varmış sonradan fark ettim ama kurtarıcı olur arada benim için

2 kutuda ayran aldım yanına yaring öğlen için, ha ır iyi değil tabiki ama olmayınca yemek kurtarıyor insanı

bugün bi salata yediler yeminle 20 TL tavuklu ve tonbalikli ama değmez

Ooo daha cok kiskanacak desene

Ben de bugun chiali yogurt goturdum ama eksimisti biraz yiyemedim. Gercekten disarida saglikli biseyler bulmak zor. Bazen marulunu dogfar bi kaba koyarsin, bi de ton baligi acarsin mis gibi olur. Bu da iyi bence

Eveeet sporuma eşim tarafından veto yedim maalesef
Yanında oturmalıymışım, bugün yorulmuşum üzgünüm Ausencia Ahu060812 mortim Munzevi Zencefil sadece 40 dakika tempolu yürüyüş 80 puan
Bu arada eşimin spor yapmama karşı gelmesindeki bir sebepte yarın aylardır evinde olmayan yalnız yaşayan kalça kırığı olan dedemin evini temizlemeye gideceğiz, yarın çok yorulacaksın dinlen demesi üzerine spor yapamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…