- 13 Ağustos 2017
- 2.612
- 14.467
- 158
Oturmamış bak helespor 30 dk yürüyüş 60 puan
30 dk egzersiz 90 puan
5 dk zumba15 puan
20 dk callan 60 puan
toplam 225 puan
@Ahu060812Ausencia canım mortim @saydın78
Yaaa ben zumba yapamıyorum.vücudum kaskatı oluyor.Zaten oynama vs hayatta sevmem. hahahahah çok güldüm kendime yaa beş dk da bıraktım
Hahahah cok iyi yaaaTepemin tasını attırma 40 kiloya düşerim demişim tel de. Nası gaza geldiysem
Menüm:
Kahvaltı-08.00
1 dilim tam buğday ekmeği
1 kk light beyaz peynir
4 zeytin
Domates-salatalık
Ara öğün-10.30
10 badem
2 kuru kayısı
Öğle-12.45
1/2 kase mercimek çorba
1 kase kadar ekşili köfte
3 yemek kaşığı bulgur pilavı
Salata-yoğurt
Akşam-17.30
2 yemek kaşığı taze fasulye
1 tabak taze börülce salatası (yağsız)
Su 1.7 litreAusencia Nefs (mortim)
Simdi ilk sayfaya baktim , canim sen 20 kilo mu verdin nazar degmesin, kac ay surdu pekiTepemin tasını attırma 40 kiloya düşerim demişim tel de. Nası gaza geldiysem
Onada mazeretim var dizlerim fena ayrıca evde duracak zaman olsa zati yürüyüşe gaçarım .
lütfen gırkiki yaşında oldugumu unutmayın
Fırsat olsa heç bakmıycam lokale gidicem valla
Onada mazeretim var dizlerim fena ayrıca evde duracak zaman olsa zati yürüyüşe gaçarım .
lütfen gırkiki yaşında oldugumu unutmayın
Fırsat olsa heç bakmıycam lokale gidicem valla
Cok tatlisiniz ya. Rekabet kizisti desenize
Benimde Gırk yaşında (hatta yariladim bilem) olduğumu hatirlatirimm..
Bende ekimde bitirmek istiyorum inşallahSağol kuzum. 22 kilo oldu. Aslında geçtiğimiz marttan beri ugrasiyordum ama 2 ay hiç vermedim sanıyorum. Tartilmadim o ara pek... Meta durmuştu. Mayısta vermeye başladım işte eylül oldu. Inşallah ekimde de bitiririm 55 le. Darısı burdaki tüm arkadaşlarıma olsun.
nar_cicegim
Iyi ki pes etmemissin canim. 2 ay az degil. Bedeninle olan savasi ruhun kazanmis. Acep ben ne zaman 60 olurum ki. En son universitede 60 kiloydumSağol kuzum. 22 kilo oldu. Aslında geçtiğimiz marttan beri ugrasiyordum ama 2 ay hiç vermedim sanıyorum. Tartilmadim o ara pek... Meta durmuştu. Mayısta vermeye başladım işte eylül oldu. Inşallah ekimde de bitiririm 55 le. Darısı burdaki tüm arkadaşlarıma olsun.
nar_cicegim
Yaa bu çok iyiydi önce sohbet sonra ver coşkuyu uuuuuuyalova geceleri diyorummmmm
evde durduğumu var anacım onunhe ama c planı olarak gittiği günlerde sohbetlerde ..haydi hanımlar yedik içtik şimdi spor zamanı diyerek bi akım başlatabilir aeben
Sevgili rakibemsuspushanimcim bugunlerde nickin gibi cok suspus gordum seni. Nickini degissek .mi "susmazhanimcim" nasil
Neredesin tatlim gel gayri
Ne dersinAusencia
Sağol kuzum. 22 kilo oldu. Aslında geçtiğimiz marttan beri ugrasiyordum ama 2 ay hiç vermedim sanıyorum. Tartilmadim o ara pek... Meta durmuştu. Mayısta vermeye başladım işte eylül oldu. Inşallah ekimde de bitiririm 55 le. Darısı burdaki tüm arkadaşlarıma olsun.
nar_cicegim
Cok tatlisiniz ya. Rekabet kizisti desenize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?