Ben de bugun chiali yogurt goturdum ama eksimisti biraz yiyemedim. Gercekten disarida saglikli biseyler bulmak zor. Bazen marulunu dogfar bi kaba koyarsin, bi de ton baligi acarsin mis gibi olur. Bu da iyi bence
Biz rakip degulduk ama fena fikir değil
Yaşı yaşıma uygunAusencia haftaya beni aeben le morti yapp...
Ne dersinaeben
GunesinKizi35 bu atom karinca beni demolorize ediyoreee
Yaa benimde tartı sinbo. Başka yerde hiç tartılmadım açıkçası. Hep kendi tartımda.çok açım şuandev asa sesler yükseliyor karnımdan
sinbo 400_500 gr fazla tartiyor sanırım
anacım sende çok narinmişsin anan seni pamuklarda mı büyüttü ki
çok açım şuandev asa sesler yükseliyor karnımdan
sinbo 400_500 gr fazla tartiyor sanırım
Ne kadar büyük sevap mortican. Tabi puanı burda değil ahirette. :)Eveeet sporuma eşim tarafından veto yedim maalesef
Yanında oturmalıymışım, bugün yorulmuşumüzgünüm Ausencia @Ahu060812 mortim Munzevi Zencefil sadece 40 dakika tempolu yürüyüş 80 puan
Bu arada eşimin spor yapmama karşı gelmesindeki bir sebepte yarın aylardır evinde olmayan yalnız yaşayan kalça kırığı olan dedemin evini temizlemeye gideceğiz, yarın çok yorulacaksın dinlen demesi üzerine spor yapamadım
vallahi hiç yapmayacağım demiştim amaOturmamış bak hele
68 cıvari canım .
Şimdi dedin hoşbulduk canım
Valla hiç de narin degulum bikerem.
Anam beni cali cirpida buyutmus olsaydida sana yetisemezdim....
Yiğidi öldür hakkını ver misali helâl olsun kuzum maşallah hem menün hem sporun üst seviyede..
68 cıvari canım .
Benim diyet maceralarım hiç bitmez hep bi 5 kilom vardır ama fazlası olmaz çünki burdan hiç ayrılmam hep frene basılıdır ayagım yoksam oooo
Nefs sendemi ankaradasın ?
anacım sende çok narinmişsin anan seni pamuklarda mı büyüttü ki
Ben dogdugumda çok çok kucukmusum, ölür demişler, büyükbabam halaa anlatır kumanda kadardin serçe parmağın kibrit çöpü kadardı der
O yuzden pamuk içinde buyutmusler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?