Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ne kadar büyük sevap mortican. Tabi puanı burda değil ahirette. :)

vallahi hiç yapmayacağım demiştim ama sen spor deyince hırslandım
Sağol canımcım inşallah :)
Hırslandırdım seni demi ohh ne güzel sayemde spor yaptın fena mı

Canım 3-4 aydır şehir dışında teyzemdeydi. Orada ortaya çıktı iki ay kadar önce. Yaşa bağlı kemikleri güçsüz ondan olmuş annemlere de arabayla 20 dk falan. Gidip geliyorlar zaman zaman. Yalnız evde ama boş bırakmakmamaya çalışıyoruz elimizden geldiğince.
Amin kuzum. Allah razı olsun desin yeter bir o kaldı büyüğümüz başımızda. Allah'ım başımızdan eksik etmesin

Amin canım Rabb'im feraha çıkarsın sizi. Ne sıkıntınız varsa çözüme ulaştırsın inşallah

Kuzum Rabbim huzur versin...
Olur dönem dönem her ailede eşler arasında inşallah en hayırlı şekilde sonuclanir..

Amin canım....

herkesler iyi geceler öpücüğünü kondurmuşken geldim

ada81 menün çok güzel ... sporun şahane canım da ayağın yine sos vermiş , dikkat kuzum .

Kajupi zeytin incir kürün hayırlı olsun ... akşam mantı bir kaşıkta olsa ...zaten yemek saatin çok geç olduğu için fazla olmuş.

60kiloyum fulyacım ..hatayı biliyorsun 20:40 ..fazla ... bunları biraz kesebilirsen gelecek o 75

saydin78 senin de menün güzeldi ...spor sabote edilmiş okudum ... ne diyeyim .... kıyamıyor sana eşinde .... yorulmam yahu kendini daha iyi hissediyorum spor yapınca diyeydin ...sende hemen pes etmişsin :))

Dam güzeli iğdem igdedali menü spor tamam da özledimmmmmmmmm beeee çoooooooooh hem de ... benim dr işi önümüzdeki haftaya kuzu kolonoskopi olacak ...
Bakliyat yarıyorsa da ne mutlu valla ... temizinden doymaca demek :)

GunesinKizi35 canım ilk kez bir öğünün gözüme çok geldi ...bende şaşırdım ... öğle öğünü ...
hoş sen yesen de sporla yakıyorsun da

caytabagi canım senin de menü iyi ... ama sen de özlendin ... hadi bitsin bu hasretlik . 240 ları rutin olarak ekliyorum ben ... net işini hallet bir an önce inşallah ... cumayı da sakın unutma ... 59 gelecen artık

@Portakal Sulu Ordek ne güldüm yahu .... senin zumba da 5 le çarpılsın mı hepi toğu 5 dk sürmüş zaten .... saydin78 ı 0.25 le çarparız

nar_cicegim sen ilk sayfaya baktım yazınca farkettim ki ben sayfayı güncellemeyi unutmuşum bu hafta sonu yarın hatırlatın bana ... ve evet suspushanimcim nisadan harbiden çıt yok .... misafirim var diyordu cuma günü ... yatılı mıydı acaba ?

Nefs aeben e düello teklifinin kanımı kaynattı pek beğendim ... şahane bi şey olacak sanki

Bonus sıkıntı her ne ise ve her kim yaşıyorsa ...Rabbim gönlüne ferahlık ...işlerine kolaylık nasip etsin ...
sende kafa toplayaınca bildiirmlerini unutma diye de araya sıkıştırayım

@masumm saçlarının fotosunu at bana ...merak ettim .

@MiuLego

@White1989 sizlere de iyi geceler dileyeyim gece tayfası olarak görüm sizi de ...

hadi bakalım aus iyi geceler diler ...
sabah giremem ... belki erken bir günaydın bırakırım ... sonra epey bir yokum .
şimdiden haber vereyim ... okuyan okumayana iletir :)
önce hastaneye dr un verdiği tahlilleri yaptırmaya , ordan arkadaşa kahvaltıya geçeceğim ...
çarşı pazar derken taa akşam da gelebilirim ...öğleden sonra da...

Şimdilik öpüldünüz kocaman

Salı ... çarşamba ... perşembe ... geri sayımın son 3 günü unutmayalım e miii

Kız ben yürek mi yedim senle yarışayım
Zumba zor zanaat kuzum ben de yapamıyorum hemen kesiliyorum

Hayirli sabahlar

Cok yorgundum uyumusum.
Dun aklim gitti randevuyu once 11 ine alip sonra 12 sine diye degistigimi unutup hastaneye gittim. Geri dondum tabi.
Bugun tekrar gidicem.
Yarinda diyetisyene gidicem.
Ne tesaduftur ayni saatlere esimdw babasina randevu almis hastane icin.
Buyuk ihtimal birlikte gidicez benim icin sorun degil elini operim konusurumda karsi tarafi bilmiyorum.

Ausencia pek sevgili kaptanim....
Sen bu satirlari okurken ben napiyor olucam allah bilir.
Ozur dileyerek affina siginarak pazar aksamini ve pazartesi gununu yok saymak istiyorum.

Dunden elimde kalan:

15 dk lesli
40 dk tempolu yuruyus.

Telefonun adim sayari 2. Kez 10 bini gecti.
Daha cok 10 bine cikicam insallah.

Dun kizimi ana sinifina goturdum 1 saatti zaten hepsini durmadi bile iyi guzel gecti.

Canım inşallah herşey dahada güzel olur

Övgü dersin artık içe duran şefaf duygularmı bilmem ama her neyse çok güzel şeyler duydum mutlu oldum
Tabi beni görmeyenler görtükten sonraki kilo farkı 22 kilo kuzum normal tepki vermeleri

Maşallah canım çok güzel vermişsin

Selammm

Sabah: portakal,1dl ekmek

11:00 wasa

13:00 yumurta,portakal,yoğurt,1 dl ekmek

16:00 nar suyu

18:30 4 çatal hindi,yoğurt,2 parça kavun,1 wasa

30 dk yürüyüş

Süper hulyacim devam

Kızlaaaar nasılsınız

İyiyiz canım hamdolsun sen nasılsın
Bütün Gırk yaş üstüne sevgiler ♡♡♡♡

Sevgiler bizden canım

Canım inşallah herşey dahada güzel olur

Maşallah canım çok güzel vermişsin

Süper hulyacim devam

İyiyiz canım hamdolsun sen nasılsın

Sevgiler bizden canım

Aminnn fatma aminnn . Inşallah hepimiz için hep daha güzeli olsun

Ausencia pek sevgili kaptanim....
Sen bu satirlari okurken ben napiyor olucam allah bilir.
Ozur dileyerek affina siginarak pazar aksamini ve pazartesi gununu yok saymak istiyorum.

Dedi ve sıyrıldı ... eee güzel.
Toparlayacağına eminsin sanırım cumaya kadar ... o da güzel .

Yoksa sadece bana değil ,arkadaşlarına da yaz ... siz bu kadar gayret ederken ben 2 gün menü veremeyecek şekilde yedim .. cuma günü için kusura bakmayın diye .

Gece gündüz burdayım bonus .. bana artık bunlarla gelme lütfen ya .. ben seni tanıdım sende beni tanı.

Hiç tahammülüm yok .
2 gün boyunca sürekli yemedin sonuçta .
Yazarsın menünü ... dersin aus şu şu fazla oldu ... telafisi de bu oldu diye .
Böyle bilinmez ... deli gibi yemiş ... hiç diyeti umursamamış ... takımı aklına dahi getirmemiş imajı ile yazmayın bana.
Yazmayın lütfen. O kadar beynime vuruyor ateşi okuyunca.
Valla bak ...canıma kastınız bana garezinizin yoksa yapmayın .

Yaz sende menülerini ... eminim kiiii .... bu kadar kötü bi tablo yok . Eminim bi iki parça kaçamak dışında menülerin temiz ...
Eminim bi çok şeye elin burayı düşünerek gitmedi.

O yüzden hiç sorma menümü....
Demeyin bana .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…