Annemin demesine gore 8 ayligim, 9 a girmedim diyoErken mi dogmussun canım.
Genelde ölür dedikleri yaşıyor hemde daha hızlı gelişerek...
Sağol canımcım inşallah :)Ne kadar büyük sevap mortican. Tabi puanı burda değil ahirette. :)
vallahi hiç yapmayacağım demiştim amasen spor deyince hırslandım
Canım 3-4 aydır şehir dışında teyzemdeydi. Orada ortaya çıktı iki ay kadar önce. Yaşa bağlı kemikleri güçsüz ondan olmuşsaydin78 portakalın alintisinda gördüm...
Dedene Rabbim en hızlı şekilde Şifa versin.
Ne zor hayatlar var.
Bakanı var mı?
Yanlız yaşıyor demişsin o durumda nasıl yaşıyor.
Seninde yaptıklarını kat kat karşına çıkarsın Mevlâm
Amin canım Rabb'im feraha çıkarsın sizi. Ne sıkıntınız varsa çözüme ulaştırsın inşallahIyi aksamlar
Dun aksamdan beri bir sıkıntı icindeyiz ailevi olarak. Tersimiz döndü desem yeri.
Bu sefer ben degilim :)
Mideme bisey islemiyor delice agriyor yaniyor.
Allahim nerde huzursuz ev mutsuz eşler varsa sen sorunlarina yardimci ol muhabbet ver...amin
Hep sen geldin aklima
@eflalim
Iyi aksamlar
Dun aksamdan beri bir sıkıntı icindeyiz ailevi olarak. Tersimiz döndü desem yeri.
Bu sefer ben degilim :)
Mideme bisey islemiyor delice agriyor yaniyor.
Allahim nerde huzursuz ev mutsuz eşler varsa sen sorunlarina yardimci ol muhabbet ver...amin
Hep sen geldin aklima
@eflalim
Amin canım....Canım 3-4 aydır şehir dışında teyzemdeydi. Orada ortaya çıktı iki ay kadar önce. Yaşa bağlı kemikleri güçsüz ondan olmuşannemlere de arabayla 20 dk falan. Gidip geliyorlar zaman zaman. Yalnız evde ama boş bırakmakmamaya çalışıyoruz elimizden geldiğince.
Amin kuzum. Allah razı olsun desin yeterbir o kaldı büyüğümüz başımızda. Allah'ım başımızdan eksik etmesin
Kız ben yürek mi yedim senle yarışayımDama çıktım burdan çok güzel çekiyor net ilginç bi şekildee bi de rahat olmuyor.
Ausencia senin sağlık şeysi noldu iyisin mi ?
Ben iyiyim ama biraz daha ara verirsem psikolog olduğumu unutacam az kaldı
Çarşamba günü yolcuyum sivasa kısmetse. Bugün de eskilerden bi arkadaşım geldi bu taraflara. Tüm gün onlaydık.
Ahu060812 duyduğuma göre korkuyormussun sen hayırdır
Herkescikler iyidir inşallah
Zumba zor zanaat kuzum ben de yapamıyorum hemen kesiliyorum
Allahını seven desin hele ... geçmişte nasıl bir menü paylaştı da kader ağlarını bugün hep geçmişi okuyamam üzerine kurdu
başlıyorum bir şey çıkıyor ... ne göreceğim de görmem engelleniyor acep
Şİmdi 2. kahvemle , umarım ve sanırım etraf süt limanken geldim ...
ha bu arada ... babam günlük aramasını yine yaptı ... bayramda bir kez 20 sn konuşmuştum ... başka da açmıyordum .
Açtım ...1 saate yakın konuştuk .Döktüm içimdekileri ... kırgınlığımı ..kızgınlığımı da ..
öyle işte ... ağladı ...
bende tabii ... o kadar ... en azından gece rüyalarıma girip girip durmaz , stresi sarmaz içimi .
bundan sonrası Allah kerim
Övgü dersin artık içe duran şefaf duygularmı bilmem ama her neyse çok güzel şeyler duydum mutlu oldum
Tabi beni görmeyenler görtükten sonraki kilo farkı 22 kilo kuzum normal tepki vermeleri
Selammm
Sabah: portakal,1dl ekmek
11:00 wasa
13:00 yumurta,portakal,yoğurt,1 dl ekmek
16:00 nar suyu
18:30 4 çatal hindi,yoğurt,2 parça kavun,1 wasa
30 dk yürüyüş
Kızlaaaar nasılsınız
Bütün Gırk yaş üstüne sevgiler ♡♡♡♡
Canım inşallah herşey dahada güzel olur
Maşallah canım çok güzel vermişsin
Süper hulyacim devam
İyiyiz canım hamdolsun sen nasılsın
Sevgiler bizden canım
Ausencia pek sevgili kaptanim....
Sen bu satirlari okurken ben napiyor olucam allah bilir.
Ozur dileyerek affina siginarak pazar aksamini ve pazartesi gununu yok saymak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?