GunesinKizi35 canım ilk kez bir öğünün gözüme çok geldi ...bende şaşırdım ... öğle öğünü ...
hoş sen yesen de sporla yakıyorsun da
herkesler iyi geceler öpücüğünü kondurmuşken geldim
ada81 menün çok güzel ... sporun şahane canım da ayağın yine sos vermiş , dikkat kuzum .
@Kajupi zeytin incir kürün hayırlı olsun ... akşam mantı bir kaşıkta olsa ...zaten yemek saatin çok geç olduğu için fazla olmuş.
@60kiloyum fulyacım ..hatayı biliyorsun 20:40 ..fazla ... bunları biraz kesebilirsen gelecek o 75
saydin78 senin de menün güzeldi ...spor sabote edilmiş okudum ... ne diyeyim .... kıyamıyor sana eşinde .... yorulmam yahu kendini daha iyi hissediyorum spor yapınca diyeydin ...sende hemen pes etmişsin :))
Dam güzeli iğdem @igdedali menü spor tamam da özledimmmmmmmmm beeee çoooooooooh hem de... benim dr işi önümüzdeki haftaya kuzu kolonoskopi olacak ...
Bakliyat yarıyorsa da ne mutlu valla ... temizinden doymaca demek :)
GunesinKizi35 canım ilk kez bir öğünün gözüme çok geldi ...bende şaşırdım ... öğle öğünü ...
@caytabagi canım senin de menü iyi ... ama sen de özlendin ... hadi bitsin bu hasretlik . 240 ları rutin olarak ekliyorum ben ... net işini hallet bir an önce inşallah ... cumayı da sakın unutma ... 59 gelecen artık
@Portakal Sulu Ordek ne güldüm yahu .... senin zumba da 5 le çarpılsın mıhepi toğu 5 dk sürmüş zaten .... saydin78 ı 0.25 le çarparız
@nar_cicegim sen ilk sayfaya baktım yazınca farkettim ki ben sayfayı güncellemeyi unutmuşum bu hafta sonuyarın hatırlatın bana ... ve evet @suspushanimcim nisadan harbiden çıt yok .... misafirim var diyordu cuma günü ... yatılı mıydı acaba ?
Nefs aeben e düello teklifinin kanımı kaynattı pek beğendim ... şahane bi şey olacak sanki
@Bonus sıkıntı her ne ise ve her kim yaşıyorsa ...Rabbim gönlüne ferahlık ...işlerine kolaylık nasip etsin ...
sende kafa toplayaınca bildiirmlerini unutma diye de araya sıkıştırayım
@masumm saçlarının fotosunu at bana ...merak ettim .
@MiuLego
@White1989sizlere de iyi geceler dileyeyim gece tayfası olarak görüm sizi de ...
Annemin demesine gore 8 ayligim, 9 a girmedim diyo
Hızlı buyumesemde zayıflama topigine girecek kadar tontikledim
Canım dedim demez miyim? 2 kez spora yeltendim soluğu yanımda aldı takipteydiherkesler iyi geceler öpücüğünü kondurmuşken geldim
ada81 menün çok güzel ... sporun şahane canım da ayağın yine sos vermiş , dikkat kuzum .
@Kajupi zeytin incir kürün hayırlı olsun ... akşam mantı bir kaşıkta olsa ...zaten yemek saatin çok geç olduğu için fazla olmuş.
@60kiloyum fulyacım ..hatayı biliyorsun 20:40 ..fazla ... bunları biraz kesebilirsen gelecek o 75
saydin78 senin de menün güzeldi ...spor sabote edilmiş okudum ... ne diyeyim .... kıyamıyor sana eşinde .... yorulmam yahu kendini daha iyi hissediyorum spor yapınca diyeydin ...sende hemen pes etmişsin :))
Dam güzeli iğdem @igdedali menü spor tamam da özledimmmmmmmmm beeee çoooooooooh hem de... benim dr işi önümüzdeki haftaya kuzu kolonoskopi olacak ...
Bakliyat yarıyorsa da ne mutlu valla ... temizinden doymaca demek :)
@caytabagi canım senin de menü iyi ... ama sen de özlendin ... hadi bitsin bu hasretlik . 240 ları rutin olarak ekliyorum ben ... net işini hallet bir an önce inşallah ... cumayı da sakın unutma ... 59 gelecen artık
@Portakal Sulu Ordek ne güldüm yahu .... senin zumba da 5 le çarpılsın mıhepi toğu 5 dk sürmüş zaten .... saydin78 ı 0.25 le çarparız
@nar_cicegim sen ilk sayfaya baktım yazınca farkettim ki ben sayfayı güncellemeyi unutmuşum bu hafta sonuyarın hatırlatın bana ... ve evet @suspushanimcim nisadan harbiden çıt yok .... misafirim var diyordu cuma günü ... yatılı mıydı acaba ?
Nefs aeben e düello teklifinin kanımı kaynattı pek beğendim ... şahane bi şey olacak sanki
@Bonus sıkıntı her ne ise ve her kim yaşıyorsa ...Rabbim gönlüne ferahlık ...işlerine kolaylık nasip etsin ...
sende kafa toplayaınca bildiirmlerini unutma diye de araya sıkıştırayım
@masumm saçlarının fotosunu at bana ...merak ettim .
@MiuLego
@White1989sizlere de iyi geceler dileyeyim gece tayfası olarak görüm sizi de ...
Aa görmemişim kusuruma bakma bacımAynen diyet hayat tarzı olmazsa ooo almak iki güne bakar..
Ben sana haftaya mortilik teklifinde bulundum onu gördün mü ?
Evet canım Ankara dayım...
rabbım sıkıntı neyse bi kapı açar inş bonus can ...Iyi aksamlar
Dun aksamdan beri bir sıkıntı icindeyiz ailevi olarak. Tersimiz döndü desem yeri.
Bu sefer ben degilim :)
Mideme bisey islemiyor delice agriyor yaniyor.
Allahim nerde huzursuz ev mutsuz eşler varsa sen sorunlarina yardimci ol muhabbet ver...amin
Hep sen geldin aklima
@eflalim
Allah şifa versin saydınım ...Canım 3-4 aydır şehir dışında teyzemdeydi. Orada ortaya çıktı iki ay kadar önce. Yaşa bağlı kemikleri güçsüz ondan olmuşannemlere de arabayla 20 dk falan. Gidip geliyorlar zaman zaman. Yalnız evde ama boş bırakmakmamaya çalışıyoruz elimizden geldiğince.
Amin kuzum. Allah razı olsun desin yeterbir o kaldı büyüğümüz başımızda. Allah'ım başımızdan eksik etmesin
Iyi aksamlar
Dun aksamdan beri bir sıkıntı icindeyiz ailevi olarak. Tersimiz döndü desem yeri.
Bu sefer ben degilim :)
Mideme bisey islemiyor delice agriyor yaniyor.
Allahim nerde huzursuz ev mutsuz eşler varsa sen sorunlarina yardimci ol muhabbet ver...amin
Hep sen geldin aklima
@eflalim
Tebrik ederim canımSpor bildirimlerim
CUMA
Tempolu yürüyüş 140 dk
140 ×2= 280
Lesli 45 dk
45×2= 90
Egzersiz 40 dk
40×3=120
TOPLAM = 490 point
CUMARTESİ
Lesli 30 dk 30×2=60
Egzersiz 30 dk 30×3= 90
Yürüyüş = 50 dk
Tempolu yürüyüş 100 dk
100×2=200
TOPLAM = 400 point
PAZAR
Lesli 45 dk 45×2=90
Egzersiz 20 dk 20x3= 60
Tempolu yürüyüş 80 dk
80×2=160
Yürüyüş 30 dk
TOPLAM : 420 point
PAZARTESI
Tempolu yürüyüş 130 dk
130 ×2= 260
Lesli 45 dk 45×2= 90
Yürüyüş 50 dk
Egzersiz 20 dk 20×3= 60
TOPLAM = 460 point
Ausencia
begum75
nehirnil111
Hayırlı sabahlar ahali
Her sabah yeni umutlar yeni başlangıçlar ne güzel , Rabbım bizlere ne lutüflar veriyor ...
bonuscan sıkıntın neyse uçsun gitsin tez zamanda çözülsün inşallah
bazen oluyo böyle üst üste de geliyo ama her darlığın bi varlığıda oluyo sen üzülme
Günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?