Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Benim de kanim kaynadi ama aeben ne der bakalım

Canım dedim demez miyim? 2 kez spora yeltendim soluğu yanımda aldı takipteydi
Zumba notunuza da teessüf ederim şekerim

Aynen diyet hayat tarzı olmazsa ooo almak iki güne bakar..
Ben sana haftaya mortilik teklifinde bulundum onu gördün mü ?
Evet canım Ankara dayım...
Aa görmemişim kusuruma bakma bacım
Tabiki olur . Bu hafta şimdiden yenildim zati hülyanın portakillerine

Lakin haftaya ecemavi lede morti olucam . Senin mahsuru yoksa .
İlk kez iki kişiyle morti olucam bu arada işim zor yane

rabbım sıkıntı neyse bi kapı açar inş bonus can ...
Hayat zor hep diyorumya buraya herşeyi yazmıyoruz , kimsenin derdi bi diğerine benzemez .
Sınav dünyası işte , herşey yolunda olsa zaten demekki sınava girmeye layık bile bulunmuyoruz .
Allah kolaylık versin hepimize, aminn .

Allah şifa versin saydınım ...
Yaşlılık zor ...

bonuscan sıkıntın neyse uçsun gitsin tez zamanda çözülsün inşallah
bazen oluyo böyle üst üste de geliyo ama her darlığın bi varlığıda oluyo sen üzülme

Tebrik ederim canım vallahi boş günün yok olmadığı gibi acayip güzel sporların var gününün en az 2 saatini spora ayırman harika bir şey keşke benimde biraz zamanım olsaydı Dün akşam eve gittim saat 7 yemekleri yaptım bittiğinde saat 8 falandı eşim yedi babannesine götürdü annesi burada olmadığı içindünden yıkadığım çamaşırlarım vardı onları katladım mutfağı toparladım fırını falan sildim 1 makine çamaşır attım o yıkanırken yarım saat falan pilates yaptım onları astım saat 12 olmuştu uyumuşum gel de spor yap

Ausencia kaptanım dün ki sporum 30 dakika pilates yukarıda megiye yazdığım gibi spora zamanım kalamadı ev işi yaptım oturmadım da yerimde ama Dün menüm aynı şekildeydi sadece o dukan içeceğini içemedim ama sabah +600 fazla geldim sebebini anlamadım sebze yemeği vardı öğlen ki menüde de ama sanırım regli gelecek gecikti genelde o gelmeden direk yükselir kilomBu sabah göz kapaklarım bile şiş düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…