- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Günaydın şekerimGünaydın herkeseeee
Eeee spor yapinca yine kaslarim agirlasmis tarti 300 fazla gosterdi iner mi bu sislik spor yapmaya devam edecem)
Gecmiş olsun mortim.Günaydın kızlar bende de.bir haller var tansiyonum düşüyor yada kan degerlerim sıkıntılı neyse geçer bugün daha guzel olacak diyerek ilk olumlamamizi yapalım
Günaydın fıstıklar
Günaydın canım geçmiş olsun neden öyle oluyor ki bir doktora görün geçmezseGünaydın kızlar bende de.bir haller var tansiyonum düşüyor yada kan degerlerim sıkıntılı neyse geçer bugün daha guzel olacak diyerek ilk olumlamamizi yapalım
Saol AebenimAllah şifa versin saydınım ...
Yaşlılık zor ...
Evet ezelî rakibim düello teklifimi unutmamışAa görmemişim kusuruma bakma bacım
Tabiki olur . Bu hafta şimdiden yenildim zati hülyanın portakillerine
Lakin haftayaecemavi lede morti olucam . Senin mahsuru yoksa .
İlk kez iki kişiyle morti olucam bu arada işim zor yane
Öyle yapacağım artık enerjiye ihtiyacim var kizimin okulu 7:45baslayacak buyuk ihtimal7:00 evden cikar biz 6:15kalkış artik kacta yatarsam küçük cadilarda bugun6:45kalktı aksam saat12geliyordu yattığında ben bunların uykusunu anlamıyorumGünaydın canım geçmiş olsun neden öyle oluyor ki bir doktora görün geçmezse
Evet ezelî rakibim düello teklifimi unutmamışyarışmamızın adı kırkların yarışı olsun nede olsa kasimda bende kırkım
Öyle yapacağım artık enerjiye ihtiyacim var kizimin okulu 7:45baslayacak buyuk ihtimal7:00 evden cikar biz 6:15kalkış artik kacta yatarsam küçük cadilarda bugun6:45kalktı aksam saat12geliyordu yattığında ben bunların uykusunu anlamıyorum
Bende çok uykusuzum çocuklar nasıl uykularını alıyorlar diye düşünüyorum ama bizim kadar yorucu işleri yok o yüzden bir kaç saat uyku yetiyor onlaraEvet ezelî rakibim düello teklifimi unutmamışyarışmamızın adı kırkların yarışı olsun nede olsa kasimda bende kırkım
Öyle yapacağım artık enerjiye ihtiyacim var kizimin okulu 7:45baslayacak buyuk ihtimal7:00 evden cikar biz 6:15kalkış artik kacta yatarsam küçük cadilarda bugun6:45kalktı aksam saat12geliyordu yattığında ben bunların uykusunu anlamıyorum
Sağol canım senin gezmeler başlamışGecmiş olsun mortim.
Sanada kolay gelsin bir duzen oturtacagiz mecburen
ece haftaya benimde maraton başlıyor nasıl olur hiç bilmiyorum gerçekten ..
sanırım eşim önce çoukları bırakıp gelicek sonra biz hazırlanıp çıkarız
Rabbim refaha kavuştursun canım aminIyi aksamlar
Dun aksamdan beri bir sıkıntı icindeyiz ailevi olarak. Tersimiz döndü desem yeri.
Bu sefer ben degilim :)
Mideme bisey islemiyor delice agriyor yaniyor.
Allahim nerde huzursuz ev mutsuz eşler varsa sen sorunlarina yardimci ol muhabbet ver...amin
Hep sen geldin aklima
@eflalim
Ayyyyy evet :/ hızlı bir başlangıç yaptık kv ile :)))))Sağol canım senin gezmeler başlamış
Sanada kolay gelsin bir duzen oturtacagiz mecburen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?