Geçmiş olsun canım. Temizlik yapıyordun güçsüz düştün heraldeGünaydın kızlar bende de.bir haller var tansiyonum düşüyor yada kan degerlerim sıkıntılı neyse geçer bugün daha guzel olacak diyerek ilk olumlamamizi yapalım
Servise verseniz. Geçen yıl servise verdik, oğlum da çok sevdi bana da kolaylık oldu. Ondan önce ko yıl ben götürüp getirdim, küçükle çok zor oldu gerçektenBenim anaokullununsaat birde okulda olması gerekiyor eşimin öğle tatili12:50 bitiyor onu ben götüreceğim mecburen erken keabul etmiyorlar küçük ile beraber bu havalarda iyide sonra ne yaparız bakacağız
Geçen hafta canım ben bir günde iki kilo alarak tarihe geçtim tabi iki gün içinde indi Allah tan sıkma o güzel canini odemdir okızlar tartım sinbo :67,6
tefal :68.0
bu ne yaaaaaaaaaaaa
yine olimpik şişmeleirmden birisidir umarım ahunun dedigi gibi
yoksa bukadar abartmış olamam yani
yemeyi düzenim degişti hafta sonu ama iki kilo alacak kadarda değil
Şimdiden kolay gelsin canım resmi düğünlere en kötü düz klasik bir elbise giyersinKızlar gelecek hafta bir ihtimal bir dügüne katılacagım eger eşimim il dışında olmaz ise.biraz resmi bir düğün onun için bende ne giyecegim telaşı başladı
Hayırlı sabahlar canım geçmiş olsun ne oldu ilaçlar mı kesiyorHayırlı sabahlar. Gece baş ağrısından inledim , eşimi de uyutmadım. Sayesinde ağrıyor ne de olsahala ağrıyor. Psikiyatristime randevu alıcam ilaç etki etmiyor artık. Çünkü baş ağrılarım kesilmişti ilaçlardan sonra.
kızlar tartım sinbo :67,6
bu ne yaaaaaaaaaaaa
Günaydın kızlar bende de.bir haller var tansiyonum düşüyor yada kan degerlerim sıkıntılı neyse geçer bugün daha guzel olacak diyerek ilk olumlamamizi yapalım
kızlar tartım sinbo :67,6
bu ne yaaaaaaaaaaaa
Aa görmemişim kusuruma bakma bacım
Tabiki olur . Bu hafta şimdiden yenildim zati hülyanın portakillerine
Lakin haftaya @ecemavi lede morti olucam . Senin mahsuru yoksa.
İlk kez iki kişiyle morti olucam bu arada işim zor yane
Mavişim sendemi akrepsinEvet ezelî rakibim düello teklifimi unutmamışyarışmamızın adı kırkların yarışı olsun nede olsa kasimda bende kırkım
Öyle yapacağım artık enerjiye ihtiyacim var kizimin okulu 7:45baslayacak buyuk ihtimal7:00 evden cikar biz 6:15kalkış artik kacta yatarsam küçük cadilarda bugun6:45kalktı aksam saat12geliyordu yattığında ben bunların uykusunu anlamıyorum
White cancazım hoş geldinGünaydın mutlu bir gününüz olur inşallah
Valla ayıp hülyam gören var göremeyen varSoylemesi ayiptir bacim sabah cuma hedefimi gördüm tartida
Geçmiş olsun eflalim .Hayırlı sabahlar. Gece baş ağrısından inledim , eşimi de uyutmadım. Sayesinde ağrıyor ne de olsahala ağrıyor. Psikiyatristime randevu alıcam ilaç etki etmiyor artık. Çünkü baş ağrılarım kesilmişti ilaçlardan sonra.
Geçen hafta canım ben bir günde iki kilo alarak tarihe geçtim tabi iki gün içinde indi Allah tan sıkma o güzel canini odemdir o
Şimdiden kolay gelsin canım resmi düğünlere en kötü düz klasik bir elbise giyersin
Hayırlı sabahlar canım geçmiş olsun ne oldu ilaçlar mı kesiyoreşinle bir şey mi oldu canım
Canım aşırı abartılmadığı sürece 2 kilo alman imkansız alsan da biraz dikkat ettiğin an gidecektir yerleşen bir kilo değil sonuçta eğer spor yaptıysan şişlik ödem de olabiliyor
Banum senin bünye zaten oynak ama birde basküllerinde oynak çıktı .kızlar tartım sinbo :67,6
bu ne yaaaaaaaaaaaa
ece kendini ihmal ediyosun
çocukları okula bırakınca sağlık ocağında bi kan ver baktır kendine
bu arada daktırım nasıl oldukelebekolacam hiç sesi çıkmıyor
masumm okullar açılınca düzene gircez herşey okullara odaklı malesef
saçların nasıl oldu beğendin mi?
Ayyyyy evet :/ hızlı bir başlangıç yaptık kv ile :)))))
Sağol canım. Uzun süredir rahattım baş ağrım yoktu, kaç gündür çok fena. Eşimle okul kayıt işi yüzünden gerildik, daha doğrusu ben bu sefer konuşmuyorum çok sinirlendim. Adres değişikliği yaptım gittim, sistem de sorun çıkıyormuş okulun. Bende görüyorsun işler yolunda gitmiyor, taşınsak hen okul için hem bizim huzurumuz için iyi olacak diye patladım. Hatta rapor alıp göndermiycem çocuğu bu sene yeterr bu belirsizlik dedim. Şimdi ne oldu okul işi bilmiyorum, şaka gibi pazartesi başlıyor ve bizim durum muamma. Eve tadilat yapılacaktı, ne eşimden ne kp den ses yok , bekliyorum ne zaman akıl edecekler diye. Okul açılınca asla yaptırmam daha hem hava soğuyor hem ben tadilat varken evde duramam okul varken nasıl gideyim evden... ömür törpüsü ile evliyimŞimdiden kolay gelsin canım resmi düğünlere en kötü düz klasik bir elbise giyersin
Hayırlı sabahlar canım geçmiş olsun ne oldu ilaçlar mı kesiyoreşinle bir şey mi oldu canım
Canım aşırı abartılmadığı sürece 2 kilo alman imkansız alsan da biraz dikkat ettiğin an gidecektir yerleşen bir kilo değil sonuçta eğer spor yaptıysan şişlik ödem de olabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?