Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın kızlar bende de.bir haller var tansiyonum düşüyor yada kan degerlerim sıkıntılı neyse geçer bugün daha guzel olacak diyerek ilk olumlamamizi yapalım
Geçmiş olsun canım. Temizlik yapıyordun güçsüz düştün heralde
Benim anaokullununsaat birde okulda olması gerekiyor eşimin öğle tatili12:50 bitiyor onu ben götüreceğim mecburen erken keabul etmiyorlar küçük ile beraber bu havalarda iyide sonra ne yaparız bakacağız
Servise verseniz. Geçen yıl servise verdik, oğlum da çok sevdi bana da kolaylık oldu. Ondan önce ko yıl ben götürüp getirdim, küçükle çok zor oldu gerçekten

Hayırlı sabahlar. Gece baş ağrısından inledim , eşimi de uyutmadım. Sayesinde ağrıyor ne de olsa hala ağrıyor. Psikiyatristime randevu alıcam ilaç etki etmiyor artık. Çünkü baş ağrılarım kesilmişti ilaçlardan sonra.

Geçen hafta canım ben bir günde iki kilo alarak tarihe geçtim tabi iki gün içinde indi Allah tan sıkma o güzel canini odemdir o

Kızlar gelecek hafta bir ihtimal bir dügüne katılacagım eger eşimim il dışında olmaz ise.biraz resmi bir düğün onun için bende ne giyecegim telaşı başladı
Şimdiden kolay gelsin canım resmi düğünlere en kötü düz klasik bir elbise giyersin
Hayırlı sabahlar canım geçmiş olsun ne oldu ilaçlar mı kesiyor eşinle bir şey mi oldu canım

Canım aşırı abartılmadığı sürece 2 kilo alman imkansız alsan da biraz dikkat ettiğin an gidecektir yerleşen bir kilo değil sonuçta eğer spor yaptıysan şişlik ödem de olabiliyor

Günaydın kızlar bende de.bir haller var tansiyonum düşüyor yada kan degerlerim sıkıntılı neyse geçer bugün daha guzel olacak diyerek ilk olumlamamizi yapalım

ece kendini ihmal ediyosun
çocukları okula bırakınca sağlık ocağında bi kan ver baktır kendine
bu arada daktırım nasıl oldu kelebekolacam hiç sesi çıkmıyor

masumm okullar açılınca düzene gircez herşey okullara odaklı malesef
saçların nasıl oldu beğendin mi?

Soylemesi ayiptir bacim sabah cuma hedefimi gördüm tartida

Sabah portakal yemedim..dun aksam diyet tatli yaptim chia tohumlu ondan yedim 4 tatli kasigi..kahvalti yerine saydim..Ata begenmedi ama ben begendim..halbuki o yesin diye yapmistim. Chia tohumunu sevmedi sanirim.

Mavişim sendemi akrepsin

Geçmiş olsun eflalim .

Bi ara toplaşıp seni adamı dövsekmi ne dersin ?

Geçen hafta canım ben bir günde iki kilo alarak tarihe geçtim tabi iki gün içinde indi Allah tan sıkma o güzel canini odemdir o

uyku düzenim çok şaırdıgı için kızlarrr
ondan oldu bu şişmeler yüzüm bile şiş
cumaya iner hepsi 65 ler bile gelebilir
sıkı tutuyorum çünkü

Banum senin bünye zaten oynak ama birde basküllerinde oynak çıktı .
Sinir bozucu . İkisinide balkondan at diycemde

ya saçlarımdan pek hoşnut degilim şu ara
hem kısa oldu hmde sarısını begenmedim pek eklemye çalışayım..

Sağol canım. Uzun süredir rahattım baş ağrım yoktu, kaç gündür çok fena. Eşimle okul kayıt işi yüzünden gerildik, daha doğrusu ben bu sefer konuşmuyorum çok sinirlendim. Adres değişikliği yaptım gittim, sistem de sorun çıkıyormuş okulun. Bende görüyorsun işler yolunda gitmiyor, taşınsak hen okul için hem bizim huzurumuz için iyi olacak diye patladım. Hatta rapor alıp göndermiycem çocuğu bu sene yeterr bu belirsizlik dedim. Şimdi ne oldu okul işi bilmiyorum, şaka gibi pazartesi başlıyor ve bizim durum muamma. Eve tadilat yapılacaktı, ne eşimden ne kp den ses yok , bekliyorum ne zaman akıl edecekler diye. Okul açılınca asla yaptırmam daha hem hava soğuyor hem ben tadilat varken evde duramam okul varken nasıl gideyim evden... ömür törpüsü ile evliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…