Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ya saçlarımdan pek hoşnut degilim şu ara
hem kısa oldu hmde sarısını begenmedim pek eklemye çalışayım..
Ekle banuş bakalım ..
Bende tekrar kestirdim bu sefer istediğim sarı röfle oldu , ama sıradan bi model degil bi kenar uzun oluyorya o taraf röfle diger taraf normal küllü kumral .

Geçmiş olsun eflalim .

Bi ara toplaşıp seni adamı dövsekmi ne dersin ?
Onu ablamlar da çok dedi :) çok yorgunum ruhen, öyle böyle değil. .. benim gibi tez canlı pratik bir kadına , ağır ayak her işi erteleyen bir adam zulüm. Hayır bırak ben yapayım her işi. Yok ona da müsade...

uyku düzenim çok şaırdıgı için kızlarrr
ondan oldu bu şişmeler yüzüm bile şiş
cumaya iner hepsi 65 ler bile gelebilir
sıkı tutuyorum çünkü
Banu hafta sonu dinledim, günde 5 saatten az uyuyunca ertesi gün iştah patlaması olurmuş. Bende bozuk olmuyor demek ki :)

uyku düzenim çok şaırdıgı için kızlarrr
ondan oldu bu şişmeler yüzüm bile şiş
cumaya iner hepsi 65 ler bile gelebilir
sıkı tutuyorum çünkü
Bence de sen sıkı tutmaya devam et bende bu sabah artı çıktım çok dikkat ettiğim halde ama regli geliyor ya da şiştim diyorum yemedikten sonra nasıl alalım İnşallah hedefini görürsün canım

Hakkınızda hayırlısı olsun canım inşallah bir yolunu bulursunuz halledersiniz muamma da kalmak çok kötü bir durum tahmin edebiliyorum bir de sen yaşıyorsun ama kendine dikkat et sağlık elden gitti mi başka çaresi yok

morti bu sabah bende artı çıktım,üfürükçü megi harbiden üfürüyo bize Triplimelek Megi
dün akşam uyumaya yakın artık mideme ağrılar girmeye başladıydı halbuki

Banum senin bünye zaten oynak ama birde basküllerinde oynak çıktı .
Sinir bozucu . İkisinide balkondan at diycemde

abla sadece sinboda tartılcam artık digerini kaldırdım
ne çıkarsa bahtıma

Ekle banuş bakalım ..
Bende tekrar kestirdim bu sefer istediğim sarı röfle oldu , ama sıradan bi model degil bi kenar uzun oluyorya o taraf röfle diger taraf normal küllü kumral .

vayy, abla hayal ettimde şimdi güzel olmuştur ya ama diger taraf baya kısa mı ?

Banu hafta sonu dinledim, günde 5 saatten az uyuyunca ertesi gün iştah patlaması olurmuş. Bende bozuk olmuyor demek ki :)

cnm ben bir gün 3 satt uyudum diger gün 9 saat şiştim
cumaya ancak inerim

Banum kısa deyince

Bu baya uzun bana göre yaf

Tam renk resimde belli Olmuyor ama. Nasıl istiyordunki ?

Ben sana koyu saçı daha yakıştırıyorum .

bu boy bana kısa geliyor ya alışık dgeilim uzun saç seviyorum ben
onler koyu abla , her yeri böyle sarı dgeil
ama evet koyu renk bana ddaha güzel oluyor

Okul eve uzak degil ama yokuş yukarı yurume 10dk bide bu sene baya masrafımız arttı kira kizin servisyemek bizimkilerin (baba,ogul )yemek o is zor anlayacağın

Kelebek iyi daha iyi yogun işte bakalim ne vakit dönecek
Kaptan duymasın kiloda aldı bu hengamede

Mavişim sendemi akrepsin
Evvett

Ekle banuş bakalım ..
Vayyy aplaya bakkk

Güzel olmuş güzel

çok belli yoksun ortalarda ...
Efserim ne tarz bişi giyecen çokmu resmi ?
Yakın olaydık benim dolap senindi şu an aynı bedeniz gibi .
İşin dogrusu hiçbirşey almayı planlamadım şimdiye kadar.sadece günlük kiyafetler meçbüri degiştim.bu kilo verdikten sonraki beli başlı ilk alışverişim olacak.stantart bir kiyafet almak her şarta her bedene uyacak bir resmi bir kiyafete ihtiyacım var...
Yakın olsak gardorumunu karıştırdım

Naparsın yaş gırk olunca denişik şeyler arıyorsun demekki

Dün eşimin çayına limon sıkıyordum kalanını eline sıktım bi güzel yüzüme sürdüm ( limon cilde iyi gelir renk ve leke açar) . Adam , fazla güzel olma dedi
Ben de dedim güzelliğimde çirkinliğimde sana , ne o kırktan sonramı kıskanmaya başladın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…