Ekle banuş bakalım ..
ya saçlarımdan pek hoşnut degilim şu ara
hem kısa oldu hmde sarısını begenmedim pek eklemye çalışayım..
Onu ablamlar da çok dedi :) çok yorgunum ruhen, öyle böyle değil. .. benim gibi tez canlı pratik bir kadına , ağır ayak her işi erteleyen bir adam zulüm. Hayır bırak ben yapayım her işi. Yok ona da müsade...Geçmiş olsun eflalim .
Bi ara toplaşıp seni adamı dövsekmi ne dersin ?
Banu hafta sonu dinledim, günde 5 saatten az uyuyunca ertesi gün iştah patlaması olurmuş. Bende bozuk olmuyor demek ki :)uyku düzenim çok şaırdıgı için kızlarrr
ondan oldu bu şişmeler yüzüm bile şiş
cumaya iner hepsi 65 ler bile gelebilir
sıkı tutuyorum çünkü
Ama çok hoş duruyor
Banum kısa deyince
banu bence çok güzel görünüyor,sen daha uzun saça alıştığın için bu kısa gelebilir ama inan çok rahat edersin,güle güle kullan
Bence de sen sıkı tutmaya devam et bende bu sabah artı çıktım çok dikkat ettiğim halde ama regli geliyor ya da şiştim diyorum yemedikten sonra nasıl alalımuyku düzenim çok şaırdıgı için kızlarrr
ondan oldu bu şişmeler yüzüm bile şiş
cumaya iner hepsi 65 ler bile gelebilir
sıkı tutuyorum çünkü
Sağol canım. Uzun süredir rahattım baş ağrım yoktu, kaç gündür çok fena. Eşimle okul kayıt işi yüzünden gerildik, daha doğrusu ben bu sefer konuşmuyorum çok sinirlendim. Adres değişikliği yaptım gittim, sistem de sorun çıkıyormuş okulun. Bende görüyorsun işler yolunda gitmiyor, taşınsak hen okul için hem bizim huzurumuz için iyi olacak diye patladım. Hatta rapor alıp göndermiycem çocuğu bu sene yeterr bu belirsizlik dedim. Şimdi ne oldu okul işi bilmiyorum, şaka gibi pazartesi başlıyor ve bizim durum muamma. Eve tadilat yapılacaktı, ne eşimden ne kp den ses yok , bekliyorum ne zaman akıl edecekler diye. Okul açılınca asla yaptırmam daha hem hava soğuyor hem ben tadilat varken evde duramam okul varken nasıl gideyim evden... ömür törpüsü ile evliyim
bana görede uzunBanum kısa deyince
Bu baya uzun bana göre yaf
Tam renk resimde belli Olmuyor ama. Nasıl istiyordunki ?
Ben sana koyu saçı daha yakıştırıyorum .
morti bu sabah bende artı çıktımBence de sen sıkı tutmaya devam et bende bu sabah artı çıktım çok dikkat ettiğim halde ama regli geliyor ya da şiştim diyorum yemedikten sonra nasıl alalımİnşallah hedefini görürsün canım
Hakkınızda hayırlısı olsun canım inşallah bir yolunu bulursunuz halledersiniz muamma da kalmak çok kötü bir durum tahmin edebiliyorumbir de sen yaşıyorsun ama kendine dikkat et sağlık elden gitti mi başka çaresi yok
Banum senin bünye zaten oynak ama birde basküllerinde oynak çıktı .
Sinir bozucu . İkisinide balkondan at diycemde
Ekle banuş bakalım ..
Bende tekrar kestirdim bu sefer istediğim sarı röfle oldu , ama sıradan bi model degil bi kenar uzun oluyorya o taraf röfle diger taraf normal küllü kumral .
Banu hafta sonu dinledim, günde 5 saatten az uyuyunca ertesi gün iştah patlaması olurmuş. Bende bozuk olmuyor demek ki :)
Banum kısa deyince
Bu baya uzun bana göre yaf
Tam renk resimde belli Olmuyor ama. Nasıl istiyordunki ?
Ben sana koyu saçı daha yakıştırıyorum .
Okul eve uzak degil ama yokuş yukarı yurume 10dk bide bu sene baya masrafımız arttı kira kizin servisyemek bizimkilerin (baba,ogul )yemek o is zor anlayacağınGeçmiş olsun canım. Temizlik yapıyordun güçsüz düştün heralde
Servise verseniz. Geçen yıl servise verdik, oğlum da çok sevdi bana da kolaylık oldu. Ondan önce ko yıl ben götürüp getirdim, küçükle çok zor oldu gerçekten
Kelebek iyi daha iyi yogun işte bakalim ne vakit dönecekece kendini ihmal ediyosun
çocukları okula bırakınca sağlık ocağında bi kan ver baktır kendine
bu arada daktırım nasıl oldukelebekolacam hiç sesi çıkmıyor
masumm okullar açılınca düzene gircez herşey okullara odaklı malesef
saçların nasıl oldu beğendin mi?
EvvettMavişim sendemi akrepsin
Vayyy aplaya bakkkEkle banuş bakalım ..
Bende tekrar kestirdim bu sefer istediğim sarı röfle oldu , ama sıradan bi model degil bi kenar uzun oluyorya o taraf röfle diger taraf normal küllü kumral .
Güzel olmuş güzel
Tırstım megiden asla morti olmammorti bu sabah bende artı çıktım,üfürükçü megi harbiden üfürüyo bize Triplimelek Megi
dün akşam uyumaya yakın artık mideme ağrılar girmeye başladıydı halbuki
bencede tırsmakta haklısın ama daha cumaya var gün doğmadan neler doğarTırstım megiden asla morti olmam
Kelebek iyi daha iyi yogun işte bakalim ne vakit dönecek
Kaptan duymasın kiloda aldı bu hengamede
İşin dogrusu hiçbirşey almayı planlamadım şimdiye kadar.sadece günlük kiyafetler meçbüri degiştim.bu kilo verdikten sonraki beli başlı ilk alışverişim olacak.stantart bir kiyafet almak her şarta her bedene uyacak bir resmi bir kiyafete ihtiyacım var...çok belli yoksun ortalarda ...
Efserim ne tarz bişi giyecen çokmu resmi ?
Yakın olaydık benim dolap senindi şu an aynı bedeniz gibi.
Kalabalık bı grup ondandır canım hoşbuldukWhite cancazım hoş geldin
Geç Oldu kusura bakma bazan arada kaynıyo.
Naparsın yaş gırk olunca denişik şeyler arıyorsun demekkiOkul eve uzak degil ama yokuş yukarı yurume 10dk bide bu sene baya masrafımız arttı kira kizin servisyemek bizimkilerin (baba,ogul )yemek o is zor anlayacağın
Kelebek iyi daha iyi yogun işte bakalim ne vakit dönecek
Kaptan duymasın kiloda aldı bu hengamede
Evvett
Vayyy aplaya bakkk
Güzel olmuş güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?