- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
Sebebini halâ bilmiyor musunAusencia kaptanım dün ki sporum 30 dakika pilates yukarıda megiye yazdığım gibi spora zamanım kalamadı ev işi yaptım oturmadım da yerimde ama Dün menüm aynı şekildeydi sadece o dukan içeceğini içemedim ama sabah +600 fazla geldim sebebini anlamadım sebze yemeği vardı öğlen ki menüde de ama sanırım regli gelecek gecikti genelde o gelmeden direk yükselir kilom Bu sabah göz kapaklarım bile şiş düşün
Aaaa kıyamammorti bu sabah bende artı çıktım,üfürükçü megi harbiden üfürüyo bize Triplimelek Megi
dün akşam uyumaya yakın artık mideme ağrılar girmeye başladıydı halbuki
Tırstım megiden asla morti olmam
Allah Allah nasil bisey anlamadim ben..bi tarafi rofle obur tarafi degil mi yani??Ekle banuş bakalım ..
Bende tekrar kestirdim bu sefer istediğim sarı röfle oldu , ama sıradan bi model degil bi kenar uzun oluyorya o taraf röfle diger taraf normal küllü kumral .
Banuuu cok guzel olmus..begendim ben..sen niye begenmedin ki??alışık olmadigin icin olabilir..
Banuuu cok guzel olmus..begendim ben..sen niye begenmedin ki??alışık olmadigin icin olabilir..
Arayı iyi tutmalıyız gibi onunla huyuna mı gitsek ne etsekmorti bu sabah bende artı çıktım,üfürükçü megi harbiden üfürüyo bize Triplimelek Megi
dün akşam uyumaya yakın artık mideme ağrılar girmeye başladıydı halbuki
Sebebini halâ bilmiyor musun
yengeç gibi yandan yandan sokulalım en iyisiArayı iyi tutmalıyız gibi onunla huyuna mı gitsek ne etsek
Seviyorum seni mortim canım mortim ballı mortim
Seni yeterince şişirdim artık sıra begum deArayı iyi tutmalıyız gibi onunla huyuna mı gitsek ne etsek
Seviyorum seni mortim canım mortim ballı mortim
Tabi tabi dün yazdıkların halâ aklımdayengeç gibi yandan yandan sokulalım en iyisi
bencede en tatlı ballı morti
Bugünde ıspanak yiyorum bildiğin acayip sıkı besleniyorum yahuyengeç gibi yandan yandan sokulalım en iyisi
bencede en tatlı ballı morti
Seni yeterince şişirdim artık sıra begum de
Tabi tabi dün yazdıkların halâ aklımda
Bugünde ıspanak yiyorum bildiğin acayip sıkı besleniyorum yahuBallıdır kendileri
Allah razı olsun
Ahahha herkese yararım kendime zararım varsenden de sayende 5 li rakamları gördüm
Evet ama tamda röfle sayılmaz balyaj röfle arası .Allah Allah nasil bisey anlamadim ben..bi tarafi rofle obur tarafi degil mi yani??
Yesin yesinMinnak diye diye iri bir şey olacağım o yüzden önlem zamanıYemek yiyip gelecektir Begüş
Eki Görüntüle 2043483 bunları dün akşam eşimle yaptık domates sosu ve menemen.
Afiyet olsun canım bende ıspanağımı yiyorum çorbamı içtimYesin yesin
Bende sade türk kahvemi aldım
Afiyet olsun canım bende ıspanağımı yiyorum çorbamı içtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?