Seni yeterince şişirdim artık sıra begum de
Tabi tabi dün yazdıkların halâ aklımda
Bugünde ıspanak yiyorum bildiğin acayip sıkı besleniyorum yahuBallıdır kendileri
Allah razı olsun
slm kızlar bugün itibariyle ayağım eski halini aldı çok şükür.bu hafta cokkkk yogunum cok bugün mesaim sabah 8 akşam 7.esnek mesai diye bişeye gectik.birde 2 drluk hasta bakıyorum.
evdede kışlık hazırlıkları okul vs.
elinize sağlık afiyetle yiyinEki Görüntüle 2043483 bunları dün akşam eşimle yaptık domates sosu ve menemen.
benim kaptaniçem hastamı nerelerde o?
sizlerden ne var ne yok.
bu arada bugün öğle arası bile mesaim var iyiki hastalar bilmiyorda kimse gelmedi
Bende bu hafta sebze yiyorum canım geçen hafta tavuk et oldu bu hafta vücudum az arınsın dün bamya yedim bugün ıspanakay bende cumadan itibaren sebze yiyecegim
nehir , öncelikle kabak pişircem
sonrada dereotlu marullu salatalar yiycem hergün
bugün 2. günüm bi bitisnde
pro diyeti
Sağol Begüşümşansına bu hafta halam gelmek üzere bu haftada şanslısın ama haftaya görüşürük
afiyet olsun morticiğim
d vitamini sentezi için dışarı çıktım 30 dk durdum geldim
bu akşam iş çıkışı denize gidiyorum biraz spor yapayım,eve gitsem sular yok ben denizden dönene kadar ancak gelir
hoşgeldin daktırım,işlerinde kolaylıklar dilerim,ayağının iyi olmasına sevindim
elinize sağlık afiyetle yiyin
Bende bu hafta sebze yiyorum canım geçen hafta tavuk et oldu bu hafta vücudum az arınsın dün bamya yedim bugün ıspanakSende ye daha hafif hissediyor insan
Sen bayağı az yiyorsun bana göre bende bir kaç gündür 2 öğün yiyorum ama sabah yok öğle ve akşamama pronunda faydaları göz ardıı edilemez az acıkır gibi oldumda 3 te yiyecegim cnm
iki ögün yiyorum ya
Sağol BegüşümBende regli olacağım eli kulağında bir olsaydım durur durur cuma olurum Ohh deniz sefası he ne güzel
Seninle aynıyız desene.
benimde takvime göre 3 günüm kaldı ama bakalım ne zaman teşrif ederler
yaa eve gitsek sular yok hava desen bugün aşırı sıcak var sonca dence havaları kaçırmayalım dedim hem spor olur
Çok tatlısın iyi demişssinNaparsın yaş gırk olunca denişik şeyler arıyorsun demekki
Dün eşimin çayına limon sıkıyordum kalanını eline sıktım bi güzel yüzüme sürdüm ( limon cilde iyi gelir renk ve leke açar) . Adam , fazla güzel olma dedi
Ben de dedim güzelliğimde çirkinliğimde sana , ne o kırktan sonramı kıskanmaya başladın
Demedimmi MaaşAllah on parmağında on marifet sağlıkla yiyinEki Görüntüle 2043483 bunları dün akşam eşimle yaptık domates sosu ve menemen.
Bizde üye olmustuk geçen seneAntepia27 Bonus kızlar dün aksam ogluma tonguc akademinin ders setini aldik internetten..cok eğlenceli..oturup bende dinledim yani fiilimsileri..teog icin evde calismaya uygun..ogretmenleri de uye olup alin demiş. Birde morpa kampusu almistik..orada da matematik kampi var 16 haftalik..belki düşünürsünüz..
Sen bayağı az yiyorsun bana göre bende bir kaç gündür 2 öğün yiyorum ama sabah yok öğle ve akşam
Ece agir yaşamlar basladi soruyordun gecen. Tlc de..Çok tatlısın iyi demişssin
Demedimmi MaaşAllah on parmağında on marifet sağlıkla yiyin
Bizde üye olmustuk geçen sene
Begüm ne güzel istediğin zaman deniz
Bende çocukları okutunca boyle bir sahil kasabasına yerleşmek istiyorum geçen fotosunu attigin yer gibi olsun ama
Ece agir yaşamlar basladi soruyordun gecen. Tlc de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?