Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Seni yeterince şişirdim artık sıra begum de

Tabi tabi dün yazdıkların halâ aklımda

şansına bu hafta halam gelmek üzere bu haftada şanslısın ama haftaya görüşürük

Bugünde ıspanak yiyorum bildiğin acayip sıkı besleniyorum yahu Ballıdır kendileri

Allah razı olsun

afiyet olsun morticiğim

Zaten minnaksın

begum75 nirelere gittin

d vitamini sentezi için dışarı çıktım 30 dk durdum geldim
bu akşam iş çıkışı denize gidiyorum biraz spor yapayım,eve gitsem sular yok ben denizden dönene kadar ancak gelir

hoşgeldin daktırım,işlerinde kolaylıklar dilerim,ayağının iyi olmasına sevindim

Eki Görüntüle 2043483 bunları dün akşam eşimle yaptık domates sosu ve menemen.
elinize sağlık afiyetle yiyin

benim kaptaniçem hastamı nerelerde o?
sizlerden ne var ne yok.
bu arada bugün öğle arası bile mesaim var iyiki hastalar bilmiyorda kimse gelmedi

ay bende cumadan itibaren sebze yiyecegim
nehir , öncelikle kabak pişircem
sonrada dereotlu marullu salatalar yiycem hergün
bugün 2. günüm bi bitisnde
pro diyeti
Bende bu hafta sebze yiyorum canım geçen hafta tavuk et oldu bu hafta vücudum az arınsın dün bamya yedim bugün ıspanakSende ye daha hafif hissediyor insan

Sağol Begüşüm Bende regli olacağım eli kulağında bir olsaydım durur durur cuma olurumOhh deniz sefası he ne güzel

.
Sağol Begüşüm Bende regli olacağım eli kulağında bir olsaydım durur durur cuma olurumOhh deniz sefası he ne güzel

benimde takvime göre 3 günüm kaldı ama bakalım ne zaman teşrif ederler
yaa eve gitsek sular yok hava desen bugün aşırı sıcak var sonca dence havaları kaçırmayalım dedim hem spor olur

Antepia27 Bonus kızlar dün aksam ogluma tonguc akademinin ders setini aldik internetten..cok eğlenceli..oturup bende dinledim yani fiilimsileri..teog icin evde calismaya uygun..ogretmenleri de uye olup alin demiş. Birde morpa kampusu almistik..orada da matematik kampi var 16 haftalik..belki düşünürsünüz..

.

benimde takvime göre 3 günüm kaldı ama bakalım ne zaman teşrif ederler
yaa eve gitsek sular yok hava desen bugün aşırı sıcak var sonca dence havaları kaçırmayalım dedim hem spor olur
Seninle aynıyız desene Harika düşünmüşsün bence de git değerlendir mis gibi benim şansım olsaydı giderdim

Çok tatlısın iyi demişssin

Eki Görüntüle 2043483 bunları dün akşam eşimle yaptık domates sosu ve menemen.
Demedimmi MaaşAllah on parmağında on marifet sağlıkla yiyin

Bizde üye olmustuk geçen sene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…