Bende sabah kahvaltı yapmak istiyorum uyanır uyanmaz canım istemiyor eskiden yapardım yazın bir kaçtı hevesim daha da geri gelmedi inşallah havalar serinledikçe bende sabahları yumurta yiyip süt içebilirim daha sağlıklı sen en güzelini yapıyorsuncnm ben kahvaltı yapmazsam ,
çok kaçamak yapıyorum
sabah sıkı khvaltı, ögleden sonra sıkı yemek bana iyi geliyor
Oğlumu okuldan yine zor çıkardım ya milletin çocuğu okula gitmeyeceğim diye ağlıyor benim ki okulda kalmak için anne sen git eve ben burada iyiyim diyor ne çabuk alıştı bı de ben alissam bugün öğretmenine seni seviyorum dedi kaskandim ya
Bende sabah kahvaltı yapmak istiyorum uyanır uyanmaz canım istemiyor eskiden yapardım yazın bir kaçtı hevesim daha da geri gelmedi inşallah havalar serinledikçe bende sabahları yumurta yiyip süt içebilirim daha sağlıklı sen en güzelini yapıyorsun
Aç uyuduğumda da canım istemiyor ben diyetten öncede yemezdim iş yerine gelip öğle yemeği yerdim düşünakşamdan çok aç yatsan
yaparsın cnm dolu migde ile yatınca kahvaltı yapası gelmiyor insanın
AhahahaOğlumu okuldan yine zor çıkardım ya milletin çocuğu okula gitmeyeceğim diye ağlıyor benim ki okulda kalmak için anne sen git eve ben burada iyiyim diyor ne çabuk alıştı bı de ben alissam bugün öğretmenine seni seviyorum dedi kaskandim ya
Aç uyuduğumda da canım istemiyor ben diyetten öncede yemezdim iş yerine gelip öğle yemeği yerdim düşün
önceden kahvaltı yapıp çıkıyodum,şimdi evden erken çıktığımdan benimde birşey yiyesim gelmiyor uyanıp anca hazırlanıp çıkıyorum ama işyerine gelince yiyiyorum öğlene kadar aç duramıyorumAç uyuduğumda da canım istemiyor ben diyetten öncede yemezdim iş yerine gelip öğle yemeği yerdim düşün
Ahahahaçok iyi ya maşallah benim erkek kardeşimi okula zor götürürdük aklıma o günler geldi okulun camlarına yapışır ağlardı öğretmeni zorla içeri alırdı
aynen kahvaltı sevilmez mihım sen ozman kahvaltı sevmiyorsun kız sevilmemi kahvaltı ya bak senada81 ile beni çagırda gör
aynen kahvaltı sevilmez mi
ezine peynir,klasik peynir bide domates zeytin
Bu da eve gitmeyeceğim diye öğretmenin bacağına yapışıyor aglamalar öğretmeni çok sevdim diyor sevme benim çocuğum o diyecektim sustum amma kıskançmisim yaAhahahaçok iyi ya maşallah benim erkek kardeşimi okula zor götürürdük aklıma o günler geldi okulun camlarına yapışır ağlardı öğretmeni zorla içeri alırdı
aynı fikirdeyim yağsız az yağlı peynire karşıyımay hemde nasıl yaaa
ben diyetteyken bile yiyorum ezine , klasik herbirini
hep yedim , peynirin yagından birşey olmaz
hım sen ozman kahvaltı sevmiyorsun kız sevilmemi kahvaltı ya bak senada81 ile beni çagırda gör
önceden kahvaltı yapıp çıkıyodum,şimdi evden erken çıktığımdan benimde birşey yiyesim gelmiyor uyanıp anca hazırlanıp çıkıyorum ama işyerine gelince yiyiyorum öğlene kadar aç duramıyorum
aynen kahvaltı sevilmez mi
ezine peynir,klasik peynir bide domates zeytin
ayy çok alem çıktın sen whiteBu da eve gitmeyeceğim diye öğretmenin bacağına yapışıyor aglamalar öğretmeni çok sevdim diyor sevme benim çocuğum o diyecektim sustum amma kıskançmisim ya
Ahahhaha olur canım öyle zamanla derslerden dolayı falan gitmek istemez ama gitmek istemesi güzel bir şey öğretmeni sevmesi şahane ne güzel zorlanmadan gidip gelecek derslerine ödevlerine de bunlar yansıyacak sevinmen gerekBu da eve gitmeyeceğim diye öğretmenin bacağına yapışıyor aglamalar öğretmeni çok sevdim diyor sevme benim çocuğum o diyecektim sustum amma kıskançmisim ya
kuzum seninki vakitsizliktenBen kahvaltı hastasıyımdır aslında pazar günü keyif kahvaltısı yaparım yemek değil normalde de gözüm kahvaltı arar akşamları bile yesem sıkılmam peynir domates yeşil zeytin salam sosis zararlı olsa databi yumurta da çok seviyorum ama sabah hazırlayasım gelmiyor yetişmiyor da saç makyaj eşime ekmek arası hazırlıyorum bir bakıyorum zaman gelmiş sütü ısıtmaya ya da yumurtayı haşlamaya üşeniyorum
Ben kahvaltı hastasıyımdır aslında pazar günü keyif kahvaltısı yaparım yemek değil normalde de gözüm kahvaltı arar akşamları bile yesem sıkılmam peynir domates yeşil zeytin salam sosis zararlı olsa databi yumurta da çok seviyorum ama sabah hazırlayasım gelmiyor yetişmiyor da saç makyaj eşime ekmek arası hazırlıyorum bir bakıyorum zaman gelmiş sütü ısıtmaya ya da yumurtayı haşlamaya üşeniyorum
oğlum lise sona gidiyo şuana kadar kaç tane öğretmeni oldu hiçbirini sevemediAhahhaha olur canım öyle zamanla derslerden dolayı falan gitmek istemez ama gitmek istemesi güzel bir şey öğretmeni sevmesi şahane ne güzel zorlanmadan gidip gelecek derslerine ödevlerine de bunlar yansıyacak sevinmen gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?