Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Geçmişi okudum .. hamdolsun sorun yok , herkesler iyi .

Akşam menü okumaya gelirim nasipse . Ve spor bildirimlerini almaya ...

Hadi bakalım ... kalın sağlıcakla .

Not: merak edenler için tahlilleri veremedim bugün , yarına nasipse artık .

cnm ben kahvaltı yapmazsam ,
çok kaçamak yapıyorum
sabah sıkı khvaltı, ögleden sonra sıkı yemek bana iyi geliyor
Bende sabah kahvaltı yapmak istiyorum uyanır uyanmaz canım istemiyor eskiden yapardım yazın bir kaçtı hevesim daha da geri gelmedi inşallah havalar serinledikçe bende sabahları yumurta yiyip süt içebilirim daha sağlıklı sen en güzelini yapıyorsun

akşamdan çok aç yatsan
yaparsın cnm dolu migde ile yatınca kahvaltı yapası gelmiyor insanın

Ahahaha çok iyi ya maşallah benim erkek kardeşimi okula zor götürürdük aklıma o günler geldi okulun camlarına yapışır ağlardı öğretmeni zorla içeri alırdı

Aç uyuduğumda da canım istemiyor ben diyetten öncede yemezdim iş yerine gelip öğle yemeği yerdim düşün
önceden kahvaltı yapıp çıkıyodum,şimdi evden erken çıktığımdan benimde birşey yiyesim gelmiyor uyanıp anca hazırlanıp çıkıyorum ama işyerine gelince yiyiyorum öğlene kadar aç duramıyorum

Ahahaha çok iyi ya maşallah benim erkek kardeşimi okula zor götürürdük aklıma o günler geldi okulun camlarına yapışır ağlardı öğretmeni zorla içeri alırdı
Bu da eve gitmeyeceğim diye öğretmenin bacağına yapışıyor aglamalar öğretmeni çok sevdim diyor sevme benim çocuğum o diyecektim sustum amma kıskançmisim ya

hım sen ozman kahvaltı sevmiyorsun kız sevilmemi kahvaltı ya bak sen ada81 ile beni çagırda gör

aynen kahvaltı sevilmez mi
ezine peynir,klasik peynir bide domates zeytin

Ben kahvaltı hastasıyımdır aslında pazar günü keyif kahvaltısı yaparım yemek değil normalde de gözüm kahvaltı arar akşamları bile yesem sıkılmam peynir domates yeşil zeytin salam sosis zararlı olsa da tabi yumurta da çok seviyorum ama sabah hazırlayasım gelmiyor yetişmiyor da saç makyaj eşime ekmek arası hazırlıyorum bir bakıyorum zaman gelmiş sütü ısıtmaya ya da yumurtayı haşlamaya üşeniyorum

Bu da eve gitmeyeceğim diye öğretmenin bacağına yapışıyor aglamalar öğretmeni çok sevdim diyor sevme benim çocuğum o diyecektim sustum amma kıskançmisim ya
Ahahhaha olur canım öyle zamanla derslerden dolayı falan gitmek istemez ama gitmek istemesi güzel bir şey öğretmeni sevmesi şahane ne güzel zorlanmadan gidip gelecek derslerine ödevlerine de bunlar yansıyacak sevinmen gerek

kuzum seninki vakitsizlikten
ama öğlene kadarda boş mideyle nasıl duruyon
enerjim gelmez benim kramp girer mideme

süt içmesende oluır zaten süt kahvaltıyı bozar demle bir çay
al bir yumurta makinası
bahanesi olmaz kahvaltı yapmamanın
ben iki çocukla bile yapıyorum düşün

haftaya nasıl olcak gerçi onu düşünüyorum şimdiiden
çocuklar 7:20 de çıkıcak önce eşimle onları göndericem
sonra çıkıcam ben kahvaltımı yapıp

oğlum lise sona gidiyo şuana kadar kaç tane öğretmeni oldu hiçbirini sevemedi
okula gitmek ona işkence ızdırap
ilkokulda dedim heralde öğretmeniyle yıldızı barışmadı ortaokulda değişik öğretmenler gelince belki sever ama ı ıhh sorun benim oğlandaymış
çocuk okula karşı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…