Bu da eve gitmeyeceğim diye öğretmenin bacağına yapışıyor aglamalar öğretmeni çok sevdim diyor sevme benim çocuğum o diyecektim sustum amma kıskançmisim ya
Seviniyorum da kıskançlık da yapıyorum elimde olmadanAhahhaha olur canım öyle zamanla derslerden dolayı falan gitmek istemez ama gitmek istemesi güzel bir şey öğretmeni sevmesi şahane ne güzel zorlanmadan gidip gelecek derslerine ödevlerine de bunlar yansıyacak sevinmen gerek
Vakitsizlikten olduğunu düşünüyorum bende midem boş ama duruyorum ilginç şekilde sadece öğlene doğru hafif gurulduyor ama o kadar bitki çayı bazen sade türk kahvesi içiyorum duruyorumkuzum seninki vakitsizlikten
ama öğlene kadarda boş mideyle nasıl duruyon
enerjim gelmez benim kramp girer mideme
Yumurta haşlamazsam değiştirip sütle yulaf içiyordum canım genelde beni yulaflı süt daha çok o gün tok tutuyor sütü ısıtmaya üşeniyorum yahu çocuk olunca ne yapacağım hiç bilmem
süt içmesende oluır zaten süt kahvaltıyı bozar demle bir çay
al bir yumurta makinası
bahanesi olmaz kahvaltı yapmamanın
ben iki çocukla bile yapıyorum düşün
haftaya nasıl olcak gerçi onu düşünüyorum şimdiiden
çocuklar 7:20 de çıkıcak önce eşimle onları göndericem
sonra çıkıcam ben kahvaltımı yapıp
oğlum lise sona gidiyo şuana kadar kaç tane öğretmeni oldu hiçbirini sevemedi
okula gitmek ona işkence ızdırap
ilkokulda dedim heralde öğretmeniyle yıldızı barışmadı ortaokulda değişik öğretmenler gelince belki sever ama ı ıhh sorun benim oğlandaymış
çocuk okula karşı
Seviniyorum da kıskançlık da yapıyorum elimde olmadananne ben seni bırakamam desin istiyor galiba bı tarafım
Aman dilini ısır. Benim oğlum ilk sene kreş de birinci dönem çok iyiydi. İkinci dönem hem okula gitmek istedi hem de okula girince anne gitme diye ağladı, istisnasız her gün. Okuldan alacaktım, çocuk psikoloğu alma sakın dedi. İki öğretmeni vardı biriyle sorun yaşamıştı o yüzden böyle olmuştu. İkinci yıl başka okula gitti her gün uçarak gitti okula çok şükür öğretmen çok iyiydiSeviniyorum da kıskançlık da yapıyorum elimde olmadananne ben seni bırakamam desin istiyor galiba bı tarafım
Vakitsizlikten olduğunu düşünüyorum bende midem boş ama duruyorum ilginç şekilde sadece öğlene doğru hafif gurulduyor ama o kadar bitki çayı bazen sade türk kahvesi içiyorum duruyorum
Yumurta haşlamazsam değiştirip sütle yulaf içiyordum canım genelde beni yulaflı süt daha çok o gün tok tutuyor sütü ısıtmaya üşeniyorum yahu çocuk olunca ne yapacağım hiç bilmemDaha erken kalkman gerekecek Allah kolaylık versin anne olmak büyük yükümlülük
Çocuk okula karşı sen bulmuşsun işteöğretmenleriyle de uyuşmamış olabilir açıkcası sorsan hangi öğretmenini çok sevdin net hatırlamam genelde korkardım herhalde bir resim öğretmenimiz vardı onu seviyordum çok elit bir kadındı
Çok iyiler gençler bı de çok ilgili davranıyorlarWhiteblacklife çok tatlı ya sesli güldüm :) oğlun için sevinmelisin öğretmeni sevdiğine göre iyi biri. Öğretmenin sevgisini kıskanan ane de gördüm sayende
benim kızımda bugün 5. gün olacak kreşe başlayalı hala eşim diyorki alırken ağlıyor ben gelmeyecem diyormuş... çocuklara sülük gibi yapışmışız vala bıkmışlar bizden ooyuna arkadaşlara ihtiyaçları var yavruların .....Seviniyorum da kıskançlık da yapıyorum elimde olmadananne ben seni bırakamam desin istiyor galiba bı tarafım
Bilmiyorum kendimi zor tuttum ama gözüm fel fecil okuyordu öğretmenine bı de öpüyor oğlum öğretmenini bende kıskançlık tavan tabiKuzum evlenmiyor ya evlenince bile seni bırakamam anam diyemiyorsun yani hayat şartlarıÖğretmeni iyi demek ki biz hep korkardık öğretmenlerimizden
herkesin midesi başka başka ben asla dayanamıyorumdayanmam için akşamdan dolu mideyle yatmam lazım oda mümkün değil asla yapmam
öğretmenleriyle uyuşmadığı kesinde sıkıntı benimkinde işte yoksa bu kadarıyla uyuşmamış olması imkansız,neyse az kaldı bu sene lisede bitecek inşallah,üniversiteye giderse onuda halleder heralde
bende öyleyim canım ya onu daha çook severse diye çook korktum ama öyle olmuyorWhiteblacklife çok tatlı ya sesli güldüm :) oğlun için sevinmelisin öğretmeni sevdiğine göre iyi biri. Öğretmenin sevgisini kıskanan ane de gördüm sayende
Bilmiyorum kendimi zor tuttum ama gözüm fel fecil okuyordu öğretmenine bı de öpüyor oğlum öğretmenini bende kıskançlık tavan tabi
bende öyleyim canım ya onu daha çook severse diye çook korktum ama öyle olmuyor)))))))
ben spor yaparken izliyorum daha bi hızlı yuruyorumbende izliyorum hep tekrarlarını
çok üzülüyorum ya , ama naısl bir bagımlılıktır degilmi
Yeni planlar yapıyorum şimdiden evlenince üst katimda otursun yada ne evlenmesi bu devirde bekar kalsinbenim kızımda bugün 5. gün olacak kreşe başlayalı hala eşim diyorki alırken ağlıyor ben gelmeyecem diyormuş... çocuklara sülük gibi yapışmışız vala bıkmışlar bizden ooyuna arkadaşlara ihtiyaçları var yavruların .....
bugün gittim öğretmeniyle konuşmaya çook güzel şeyler söyledi çok mutlu oldum)) çook güzel yetiştirmişsiniz dedi ayyy bi havaya girdim...
oyyy oyyy sakın demeee benim annem oğlum evlenmesin evlilikte ne var dedi durdu oğlunun beynine işledi kardeşim 30 yaşında bekar hala diyor ki ne evlenecem evlilikte ne var diyor anamın lafııııı .....Yeni planlar yapıyorum şimdiden evlenince üst katimda otursun yada ne evlenmesi bu devirde bekar kalsinogretmenide bugün bundan sonra beklemeyin siz dedi eve gidin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?