- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Kimi izliyorsunuz kızben spor yaparken izliyorum daha bi hızlı yuruyorum
tlc de ağırlaşmış yaşamlar diye çoooook kilolu insanların zayıflama serüvenini ben netten izliyorum sporyaparken gaza geliyorumKimi izliyorsunuz kız
Spor yaparken ben zaten tvden videoları izlediğim için başka bir şey açamıyorum dedim acaba Müge anlı tarzı bir şey mi izliyorsunuz bende ona kendimi çok kaptırıyorum yatlc de ağırlaşmış yaşamlar diye çoooook kilolu insanların zayıflama serüvenini ben netten izliyorum sporyaparken gaza geliyorum
canım geçmiş olsun demir ilacına devam ediyormusun benim bu ay son ayyy daha kullanmak istemiyorum yeterrrrrGünaydın kızlar bende de.bir haller var tansiyonum düşüyor yada kan degerlerim sıkıntılı neyse geçer bugün daha guzel olacak diyerek ilk olumlamamizi yapalım
ayyyy yok müge anlı proğramlara hiç bakmıyorum ruhum sıkılıyor benimmmm ...Spor yaparken ben zaten tvden videoları izlediğim için başka bir şey açamıyorum dedim acaba Müge anlı tarzı bir şey mi izliyorsunuz bende ona kendimi çok kaptırıyorum ya
Evet bende çok üzülüyorum..sürekli bahane üretiyorlar ve kadınların neredeyse tamamı çocukken tacize uğramışlar..bende izliyorum hep tekrarlarını
çok üzülüyorum ya , ama naısl bir bagımlılıktır degilmi
Ben çok seviyorum o tarz şeyleri ya ne olacak bu halim Kanıt dizisinin eski bölümlerini izliyorum bütün korku-gerilim-aksiyon filmleri benden sorulur sürekli açar izlerim araştırırım bulurumayyyy yok müge anlı proğramlara hiç bakmıyorum ruhum sıkılıyor benimmmm ...
benim kızımda bugün 5. gün olacak kreşe başlayalı hala eşim diyorki alırken ağlıyor ben gelmeyecem diyormuş... çocuklara sülük gibi yapışmışız vala bıkmışlar bizden ooyuna arkadaşlara ihtiyaçları var yavruların .....
bugün gittim öğretmeniyle konuşmaya çook güzel şeyler söyledi çok mutlu oldum)) çook güzel yetiştirmişsiniz dedi ayyy bi havaya girdim...
Bilmiyorum kendimi zor tuttum ama gözüm fel fecil okuyordu öğretmenine bı de öpüyor oğlum öğretmenini bende kıskançlık tavan tabi
Benim vücut farklı çok sağlıksız ama midem akşama kadar da aç kalabilir ama akşam azıtıyorumÜniversite inşallah istediği bölüm nasip olur da rahatça gider gelir eminim üniversiteyi sevecektir ama hocalar sevilmiyor
bende öyleyim canım ya onu daha çook severse diye çook korktum ama öyle olmuyor)))))))
gec geldim halk eğitim merkezine gittim tıbbi sekreterlık kursuna yazıldım 3,5 ay sürecekmiş ne zaman başlayacak belli değil arayacaklarmiş... bi geçmişi okuyayım)
Evet bende çok üzülüyorum..sürekli bahane üretiyorlar ve kadınların neredeyse tamamı çocukken tacize uğramışlar..
Aynen baştan sona birkez bile izlemiş değilim..hiçbirini..gündüz ya trt belgesel açıktır yada tlc...sanki toplum olarak çok sağlıklıymışız gibi birde böyle programlar yapılıyor..ve en kötüsü aileler çıkıp en mahremleri anlatıp birbirine giriyor ve kanal bundan Reyting aldığı için ses çıkartmıyorlar..keşke hepsi kaldırılsa..ayyyy yok müge anlı proğramlara hiç bakmıyorum ruhum sıkılıyor benimmmm ...
Müge anlı öyle bir program değil. Sosyal farkındalık oluşturan bir program. Çocukları sokakta tek bırakmama, tanımadığınız kişilere kapı açmama vs o kadın sayesinde çok kişi bilinçlendiAynen baştan sona birkez bile izlemiş değilim..hiçbirini..gündüz ya trt belgesel açıktır yada tlc...sanki toplum olarak çok sağlıklıymışız gibi birde böyle programlar yapılıyor..ve en kötüsü aileler çıkıp en mahremleri anlatıp birbirine giriyor ve kanal bundan Reyting aldığı için ses çıkartmıyorlar..keşke hepsi kaldırılsa..
zaten o akşamda ne varsa mide bunu nasıl anlıyosa benimkide öyle akşam olunca içerde horon tepiliyo illa bişeyler yenecek
ayy inşallah kuzum,dün akşam odasını temizledik,kitaplığınındaki geçen seneden kalan ıvır zıvır ne varsa attık,masası pırıl pırıl oldu,ondanmıdır bilmem maşallah pek güzel ders çalıştı
Benim oğlanda anaokulunda aşıktı öğretmenine..bütün erkek çocuklar..birkez erkek arkadaşı almaya geldi trio atmışlardı kıza :))Oğlumu okuldan yine zor çıkardım ya milletin çocuğu okula gitmeyeceğim diye ağlıyor benim ki okulda kalmak için anne sen git eve ben burada iyiyim diyor ne çabuk alıştı bı de ben alissam bugün öğretmenine seni seviyorum dedi kaskandim ya
Şimdi de kaybolan hayvanlara el uzattı onun sayesinde bir çok hayvan bulunacak belki deMüge anlı öyle bir program değil. Sosyal farkındalık oluşturan bir program. Çocukları sokakta tek bırakmama, tanımadığınız kişilere kapı açmama vs o kadın sayesinde çok kişi bilinçlendi
inşallah iş olmazsa bile 3,5 ay kursa gidecek olmam evden çıkacak olmak bana iyi gelecekhep evde senle yaşadıya ondandır,şimdi arkadaş bulunca bir anda şaşırdı tabi çocuk :))
birde dışa dönük sosyal bir yapısı var sanırım
kız yapma herşeyin herkesin sevgisi yeri başkadır
alışırsın zamanla
ayy yeni nesil anneler ve çocukları ben mi yaşlandım sizmi çok küçüksünüz bilemedim ama galiba siz küçüksünüz
zaten o akşamda ne varsa mide bunu nasıl anlıyosa benimkide öyle akşam olunca içerde horon tepiliyo illa bişeyler yenecek
ayy inşallah kuzum,dün akşam odasını temizledik,kitaplığınındaki geçen seneden kalan ıvır zıvır ne varsa attık,masası pırıl pırıl oldu,ondanmıdır bilmem maşallah pek güzel ders çalıştı
kızonu daha çok severmi hiç olmaz öyle şey,böyle şeylerle kafanızı yormayın,hem unutmayın ilerde aşık olacak
hayırlı olsun ada,inşallah en kısa zamanda başlar, -kurs biter sende işe başlarsın
işe başlarsın diyince @Sherrysherrylady kayıplara karıştı gören bilen duyan varmı acep
Ausencia kaptanım menümü iliştireyim şuraya daha da değişmez akşam kv lere gideceğiz ama biz yer geliriz dedim o bugün köyden geldi yük olmamak adına
Sabah; 09:00 - 1 kupa karışık demleme bitki çayı
Öğle; 12:40 - Yarım kase domates çorbası + 1 porsiyon ıspanak yemeği + 200 gr yoğurt + 1 minik kase mevsim salata
Ara; 14:50 - 1 kupa sade şekersiz nescafe
Ara; 16:00 - 1 ad.sade soda (içeceğim)
Akşam; 19:00 - 160 gr ton balığı + yarım marul (1 göbeğin yarısı)
Müge anlı öyle bir program değil. Sosyal farkındalık oluşturan bir program. Çocukları sokakta tek bırakmama, tanımadığınız kişilere kapı açmama vs o kadın sayesinde çok kişi bilinçlendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?