oooo senin şimdi beynin bütün olasılıklara çalışır şuda olabilir buda olabilir diyeeeBen çok seviyorum o tarz şeyleri ya ne olacak bu halim Kanıt dizisinin eski bölümlerini izliyorum bütün korku-gerilim-aksiyon filmleri benden sorulur sürekli açar izlerim araştırırım bulurumben muhasebeci değil de o tarz bir işte çalışmalıymışım
Menü güzel ama sen yine de kahvaltıyı atlama nehir .İlla ki hafif geçirmek istiyorsan , yeşil elma ve yoğurt tarzı çıkmadan tavsiyem ... ya da bitki çayınla beraber kuru meyve ...
oooo senin şimdi beynin bütün olasılıklara çalışır şuda olabilir buda olabilir diyeee
Olabilir..sonuçta reyting odaklı bir program..tanımadığımız kişilere kapı açmamayı çocuklarımıza yabancılarla Nasıl konuşmaları gerektiğini ve genel kuralları zaten herkes biliyor.,ve bu konularda birçok bilim insanı var çıkıp anlatan..mesela Bengi semerci..Müge anlı öyle bir program değil. Sosyal farkındalık oluşturan bir program. Çocukları sokakta tek bırakmama, tanımadığınız kişilere kapı açmama vs o kadın sayesinde çok kişi bilinçlendi
Niye aptalca olsun lütfen izliyorum ben. Ebet çoğu kişi ondan öğrendi. 10 senedir var o program. Bir sürü kayıp buluyor basit mi buyok artık eflal ya ,
müge anlıdan mı ögrendi yani millet çocugu tek bırakmamyı , kapı açmamayı
insnaın zamnını çalan , saçma sapan aptal bir program o ya
şimdi evlilik proğamları kaldırılmış gayet güzel olduuuu... amaaaa şimdide acıklı acıklı proğramlar başladı katili bulma falan bırakın bu işi savcılar yapsın.. aileleri birbirine düşürüyorlar yazık yaaaa.... bence bu saatlerde şöyle bir proğram yapılsa canan karatay çıksa ibrahim saraçoğlu çıksa besinler hakkında bilgiler verilse yaniii toplum olarak ruhumuzu bunaltıyorlar cinayetlerle....Aynen baştan sona birkez bile izlemiş değilim..hiçbirini..gündüz ya trt belgesel açıktır yada tlc...sanki toplum olarak çok sağlıklıymışız gibi birde böyle programlar yapılıyor..ve en kötüsü aileler çıkıp en mahremleri anlatıp birbirine giriyor ve kanal bundan Reyting aldığı için ses çıkartmıyorlar..keşke hepsi kaldırılsa..
TV karşında olan halk dediğin kişilerden öğrenmez bunu . Nerden okuyacak takip edecek. Büyük bir kesimin izlediği bir program ve faydası yadsınamaz. Bakmayan izlemeyen izlemez. İzleyenler de hor görülemezOlabilir..sonuçta reyting odaklı bir program..tanımadığımız kişilere kapı açmamayı çocuklarımıza yabancılarla Nasıl konuşmaları gerektiğini ve genel kuralları zaten herkes biliyor.,ve bu konularda birçok bilim insanı var çıkıp anlatan..mesela Bengi semerci..
İzlenme oranı var evet ama ben sadece kayıp vakalarının bulunmasını önemsiyorum..öyle bir program varsa sadece bu konuya değinen tamam..
Ben asla sıcak bakmıyorum bu tarz programlara..
İyi okumalar canım bende aldıklarımız bitirdim 1 tane kaldı onuda bir türlü alamadım elime yoğunluktan bitse de diğerlerini alsam diye bakıyorumEki Görüntüle 2043592
Kitaplarım geldi :)
iyi okumalar canım aklımda bende inceleyip alacamEki Görüntüle 2043592
Kitaplarım geldi :)
maalesef kötüye gidiyor herşey Rabbim evlatlarımızı korusunAhahaha zehir gibi işliyor her türlü şeye karşıRabbim hepimizi korusun evlatlarımızı korusun ama hayat çok zor öyle hallere geldik ki önceden de vardı aslında bizzat çevremden de gördüm biliyorum ama gün geçtikçe daha da kötü hal alıyor
Kesinlikle nasıl izlediğin ne amaçla izlediğin önemli. Evet ya bir sürü de kayıp hayvan buldu. Bende asla bırakmam sokağa mümkün değil, liseye nasıl tek göndericem şimdiden onu düşünüyorum :))Şimdi de kaybolan hayvanlara el uzattı onun sayesinde bir çok hayvan bulunacak belki degerçekten örnek alınarak bazı şeyler izlenirse çok güzel sonuçlar alınabiliyor ben direk kötü olaylara odaklanmıyorum üzülüyor insan tabi ki ama bilinçleniyor da evet sokağa çocuğumu belki bırakmam normalde de ama gördükçe artık hiç bırakmam
24 eylül benim de doğum günümYeşil elma mevsimi değil diye almıyordum ne zamandır ama canımda çekti beni tokta tutuyor akşam olmadı alayım ton balığımla beraber yarın sabah yerim kaptanımbu arada nasipse kardeşimin nişanı var 24 Eylül o yüzden muhakkak hedefime ulaşmalıyım elbisemi aldım oluyor ama daha da zayıf olmalıyım
Sherlock holmes serisi güzel bak :) tam senlikİyi okumalar canım bende aldıklarımız bitirdim 1 tane kaldı onuda bir türlü alamadım elime yoğunluktan bitse de diğerlerini alsam diye bakıyorumbu sefer alacaklarım polisiye olacak
Niye aptalca olsun lütfen izliyorum ben. Ebet çoğu kişi ondan öğrendi. 10 senedir var o program. Bir sürü kayıp buluyor basit mi bu
Sağol canımiyi okumalar canım aklımda bende inceleyip alacam)
İzleyeni kim hor görüyor..izleniyor ki devam ediyor yıllardır..sana faydası olması bu programın benim tarafımdan izlenebilir olmasını sağlamıyor ama..herkes fikrini söylüyor..saygı çerçevesinde olsun lütfen..millet oturuyor bunu izlerken odada küçük çocuklarıda oluyor ve çocuklarını cinayet tecavüz gibi tamamen ilgi alanları dışındaki gayet kötü şeylere maruz bırakıyorlar..şahit oluyoruz..tv karşısındaki halk eğer isterse herşeyi işinin ehli insanlardan öğrenebilir..Müge Anlı bu konuda otorite yada bilirkişi değil..bir televizyon programcısı..yarın reytingi düşer yemek programı yapar..amaç halkın bilinçlenmesi değil günümüz konjonktürünün bu konuların işlenmesini istemesi..ben bunun dışında olmayı sende içinde olmayı tercih etmişsin.. Durum bu..TV karşında olan halk dediğin kişilerden öğrenmez bunu . Nerden okuyacak takip edecek. Büyük bir kesimin izlediği bir program ve faydası yadsınamaz. Bakmayan izlemeyen izlemez. İzleyenler de hor görülemez
Ban mı ..kız ben yerine ban yazmış Banu..canı yemek yemek istemiyor diye anladımbu konuda konuşmuyorum zira ban yemek istemiyorum
Yeşil elma mevsimi değil diye almıyordum ne zamandır ama canımda çekti beni tokta tutuyor akşam olmadı alayım ton balığımla beraber yarın sabah yerim kaptanımbu arada nasipse kardeşimin nişanı var 24 Eylül o yüzden muhakkak hedefime ulaşmalıyım elbisemi aldım oluyor ama daha da zayıf olmalıyım
Amin canımmaalesef kötüye gidiyor herşey Rabbim evlatlarımızı korusun
Kesinlikle nasıl izlediğin ne amaçla izlediğin önemli. Evet ya bir sürü de kayıp hayvan buldu. Bende asla bırakmam sokağa mümkün değil, liseye nasıl tek göndericem şimdiden onu düşünüyorum :))
24 eylül benim de doğum günüm
Sherlock holmes serisi güzel bak :) tam senlik
Bu konuda çok farklı düşünüyoruz o yüzden uzatmak istemiyorumİzleyeni kim hor görüyor..izleniyor ki devam ediyor yıllardır..sana faydası olması bu programın benim tarafımdan izlenebilir olmasını sağlamıyor ama..herkes fikrini söylüyor..saygı çerçevesinde olsun lütfen..millet oturuyor bunu izlerken odada küçük çocuklarıda oluyor ve çocuklarını cinayet tecavüz gibi tamamen ilgi alanları dışındaki gayet kötü şeylere maruz bırakıyorlar..şahit oluyoruz..tv karşısındaki halk eğer isterse herşeyi işinin ehli insanlardan öğrenebilir..Müge Anlı bu konuda otorite yada bilirkişi değil..bir televizyon programcısı..yarın reytingi düşer yemek programı yapar..amaç halkın bilinçlenmesi değil günümüz konjonktürünün bu konuların işlenmesini istemesi..ben bunun dışında olmayı sende içinde olmayı tercih etmişsin.. Durum bu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?