Bende a101 de denk gelip aldım bir kitabını, devamı gelince alıcam yine. Geldi de ben kaçırdım. Dizisini de izliyordum bir ara tlc deAmin canım
Rabbim korusun canım inşallah herkesi
Nice güzel yılların olsun şimdiden canım
Hiç almadım bak şuanda Cehennem kitabını okuyacağım bir kaç kitap listeme ekledim hepsiburada sitesinden alıyorum yorumlara bakarak oylamalara falan ama aklımda bulunsun o seriyi de alayım barieve kitaplık yaptırmaya mecbur artık eşim
Evlilik yıl dönümünde benden sana güzel bir hediye 69 kilocukÇıktı nehirim , ben bu ara adandım . bir de ekşisini buldum ki ...
bu arada tarih sadeceNego in doğum günü değil ...benim de evlilik yıldönümüm
Öğlen bi yok olmuş ...arada yediğin şeftalinin 4/3 nerde aklıma o takıldı ?
meyve yanında 2-3 kaşık yoğurt ihmal etme ya da süt ...özellikle şekeri yüksek meyvelerde . dengeleme için .
Evlilik yıl dönümünde benden sana güzel bir hediye 69 kilocuk
Ekşi severim bende yeşil elma dışında sevmiyorum ekşi olacak uffÇıktı nehirim , ben bu ara adandım . bir de ekşisini buldum ki ...
bu arada tarih sadeceNego in doğum günü değil ...benim de evlilik yıldönümüm
Öğlen bi yok olmuş ...arada yediğin şeftalinin 4/3 nerde aklıma o takıldı ?
meyve yanında 2-3 kaşık yoğurt ihmal etme ya da süt ...özellikle şekeri yüksek meyvelerde . dengeleme için .
Ben pek bakmadım ama o tarz şeyleri severim zamanım olsa izlerdim kesinBende a101 de denk gelip aldım bir kitabını, devamı gelince alıcam yine. Geldi de ben kaçırdım. Dizisini de izliyordum bir ara tlc de
TV karşında olan halk dediğin kişilerden öğrenmez bunu . Nerden okuyacak takip edecek. Büyük bir kesimin izlediği bir program ve faydası yadsınamaz. Bakmayan izlemeyen izlemez. İzleyenler de hor görülemez
Ban mı ..kız ben yerine ban yazmış Banu..canı yemek yemek istemiyor diye anladım
Banu okumak derken kimden bahsediyorsun. Halkın yüzde kaçı okuyor bilmiyormusun. Okumayan insanlar için faydalı buluyorum, sen bulmayabilirsin ama izleyenlerin baktığı programa aptal diyemezsintv karşında oturmak yerine okumayı
konuşsam direk ban yiycem biliyorum o yüzden sustum..
Banu okumak derken kimden bahsediyorsun. Halkın yüzde kaçı okuyor bilmiyormusun. Okumayan insanlar için faydalı buluyorum, sen bulmayabilirsin ama izleyenlerin baktığı programa aptal diyemezsin
Aynı şey senin için de geçerli. Sen de açık değilsin , sen kendi doğrunu yazıyorsun ben kendi doğrumu. Ne sen benim düşüncemi kabul etmek zorundasın ne de ben senin.seninle polimige girmek istemiyorum
lütfen yazma.. neden ban yediign ortada fikirlere açık degilsin hiç
hemen saldırı moduna geçiyorsun.. herkesin fikri kendine neden hemen savunma yapıyyorsun
bunuda şikayet et ban yiyim sorun degil..
kahvaltı geç olunca öğle canım istemedi. Aradaki şeftalinin devamını kızım yedi:) Öğle yemeğinde kızıma koyduğum yoğurdu bitirmemişti üç dört kaşık kadar bitsin diye onu yemiştim bak şimdi aklıma geldi kaptan :)Öğlen bi yok olmuş ...arada yediğin şeftalinin 4/3 nerde aklıma o takıldı ?
Mikrodalga benim evde aksesuar gibi..16 yildir 10 kez kullandim belki. Gecen Ataya cordon blue almistim dedim mikrodalgada pisireyim bakayim bi diye..yarisi taş gibi oldu cope attim. Artik hic kullanmam cok kotu oldu..yagsiz teflonda pisirme imkanin var mi isyerinde??ymek yedim ama doymadım
köfteleri mikroda pişirirm diye aldım ama güzel olmadı oda
heryer dolu odalar kalabalık
yemegide ayaküstü yedim ondan oldu sanırım
yarın salatalı birşeylermi yesem diyorum ya
kuru kuru olmuyorsanki
Vazgeçtim
Mikrodalga benim evde aksesuar gibi..16 yildir 10 kez kullandim belki. Gecen Ataya cordon blue almistim dedim mikrodalgada pisireyim bakayim bi diye..yarisi taş gibi oldu cope attim. Artik hic kullanmam cok kotu oldu..yagsiz teflonda pisirme imkanin var mi isyerinde??
Hosbulduk canım ama hala tam gelebilmiş değilim. Bi 15 güne tüm işlerimi bitirip gelme planlarım var hayırlısıyla...Igdemm nasılsın kuzumm....
Hoşgeldin ahhh ne güzel seni görmek...
Oyyy kurban oluram haaherkesler iyi geceler öpücüğünü kondurmuşken geldim
@ada81 menün çok güzel ... sporun şahane canım da ayağın yine sos vermiş , dikkat kuzum .
@Kajupi zeytin incir kürün hayırlı olsun ... akşam mantı bir kaşıkta olsa ...zaten yemek saatin çok geç olduğu için fazla olmuş.
@60kiloyum fulyacım ..hatayı biliyorsun 20:40 ..fazla ... bunları biraz kesebilirsen gelecek o 75
@saydin78 senin de menün güzeldi ...spor sabote edilmiş okudum ... ne diyeyim .... kıyamıyor sana eşinde .... yorulmam yahu kendini daha iyi hissediyorum spor yapınca diyeydin ...sende hemen pes etmişsin :))
Dam güzeli iğdemigdedali menü spor tamam da özledimmmmmmmmm beeee çoooooooooh hem de ... benim dr işi önümüzdeki haftaya kuzu kolonoskopi olacak ...
Bakliyat yarıyorsa da ne mutlu valla ... temizinden doymaca demek :)
@GunesinKizi35 canım ilk kez bir öğünün gözüme çok geldi ...bende şaşırdım ... öğle öğünü ...
hoş sen yesen de sporla yakıyorsun da
@caytabagi canım senin de menü iyi ... ama sen de özlendin ... hadi bitsin bu hasretlik . 240 ları rutin olarak ekliyorum ben ... net işini hallet bir an önce inşallah ... cumayı da sakın unutma ... 59 gelecen artık
Munzevi Zencefil ne güldüm yahu .... senin zumba da 5 le çarpılsın mı hepi toğu 5 dk sürmüş zaten .... @saydin78 ı 0.25 le çarparız
@nar_cicegim sen ilk sayfaya baktım yazınca farkettim ki ben sayfayı güncellemeyi unutmuşum bu hafta sonuyarın hatırlatın bana ... ve evet @suspushanimcim nisadan harbiden çıt yok .... misafirim var diyordu cuma günü ... yatılı mıydı acaba ?
@Nefs @aeben e düello teklifinin kanımı kaynattıpek beğendim ... şahane bi şey olacak sanki
@Bonus sıkıntı her ne ise ve her kim yaşıyorsa ...Rabbim gönlüne ferahlık ...işlerine kolaylık nasip etsin ...
sende kafa toplayaınca bildiirmlerini unutma diye de araya sıkıştırayım
Nare83 saçlarının fotosunu at bana ...merak ettim .
@MiuLego
Whiteblacklife sizlere de iyi geceler dileyeyim gece tayfası olarak görüm sizi de ...
Bu hafta 700 gr ver bak nası geçiyorsun beni. Yürek de ye ayrıca bol prolu miş gibiKız ben yürek mi yedim senle yarışayım
Zumba zor zanaat kuzum ben de yapamıyorum hemen kesiliyorum
Menü
Sabah
2 dilim TB ekmek
Az yağda yumurta
Az üzüm
Kk kadar kavun
Ara 1 adet köy elması
Türk kahvesi
Akşam 15:30
Bir bardak ayran
Yağsız ciğer sote iki üç kaşık kadar
Spor sonrası bı türk kahvesi daha içeceğim
Akşama maydanoz kürü
Spor bildirimini toplu yapacağım kaptanimAusencia spor takimlarina eklediğiniz için teşekkürler ederim
Benim değişiyor canım arada iki üç gün iki öğün arada 6 öğün arada 3 ana öğün yapıyorum metabolizma sasirsin diyeo sende mi iki ögüncüsün benim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?