Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bende a101 de denk gelip aldım bir kitabını, devamı gelince alıcam yine. Geldi de ben kaçırdım. Dizisini de izliyordum bir ara tlc de

Evlilik yıl dönümünde benden sana güzel bir hediye 69 kilocuk

Ekşi severim bende yeşil elma dışında sevmiyorum ekşi olacak uffAyy kaptanım nice mutlu huzurlu sağlıklı el ele seneleriniz olsun inşallah Benimde 19 Eylül nişan yıl dönümüm

12 eylül menüm

Kahvaltı : Mantarlı kapya biberli omlet, 2 dilim t.b ekmeği, ezine peyniri, salatalık, şekersiz çay

Öğlen : 1 kase mercimek çorbası yine 1 tabak tavuk sote (kapya, mantar, soğanlı ) 2 kaşık yoğurt

Ara: Kahve

Akşam : Yoğurt düşünüyorum

TV karşında olan halk dediğin kişilerden öğrenmez bunu . Nerden okuyacak takip edecek. Büyük bir kesimin izlediği bir program ve faydası yadsınamaz. Bakmayan izlemeyen izlemez. İzleyenler de hor görülemez

tv karşında oturmak yerine okumayı tercih etseler bence müğe ye gerek kalmayacak

Ban mı ..kız ben yerine ban yazmış Banu..canı yemek yemek istemiyor diye anladım

konuşsam direk ban yiycem biliyorum o yüzden sustum..

tv karşında oturmak yerine okumayı

konuşsam direk ban yiycem biliyorum o yüzden sustum..
Banu okumak derken kimden bahsediyorsun. Halkın yüzde kaçı okuyor bilmiyormusun. Okumayan insanlar için faydalı buluyorum, sen bulmayabilirsin ama izleyenlerin baktığı programa aptal diyemezsin

ymek yedim ama doymadım
köfteleri mikroda pişirirm diye aldım ama güzel olmadı oda
heryer dolu odalar kalabalık
yemegide ayaküstü yedim ondan oldu sanırım

yarın salatalı birşeylermi yesem diyorum ya
kuru kuru olmuyorsanki

Banu okumak derken kimden bahsediyorsun. Halkın yüzde kaçı okuyor bilmiyormusun. Okumayan insanlar için faydalı buluyorum, sen bulmayabilirsin ama izleyenlerin baktığı programa aptal diyemezsin

seninle polimige girmek istemiyorum
lütfen yazma.. neden ban yediign ortada fikirlere açık degilsin hiç
hemen saldırı moduna geçiyorsun.. herkesin fikri kendine neden hemen savunma yapıyyorsun
bunuda şikayet et ban yiyim sorun degil..

Aynı şey senin için de geçerli. Sen de açık değilsin , sen kendi doğrunu yazıyorsun ben kendi doğrumu. Ne sen benim düşüncemi kabul etmek zorundasın ne de ben senin.
Neden van yediğin ortada diye yazman da hiç hoş değil. Neyini şikayet edicem. Ben yediğim banları şikayet ettiğim için almadım...

Öğlen bi yok olmuş ...arada yediğin şeftalinin 4/3 nerde aklıma o takıldı ?
meyve yanında 2-3 kaşık yoğurt ihmal etme ya da süt ...özellikle şekeri yüksek meyvelerde . dengeleme için .
kahvaltı geç olunca öğle canım istemedi. Aradaki şeftalinin devamını kızım yedi:) Öğle yemeğinde kızıma koyduğum yoğurdu bitirmemişti üç dört kaşık kadar bitsin diye onu yemiştim bak şimdi aklıma geldi kaptan :)

Mikrodalga benim evde aksesuar gibi..16 yildir 10 kez kullandim belki. Gecen Ataya cordon blue almistim dedim mikrodalgada pisireyim bakayim bi diye..yarisi taş gibi oldu cope attim. Artik hic kullanmam cok kotu oldu..yagsiz teflonda pisirme imkanin var mi isyerinde??

yok cnm mümkün degil
mikroda bile pişirdigime öpüp başıma koydum yani
ama bir daha evde teflonda pişirip getiricem
ayran içtim ceviz yedim , kaşar yedim üstüne

Igdemm nasılsın kuzumm....
Hoşgeldin ahhh ne güzel seni görmek...
Hosbulduk canım ama hala tam gelebilmiş değilim. Bi 15 güne tüm işlerimi bitirip gelme planlarım var hayırlısıyla...
Oyyy kurban oluram haa
Ben de çok ama çoook özledim
Az kaldı inşallah bitecek hasretlik

Kız ben yürek mi yedim senle yarışayım

Zumba zor zanaat kuzum ben de yapamıyorum hemen kesiliyorum
Bu hafta 700 gr ver bak nası geçiyorsun beni. Yürek de ye ayrıca bol prolu miş gibi

Menü
Sabah
2 dilim TB ekmek
Az yağda yumurta
Az üzüm
Kk kadar kavun
Ara 1 adet köy elması
Türk kahvesi
Akşam 15:30
Bir bardak ayran
Yağsız ciğer sote iki üç kaşık kadar
Spor sonrası bı türk kahvesi daha içeceğim
Akşama maydanoz kürü
Spor bildirimini toplu yapacağım kaptanim Ausencia spor takimlarina eklediğiniz için teşekkürler ederim

o sende mi iki ögüncüsün benim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…