oyyy oyyy sakın demeee benim annem oğlum evlenmesin evlilikte ne var dedi durdu oğlunun beynine işledi kardeşim 30 yaşında bekar hala diyor ki ne evlenecem evlilikte ne var diyor anamın lafııııı .....
canım geçmiş olsun demir ilacına devam ediyormusun benim bu ay son ayyy daha kullanmak istemiyorum yeterrrrr
ayyyy yok müge anlı proğramlara hiç bakmıyorum ruhum sıkılıyor benimmmm ...
Ben çok seviyorum o tarz şeyleri ya ne olacak bu halim Kanıt dizisinin eski bölümlerini izliyorum bütün korku-gerilim-aksiyon filmleri benden sorulur sürekli açar izlerim araştırırım bulurumben muhasebeci değil de o tarz bir işte çalışmalıymışım
Midem kazınıyor sanki evde bence benim aklım karışıyor her yer eşim yüzünden dolu Allah aratmasın ama abur cubur hep doldurmuş aklım beynim hep oralardasana iş yerindeki menüyü de attım gör bak onların içinden bu kız bamya ıspanak seçip yiyor ödül verilmeli bana
Maşallah evladına inşallah Rabbim en iyi yerlere getirsin kendisi de belli çok temiz yakışıklı paşa
şimdi evlilik proğamları kaldırılmış gayet güzel olduuuu... amaaaa şimdide acıklı acıklı proğramlar başladı katili bulma falan bırakın bu işi savcılar yapsın.. aileleri birbirine düşürüyorlar yazık yaaaa.... bence bu saatlerde şöyle bir proğram yapılsa canan karatay çıksa ibrahim saraçoğlu çıksa besinler hakkında bilgiler verilse yaniii toplum olarak ruhumuzu bunaltıyorlar cinayetlerle....
Yeni planlar yapıyorum şimdiden evlenince üst katimda otursun yada ne evlenmesi bu devirde bekar kalsinogretmenide bugün bundan sonra beklemeyin siz dedi eve gidin dedi
Benim değişiyor canım arada iki üç gün iki öğün arada 6 öğün arada 3 ana öğün yapıyorum metabolizma sasirsin diye
12 eylül menüm
Kahvaltı : Mantarlı kapya biberli omlet, 2 dilim t.b ekmeği, ezine peyniri, salatalık, şekersiz çay
Öğlen : 1 kase mercimek çorbası yine1 tabak tavuk sote (kapya, mantar, soğanlı ) 2 kaşık yoğurt
Ara: Kahve
Akşam : Yoğurt düşünüyorum
ymek yedim ama doymadım
köfteleri mikroda pişirirm diye aldım ama güzel olmadı oda
heryer dolu odalar kalabalık
yemegide ayaküstü yedim ondan oldu sanırım
yarın salatalı birşeylermi yesem diyorum ya
kuru kuru olmuyorsanki
afiyet olsun .. yoğurtsuz öğün olmasın zaten :)kahvaltı geç olunca öğle canım istemedi. Aradaki şeftalinin devamını kızım yedi:) Öğle yemeğinde kızıma koyduğum yoğurdu bitirmemişti üç dört kaşık kadar bitsin diye onu yemiştim bak şimdi aklıma geldi kaptan :)
Hosbulduk canım ama hala tam gelebilmiş değilim. Bi 15 güne tüm işlerimi bitirip gelme planlarım var hayırlısıyla...
Oyyy kurban oluram haa
Ben de çok ama çoook özledim
Az kaldı inşallah bitecek hasretlik
Bu hafta 700 gr ver bak nası geçiyorsun beni. Yürek de ye ayrıca bol prolu miş gibi
Menü
Sabah
2 dilim TB ekmek
Az yağda yumurta
Az üzüm
Kk kadar kavun
Ara 1 adet köy elması
Türk kahvesi
Akşam 15:30
Bir bardak ayran
Yağsız ciğer sote iki üç kaşık kadar
Spor sonrası bı türk kahvesi daha içeceğim
Akşama maydanoz kürü
Spor bildirimini toplu yapacağım kaptanimAusencia spor takimlarina eklediğiniz için teşekkürler ederim
Vazgeçtim kuzum boşver bence de aslında pek anlamadı kimse birbirinin anlatmak istediği şeyden gerek yok konumuza odaklanalım yarın sebze mi yiyeceksin şimdikonu farklı yerlere geldi
ben izleyenler kitap okumaz , üniversite bitmedi gibi birşey dediigmi hatırlamıyorum ?
sherlock holmes tam senlik kuzuu bende severim
aynen o yemekhanede kilo almamak imkansızkesinlikle ödülü hakediyosun iraden çok güçlü kuzum
amin canım benim,inşallah severek yapacağı hayırlı bir işi,mesleği olur,rabbim çalışanın emeğini yerde koymasın hakettiği yerlere gelmesini nasip etsin,yakışıklıdır oğluşum küçükken daha ballıydı,tontik ti hep kız sanarlardı....
Ahh bı bilsem benim gelin benden ne çeker ya buralara topik açar benim bı derdim var diyefenaa
annen fena etkilemiş kardeşini
ada tahlil yaptırmadan bırakma öyle hemen yükselmiyo,sende ece gibi sağlığına yeteri kadar dikkat etmiyosun,ayağın öyle spora yükleniyosun kan ilacını kullanmaktan çekiniyosun,ilerde ceremesini çekersin
benimde
sherlock holmes tam senlik kuzuu bende severim
aynen o yemekhanede kilo almamak imkansızkesinlikle ödülü hakediyosun iraden çok güçlü kuzum
amin canım benim,inşallah severek yapacağı hayırlı bir işi,mesleği olur,rabbim çalışanın emeğini yerde koymasın hakettiği yerlere gelmesini nasip etsin,yakışıklıdır oğluşum küçükken daha ballıydı,tontik ti hep kız sanarlardı....
aynen öyle programlar yerine sağlık üzerine bilinçlendirici program olsa daha iyi olurdu...
yok artık white kız kendine gel bu kadar çocuğa bağlı olunmaz,evlenince napcan
begum75 Begüş bu detoksun tadının neyini beğenmedin litrelerce içerim bundan ben Bayıldım limonata gibi kız
Teşekkürler kaptanimİki öğünde çok güzel .
Akşam soteden yine yiyebilirsin bence ... ya da sebze yemeği
Sadece köfte yediysen , ayak üstü geçiştirme gibi olur .
Yanına mutlaka ya salatanı yap bence , ya çiğden kapya biber , yeşil biber , domates koy ...biraz piknik gibi olacak işyerinde ama :)
afiyet olsun .. yoğurtsuz öğün olmasın zaten :)
Beklemedeyim iğde ... her türlü .
Yani bir hafta bekletmek saçma geldi sonradan , sonuçta burdasın ..ve spor takımlarında zaten listede olmayan arkadaşlarda var .
menün güzel de sabah çeşit bol olunca meyve çok mu diye düşündüm ama hepsi bir kase eder sanki doğransa .
güzel güzel
İki öğünde çok güzel .
Yanına mutlaka ya salatanı yap bence , ya çiğden kapya biber , yeşil biber , domates koy ...biraz piknik gibi olacak işyerinde ama :)
Yani bir hafta bekletmek saçma geldi sonradan , sonuçta burdasın ..ve spor takımlarında zaten listede olmayan arkadaşlarda var .
menün güzel de sabah çeşit bol olunca meyve çok mu diye düşündüm ama hepsi bir kase eder sanki doğransa .
güzel güzel
Vazgeçtim kuzum boşver bence de aslında pek anlamadı kimse birbirinin anlatmak istediği şeyden gerek yok konumuza odaklanalım yarın sebze mi yiyeceksin şimdi
Aklıma soktunuz diğerlerini almadan ona geçeyim bari
Aferim banaAmin inşallah bence de kız güzel maşallah ona bahtı da güzel olur inşallah
O yeşilçay detoksunu yapıyorum şuanda demledim soğumasını bekliyorum sodayla limonuda karıştırdım bakalım ne olacak
Tamam bakıyım acıkırsam yerimİki öğünde çok güzel .
güzel güzel
töbe töbee öyle deme kız cadı kaynana olmaAhh bı bilsem benim gelin benden ne çeker ya buralara topik açar benim bı derdim var diye
Harika menü canım afiyet olsunMenü
Sabah
2 dilim TB ekmek
Az yağda yumurta
Az üzüm
Kk kadar kavun
Ara 1 adet köy elması
Türk kahvesi
Akşam 15:30
Bir bardak ayran
Yağsız ciğer sote iki üç kaşık kadar
Spor sonrası bı türk kahvesi daha içeceğim
Akşama maydanoz kürü
Spor bildirimini toplu yapacağım kaptanimAusencia spor takimlarina eklediğiniz için teşekkürler ederim
iyisin demi kaptanım bi sorun yokBana müsade.
Beynim çok müsade etmiyor bugün buralarda durmaya .
Hadi kalın sağlıcakla .
Aynen canım hep standart gidince kitlenme yaşıyorumanladım kilo vermek için herşey mübah
Bana müsade.
Beynim çok müsade etmiyor bugün buralarda durmaya .
Hadi kalın sağlıcakla .
amin kuzum inşallah olurVazgeçtim kuzum boşver bence de aslında pek anlamadı kimse birbirinin anlatmak istediği şeyden gerek yok konumuza odaklanalım yarın sebze mi yiyeceksin şimdi
Aklıma soktunuz diğerlerini almadan ona geçeyim bari
Aferim banaAmin inşallah bence de kız güzel maşallah ona bahtı da güzel olur inşallah
O yeşilçay detoksunu yapıyorum şuanda demledim soğumasını bekliyorum sodayla limonuda karıştırdım bakalım ne olacak
Ben şimdi demledim bardağın yarısına ondan koydum yarısına limon ve sodayı ekledim harika bir tadı var sodası daha bol oldu sanırımbeğenmene sevindim kuzum afiyet olsun bol bol ödem atsın
ben ayarını mı yapamadım kiyarın bidaha deniyeyim
tavuklu salata yapıcam nehircim , dereotu, marul bol limonlu fix salatam çok severim tavuk ızgra ayran
biraz daha pro gideyimde sonra sebze yemekleirne geçicem en az haftada 3 gün
Teşekkürler ederim canimHarika menü canım afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?