Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

oyyy oyyy sakın demeee benim annem oğlum evlenmesin evlilikte ne var dedi durdu oğlunun beynine işledi kardeşim 30 yaşında bekar hala diyor ki ne evlenecem evlilikte ne var diyor anamın lafııııı .....

fenaa
annen fena etkilemiş kardeşini

canım geçmiş olsun demir ilacına devam ediyormusun benim bu ay son ayyy daha kullanmak istemiyorum yeterrrrr

ada tahlil yaptırmadan bırakma öyle hemen yükselmiyo,sende ece gibi sağlığına yeteri kadar dikkat etmiyosun,ayağın öyle spora yükleniyosun kan ilacını kullanmaktan çekiniyosun,ilerde ceremesini çekersin

ayyyy yok müge anlı proğramlara hiç bakmıyorum ruhum sıkılıyor benimmmm ...

benimde

sherlock holmes tam senlik kuzuu bende severim

aynen o yemekhanede kilo almamak imkansızkesinlikle ödülü hakediyosun iraden çok güçlü kuzum
amin canım benim,inşallah severek yapacağı hayırlı bir işi,mesleği olur,rabbim çalışanın emeğini yerde koymasın hakettiği yerlere gelmesini nasip etsin,yakışıklıdır oğluşum küçükken daha ballıydı,tontik ti hep kız sanarlardı....

aynen öyle programlar yerine sağlık üzerine bilinçlendirici program olsa daha iyi olurdu...

Yeni planlar yapıyorum şimdiden evlenince üst katimda otursun yada ne evlenmesi bu devirde bekar kalsinogretmenide bugün bundan sonra beklemeyin siz dedi eve gidin dedi

yok artık white kız kendine gel bu kadar çocuğa bağlı olunmaz,evlenince napcan

İki öğünde çok güzel .
Akşam soteden yine yiyebilirsin bence ... ya da sebze yemeği

Sadece köfte yediysen , ayak üstü geçiştirme gibi olur .
Yanına mutlaka ya salatanı yap bence , ya çiğden kapya biber , yeşil biber , domates koy ...biraz piknik gibi olacak işyerinde ama :)

afiyet olsun .. yoğurtsuz öğün olmasın zaten :)

Beklemedeyim iğde ... her türlü .

Yani bir hafta bekletmek saçma geldi sonradan , sonuçta burdasın ..ve spor takımlarında zaten listede olmayan arkadaşlarda var .

menün güzel de sabah çeşit bol olunca meyve çok mu diye düşündüm ama hepsi bir kase eder sanki doğransa .
güzel güzel

konu farklı yerlere geldi
ben izleyenler kitap okumaz , üniversite bitmedi gibi birşey dediigmi hatırlamıyorum ?
Vazgeçtim kuzum boşver bence de aslında pek anlamadı kimse birbirinin anlatmak istediği şeyden gerek yok konumuza odaklanalım yarın sebze mi yiyeceksin şimdi

Aklıma soktunuz diğerlerini almadan ona geçeyim bari

Aferim bana Amin inşallah bence de kız güzel maşallah ona bahtı da güzel olur inşallah

O yeşilçay detoksunu yapıyorum şuanda demledim soğumasını bekliyorum sodayla limonuda karıştırdım bakalım ne olacak

Ahh bı bilsem benim gelin benden ne çeker ya buralara topik açar benim bı derdim var diye

Teşekkürler kaptanim

cnm şimdi pro agırlıklı besleniyorum ya dukan atak gibi yani
o yüzden sebze yok, yoksa salatamı filan yapar getiririm
ama yarındna itibaren getirecegim salata mı

tavuklu salata yapıcam nehircim , dereotu, marul bol limonlu fix salatam çok severim tavuk ızgra ayran
biraz daha pro gideyimde sonra sebze yemekleirne geçicem en az haftada 3 gün

Tamam bakıyım acıkırsam yerim

Harika menü canım afiyet olsun

amin kuzum inşallah olur
detoks çayın hayırlı olsun afiyetle iç bakalım

beğenmene sevindim kuzum afiyet olsun bol bol ödem atsın
ben ayarını mı yapamadım ki yarın bidaha deniyeyim
Ben şimdi demledim bardağın yarısına ondan koydum yarısına limon ve sodayı ekledim harika bir tadı var sodası daha bol oldu sanırım ben ama o kötü tatlı kekik civan perçemi çayına falan alışığım ondan öyle geliyor olabilir hiç civan perçemi içtin mi ada çayı falan
tavuklu salata yapıcam nehircim , dereotu, marul bol limonlu fix salatam çok severim tavuk ızgra ayran
biraz daha pro gideyimde sonra sebze yemekleirne geçicem en az haftada 3 gün

Tavuklu salata yemeyeli çok oldu canım çekti bak bende ton balıklı salata devrini açtım başka türlü bu kilolar gitmeyecek akşamları onu tüketmem gerek sayılı günlerim var bence de çok mantıklı bir düzen bende hafta da 3 gün sebze istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…