Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yok canim tahlil yaptiracam bakalim ne diyecek dr 3. Ay oldu ilk ayda bile yukselmisti belki simdi daha iyi olmustur...
Evet ayagima cok yuklendim gece boyunca sancılandı evde spor yapmadim bugun parkta yürürum sadece

sodayı fazla koyma midene zarar verirsin bide tansiyonunu çıkarabilir,karışımın tamamına koycaksın 1 şişe sodayı unutma,bide yarım limon
ben öyle çayları denemiştim ama hangisiydi hatırlamıyorum migrene iyi gelen bişeydi adını unuttum

Yok canim tahlil yaptiracam bakalim ne diyecek dr 3. Ay oldu ilk ayda bile yukselmisti belki simdi daha iyi olmustur...
Evet ayagima cok yuklendim gece boyunca sancılandı evde spor yapmadim bugun parkta yürürum sadece
Ada senin demir ilacının adı ne,? Ben unutuyorum içmeyi ya

Biberiye cayi migrene iyi geliyor canım

Ada senin demir ilacının adı ne,? Ben unutuyorum içmeyi ya
Canim benimki maltofer ben cook memnun kaldim kabiz yaparmis ya normalde demir ilaclari.. bu ilac yapmadi...
Unutma canim bak carpintilarim bitti bi ara ne carpintim oluyordu acilde alıyordum soluğu.. birde rengim yerine geldi aynaya bakinca yuzum sarıydi simdi cok şükür iyi... bu ay son bakalim ne diyecek dr

mersinden misafirler geldi iş yerine kerebiç tatlısı ve cezerye getiridler ilk defa gö4rdüm kerebiç tatlısını ama yemeidm , nöyle köüpük gibi birşey var yanında kremşanti sanırım onunla yeniyor

Oroferon benimki de. Gece yatmadan içicem artık nasılsa aç yatıyorum :) benimde dudaklarım rengim soluk. Baş ağrım da ondan arttı sanırım

Ahhh kerebiç ben cook severim evet oyle kopuklu kreması offf diyeyim susayim...

bende ton balıgı yiyemiyorum artık belki kışa yerim
iş yerindekiler söylüyor ton balıklı salat 19 , tavuklu salata 20 tl
yeşillikler ssararmış eciş bücüş ,
tavuklar azcık azcık ama parası baya fazla

bende salata çekiyor cnm ya
yarın öglene yiyecegim inş

Tamam senin söylediğin tarif yazıyor her yerde bende evde öyle yapayım yeşil çayım yanımda değil şimdi müdürünkinden koydum Biberiye baş ağrısına iyi gelir

bunun gibimi masum köpük dedğin şey

Ne kadar pahalı canım ya insanda kıyamıyor şöyle diğer zararlı şeylerden olsa kıyarım belki ama salataya verilmiyor sanki evde çok az fiyata yapıyorsun ya bizim 4 çeşit yemek 11,50 TL inanamazsın ne yemekler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…