Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Eki Görüntüle 2043661 bunun gibimi masum köpük dedğin şey

yok cnm kremşanti gibi düşün
ama agır bir tatlı belli

ay evet ya birde cdden temzi mi degilmi o var yani
5 tl salata malzemesi alsma, 10 tl tavuk gögüs ben bunu gün yerim diye düşünüyorum
vede saglıklı

ay çok cimri mi yim neyim

Aynen öyle 5 TL bile tutmaz yiyeceğin 1 kase salata alt tarafı bütün ev ahalisi yer 20 TL ye tavuklu salata ben o paraya 3 gün tonbalıklı salata yerim marulla

Katılıyorum ayrıca çoğu senaryo. Oraya çıkanlar gerçek aileler değil. Olsa da rol icabı yapıyorlar. Realty show yani. Televizyonda izlenecek pek bişey yok. Bizde de çizgifilm açık:)

Ben simdi pazara gidiyorum yesil kirmizi ne varsa toplarim. Hellim peynir kizartip salatana ekle canim. Degisiklik olur sana da. Sok markette mis in urunleri guzel cidden

Çok masum geldiler gerçekten gözüme pufidik
Kaptan duymasın :))

Yook boyle degil canim uzun sure mersinde yaşamış biri olarak o tatliyi cok iyi bilirim )
Köpük filan deyince aklıma bu geldi. Samsunda atom diyolardı buna sokakta heryerde satılıyordu. Yumurta beyazıyla şekeri köpürtüp yapıyolardı sanırsam. Evet şimdi baktım netten kerebiç tatlısına güzel görünüyor cidden

İki

Bende sevemedim gitti ton balığını yiyemiyorum bir türlü
Bende önceden sevmezdim ama ilk aldığımda mısırlı salatalı marullu yapmıştım çok sevdim sonra mısırı falan çıkardım içinden şimdi kolaylıkla yiyorum acayip tok tutuyor
zero ile iyi gidiyor ama arada bol limonlu ve zero ile gideri oluyor tavsiye ederim

aynı fikirdeyim cnm ya o yüzden hep evden getiriyorum ben

Ben zeroyla hiç denemedim aklıma sokma kız

Çok iyi yapıyorsun dışarıda salataya para vermek içime dokunuyor sizin yemek vardı ama sanki iş yerinde yanlış mı hatırlıyorum oradan yesen listeni mi bozmuş olursun çıkan sağlıklı şeylerden mesela

Ben yemem onuda espri olsun diye yaptım sevmem gerçekten onları

Beğendim kuzum afiyet olsun

Ben simdi pazara gidiyorum yesil kirmizi ne varsa toplarim. Hellim peynir kizartip salatana ekle canim. Degisiklik olur sana da. Sok markette mis in urunleri guzel cidden

aa hiç aklıma gelmemişti hemen alayım karşı binamızda şok var

cnm yemek olayı bitti
artık yemek kartı veriyorlar günlük 20 tl
çalıştıgımız gün kadar alıyoruz
ayrıca zero iç arada sırda birşey olmazya şeker yok içinde degişiklik olur

Bazen içiyorum bu hafta kendime yasak verdim zerosuz yapamıyorum zaten

Çok iyiymiş 20 TL bence güzel limit bizim olsa olsa 12-13 TL olurdu onunla da yemek bulmak hayal olurdu iyi ki kendileri bir yerle anlaştı harika yemekler getiriyorlar sağlıklısını seçmeye çalışıyorum tabi

çok pahalı ama burası ya bi salata 20 tl düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…